Menu

Hokej

KHL

HC Dinamo Minsk – CSKA Moskva

0:3

konec (0:0, 0:2, 0:1)

04.02.2019, 17:30 • Minsk Arena • Tomáš Kubečka

Tipsport: 6.36 5.2 1.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (19:56:16)
Československá stopa v utkání

Do dnešního utkání nezasáhl nikdo z českých ani slovenských hráčů.
Dnešní duel sledovalo 9293 diváků!
Střely na branku: 16 – 27
Je konec! CSKA Moskva zvládlo třetí třetinu s velkým přehledem a pohlídalo si své vítězství! Dinamo Minsk se nedokázalo dostat do nebezpečných situací. Tři minuty před koncem navíc přidal další branku CSKA Maxim Šalunov! Hostující celek si tak upevnil vedoucí pozici v Západní konferenci.

Konec zápasu.

59:47

Domácí v plném počtu.

59:12

Domácí hokejisté znovu vyhodili kotouč ven z obranného pásma. Hráči v modrém zvládají další přesilovku svého soupeře s přehledem.

58:19

Jevgenij Kovyršin se skvěle stáhl mezi kruhy, kde zablokoval prudkou přihrávku na levou stranu. Domácí hráč poté vyhodil puk do bezpečí.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:47

Hosté si ještě zahrají přesilovku! Jonathon Blum dostává dvě minuty za držení.

57:10

57:10 Maxim ŠALUNOV - 0:3

57:10

CSKA právě vstřelilo branku!
Je rozhodnuto! CSKA Moskva totiž přidává třetí branku a proti běloruskému soupeři dnes zvítězí! Umístěnou střelou z mezikruží poslal kotouč k tyči MAXIM ŠALUNOV! Asistence: Alexandr Popov, Alexandr Romanov.

57:02

Maxim Parfejevec dostal přihrávku do útočného pásma, nicméně z pozice od mantinelu zakončit nedokázal.

56:25

Alexandr Kogaljov objel branku hostujícího celku, nicméně jeho klička skončila špatně. Důrazná obrana CSKA Moskva znovu získala kotouč.

56:10

Arťom Čmychov na modré čáře zachytil nepřesnou rozehrávku domácího celku, jenže kotouč mu přes čepel přeskočil do středního pásma.

55:24

Další nepovedená rozehrávka domácího celku. Howden chtěl překvapit obranu CSKA, jenže jeho pobídka skončila na zakázaném uvolnění.

55:10

Sergej Andronov uspěl v souboji v obranném pásmu. Hostující hráč přitlačil svého soupeře k mantinelu a odehrál kotouč za modrou čáru.

54:28

Až nyní se po delší době přerušuje hra! Akci domácího celku totiž zastavila nepřesná přihrávka, která skončila na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před Enrothem.

54:12

Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Ani jeden z týmů se nyní nemůže usadit v útočném pásmu. Hraje se spíše ve středním pásmu.

53:35

Konstantin Okulov získal puk na modré čáře, projel s ním do útočného pásma, jenže jeho pokus prolétl kolem branky domácího mužstva.

53:05

Ivan Tělegin dojel odražený puk ve středním pásmu, skvěle se otočil a nahrál na modrou čáru. Nikdo v bílém dresu se však k zakončení neodhodlal.

52:15

Sergej Andronov dostal přihrávku do rohu útočného pásma, jenže tam nikdo v bílém dresu nebyl. Hráči Dinama se dostali k puku a odehráli puk do bezpečí.

51:28

Alexej Těreščenko projel s pukem do útočného pásma, nicméně jeho pokus bekhendem pouze zaduněl o zadní mantinel.

51:10

Sergej Kosticyn projel do útočného pásma, jenže obránce v bílém dresu se k němu okamžitě stáhl a odstavil domácího útočníka od kotouče.

50:47

Jhonas Enroth musel znovu zasahovat. Domácí brankář si povyjel proti Slepyševově ráně a schoval kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.

50:10

Konstantin Okulov dostal přihrávku do jízdy a bez přípravy zakončil. Jeho dělovka pouze zaduněla o zadní mantinel.

49:25

Patrik Wiercioch projel s pukem do útočného pásma, jenže vinou unáhlené kličky si puk posunul daleko od těla a už nedokázal přihrát.

49:02

Hosté v plném počtu.

48:29

Hosté znovu získali kotouč a vyhodili jej přes všechny čáry. Běloruskému Dinamu se v přesilové hře vůbec nedaří.

