Menu

Hokejbal

CROSSDOCK Extraliga

HBC Most – HBC Pardubice

3:4

konec (1:1, 2:2, 0:1)

16.03.2019, 11:00 • A.N.S. Most • 21. kolo • Jiří Cícha (@cichic18)

A je hotovo, rozdílovou branku ve třetí třetině dokázal vstřelit Filip Förstl. Most se v závěru třetiny pořádně snažil, ale branku jim to nepřineslo. Já se s Vámi loučím a zase někdy na počtenou. Hezký víkend.

Střely celkem: 21:25 (12:44:32)

Konec zápasu.

44:58

Filip vyhodil míček a končí tak dnešní utkání těsnou výhrou Pardubic.

44:41

Janák zkazil střelu na modré a musí spěchat do obranného pásma, aby založil nový útok.

44:02

Rozhodčí Zbořil přerušuje hru a signalizuje hru vysokou holí pardubicím, ale to se nelíbí domácím hráčům, kteří chtěli skórovat.

43:52

Můžeme čekat hru se šesti hráči na domácí straně, což také následuje, jelikož Pardubice vyhazují opět na zakázané uvolnění.

43:23

Oddechový čas pro domácí. Ke slovu se dostane také trenér Šnajdr, uvidíme co naordinuje svým svěřencům, pokud by to byla koňská dávka, kterou bere Vlasák, tak se může stát, že bude skóre vyrovnáno.

42:40

Česák zkazil pokus něco vymyslet za útočnou brankou a Most se opět žene kupředu. Vzápětí se hosté proviňují zakázaným uvolněním.

42:27

Oddechový čas pro hosty. Trenér Mašík si zavolal svoji družinu k taktickým pokynům.

41:48

Jen jsem to dořekl, tak beton byl proražen a je tu tlak Mostu v podání Singra-Chytrého-Bačáka.

41:20

Pan Lorenc by měl radost, jelikož Pardubice postavily slušný beton na modré čáře, mostečtí hráči se dostávají těžko do útočného pásma.

40:41

Pardubice se provinily hru vysokou holí, vhazovat se bude v obranném pásmu hostujícího týmu.

39:35

Domácí v plném počtu. Pešek vyskočil z podpalubí trestné lavice, a v přečíslení 3 na 1 běžel na Stárka, po přihrávce se hostující ochránce svatyně dokázal přesunout proti střele Chyby, výstavní zákrok brankáře, za který by se nemohl stydět ani v divadle.

38:50

Vlasák špatně nahrál na Kubeše a vyhnal tak svůj tým mimo útočné pásmo, útok znovu zakládá z vlastní poloviny Förstl.

38:07

Ondřej Březina se ocitl zcela osamocen na levé straně, ale jeho střela šla pouze do vesty vděčného brankáře.

37:40

Hosté nedokázali ještě využít žádnou početní výhodu, ve své moci už měli čtyři příležitosti. Uvidíme, jak naloží s touto.

37:38

Začíná to tu vřít, souboje se přiostřují, uvidíme, jak rozhodčí uchytí všechny přestupky, nyní pyká Pešek za faul na Mokříže.

37:35

Vyloučení v týmu HBC Most (Pešek – 2 min., hrubost).

36:44

Hosté v plném počtu. A bude se vylučovat na domácí straně!

35:57

Chyba vystřelil míček od modré do betonu Stárka, a poté zkusil dorážku Bačák, ale obránce mu hůl zblokoval, a tak útočník míček vůbec netrefil.

35:11

Malého nalezl jeden ze spoluhráčů před brankou, ten si míček zpracoval, ale jeho střelu nakonec tečuje Mokříž mimo hřiště.

34:50

Most má další šanci na vyrovnání, uvidíme, jak se této výhody zhostí.

34:44

Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Kubeš – 2 min., podražení).

