Menu

Florbal

ČEZ Extraliga žen

1. SC TEMPISH Vítkovice – Panthers Praha

7:2

konec (1:0, 3:2, 3:0)

10.02.2019, 16:00 • SC Dubina Ostrava • 20. kolo • Matouš Vojáček (@vojacekmatous)

To je pro toto utkání vše, děkuji za pozornost a u dalších textových přenosů na počtenou. (17:44:27)
Utkání je u konce a zaslouženě vyhrávají Vítkovice, které se prosadily ve třetí třetině třikrát. Hned v úvodu slavila branku Enenkelová, na tu brzy navázala Theimerová a brankový účet tohoto utkání uzavřela deset minut před koncem Husková. Panterky si příliš šancí nevypracovaly a soustředily se hlavně na obranu.

Konec zápasu.

59:54

O střelu se ještě pokusila Glasová, ale skóre se již měnit nebude.

58:30

Klečková si po dlouhé době připsala úspěšný zákrok, když čelila střele od Zittové.

56:30

Po dlouhé sekvenci přihrávek vystřelila Krzywak, která byla blízko osmé branky, ale nakonec zvoní jen tyč.

54:02

Domácí hráčky už si zápas hodně užívají a snaží se dostat míček až do prázdné branky, ale obrana Prahy je pozorná a finální přihrávky zastavuje.

51:40

Domácí hráčky teď předvedly nádhernou souhru, kterou zakončila Paloncyová, ale Horňáková předvedla skvělý zákrok.

49:55

Vítkovice právě vstřelily branku!
Teď již byla obrana na další akci domácích krátká. Lenka Novotná přes šíři palubovky našla BARBORU HUSKOVOU, která tvrdou střelou umísťuje míček do horních pater branky. Asistence: Lenka Novotná.

49:25

A obrana Panthers blokuje další střelu, tentokrát z hokejky Plankové.

48:25

Ďuríková se vypracovala až ke střele, ale trefila první bránící hráčku.

46:47

Domácí hráčky ovládají hru, Pražanky se převážně brání a po zisku míčku se jej rychle zbavují.

44:10

Vítkovice právě vstřelily branku!
Vítkovice přidávají již šestou branku utkání a jdou si za jednoznačnou výhrou. Justyna Krzywak vybídla LUCII THEIMEROVOU do rychlého běhu, ta toho využila a svižnou ranou nedala brankářce šanci. Asistence: Justyna Krzywak.

42:45

Lochmannová si vyměnila míček se spoluhráčkou a následně vyslala pokus z levého křídla, ale branku neohrozila.

40:45

Vítkovice právě vstřelily branku!
Domácí hráčky začínají třetí třetinu tím nejlepším způsobem. O pátou branku se postarala po přihrávce Ivany Šupákové VERONIKA ENENKELOVÁ. Asistence: Ivana Šupáková.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá perioda přinesla hned pět branek. Nejdříve Vítkovice zvýšily svůj náskok zásluhou Huskové, ale poté se do hry dostaly i hostující hráčky, kterým se povedlo během jedné minuty vyrovnat, nejdříve se trefila Steinbachová a následně Šusterová. Ovšem třiatřicátá minuta stále nebyla u konce a domácí tým se dostal znovu do vedení, když přesně zamířila Theimerová. Definitivní tečku za druhou části hry dala Maděrová.

40:00

Druhá třetina skončila.

38:29

Domácí hráčky mají míček pod kontrolou a nikam moc nespěchají, už by chtěly dohrát tuto třetinu s dvoubrankovým náskokem.

36:47

Na dnešní utkání vedoucího celku ligy si našlo cestu 53 diváků.

34:20

Vítkovice právě vstřelily branku!
Vítkovice se dostávají zpět do vedení o dvě branky, které zařídila pohlednou akcí VLAĎKA MADĚROVÁ, jež zužitkovala přihrávku od Kamily Paloncyové. Asistence: Kamila Paloncyová.

32:59

Vítkovice právě vstřelily branku!
Tak ve třicáté třetí minutě se s góly roztrhl pytel a Vítkovice se znovu dostávají do vedení po pěkné souhře Barbory Huskové a LUCIE THEIMEROVÉ, který střelou do levé části branky překonala Horňákovou. Asistence: Barbora Husková.

