Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Southampton FC – Cardiff City FC

1:2

konec (0:0)

09.02.2019, 16:00 • St. Mary's Stadium, Southampton • 26. kolo • Karel Jedlička

Tipsport: 1.84 3.59 4.86 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Žlutou kartu dostává Oriol Romeu (Southampton FC).

90+4

Žlutou kartu dostává Kenneth Zohore (Cardiff City FC) rovněž za svlečení trika po gólu.

90+3

90+3. Kenneth ZOHORE - 1:2

90+3

Cardiff právě vstřelil branku!
Šokující závěr zápasu na St.Mary´s! Nepřehlednou situaci v pokutovém území po opakovaném centru nejlépe vyřešil čerstvý Víctor Camarasa, který přiťukl míč za sebe a rovněž střídající KENNETH ZOHORE z 10 metrů trefuje po zemi o tyč zřejmě vítězný gól.

90+1

90+1. Jack STEPHENS - 1:1

90+1

Southampton právě vstřelil branku!
V nastaveném čase odpovídají domácí stejnou mincí. Centr od rohového praporku prodloužil hlavou na přední tyči Charles Austin a zcela zapomenutý JACK STEPHENS ho u zadní tyče doklepl do prázdné brány.

89

Žlutou kartu dostává Nathan Redmond (Southampton FC).

85

Takto dobrou pozici pro přímý kop ještě domácí neměli. Povedený pokus Warda-Prowseho přes zeď skočil před Etheridgem, který si pokryl prostor u tyčky a vytěsnil míč na roh.

83

I do třetice se střídá hromadně, v mužstvu Cardiff City FC opouští trávník Baye Oumar Niasse a přichází Víctor Camarasa. U domácích odstoupil lehce zraněný Yan Valery, jehož vyměnil Sam Gallagher.

76

76. série šancí Southamptonu po průniku Valeryho

76

Valery si udělal z hráčů Cardiffu slalomové tyčky a ve vyložené šanci zblízka napálil jen nohy brankáře Etheridge. Dorážky obou čerstvých mužů na trávníku Austina i Elyounoussiho pak zastavil obránce Peltier na brankové čáře a ze zdaleka největší příležitosti v utkání získávají domácí pouze roh.

72

Southampton FC reaguje dvojnásobným střídáním: ze hřiště odcházejí Jannik Vestergård a Shane Long, nastupují Mohamed Elyounoussi a Charlie Austin.

70

Žlutou kartu dostává Sol Bamba (Cardiff City FC) za přehnanou oslavu gólu.

69

Cardiff právě vstřelil branku!
To je efektivita! První roh v zápase, první střela na bránu a hned vedoucí gól. Po Rallsově centru hlavičkoval Paterson a zblízka špičkou kopačky tečoval míč do sítě stoper z Pobřeží Slonoviny SOL BAMBA.

69

69. Sol BAMBA - 0:1

62

Dvojí střídání proběhlo v mužstvu Cardiff City FC: neviditelný útočník Bobby Reid přepustil místo Kennethu Zohoremu. Odstupuje i před chvílí potrestaný Aron Gunnarsson, na jehož místo míří Leandro Bacuna.

61

Žlutou kartu dostává Aron Gunnarsson (Cardiff City FC). Podkopl Stephense, který si ho předtím hezky obhodil.

54

Højbjerg od pravé lajny našel v rohu pokutového území Valeryho, jemuž hosté nechali otevřenou cestu k bráně. Domácí obránce po pár rychlých krocích vypálil do středu, Etheridge si na čáře poradil.

53

Dnešní utkání sleduje 31 438 diváků.

45+1

Žlutou kartu dostává James Ward-Prowse (Southampton FC). Třetí domácí roh v řadě vedl jen k surovému faulu útočícího hráče.

Southampton FC – Cardiff City FC

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90+1. Stephens (Ch. Austin) – 69. Bamba (Paterson), 90+3. Zohore (Camarasa)

Karty:   45+1. Ward-Prowse (SOT), 89. Redmond (SOT), 90+5. Romeu (SOT) – 61. Gunnarsson (CDF), 70. Bamba (CDF), 90+4. Zohore (CDF)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 7:3. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 15:12.

Southampton FC: A. McCarthy – Bednarek, Stephens, Vestergaard (72. M. Elyounoussi) – Valery (83. Gallagher), P.-E. Höjbjerg (C), Romeu, Ward-Prowse, Bertrand – S. Long (72. Ch. Austin), Redmond.
Náhradníci: Gunn – Jošida, Targett, M. Elyounoussi, Slattery, Ch. Austin, Gallagher.

Cardiff City FC: Etheridge – Peltier, Ecuele Manga, Bamba (C), J. Bennett – Gunnarsson (62. Bacuna) – Paterson, Arter, Ralls, Reid (62. Zohore) – Niasse (83. Camarasa).
Náhradníci: Smithies – Bacuna, Josh Murphy, Camarasa, Hoilett, Zohore, Mendez-Laing.

Rozhodčí: Atkinson – Child, Lennard

Diváci: 31 438