Menu

Hokej

Extraliga dorostu

HC Motor České Budějovice – BK Havlíčkův Brod

1:3

po nadst. prodl. (0:0, 0:2, 1:1 - N 1:0)

21.02.2019, 17:30 • Budvar aréna • Nadstavba D • Adam Pavlíček

Dnešní utkání je tedy definitivně za námi. Tři body dnes poputují na Vysočinu, jeden za nadstavbu pak zůstane domácím Jihočechům. Pro dnešek je to tedy vše, děkuji vám za pozornost! (19:39:06)

Konec zápasu.

63:04

České Budějovice právě vstřelily branku!
Jihočeši byli v nadstavbě aktivnějším celkem, za což jsou odměněni jedním bodem! Alex Marhoun poslal přihrávku v přečíslení na ALOISE DUBSKÉHO. Dlouho to vypadalo, že si domácí útočník kotouč nezpracuje a nakonec se do šance nedostane, ale naopak! Dubský už se dostal poměrně blízko branky, odkud pak trefil přesně horní růžek. Asistence: Alex Marhoun.

61:43

David Kašpar stál s kotoučem na holi na modré čáře. Neměl prostor ke střele, a tak se v klidu vrátil dozadu a s rozehrávkou ještě počká.

60:43

Havlíčkobrodští hokejisté se ujali kotouče jako první, jenže první velká šance přišla na straně Motoru. Petr Lukeš ujel obraně, ale zblízka branky si na krále nepřišel, ten totiž nechal betony přesně, kde potřeboval.

60:01

Začalo nadstavbové prodloužení.

60:00

Třetí třetina skončila, následovat bude nadstavbové prodloužení.

59:48

Budějovičtí to ještě zkusili. Martin Lidák zůstal na střídačce, ovšem žádné větší ohrožení Královy svatyně nepřišlo. Zřejmě tak tři body dnes poputují do Havlíčkova Brodu.

59:01

Domácí střídačka to ještě zkusí. Nyní si bere oddychový čas. Uvidíme, zda se Martin Lidák ještě do branky vrátí.

58:00

Ze základní hrací doby zbývají odehrát pouhé dvě minuty.

57:59

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Hosté jdou do dvoubrankového vedení, a to v pravý čas! Janko poslal přihrávku na modrou čáru, kde stál MARTIN ZYCH, který ze zápěstí prostřelil až za brankovou čáru. Asistence: Michal Janko, Adam Rauš.

57:21

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Lukeš – 2 min., podrážení).

56:44

Hra se nyní přelévá ze strany na stranu. Na žádné z nich ovšem není vidět žádná z výraznějších šancí.

55:23

Matyáš Fousek střílel od modré čáry, ovšem jeho projektil až na branku neprošel. Po něm pálil Viktor Budík, jehož střela už mezi brankovou konstrukci směřovala. Daniel Král ale dával pozor a nepřipustil obtíže.

54:25

Michal Beneš si najel před branku, stál před ní. Následně dostal svižnou přihrávku, kterou ale nezužitkoval. Motor si tak mohl oddychnout, Lidák nemusel vytasit další ze zákroků.

53:01

Viktor Budík udržel proti havlíčkobrodské přesile kotouč v soupeřově obranném pásmu. Následně ho rozehrál na spoluhráče, kteří již tak úspěšní nebyli a o kotouč přišli.

52:03

Richard Pitel o sobě dal vědět! Stál proti němu jediný hostující obránce, nakonec dokázal vypálit. Jeho pokus ale směřuje jen těsně mimo pravou tyč z Králova pohledu.

51:46

Filip Dymák najížděl z podobné pozice jako před chvílí jeho spoluhráč. Jeho pokus ale neměl potřebné parametry, Martin Lidák ho bezpečně ukryl v lapačce.

50:45

Tomáš Krejčí přejel útočnou modrou čáru, dostal zajímavou přihrávku. Měl otevřenou cestu k brance a vypálil. Mířil zřejmě pod horní tyčku, jenže právě ji výrazně přestřelil.

50:10

Do útočného pásma zavezl kotouč Tomáš Kudrnáč. Českobudějovičtí hráči se v něm pak drží a zkoušejí směrem dopředu něco vymyslet. Uvidíme, zda se jim to povede.

