Menu

Fotbal

Skotská Premier League

Motherwell FC – Heart of Midlothian FC

2:1

konec (1:1)

17.02.2019, 13:15 • Fir Park, Motherwell • Michal Sadlek

Tipsport: 3.07 3.12 2.39 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. David TURNBULL - 2:1

90+3

Motherwell právě vstřelil branku!

Neuvěřitelný závěr zápasu! DAVID TURNBULL obstřelil zeď z přímého kopu, jeho střela ale nebyla nijak tvrdá a letěla přímo na brankáře Doylea. Doyle ale při zákroku zazmatkoval, míč mu vypadl z rukou a odrazil se do prázdné brány. Školácká chyba brankáře hostů, která darovala vítězství domácím!

90+2

Střídání v týmu Heart of Midlothian FC: ze hřiště odchází Jake Mulraney, přichází Clévid Dikamona.

90+2

90+2. Červená karta Garuccia

90+2

Červenou kartu dostává Ben Garuccio (Heart of Midlothian FC), který svým brutálním skluzem trefil obě nohy Grimshawa. Jasná červená karta.

87

Bozanic nacentroval na zadní tyč, kde stál Ikpeazu. Ten se doslova zavěsil na McHugha a hlavou v těžké pozici poslal míč těsně mimo Gillespieho bránu.

84

Ikpeazu si na pravé straně hezky narazil míč s Djoumom a nacentroval do šestnáctky, kde se objevil na hrotu útoku střední obránce Souttar. Míč však dokázal jen jemně tečovat hlavou mimo domácí bránu.

81

Střídání v týmu Motherwell FC: ze hřiště odchází Curtis Main, přichází James Scott.

79

Hastieho centr z pravé strany propadl až k Turnbullovi, který si ale míč prvním dotykem stáhl do strany a pak mu při pokusu o zakončení míč odskočil do zámezí.

78

Střídání v týmu Heart of Midlothian FC: ze hřiště odchází Sean Clare, přichází Aidan Keena.

75

Gillespie ale téměř okamžitě znegoval svůj předchozí skvělý zákrok. Brankář Motherwellu chtěl vyboxovat centr z pravé strany, rukou ho ale minul a míč propadl k úplně volnému Naismithovi, který z cca 5 metrů minul prázdnou bránu!

74

Bozanic nacentroval do středu šestnáctky domácích, kde se k míči protlačil Ikpeazu a z voleje v pádu namířil po zemi k levé tyči. Gillespie skvělým zákrokem jeho pokus vyrazil.

71

Turnbull nacentroval na přední tyč, kam si skvěle naběhl McHugh. Ten ale nedokázal namířit přesněji a poslal míč nad bránu Hearts.

69

Střídání v týmu Motherwell FC: ze hřiště odchází Alex Rodriguez, přichází Carl McHugh.

64

Střídání v týmu Motherwell FC: ze hřiště odchází Gboly Ariyibi, přichází Elliott Frear.

64

Main hlavičkoval po rohovém kopu k pravé tyči brány hostů, tam ale stál střídající Garuccio, který míč vykopl z brankové čáry.

64

64. Doyle dokázal prudkou ránu vytáhnout nad břevno

64

Hezký rychlý protiútok domácich. Turnbull si potáhl míč na střed a levačkou z hranice šestnáctky namířil pod břevno. Doyle, kterému svíti ve druhé půli do očí slunce, dokázal jeho střelu skvělým zákrokem vyrazit nad břevno.

59

Střídání v týmu Heart of Midlothian FC: ze hřiště odchází Conor Shaughnessy, přichází Ben Garuccio.

58

Taitův nákop si zpracoval Hastie, který si pokryl míč tělem, navedl si míč na levačku a střelou k levé tyči donutil k zákroku brankáře Doylea.

56

Žlutou kartu za bránění Naismithovi ve hře dostává Tom Aldred (Motherwell FC). Hosté budou zahrávat přímý kop.

53

Žlutou kartu za odkopnutí míče po odpískání faulu dostává Christophe Berra (Heart of Midlothian FC).

50

Ariyibi se výtečně uvolnil ve středu pole přes hostující obránce do samostatného úniku, skvěle proti němu ale vyběhl brankář hostů Doyle, který jeho střelu chytil.

43

Ikpeazu podržel míč na hranici šestnáctky Motherwellu a našel ve středu volného Clarea, který se otočil a vystřelil po zemi těsně mimo domácí bránu.

37

37. Steven NAISMITH - 1:1

37

Hearts právě vstřelili branku!
Je vyrovnáno! Ikpeazu pronikl po levé strany a nacentroval do středu na STEVENA NAISMITHA. Tomu se sice první zakončení nepovedlo, míč ale zůstal u něj a následným obloučkem pod břevno už útočník hostů domácího brankáře překonal.

34

Žlutou kartu za taktický faul proti pronikajícímu Ariyibimu dostává Arnaud Djoum (Heart of Midlothian FC).

34

Po rohovém kopu vznikl menší chaos před domácí bránou, který po přihrávce Naismitha zakončil střelou Mulraney. Jeho pokus zablokoval Dunne.

30

Žlutou kartu dostává Alex Rodriguez (Motherwell FC). Rozhodčí mu zjevně sečetl všechny předchozí drobné fauly.

16

Mulraney přihrál skvěle dozadu, bohužel ale přímo do běhu útočníkovi domácích Mainovi, který si potáhl míč k šestnáctce. Jeho střela po zemi skončila těsně mimo bránu hostů.

13

13. Jake HASTIE - 1:0

13

Motherwell právě vstřelil branku!
Domácí otevírají skóre! JAKE HASTIE si převzal míč na pravém křídle, potáhl si ho k šestnáctce, navedl na levačku a nechytatelnou střelou vymetl všechny pavučiny v levé šibenici brány Hearts. Krásný gól!

10

Do dalšího zakončení se dostal aktivní Ikpeazu, který si naběhl na přední tyči na centr Mulraneyho. Tísněn obráncem ale zamířil mimo domácí bránu.

Motherwell FC – Heart of Midlothian FC

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 13. Hastie, 90+3. Turnbull – 37. Naismith

Karty:   30. Rodriguez (MTH), 56. Aldred (MTH) – 34. Djoum (HEA), 53. Berra (HEA)   90+2. Garuccio (HEA)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 3:6. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 16:15.

Motherwell FC: Gillespie – Grimshaw, Aldred, Dunne, Tait (C) – Campbell, Rodriguez (69. McHugh), Turnbull – Hastie, Main (81. Scott), Ariyibi (64. Frear).
Náhradníci: Ferguson – McHugh, Hartley, Frear, Donnelly, Johnson, Scott.

Heart of Midlothian FC: Doyle – Souttar, Berra (C), Shaughnessy (59. Garuccio) – Mulraney (90+2. Dikamona), Bozanic, Djoum, Clare (78. Keena), Godinho – Naismith – Ikpeazu.
Náhradníci: Zlámal – Lee, Garuccio, MacLean, Brandon, Dikamona, Keena.

Rozhodčí: Nick Walsh

Diváci: 5 091