Menu

Tenis

Challenger Budapešť (krytý tvrdý povrch)

Zdeněk Kolář (15) – Roberto Marcora

1:2 6:2, 3:6, 2:6

konec

08.02.2019, 15:35 • Centrální kurt, Budapešť (HUN) • Čtvrtfinále • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 2.19 1.68 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

0:1

Italský tenista vstupuje do druhé sady o mnoho lépe než do té první. Čistou hru ukončil přímým bodem po servisu ke středové čáře.

6:2

Zdeněk Kolář získává první sadu! Po prvním podání ke středové čáře donutil český tenista soupeře k přetaženému forhendu.

5:2

Roberto Marcora se ještě drží v prvním setu. Na závěr důležitého gemu vytáhl své první eso v zápase.

5:1

Český reprezentant jen těsně minul první podání. Po druhém servisu se ale Ital nezmohl na přesný return a gem tak končí.

4:1

Roberto Marcora se dostává do setu! Po dalším přímém bodu po prvním podání snižuje italský tenista ztrátu v úvodním dějství.

4:0

Kolář musel couvat před returnem pod nohy, následně ale dokázal skvěle zkrátit hru za síť a Italův úder už se do kurtu nevešel. Také druhý brejk je velmi jistě potvrzen.

3:0

Roberto Marcora musel hrát i nyní jen přes druhé podání. Kolář byl ihned v ofenzivní pozici po prudkém returnu. Marcorovi se sice ještě podařilo zahrozit forhendem po lajně, ale míček se do kurtu o centimetry nevešel.

2:0

První podání pohltila síť. Po druhém servisu byl Marcora ve hře od základní lajny, dokázal českého hráče přitlačit, ale poslední slovo měl právě Kolář vynikajícím forhendem křížem.

1:0

Roberto Marcora musel hrát proti brejkbolu přes druhé podání. Ani to se ale do kurtu nevešlo a tak končí první hra zápasu dvojchybou.

Z. Kolář – R. Marcora

1:2 6:2, 3:6, 2:6

konec

Zpět na online