49:55

David Kašpar nabral parádní rychlost a následně vystřelil zpoza obránce Kuchty. Daniel Král na tento pokus viděl a neměl s ním výraznější problémy, v pohodě ho napoprvé drží ve své rukavici.

48:34

Motor se snažil udržet v útočné periodě, to se mu nicméně nepovedlo. Po chvíli o kotouč přichází, na opačnou stranu míří Havlíčkobrodští.

47:45

Filip Vašák mohl přidat třetí branku svého týmu! Dostal ideální přihrávku na vzdálenější tyč, kde byl zcela sám. Z první ale brankáře nepřehodil. Martin Lidák se skvěle přesunul a betonem puk vyrazil. Důležitý zákrok!

46:37

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Petrásek – 2 min., sekání).
Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Zych – 2 min., hrubost).

46:20

Filip Petrásek je dnes velmi aktivní, nyní si připsal další střelecký pokus. Tentokrát pálil z levého kruhu na bližší tyč, kde však byl havlíčkobrodský brankář pozorný.

45:05

Matyáš Fousek si od modré čáry sjel až někam do mezikruží, a to s kotoučem na holi. V rychlosti ale puk za Krále neprocpal. Ten si totiž povyjel z branky a střelu parádně lapil.

44:20

Po vhazování v útočném pásmu hostí se ke střele od modré čáry dostal Martin Zych. Jeho pokus nebyl z těch nejhorších, Martin Lidák proti němu ale neměl větší problémy a v pohodě ho betony dostal mimo nebezpečí.

43:39

Filip Petrásek stal šikovně před soupeřovou brankou. Jeden ze spoluhráčů mu ale nepředložil přihrávku v pravý čas, tudíž se jasná tutovka nekoná. Král i tak ale musí za chvíli zasahovat, kotouč však drží bezpečně pod rukavicí.

42:45

Tadeáš Holenda dostal zajímavou přihrávku do tandemu. Naštěstí pro domácí se ale jeden z nich stačil k havlíčkobrodskému útočníkovi vrátit a do střeleckého pokusu z dobré pozice ho nepustit.

41:32

České Budějovice právě vstřelily branku!
Přeci jen se přesné zásahu dočkali také domácí hokejisté! Po Kumpfmüllerově přihrávce se ke kotouči dostal TOMÁŠ KUDRNÁČ, a ten z první prostřelil! Asistence: David Kumpfmüller.

41:15

Tomáš Cibulka poslal oblouček na svého spoluhráče, stojícího u modré čáry. Ještě než kotouč dopadl se ale jeden z domácích útočníků dostal do ofsajdové pozice.

40:23

Hned na začátku to mohlo být už jen o jednu branku! Filip Petrásek ujel se spoluhráčem do přečíslení dva na jednoho. Právě on měl zakončovat. Zkusil to z první, nicméně trefil jen těsně nad horní růžek!

40:01

Začala třetí třetina.
Poslední perioda začne přibližně v 19:01.
I druhých dvacet minut je za námi. Motor dvakrát dostal kotouč za brankovou čáru, ani v jednom případě mu ale branka nebyla uznána. Pak přišla ledová sprcha v podobě rychlého zásahu Havlíčkobrodských. Ti pak přidali ještě jednu trefu a do dalšího dějství půjdou s dvoubrankovým vedením v zádech.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:54

V posledních momentech druhého dějství se z levého křídla snažil před branku nacpat Filip Vašák. Ovšem přes domácího obránce neprošel, tudíž se do žádné šance nedostal a Lidáka zasahovat nepřinutil.

38:46

Filip Petrásek přispěchal s dalším střeleckým pokusem, když si tentokrát najel do mezikruží, odkud ovšem zamířil jen zhruba doprostřed svatyně, kde už stál k zásahu připravený Daniel Král.

37:28

Filip Petrásek dostal přihrávku na pravý kruh, odkud táhlou střelou mířil na vzdálenější tyč. Daniel Král si povyjel a jeho střelu napoprvé lapil.

36:47

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Beneš – 2 min., podrážení).