32:55

Pardubice právě vstřelily branku!
Nedáš, dostaneš! Toto pravidlo se teď projevilo velice přesně. FILIP FÖRSTL bežel na levém kruhu a střelu zápěstím umístil na teploměr Soukupovy branky. Musím se Filipa pak zeptat, jakou teplotu mostéckému brankáři naměřil – 3:4! Asistence: Lukáš Kohoutek.

32:49

Pavel Malý byl před brankou Stárka, ale jeho střela s kličkou šla do betonu, velké ohrožení branky!

31:29

Hosté v plném počtu. Pardubice přečkaly oslabení bez problémů a mohou se znovu snažit o výhru.

31:12

Krajíček drží míček za brankou Stárka, ale neví co s ním, jelikož se mu hráči neopohybují, nakonec nahrávka přišla na poslední střelce Mostu Singra, ale ten trefil pouze klečícího protihráče před sebou.

30:01

A jdeme do třetí třetiny! Domácí mají ze začátku početní výhodu, která bude trvat ještě devadesát vteřin.

30:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina byla na branky velice hojná, když dohromady padly čtyři branky, na každé straně po dvou. V devatenácté minutě poslal svůj tým do vedení Pavel Krajíček, o tři minuty později odpověděl Tomáš Zajíček a jelo se znovu od nuly. Poprvé v utkání se dostali do vedení hosté, když tečí zvyšoval Matouš Ingršt, ale o tři minuty později vyroval skóre Jiří Singer.

Další třetina začně přibližně v 12:13.

Střely ve druhé třertině: 8:8

30:00

Druhá třetina skončila.

29:59

Na konci třertiny se do sebe pustili ještě Krajíček a Kubeš, ale rozhodčí tento čin nechávají pouze na domluvě.

29:46

Mostečtí hráči si přihrávají na vrcholku kruhu, ale ke střele se už nikdo nedostal.

29:29

Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Förstl – 2 min., sekání).

29:00

Plachý nádherně, teda ne pro něho našel před brankou Kohoutka, který mířil do horního rohu branky, ale Soukup vytasil lapačku a střelu zneškodnil.

27:35

Most právě vstřelil branku!
Tak to byla souhra tria Mostu, na buly vyhrál míček Bačák, který směřoval na Chybu, ten napřáhl, ale střílenou nahrávkou našel JIŘÍHO SINGRA, ten svoji střelu umístil do horní výplně v pardubické brance – 3:3! Asistence: Tomáš Chyba, Vladimír Bačák.

26:35

Luboš Moravec našel míček za domácí brankou, svým rychlým pohledem se spojil se Zajíčkem a ten vystřelil, rána slušná, ale střela mířila přímo do pupku Soukupa.

25:50

Na levé straně si vybojoval míček Pešek a snažil se nálezt rodáka z Chlumec v barvách Mostu Pavla Malého, ale ten byl velice rychle obsazen a nezmohl se na nic.

24:42

Pardubice právě vstřelily branku!
Dnes je hra plná tečí, ze kterých padají branky. Pavel Kubeše zápěstím nastřelil míček a z běhu ho tečoval mezi pavučiny MATOUŠ INGRŠT – 2:3! Asistence: Pavel Kubeš, Šimon Moravec.

23:58

Bratři Moravcové byli hodně v následujících minutách vidět, nejprve mladší z bratrů chytře získal míček po buly, a poté se Luboš dostal ke střele z mezikruží, ale jeho střela mířila do ochranné sítě.

23:24

To jsou zvuky, co se ozývají z úst vedoucího pardubického týmu Moravce, samozřejmě vše je mířeno na hráče, kteří byli na betonové ploše.

Dnešní utkání sleduje 32 neplatících diváků.

22:47

Máme za sebou polovinu utkání a na pohled diváckého oka nelze říct, jaký celek je lepší, oba týmy hrají zcela vyrovnaný hokejbal.

21:06

Pardubice právě vstřelily branku!
Kubeš se postavil na buly, vyhrál míček na Krejčího, dále posunul na vrchol levého kruhu TOMÁŠI ZAJÍČKOVI, který propálil Soukupa, brankář musí cítit vítr mezi betony ještě teď – 2:2! Asistence: Roman Krejčí, Pavel Kubeš.

