Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Nitra – FC Zbrojovka Brno

1:2

konec (0:1)

09.02.2019, 14:00 • Štadión pod Zoborom • Josef Prášek

Tipsport: 2.4 3.5 2.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Nitra získala důležité zahrání standartní situace kousek od vápna. Hráč domácích parádně obstřelil zeď a brankář Halouska míč tečoval na rohový kop.

90+1

Nastavují se 4 minuty.

83

Stále probíhá ošetřování brankáře.

82

A další možnost Brna! Střelu z blízkosti brankář vyrazil do strany, ještě se ale musel činit a i podruhé míč chytil. Píská se ale útočný faul hostů, brankář Nitry byl útočníkem asi nakopnut.

78

78. BARTOLOMEU - 1:2

78

Brno právě vstřelilo branku!
PO obléhání branky Nitry přišla branka. Centr si našel BARTOLOMEU, poprvé sice hlavičkou neuspěl, ale napodruhé dopravil míč nohou do branky.

65

65. VESTENICKÝ - 1:1

65

Nitra právě vstřelila branku!
A máme vyrovnáno na 1:1! Po centru za obranu si našel míč Vestenický a střelou z první ho poslal za brankáře.

50

Veliká možnost Nitry! Poprvé v zápase povedená akce, kdy centr našel před brankou zcela volného jednoho z hráčů, ten ale poslal míč pouze vedle branky.

39

Možnost hostů nekončí brankou. Brejk byl vyřešen nahrávkou na hranici pokutového území, kde se z první opřel do míče hráč Brna, ale nechal jenom vyniknout brankáře Šípoše.

28

Brno zahrávalo rohový kop nakrátko, poté přišel centr před branku a míč ještě lízl hlavičkou někdo z hráčů. Brankář Šípoš měl co dělat, ale zvládl míč chytiti.

11

Brno mohlo vést již 0:2! rychlý protiútok vedl ke střele z vápna, tu brankář ale pokryl. Míč se sice ještě odrazil do dobré pozice, ale střela byla ztečovaná mimo.

6

6. PŘICHYSTAL. - 0:1

6

Brno právě vstřelilo branku!
První branka padla ze začátku zápasu. Centr našel hlavičku jednoho z hráčů, ten balón ještě poslal PŘICHYSTALA, jenž z blízkosti skóruje hlavou – 0:1. Střelce ještě doplníme.

FC Nitra – FC Zbrojovka Brno

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 65. Vestenický – 6. Přichystal, 78. Bartolomeu

FC Nitra: Šípoš – Sokovič, Kóňa, Bílovský, Chovanec, Šimončič, Kuník, Vestenický, Zgrablič, Farkaš, Charizopulos

FC Zbrojovka Brno: Halouska – Sukup, Kryštůfek (66. Šural), Sedlák (86. Gáč), Eismann (46. Šumbera) – Štepanovský (66. Bartolomeu), Krejčí (46. Pachlopník), Bariš, Vintr – Magera (46. Škoda), Přichystal.

Rozhodčí: Sedlár – Budač, Sluk