48:09

Kristian Chenkel poslal zajímavou přihrávku na pravou stranu útočného pásma, jenže Teemu Pulkkinen z ostrého úhlu trefil jen boční síť.

47:29

Hosté vstoupili do dalšího oslabení skvěle. Sergej Andronov se dostal k odraženému puku a bez váhání jej odpálil přes celé kluziště.

47:02

Hra je znovu přerušena! Domácí celek totiž bude hrát přesilovku. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Alexej Marčenko.

46:35

Alexandr Romanov získal kotouč v rohu obranného pásma a dlouhou přihrávkou rozjel Ivana Tělegina. Druhý jmenovaný se ale nedokázal uvolnit.

46:02

Teemu Pulkkinen se před brankou hostujícího celku dral za odraženým kotoučem, jenže puk se odrazil po hraně a finský hráč jej nezasáhl.

45:22

Jhonas Enroth zůstává po souboji na brankovišti ležet na ledě! Sudí však nedovolený zákrok na domácího brankáře nepíská!

45:03

Arťom Blažijevskij dostal parádní přihrávku na modrou čáru a pohotově zakončil. Jeho dělovka skončila na horní tyči!

44:12

Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Anton Slepyšev – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Teemu Pulkkinen – 2 min., hrubost).

44:12

Arťom Čmychov dostal přihrávku na modrou čáru a zakončil zápěstím. Jeho pokus ještě tečoval Anton Slepyšev, ale od jeho hole se puk odrazil mimo tři tyče.

43:32

Hosté se usadili v útočném pásmu, jenže hráči v modrém se dostali ke kotouči a se štěstím jej dokázali obloučkem vyhodit do pásma středního.

43:10

Sergej Andronov dostal pobídku na modrou čáru, jenže jeho dělovka skončila na noze hned prvního soupeře.

42:29

Dmitrij Znacharenko projel po levém křídle do útočného pásma, jenže jeho následný nástřel před branku nedokázal nikdo v modrém dresu tečovat.

42:10

Arťom Čmychov dostal přihrávku na levé křídlo, jenže vinou špatného zpracování projel do útočného pásma ještě před kotoučem.

41:40

Oleg Jevenko uklidnil rozehrávku domácího celku v obranném pásmu. Domácí zadák poté poslal přihrávku na Bokuna, ale ten si puk nezpracoval.

41:10

Maxim Šalunov dostal přihrávku do rohu útočného pásma, poslal bekhendovou pobídku mezi kruhy, jenže nikdo v bílém nezakončil.

40:35

Maxim Parfejevec dostal krásnou přihrávku do jízdy, prosmýkl se kolem obránce, jenže jeho zakončení prosvištělo kolem vzdálenější tyče.

40:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. CSKA se ihned vydalo do útoku, jenže Ivan Tělegin si kotouč nedokázal zpracovat.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku: 11 – 20
Druhá třetina končí! Prostřední dvacetiminutovka se mnohem lépe vydařila hostujícímu celku. CSKA se totiž dostalo do vedení! Ve 31. minutě se prosadil Konstantin Okulov! O necelé tři minuty později navíc přidal branku Jannik Hansen. Dinamo Minsk se poté tlačilo do útoku, jenže obrana CSKA hraje opravdu skvěle. Do kabin se proto odchází za stavu 0:2.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:28

Kristian Chenkel vybojoval kotouč v rohu obranného pásma a poslal přihrávku na rozjetého Bluma. Zadáci CSKA však získali puk na své hole.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:30

Hostující brankář vyjel ven ze své branky a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. CSKA Moskva dnes v defenzivě hraje opravdu skvěle.

38:10

Klas Dahlbeck dostal přihrávku na modrou čáru a pohotově poslal kotouč na branku svého soupeře. Jeho nahození odvrátil obránce do rohu.

37:34

Domácí v plném počtu.

37:06

Anton Slepyšev dostal přihrávku na modrou čáru, přehodil si kotouč na forhend, jenže jeho dělovka skončila na betonu Enrotha.

36:16

Také Arťom Blažijevskij vyzkoušel své střelecké štěstí, nicméně jeho nahození forhendem vyrazil Jhonas Enroth do ochranné sítě.

36:04

Okulov si nabruslil s kotoučem mezi kruhy a zakončil zápěstím. Jeho pokus prosvištěl kolem vzdálenější tyče!

35:34

Minsk bude hrát ve třech! Dvě minuty za sekání dostává Arťom Volkov.