20:49

Zajíček alias motorová myš, proběhl celé hřiště a dokázal i zakončit, Soukup vyrazil jeho nepříjemnou střelu ramenem.

20:01

Chyba upaloval s míčkem do útočného pásma, ale zcela netakticky udělal kličku na modré čáře a díky tomu byl celek Mostu v postavení mimo hru.

18:40

Most právě vstřelil branku!
Využitá přesilová hra. Branka domácího celku byla jak přes kopírák, Vladimír Bačák nahodil míček před branku, o kterou se tečí postaral PAVEL KRAJÍČEK – 2:1! Asistence: Vladimír Bačák, Marek Chytrý.

18:20

Jiří Singer vypálil velice jedovatou střelu na Stárka, střela se zatočila a hostující brankář mohl být rád, že projektil vyrazil ramnem.

18:14

Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Förstl – 2 min., vysoká hůl).

17:50

Zajíček si vzal míček v obranném pásmu, pasem se snažil najít Luboše Moravce, ale ten v rozhodující chvíli padá přes svého spoluhráče.

16:48

Domácí v plném počtu. Dnes už byly k vidění čtyři přesilové hry, ale žádná nebyla proměněna.

16:08

Jak říká můj kolega Honza, Josef Česák má vyníkající běh, jak biatlonisté, ale ta střelba pokulhává, teď tomu chyběl kalibr vpravo.

15:20

Krejčí nepřesně přihrál od červené čáry na Březinu, který měl v úmyslu zavézt do pásma, ale přihrávka na něj nedoputovala.

15:10

Ve druhé třetině pokračuje přesilová hra hostů, která potrvá ještě dlouhých osmdesát vteřin.

15:01

Začala druhá třetina.
Máme za sebou první dvacetiminutovku, kde jsou spíše u míčku hostující hráči. Tři minury před koncem dokázal otevřít skóre Jaroslav Šimeček, ale hostující celek se ničeho nezalekl a půl minuty před koncem srovnává krok se svým soupeřem Ondřej Březina.

Další třetina začne přibližně v 11:37.

Střely v první třetině: 6:9

15:00

První třetina skončila.

14:49

Dvanáct vteřin před koncem mají Pardubice početní výhodu, ale hra se odehrávala spíše v rohu hřiště, kde domácí vyčkali na konec první třetiny.

14:48

Vyloučení v týmu HBC Most (Krajíček – 2 min., podražení).

14:37

Pardubice právě vstřelily branku!
Tak to je závěr první třetiny! ONDŘEJ BŘEZINA měl pořádnou kliku, když jeho střela pronikla do branky Soukupa, jelikož pardubický forward střílel téměř z nulového úhlu – 1:1! Asistence: Josef Česák.

12:31

Most právě vstřelil branku!
Tento gól patří hlavně Krajíčkovi, když si ''opípal'' tři hráče a střelou zápěstím poslal míček na Stárka, před ním to tečoval JAROSLAV ŠIMEČEK a míček usměrnil do vinglu hostující branky – 1:0! Asistence: Pavel Krajíček.

11:52

Hosté v plném počtu. Tak ze krácené přesilové hry nic nebylo a opět se hraje se stejným počtem hráčů.

11:17

Domácí v plném počtu. Začíná krátká přesilová hra Mostu, který je usazen v útočném pásmu.

10:20

Ze hry 4 na 4 má více Most, když kombinuje v útočném pásmu, ale teď přiškla chyba od Janáka, který nastřelil Zajíčka, ten utíkal v oblehání obránce domácích, a také o míček přišel.

09:58

Síly na hřišti se vyrovnaly, když Vlasák hákoval v útočném pásmu svého soupeře.

09:52

Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Vlasák – 2 min., hákování).

09:20

Druhá přesilová hra pro hostující tým, ale hned z kraje jsou vyhnáni z pásma, díky nepřesné buly Březiny.