36:10

Petr Placek střílel od modré čáry, přičemž jeho pokus doputoval jen do mezikruží, kde ho zablokoval jeden z havlíčkobrodských hokejistů.

35:37

Tadeáš Holenda dostal přihrávku na pravý kruh, načež zkusil střelu z první. Po ní už zvedal ruce nad hlavu. Síťku sice rozvlnil, to je pravda, nicméně pouze tu boční.

34:47

Petr Lukeš dostával dalekonosnou přihrávku do středního pásma. Už to vypadalo, že by se mohl dostat do úniku, nakonec se ale tak nestalo, jeden z hostí ho zablokoval.

33:32

Michal Janko zkoušel přidat svou třetí branku, zatím se mu to ale nepovedlo. Nyní dostal parádní přihrávku zpoza branky k levé tyči z Lidákova pohledu. Výrazně poté ovšem přestřelil.

31:53

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Máme tu další radost na hostující střídačce! David Krejčí poslal přihrávku na MICHALA JANKA, který u tyče zakončil přesně! Asistence: David Krejčí.

31:42

Petr Placek zkusil své štěstí od modré čáry, jenže jeho pokus neměl potřebné parametry a nakonec končí jen na betonech pozorného Daniela Krále.

30:34

Tomáš Cibulka byl dvěma havlíčkobrodskými útočníky napadán, nenechal se ale rozhodit. Nakonec z mezikruží z vlastního pásma vyhazuje kotouč až do hostujícího pásma.

29:19

Trestného střílení po Zychově faulu se ujal Daniel Hála, který ho také sám vybojoval. Zkoušel si přendat kotouč na forhend, nicméně v tu chvíli mu Král za pomci hole puk vypíchl. Parádní práce havlíčkobrodského brankáře!

29:19

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Zych – trestné střílení, držení).

28:59

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Petrásek – 2 min., podrážení).

28:42

Michal Beneš se také dostal do střelecké pozice. Nebyla sice úplně optimální, ovšem domácího brankáře prověřil. Martin Lidák si připisuje další úspěšný zákrok.

27:40

Filip Vašák ujížděl po levém křídle, načež pálil na bližší tyč. Martin Lidák neměl s tímto pokusem výraznější problémy a drží jej bezpečně ve své výstroji. Bude se tedy vhazovat.

26:05

David Krejčí unikl českobudějovické obraně. Jeden z domácích beků se ještě stačil vrátit a Krejčímu střelu znepříjemnit. Pohotový byl ale také Martin Lidák, jenž si poradil bez větších obtíží.

25:12

David Kumpfmüller zkoušel přispěchat s rychlou odpovědí. Pálil od modré čáry, jeho pokus letěl po ledové ploše. Král na něj však viděl a bez větších obtíží ho vykopl mimo nebezpečí.

24:14

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Tak to je velmi studená sprcha pro domácí! Nebyli jim uznány dva góly, načež sami inkasují! MICHAL JANKO doklepl kotouč zblízka branky, když přehodil domácího brankáře. Asistence: Tomáš Krejčí.

23:57

Další rozhodnutí v neprospěch českobudějovických hráčů! Tentokrát na pravé tyči zakončoval Budík. Už to vypadalo, že je kotouč za brankovou čárou, nicméně zřejmě tedy nebyl.

23:01

Českobudějovičtí hokejisté se radovali z první vstřelené branky. Adam Sochor ji vstřelil z těsné blízkosti brankoviště, jenže rozhodčí nakonec branku pro kopnutí nohou neuznávají. Právě Sochor pak signalizoval, že kotouč doklepl špičkou hole, nicméně sudí jsou definitivně rozhodnuti. Branka uznána není.

22:51

Netrvalo to vůbec dlouho a ihned po vhazování jsme viděli další střelu na hostující branku. I v tomto případě byl ale havlíčkobrodský strážce svatyně úspěšný.

22:41

Na opačné straně si připsal přesný zákrok Král, který tak zařídil vhazování po své levé ruce.

22:14

Filip Vašák najel do mezikruží, kam dostal ideální přihrávku. Následně si puk zpracoval a zamířil do horních pater branky. Nicméně trefil jen mantinel za Lidákovou svatyní.