35:22

Bude se vylučovat! CSKA si zahraje přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Patrik Wiercioch.

35:10

Běloruský celek se znovu usadil v útočném pásmu a snaží se dostat soupeře pod tlak. Hráči CSKA ale brání na podtrženou jedničku.

34:19

Anton Slepyšev projel s pukem do útočného pásma, přehodil si jej na forhend a zakončil. Jeho pokus ale skončil na betonu pozorného obránce.

34:06

Okulov se dostal k odraženému kotouči na levé straně útočného pásma, jenže domácí obránce jej přitlačil k mantinelu a zabránil mu v zakončení.

33:27

Howden se před brankou hostujícího celku dral za odraženým kotoučem, jenže bekhendem nedokázal poslat puk do sítě.

33:10

Jevgenij Lisovec dostal přihrávku na modrou čáru, jenže jeho zakončení prolétlo kolem branky hostujícího výběru.

32:43

32:43 Jannik HANSEN - 0:2

32:43

CSKA právě vstřelilo branku!
Hostující celek přidává další branku a odskakuje na rozdíl dvou branek! JANNIK HANSEN projel po levém křídle do útočného pásma, přehodil si puk na forhendem a zakončil k zadní tyči! Asistence: Pavel Karnauchov.

32:35

Jevgenij Lisovec rozjel akci Dinama z obranného pásma. Domácí celek se vydal do útočného pásma, ale střela zápěstím byla znovu nepřesná.

32:06

Sergej Kosticyn si nabruslil na povedenou přihrávku na levou stranu útočného pásma, ale jeho střela zápěstím prolétla nad břevnem.

31:46

Sergej Kalinin dostal přihrávku mezi kruhy a pohotově zakončil. Jeho rána ale skončila přesně v lapačce Jhonase Enrotha.

31:20

Ivan Tělegin se rychlou brzdou v rohu útočného pásma zbavil svého strážce, přihrál na modrou čáru, ale následné zakončení bylo nepřesné.

30:10

30:10 Konstantin OKULOV - 0:1

30:10

CSKA právě vstřelilo branku!
Hostující celek využívá přesilovou hru a dostává se do vedení! Krásnou souhru CSKA Moskva zakončil střelou do odkryté branky KONSTANTIN OKULOV! Asistence: Anton Slepyšev, Arťom Blažijevskij.

30:03

Anton Slepyšev dostal krásnou přihrávku na levou stranu útočného pásma, jenže jeho dělovku dokázal Jhonas Enroth vytěsnit ramenem.

29:33

Bude se znovu vylučovat! Dvě minuty za podrážení dostává Jonathon Blum.

29:27

Sergej Kalinin dostal přihrávku k mantinelu, krásně se otočil, jenže jeho průnik skončil hned ve středním pásmu.

29:03

Sergej Kosticyn se v mezikruží dostal k odraženému kotouči a pohotově jej nasměroval na branku CSKA. Hostující gólman byl pozorný a ukryl puk do lapačky.

28:53

Hosté v plném počtu.

28:06

Znovu se hráči CSKA dokázali osvobodit vyhozením kotouče do středního pásma. Nikdo v modrém dresu vyhození nezachytil.

27:39

Hosté vybojovali kotouč v obranném pásmu a bez problémů jej vyhodili přes všechny čáry. Nikdo v bílém na kotouč nedosáhl. Minsk může znovu zaútočit.

27:10

Jonathon Blum dostal přihrávku na modrou čáru a zakončil. Jeho dělovka příklepem skončila na betonu pozorného brankáře.

26:25

Hosté rozjeli další akci po levé straně. Pavel Karnauchov poslal prudkou přihrávku před branku, jenže nenašel nikoho v bílém dresu.

26:00

CSKA se opět dostalo ke kotouči. Mat Robinson projel s pukem do středního pásma a nahodil jej za branku. Nikdo v bílém na jeho pobídku nedosáhl.

25:20

Jonathon Blum měl dobrou palebnou pozici z pravého kruhu, ale jeho pokus byl sražen.

25:11

Nepřesná rozehrávka CSKA končí na zakázaném uvolnění.

24:30

Arťom Blažijevskij vyzkoušel Enrothovu pozornost, gólman Minsku zvládl vyrazit střelu od modré čáry.

23:22

Alexandr Kogaljov vypálil z hranice kruhu hned po buly, švédský gólman zvládl vyrazit! Následně hosté kotouč odpálili na zakázané uvolnění.