09:17

Vyloučení v týmu HBC Most (Novák – 2 min., hákování).

08:57

Šimon Moravec si povodil své protihráče jak na pouti, ale do střely mu nakonec dal hokejku Kopýtko, který vyráží míček mimo hřiště.

07:12

Filip zcela nedůsledně namazal na Brzka, který se napřáhl mezi kruhama, ale projektil vyslaný z hokejky mosteckého hráče Stárek chytá. Petr Filip by se za tento čin měl pořádně na sebe zlobit!

06:45

Vlasák přeskočil svého protihráče, jak dostihový kůň ve Velké pardubické a upaloval vstříc brance, ale Soukup si na něho počkal a míček chytá. Pardubickému útočníkovi sypou do jídla nejspíše Alavis, jelikož skok to byl parádní.

06:25

Kopýtko nahodil míček za branku, po odrazu se dostal k oranžové kuličce Pešek, který zakončil backhendem, ale Stárek byl u tyče připraven a přerušuje tak hru.

05:40

Kubeš krásně vybojoval míček ve středu hřiště, přihrál na Romana Krejčího, který nahodil míček na Soukupa a celá pětka pardubického celku šla srtřídat.

04:52

Josef Česák si krásně naběhl po pravé straně a zkoušel vyméct pavučinky v brance Soukupa, ale jeho střela šla nad břevno.

04:47

Poprvé v dnešním utkání si připisuje svlj zásah také Stárek, když musel čelit střele od Chyby z modré čáry.

04:42

Domácí tým přečkal přesilovou hru bez obdržené branky, dá se říci, že se hostujícímu celku početní výhoda moc nevyvedla.

02:59

Filip napřáhl od modré a jen těsně minul svatyni Soukupa. Byla to pořádná šlupa.

01:46

Máme tu první přesilovou hru v dnešním utkání, ale pardubickému týmu se moc začátek pořčetní výhody nedaří, když Kohoutek špatně nahrál na Filipa a mohla z toho být proti akce, kterou by režíroval Bačák.

01:42

Vyloučení v týmu HBC Most (Krajíček – 2 min., krosček).

01:20

Förstl vyhrál buly na Staňka, který zkusil vyslat bombu od modré, ale jeho střela šla zcela mimo tři tyče.

00:40

Zajíček se snažil nahrát na juniorského hráče Moravce, ale pas se mu vůbec nepovedl, rozhodčí přerušuje kvůli postavení mimo hru.

00:21

Chyba si vzal míček v obranném pásmu, nahrávkou vyslal Singra, ale ten míček ztratil na útočné modré čáře.

00:01

Úvodní buly vyhrál celek z Ústeckého kraje, tak jdeme na to.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy jsou již na hrací ploše, za chvilku můžeme začít.
Úvodní sestavy:

HBC Most: Brém (Soukup) – Chyba (C), Janák, Kopýtko, Pánov, Plachý, Chmelina – Rameš, Singer, Chytrý, Bačák, Pešek, Novák, Malý, Brzek, Šimeček, Krajíček (A), Kastner

HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice: Stárek (Dvořáček) – Filip (C), Novotný, Zajíček (A), Krejčí (A), Mokříž, Staněk, Březina, Vlasák, Česák, L. Moravec, Kubeš, Š. Moravec, Ingršt, Förstl, Kohoutek

Rozhodčí: Tomáš Zbořil, David Gráca.
HBC Most

Mostečtí se aktuálně nacházejí dvě příčky pod čarou, která zajišťuje postup do play-off. Na osmé KOVO však ztrácejí pouze tři body. Jarní část začal Most dobře, nejprve se mu podařilo porazit v prodloužení Karvinou 4:3 a o týden později Rakovník 0:3. Pak však přišla prohra s KOVEM 3:5, kdy Severočeši nezvládli hlavně třetí třetinu, ve které inkasovali čtyřikrát. V zatím posledním zápase pak schytali debakl od prvního Kert Parku. Pražský cele skóroval celkem desetkrát a Most má rozhodně co napravovat.