21:21

Českobudějovičtí se vrátili do plného počtu, oslabení tedy přestáli. Motor se mezitím hnal do pásma, když útočnou modrou čáru přejel Daniel Hála. K puku se ale dle sudích dostal až za modrou, tedy ofsajd.

20:20

David Kašpar vybojoval kotouč v obranném pásmu. Následně jej vyhodil přes všechny čáry až k soupeřově brankáři. Kašpar se pak za kotoučem ještě vydal a šikovně havlíčkobrodskou rozehrávku pozdržel.

20:01

Začala druhá třetina.
Další perioda začne přibližně v 18:12.
Úvodních dvacet minut je za námi. Hrál se poměrně svižný hokej, a to z obou stran. Gól jsem nicméně zatím žádný neviděli, ačkoliv k němu oba týmy měly poměrně blízko. Zatím se činí především brankáři.

20:00

První třetina skončila.

19:58

Adam Dvořák stál v rohu ledové plochy, téměř v nulovém úhlu. Na to zkusil poslat kotouč před brankoviště, kde do něj vložil hůl jeden z domácích a dostal ho mimo dosah Havlíčkobrodských.

19:23

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Fousek – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku.).

18:48

Tomáš Cibulka se vydal do útočného pásma, kde zkoušel zhruba z mezikruží zakončit. Kotouč mu ale v pravou chvíli sjel z hole.

17:50

Tomáš Krejčí v další dobré příležitosti! Tentokrát už zacílil o něco lépe, ovšem ani nyní neuspěl. Mířil k bližší tyči, kterou však jen těsně přestřelil. Možná si na kotouč Lidák dokonce sáhl.

16:41

Na opačné straně jsme také nebyli svědky vůbec špatné šance! Tomáš Krejčí dostal přihrávku před brankoviště. Neváhal a vypálil. Domácího brankáře ovšem příliš neprověřil, kotouč nakonec končí před brankovou čárou.

15:37

Adam Sochor stál na levém kruhu zcela sám. Jeho spoluhráč ho dobře viděl a poslal mu přihrávku. Král si proti jeho následnému pokusu dobře povyjel a připisuje si další úspěšný zákrok.

14:42

Filip Dymák byl nakonec hráčem, který dostal nepříjemný hit. Po chvíli se ale zvedla po svých odjel na střídačku.

14:42

Adam Rauš ujížděl do pásma, jenže v tu chvíli rozhodčí přerušili hru. Jeden z Havlíčkobrodských totiž zůstal ležet ve středním pásmu. Zatím se nezvedá.

13:56

Vzápětí už si Daniel Král připisuje další úspěšný zákrok. Kotouč tentokrát drží v lapačce, za chvíli se tedy bude vhazovat po jeho levé ruce.

13:18

Hromada posílal od mantinelu zajímavou přihrávku před branku. Zde už stál Filip Petrásek, který se otočil a stál sám před brankářem. Z bekhendu ho ale přehodit nedokázal. Obrovská šance na první branku tedy zůstává nevyužitá.

12:32

Alex Marhoun se dostal parádně přes obránce, kterého si obhodil, a zkoušel zakončit k bližší tyči. Král se ovšem včas přemístil a kotouč za svá záda nepropustil.

11:44

Filip Petrásek dostal kotouč do poměrně dobré pozice. I on stál poměrně blízko branky, jenže kotouč přes havlíčkobrodského brankáře neprocpal. Budějovice se stále drží v pásmu.

10:35

Matyáš Fousek střílel od modré čáry hned dvakrát. Jeho první pokus měl parádní parametry, Daniel Král ale dokázal zakročit za pomoci svých betonů.

10:06

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Zych – 2 min., sekání).

09:55

Filip Vašák se ocitl v poměrně dobré střelecké pozici. Zblízka branky mířil do horních pater, nicméně českobudějovický brankář se přemístil a pokus bezpečně drží na výstroji.

08:55

Zřejmě Tomáš Cibulka vyslal od modré čáry pohotový pokus z příklepu. Daniel Král ale na tento pokus viděl a neměl problém s jeho vyražením betony.

08:20

Hostující celek se dlouho držel v útočném pásmu, nic moc ale nevymyslel. Motor si pak kotouč bere na svou hůl a jede na opačnou stranu.