23:11

Byla z toho jen slabá střela Bokune z levého kruhu, Johansson v klidu kryje.

22:58

Hraje se zatím bez šancí na obou stranách, tentokrát útočí Minsk.

22:01

CSKA se usadilo v útočném pásmu, ale Mamin o kotouč přišel.

21:18

Moskva si pohlídala přihrávku před branku, následně chtěla vyrazit do protiakce, ale tu zastavil ofsajd.

20:45

Icing tentokrát na straně Dinama.

20:25

Patrik Wiercioch pálil od modré čáry, Johansson v klidu vyráží. Následně hosté vyhodili kotouč na zakázané uvolnění.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku – 4:9.
První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali zajímavý hokej. Hostující celek vlétl do zápasu mnohem aktivněji, jenže hráči Dinama Minsk skvěle vystupovali a dařilo se jim zastavovat akce CSKA. Do kabin se proto odchází za stavu 0:0.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:25

Avšak nastala protiakce domácích a Bokun jen těsně nedosáhl na pas před branku!

19:01

CSKA vyhrálo buly v útočném pásmo a kombinuje.

18:10

Pomalu se blíží závěr první části, stále čekáme na otevírací branku utkání.

15:13

Ivan Tělegin projel do útočného pásma s kotoučem na hokejce, jenže jeho nahození forhendem prolétlo kolem zadní tyče.

14:13

Hosté v plném počtu.

12:13

Bude se vylučovat! První přesilovku si zahraje domácí Dinamo! Dvě minuty za hákování dostává Hansen.

12:05

Ivan Tělegin projel s kotoučem do útočného pásma, jenže jeho dělovka byla hodně nepřesná a kotouč pouze zaduněl o zadní mantinel.

11:06

Sergej Tolčinskij dostal přihrávku na pravou stranu, prosmýkl se kolem obránce, jenže jeho přihrávka skončila na holi pozorného Pulkkinena.

10:29

Pavel Karnauchov dostal přihrávku do středního pásma, jenže jeho akce také neměla dlouhého trvání. Domácí hokejisté skvěle napadají.

10:10

Patrik Wiercioch dojel nepřesnou rozehrávku hostujícího celku a zpoza branky odehrál kotouč ven z obranného pásma. Dinamo zatím brání skvěle.

09:29

Dmitrij Znacharenko dostal přihrávku na levé křídlo, nicméně jeho průnik skončil na modré čáře, kde se blýskl obránce Jannik Hansen.

09:06

Nikita Rtiščev rozjel akci CSKA zpoza vlastní branky. Klas Dahlbeck s kotoučem projel na modrou čáru, jenže ve středním pásmu o něj přišel.

08:35

Jevgenij Lisovec napadal rozehrávku soupeře ve středním pásmu. Od hole domácího hráče se kotouč odrazil na střídačku. Zatím se hra hodně kouskuje.

08:10

Alexandr Popov dostal přihrávku na pravou stranu, jenže vinou špatného zpracování mu kotouč utekl do útočného pásma, kde byli domácí hráči.

07:35

Ivan Tělegin poslal zajímavou přihrávku na modrou čáru, odkud vypálil jeden z jeho spoluhráčů, ale obětavý Lisovec srazil kotouč do ochranné sítě.

07:03

Na stadionu zatím panuje parádní atmosféra. Domácí fanoušci ženou své oblíbence do útoku, jenže hosté zatím hrají mnohem aktivněji.

06:17

Další útok CSKA Moskva zastavuje postavení mimo hru. Příliš rychlý byl tentokrát Greg Scott, který projel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.

06:10

Jevgenij Lisovec se vydal na výlet do útočného pásma, ale pouze nahodil puk do rohu útočného pásma, kde nebyl nikdo v modrém dresu.

05:35

Dinamu se v úvodu utkání vůbec nedaří. Domácí celek se zatím prakticky neusadil v útočném pásmu. Kombinace Dinama jsou nepřesné a pomalé.

05:06

Pavel Karnauchov projel po pravém křídle do útočného pásma, objel branku běloruského celku, jenže bekhendovou přihrávkou nenašel spoluhráče.

04:38

Pavel Karnauchov (CSKA Moskva) Ivan Tělegin nyní uklidnil rozehrávku CSKA za vlastní brankou. Oba trenéři mezitím poslali na led čerstvé síly.

04:12

Arťom Blažijevskij zastavil nepřesnou rozehrávku domácího celku a rozjel další útok CSKA. Hostující hráč však neudržel kotouč na holi.