Statistiky hráčů
Nejlepší střelec: Pavel Malý (9 G)
Nejproduktivnější hráč: Tomáš Chyba (17 KB)
Nejlepší nahrávač: Tomáš Chyba (14 A)
Nejtrestanější hráč: Milan Janák (66 TM)
Nejlepší brankář: Pavel Brém (87,93 %)

Poslední odehrané utkání
10.03.2019 – Kert Park vs. Most – 10:1
09.03.2019 – Most vs. Kovo Praha – 3:5
02.03.2019 – Rakovník vs. Most – 0:3
23.02.2019 – Most vs. Karviná – 4:3pp
HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice

Pardubicím patří šesté místo a na poslední postupové místo do play-off má náskok už devíti bodů a navíc mají jeden zápas k dobru. První utkání jara odstartovaly s Plzní. Soupeř vstřelil hned dvě branky ve vlastním oslabení a i díky tomu zvítězil 4:2. Následně si Autosklo spravilo chuť v Ústí, kde se do černého trefilo hned osmkrát a navíc ani jednou neinkasovalo. Třemi brankami se blýskl Josef Česák.

Statistiky hráčů
Nejlepší střelec: Josef Česák (16 G)
Nejproduktivnější hráč: Josef Česák (22 KB)
Nejlepší nahrávač: Ondřej Březina (13 A)
Nejtrestanější hráč: Pavel Kubeš (49 TM)
Nejlepší brankář: David Stárek (91,36 %)

Poslední odehrané utkání
09.03.2019 – Ústí n/L vs. Pardubice – 0:8
02.03.2019 – Plzeň vs. Pardubice – 4:2
Vzájemné utkání
20.10.2018 – Pardubice vs. Most – 7:3
18.11.2017 – Most vs. Pardubice – 6:1
09.09.2017 – Pardubice vs. Most – 3:1
18.03.2017 – Pardubice vs. Most – 4:2
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

HBC Most – HBC Pardubice

3:4

konec (1:1, 2:2, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Šimeček (Krajíček), 19. Krajíček (Bačák, Chytrý), 28. Singer (Chyba, Bačák) – 15. Březina (Česák), 22. Zajíček (Krejčí, Kubeš), 25. Ingršt (Kubeš, Š. Moravec), 33. Förstl (Kohoutek)

HBC Most: Soukup (Brém) – Chyba (C), Janák, Kopýtko, Pánov, Plachý, Chmelina – Rameš, Singer, Chytrý, Bačák, Pešek, Novák, Malý, Brzek, Šimeček, Krajíček (A), Kastner

HBC Pardubice: Stárek (Dvořáček) – Filip (C), Novotný, Zajíček (A), Krejčí (A), Mokříž, Staněk, Březina, Vlasák, Česák, L. Moravec, Kubeš, Š. Moravec, Ingršt, Förstl, Kohoutek

Rozhodčí: Tomáš Zbořil, David Gráca

Diváci: 32

Průběh zápasu
1. třetina
01:42 MST 2 Krajíček, krosček
09:17 MST 2 Novák, hákování
09:52 PCE 2 Vlasák, hákování
12:31 MST 1:0 Šimeček (Krajíček)
14:37 PCE 1:1 Březina (Česák)
14:48 MST 2 Krajíček, podražení
Po 1. třetině
2. třetina
18:14 PCE 2 Förstl, vysoká hůl
18:40 MST 2:1 Krajíček (Bačák, Chytrý)
21:06 PCE 2:2 Zajíček (Krejčí, Kubeš)
24:42 PCE 2:3 Ingršt (Kubeš, Š. Moravec)
27:35 MST 3:3 Singer (Chyba, Bačák)
29:29 PCE 2 Förstl, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
32:55 PCE 3:4 Förstl (Kohoutek)
34:44 PCE 2 Kubeš, podražení
37:35 MST 2 Pešek, hrubost
Konec