32:45

Tým Panthers právě vstřelil branku!
A ještě ve stejné minutě se Pražankám daří srovnat stav utkání. Panterky využily tlaku po první vstřelené brance a ihned se vydaly znovu na útočnou polovinu. Kristýna Lochmannová oběhla branku Klečkové a naservírovala míček na čepel PETRY ŠUSTEROVÉ, která bez problému dostala míček za brankovou čáru. Asistence: Kristýna Lochmannová.

32:12

Tým Panthers právě vstřelil branku!
Hostující hráčky si vypracovaly standardní situaci, po které snižují stav utkání. Petra Šusterová celou akci rozehrála, našla DOMINIKU STEINBACHOVOU, jenž přesnou střelou zápěstím rozvlnila síť za zády Klečkové. Asistence: Petra Šusterová.

29:55

Vítkovické hráčky se tlačí do zakončení, ale ani střela Enenkelové nebyla přesná a nevešla do branky.

28:15

Další pokus Vítkovic letí mimo tři tyče branky Horňákové.

26:45

Pražanky se ocitly ve své největší šanci utkání, ale rychlá kombinace a následná střela končí na tyči!

25:23

Ďuríková si s míčkem seběhla na střed hřiště, ale její střela mířila přesně do míst, kde byla připravena hostující brankářka.

23:59

Oba týmy hrají ve vysokém nasazení, rozhodčí téměř nepřerušují hru.

22:25

Hostujícím hráčkám se příliš nedaří dostat na míček, udržet si ho a vypracovat si nějaké ohrožení branky. Vítkovice mají hru pod kontrolou.

21:84

Vítkovice právě vstřelily branku!
Domácí hráčky využívají přesilovou hru za dvanáct vteřin. Justyna Krzywak na sebe natáhla dvě bránící hráčky a následně předložila míček BARBOŘE HUSKOVÉ, která propálila Horňákovou. Asistence: Justyna Krzywak.

21:37

Vyloučení v týmu Panthers Praha (Dominika Steinbachová – 2 min., Sekání).

20:10

Úvodní vhazování ve druhé třetině vyhrály domácí hráčky, které ihned postupují do útoku.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina již nic nenabídne. Více ze hry měly domácí hráčky, které se dostávaly častěji do zakončení a zaslouženě se dostaly do vedení, když se trefila v osmé minutě Paloncyová. Vítkovice mohly vést i větším rozdílem, ale Pražanky drží jejich brankářka.

20:00

První třetina skončila.

18:45

Domácí hráčky kombinují u branky Panthers, ale zatím je to spíše hledání palebné pozice.

17:30

Ani Lenka Novotná neuspěla svou střelou od poloviny hřiště. Horňáková v posledních minutách drží svůj tým stále na dostřel.

16:50

A hostující brankářka musela být znovu v permanenci, tentokrát však nemusela zasahovat, jelikož střela šla těsně vedle její levé tyče.

14:50

Kamila Paloncyová se dostala přes polovinu hřiště a pěknou přihrávkou našla Vlaďku Maděrovou, která se napřáhla a donutila Horňákovou k rychlému zákroku.

13:30

Eliška Planková se dopustila faulu a bude to volný úder pro Pražanky.

11:59

Hraje se prakticky bez přerušení a oba celky se střídají v útočné fázi, nebezpečnější jsou domácí hráčky.

10:00

Enenkelová nabrala rychlost po levém křídle a adresovala míček před branku, kde byla připravená pohotově zakončit Šupáková, ta však poslala míček vysoko nad branku Horňákové.

08:50

Pražanky se chtějí co nejdříve vrátit do zápasu, ale domácí brankářka Klečková zastavila střelu z půlky hřiště.

07:41

Vítkovice právě vstřelily branku!
Tak domácím hráčkám se přeci jen povedlo ze souvislého tlaku vstřelit branku. Veronika Enenkelová našla přesně KAMILU PALONCYOVOU, která z pravé strany hřiště prostřeluje hostující brankářku. Asistence: Veronika Enenkelová.

06:30

Domácí hráčky jsou častěji na balónku a dělají problém hostující obraně, ale ke změně stavu chybí lepší zakončení nebo překvapivější přihrávka.

05:25

Barbora Husková se objevila v další šanci! Tentokrát obrala soupeřku o míček a vydala se do úniku vstříc brance, jenže dobré akci chybělo lepší zakončení, takže stav je zatím stále nerozhodný.

04:20

Pražanky si dobrým pohybem vynutily standardní situaci, kterou však nezahrály nejlépe a míček končí v rohu hřiště.

03:45

Barbora Husková se odhodlala ke střele z levé strany hřiště, ale její pokus neohrozil branku soupeřek.

