Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Montpellier HSC – Stade de Reims

2:4

konec (1:1)

24.02.2019, 15:00 • Stade de la Mosson, Montpellier • 26. kolo • Karel Jedlička

Tipsport: 2.17 3.16 4.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

89. Pablo CHAVARRÍA - 2:4

89

Remeš právě vstřelila branku!
PABLO CHAVARRÍA ťukl míč do pokutového území Doumbiovi a naběhl si na penaltu, kam mu jeho spoluhráč poté, co obehrál hned trojici domácích hráčů, míč vrátil. Muž s maskou ho pak uklidil přímo z voleje k zadní tyči a zřejmě rozhoduje dnešní přestřelku ve prospěch nováčka.

80

Autor dvou gólů Rémi Oudin musí pro zranění střídat, na jeho místo přichází v dresu Remeše Hassane Kamara. Oba trenéři tak využili všechny možnosti střídání.

78

Poslední změna v sestavě Montpellier HSC: odstupuje Damien Le Tallec, ofenzívu se pokusí rozhýbat Petar Škuletić.

74

A autor první branky v dnešním zápase Daniel Congré nebyl daleko ani tentokrát, na Molletův přímák vyskočil opět nejvýš a hlavičkoval jen kousek nad břevno.

72

Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Tristan Dingomé, přichází Moussa Doumbia.

70

70. Rémi OUDIN - 2:3

70

Remeš právě vstřelila branku!
Hosté vystihli krátký odkop brankáře Montpellieru, míč se po geniální křížné přihrávce Dingomého dostal před RÉMI OUDINA a nejlepší kanonýr nováčka obstřelil gólmana po zemi.

68

Střídající Boutobba se dokázal rychlostí prosadit proti přesile, jeho skvělý centr hlavičkoval na zadní tyči Andy Delort vedle prakticky prázdné brány!

66

Celek Stade de Reims poprvé střídá: ze hřiště odchází Boulaye Dia, s obličejovou maskou míří na trávník Pablo Chavarría.

60

Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Nicolas Cozza, přichází Bilel Boutobba.

58

Žlutou kartu dostává Edouard Mendy (Stade de Reims). První karetní trest v utkání si vykoledoval hostující brankář za otálení s odkopem.

55

55. Gaëtan LABORDE - 2:2

55

Montpellier právě vstřelil branku!
Schirího přihrávku zprava přiťukl Delort z prvního dotyku hezkým bochánkem do vápna, kde se včas zorientoval GAËTAN LABORDE a ranou na zadní tyč propálil Mendyho.

53

Vyrovnání nebylo daleko. Delort dostal oblouček za obranu, přeloboval brankáře Remeše, ale míč nedoskákal mezi tyče.

47

47. Arber ZENELI - 1:2

47

Remeš právě vstřelila branku!
ARBËR ZENELI proměňuje pokutový kop. Lecomte si na míč sáhl, ale prudké a umístěné střele v cestě do sítě nezabránil.

46

Brankář Lecomte se vrhl pod nohy Boulaye Diovi a rozhodčí píská po 35 vteřinách druhého poločasu penaltu pro hosty!

45

A pár vteřin po výkopu měli hosté na kopačkách obrat. Oudin si na velkém vápně v plné rychlosti narazil se Zenelim a jeho střelu tečoval jeden z obránců Montpellieru do protipohybu brankáře. Naštěstí pro něj proletěla těsně vedle tyče.

30

Vynucená změna v sestavě Montpellier HSC: zraněný Ruben Aguilar přepouští místo Mathíasi Suárezovi.

29

Drtivý tlak Remeše neslábne, Oudinův skvělý pas převzal v pokutovém území zcela volný Dingomé a jeho tvrdou ránu na zadní tyč vyráží Lecomte před sebe. Dorážka pak letí mimo.

27

27. Rémi OUDIN - 1:1

27

Remeš právě vstřelila branku!
Třetí šanci za dvě minuty hosté využívají, bleskovou akci do rozhozené obrany zakončuje po Zeneliho přiťuknutí ze středu doleva prudkou levačkou nad padajícím brankářem RÉMI OUDIN.

25

25. Diovu šanci vychytal Lecomte

25

Počáteční nápor Montpellieru je minulostí, hosté teď měli vyloženou šanci k vyrovnání. Dia se parádně protáhl v plné rychlosti mezi domácími obránci a běžel sám na Lecomte. Jeho zakončení po zemi brankář Montpellieru famózně vyhmátl jednou rukou.

6

6. Daniel CONGRÉ - 1:0

6

Montpellier právě vstřelil branku!
Úvodní tlak domácí rychle zúročili. Hosté odhlavičkovali roh i následný centr Labordeho, ale hlavou šikovně vrátil míč před bránu brazilský kapitán Hilton a DANIEL CONGRÉ šajtlí mezi dvěma rozestoupenými beky napnul síť.

3

Na levém křídle dostal míč do běhu Lasne, po jeho skvostném centru hlavičkoval Gaëtan Laborde těsně vedle tyče. Stačilo trefit kousek blíž a remešský brankář by byl bez šance.

Montpellier HSC – Stade de Reims

2:4

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 6. Congré (Hilton), 55. Laborde (Delort) – 27. Oudin (Zeneli), 47. Zeneli (pen.), 70. Oudin (Dingomé), 89. Chavarría (Doumbia)

Karty:   58. Mendy (REI)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 9:6. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:11.

Montpellier HSC: Lecomte – Congré, Hilton (C), Cozza (60. Boutobba) – Aguilar (30. Suárez), Schirí, Le Tallec (78. Škuletić), Lasne – Mollet, Laborde – Delort.
Náhradníci: Bertaud – Suárez, Sambia, Boutobba, Oyongo, Camara, Škuletić.

Stade de Reims: Mendy – Foket, Engels, Abdelhamid, Baba Rahman – Romao (C), Chavalerin – Oudin (80. Kamara), Dingomé (72. Doumbia), Zeneli – Dia (66. Chavarría).
Náhradníci: J. Carrasso – Disasi, Kamara, Doumbia, Mbemba, Chavarría, Suk Hjun-Čun.

Rozhodčí: Delajod – Henninot, Jeanne

Diváci: 13 887