07:47

Havlíčkobrodští ujeli do přečíslení dva na nikoho! Přihrávka do zakončení byla naprosto ukázková, absolutorium ale zaslouží Martin Lidák, který se přemístil a střelu skvěle vyrazil!

06:44

Už to vypadalo, že se Alois Dubský dostane do šance. Ve středním pásmu ale kotouč jen těsně nezachytil a dostávají se k němu tak opět havlíčkobrodští hokejisté.

05:13

Tomáš Kudrnáč najížděl z pravého křídla, načež zkoušel poslat kotouč před brankoviště. Bohužel pro něj se ale k puku nikdo nedostal, tudíž Král čeká na jeden ze svých prvních zákroků i nadále.

04:23

Havlíčkobrodští se opět dostali do útočného pásma, větší šance ovšem nepřišla. Tadeáš Holenda najížděl z levého křídla a střílel, jenže netrefil brankovou konstrukci.

02:54

Před Lidákovu svatyni si šikovně najížděl Adam Rauš, jenž dostával na poslední chvíli také přihrávku. Rauš ji ale nakonec za brankovou čáru neprotlačil, těsně promáchl.

01:46

David Kumpfmüller zbavil hostujícího útočníka ve středním pásmu, pak vybojoval kotouč. Motor se pak přemisťuje do pásma, kde zkusí poprvé v utkání něco vymyslet.

00:27

Filip Dymák najel do útočného pásma s kotoučem na holi. Hned poté vystřelil, a to z poměrně dobré pozice. Jeho pokus ale končí jen těsně mimo brankovou konstrukci.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Motor České Budějovice: Slanina (Lidák) – Novák, Fousek, Cibulka, Hromada, Willmann – Hála, Lukeš, Dub, Marhoun, Kašpar, Petrásek, Pitel, Placek (C), Kumpfmüller, Budík, Kudrnáč, Dubský, Sochor

BK Havlíčkův Brod: Kubík (Král) – Dvořák, Besmák, Zych (C), Kuchta, Jiráček, Kutlvašr – Dymák, Rauš, Janko, Holenda, Beneš, T. Krejčí, D. Krejčí, Vašák, Prášek

Rozhodčí: Šperl – Jindra, Zíka.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

HC Motor České Budějovice – BK Havlíčkův Brod

1:3

po nadst. prodl. (0:0, 0:2, 1:1 - N 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 42. Kudrnáč (Kumpfmüller), 64. Dubský (Marhoun) – 25. Janko (T. Krejčí), 32. Janko (D. Krejčí), 58. Zych (Janko, Rauš)

HC Motor České Budějovice: Lidák (Slanina) – Novák, Fousek, Cibulka, Hromada, Willmann – Hála, Lukeš, Dub, Marhoun, Kašpar, Petrásek, Pitel, Placek (C), Kumpfmüller, Budík, Kudrnáč, Dubský, Sochor

BK Havlíčkův Brod: Král (Kubík) – Dvořák, Besmák, Zych (C), Kuchta, Jiráček, Kutlvašr – Dymák, Rauš, Janko, Holenda, Beneš, T. Krejčí, D. Krejčí, Vašák, Prášek

Rozhodčí: Šperl – Jindra, Zíka

Průběh zápasu
1. třetina
10:06 HBR 2 Zych, sekání
19:23 CEM 2+10 Fousek, zásah do hlavy nebo krku
Po 1. třetině
2. třetina
24:14 HBR 0:1 Janko (T. Krejčí)
28:59 CEM 2 Petrásek, podrážení
29:19 HBR TS Zych, držení
31:53 HBR 0:2 Janko (D. Krejčí)
36:47 HBR 2 Beneš, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
41:32 CEM 1:2 Kudrnáč (Kumpfmüller)
46:37 CEM 2 Petrásek, sekání
HBR 2 Zych, hrubost
57:21 CEM 2 Lukeš, podrážení
57:59 HBR 1:3 Zych (Janko, Rauš)
Před nadst. prodl.
Nadstavbové prodloužení
63:04 CEM 1:3 Dubský (Marhoun)
po nadst. prodl.