02:30

Zatím je k vidění opatrnější florbal z obou dvou stran, ani jedna brankářka nemusela čelit vážnější akci.

01:20

Vítkovické hráčky se usadily před branou soupeřek, ale celá akce končí faulem domácích, takže na míček se vrací Panterky.

00:10

Úvodní vhazování vyhrály hostující hráčky, které se rychlou kombinací dostávají na útočnou polovinu hřiště.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

1. SC TEMPISH Vítkovice: Klečková (Příleská) – Ďuríková, Krzystyniaková, Peterková, Theimerová, Planková, Glasová – Novotná, Trošková, Enenkelová – Šupáková, Husková, Paloncyová – Maděrová, L. Suchánková, Krzywaková.

Panthers Praha: Horňáková (Červová) – Vranová, Syslová, Pitterlingová, Šusterová – Lochmannová, Škvorová, Slaná – Tůmová, Steinbachová, Miklíková – Lupačová, Jelínková, Zittová.

Rozhodčí: Martin Petřík, Tomáš Podlesný.
Vzájemná utkání
30.9.2018 Panthers Praha – 1. SC TEMPISH Vítkovice 5:6
10.8.2018 1. SC TEMPISH Vítkovice – Panthers Praha 3:1
Panthers Praha
Panterky jsou na šesté pozici s ziskem sedmadvaceti bodů. Na páté místo mají ztrátu pouhých dvou bodů, na čtvrtou Ostravu to už je velká patnáctibodová propast. Na sedmý Jičín hledí dnešní hostující celek s náskokem tří bodů a na poslední postupovou příčku do play-off mají náskok sedmi bodů. Pražanky vyhrály těsně v posledním kole doma s Jičínem 7:6, o kolo dříve taktéž doma porazily Plzeň. Z venkovních devíti zápasů si Panterky přivezly devět bodů.
1. SC TEMPISH Vítkovice
Domácím hráčkám patří po devatenácti kolech první příčka v tabulce se ziskem padesáti dvou bodů. Na druhý Chodov mají náskok jediného bodu, ale na třetí místo již je rozdíl znatelnější – 8 bodů. Vítkovice odehrály poslední utkání v Olomouci, kde zvítězily jednoznačně 8:1, v předchozím kolem přehrály Chodov v nájezdech. Právě až výhra v nájezdech znamenala první domácí ztrátu v této sezóně. Ve vstřelených brankách týmu ze Slezska patří až čtvrté místo, ale obranu mají nejlepší.
Vítejte u dvacátého kola nejvyšší ženské florbalové ligy u nás. V tomto přenosu se zaměříme na souboj prvního týmu tabulky 1. SC TEMPISH Vítkovice a šestého celku Panthers Praha.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

1. SC TEMPISH Vítkovice – Panthers Praha

7:2

konec (1:0, 3:2, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Paloncyová (Enenkelová), 23. Husková (Krzywaková), 33. Theimerová (Husková), 35. Maděrová (Paloncyová), 41. Enenkelová (Šupáková), 45. Theimerová (Krzywaková), 50. Husková (Novotná) – 33. Steinbachová (Šusterová), 33. Šusterová (Lochmannová)

1. SC TEMPISH Vítkovice: Klečková (Příleská) – Ďuríková, Krzystyniaková, Peterková, Theimerová, Planková, Glasová – Novotná, Trošková, Enenkelová – Šupáková, Husková, Paloncyová – Maděrová, L. Suchánková, Krzywaková.

Panthers Praha: Horňáková (Červová) – Vranová, Syslová, Pitterlingová, Šusterová – Lochmannová, Škvorová, Slaná – Tůmová, Steinbachová, Miklíková – Lupačová, Jelínková, Zittová.

Rozhodčí: Martin Petřík, Tomáš Podlesný

Průběh zápasu
1. třetina
07:41 VIT 1:0 Paloncyová (Enenkelová)
Po 1. třetině
2. třetina
21:37 PAN 2 Steinbachová, Sekání
21:84 VIT 2:0 Husková (Krzywaková)
32:12 PAN 2:1 Steinbachová (Šusterová)
32:45 PAN 2:2 Šusterová (Lochmannová)
32:59 VIT 3:2 Theimerová (Husková)
34:20 VIT 4:2 Maděrová (Paloncyová)
Po 2. třetině
3. třetina
40:45 VIT 5:2 Enenkelová (Šupáková)
44:10 VIT 6:2 Theimerová (Krzywaková)
49:55 VIT 7:2 Husková (Novotná)
Konec