03:35

Konstantin Okulov dostal přihrávku na pravé křídlo, jenže domácí zadák Jevgenij Lisovec jej na modré čáře přišpendlil k mantinelu.

03:10

Sergej Tolčinskij vyrazil za branku a rozjel další akci favorizovaného CSKA. Celek z ruské metropole vlétl do zápasu mnohem aktivněji.

02:31

Alexandr Romanov se efektně prosmýkl do útočného pásma a zakončil hned od modré čáry. Jeho pokus však domácí brankář ukryl do lapačky.

02:10

Ivan Tělegin projel s kotoučem do útočného pásma a bekhendem poslal přihrávku mezi kruhy. Na jeho pobídku ale nedosáhl nikdo v bílém dresu.

01:32

Jannik Hansen dostal přihrávku na pravé křídlo, jenže byl o něco rychlejší než kotouč a projel do ofsajdu. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

01:10

Alexej Marčenko vybojoval odražený kotouč za brankou domácího celku a zadovkou hledal spoluhráče. Maxim Šalunov však zakončil jen mimo tři tyče.

00:37

Poprvé v utkání se do útoku vydalo také Dinamo Minsk. Kosticyn projel s pukem do útočného pásma, ale střelou od mantinelu hostující branku neohrozil.

00:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování první třetiny. CSKA se ihned vydalo do útoku, jenže přihrávka na Tělegina byla příliš prudká.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na ledové ploše. Domácí Minsk bude hrát v modrém, zatímco CSKA oblékne bílé dresy.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Češi a Slováci

Do dnešního duelu nezasáhne nikdo z českých ani slovenských hráčů.
Vzájemné duely

Dnešní soupeři se spolu tuto sezónu střetli už třikrát. Pokaždé se z výhry radovalo CSKA Moskva. Naposledy uspělo 3:2 v prodloužení.
HC Dinamo Minsk

Dnešní domácí celek má úplně opačné starosti. Jediný běloruský zástupce v Kontinentální hokejové lize odehrál padesát pět zápasů a vybojoval v nich čtyřicet bodů. S touto vizitkou patří Minsku jedenáctá pozice Západní konference. Na play-off už navíc ztrácí propastných šestnáct bodů. Naposledy doma přehrálo 3:1 Dinamo Riga.
CSKA Moskva

Hostující celek zatím prožívá parádní sezónu. CSKA Moskva dosud odehrálo padesát pět zápasů a vybojovalo v nich devadesát dva bodů. S touto vizitkou patří CSKA první příčka Západní konference o bod před silným Petrohradem. CSKA se navíc veze na vlně vítězných zápasů. Naposledy dokázalo vyhrát vysoko 4:0 na ledě Severstalu Čerepovec.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Dinamem Minsk a CSKA Moskva. Duel startuje v 17:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

HC Dinamo Minsk – CSKA Moskva

0:3

konec (0:0, 0:2, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 31. Okulov (Slepyšev, Blažijevskij), 33. Hansen (P. Karnauchov), 58. Šalunov (Al. Popov, Romanov)

HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Lisovec, Chenkel, Blum, Znacharenko, Wiercioch, Jevenko, Bokun – Kogaljov, A. Těreščenko, S. Kosticyn – Pulkkinen, Q. Howden, Drozdov – Litvinov, Kovyršin, Parfejevec – Kitarov, A. Volkov.

CSKA Moskva: L. Johansson (I. Sorokin) – Dahlbeck, M. Robinson, Marčenko, Blažijevskij, Romanov, Naumenkov, Čmychov – Andronov, Hansen, Kalinin – Slepyšev, Al. Popov, Šalunov – Tělegin, P. Karnauchov, Scott – Tolčinskij, Rtiščev, Okulov – Mamin.

Rozhodčí: Birin, Judakov – Šalagin, Šišlo

Diváci: 9293

Průběh zápasu
1. třetina
12:13 MOS 2 Hansen, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
29:33 MIN 2 Blum, podrážení
30:10 MOS 0:1 Okulov (Slepyšev, Blažijevskij)
32:43 MOS 0:2 Hansen (P. Karnauchov)
35:22 MIN 2 Wiercioch, hákování
35:34 MIN 2 A. Volkov, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
44:12 MOS 2 Slepyšev, hrubost
MIN 2 Pulkkinen, hrubost
47:02 MOS 2 Marčenko, vysoká hůl
57:10 MOS 0:3 Šalunov (Al. Popov, Romanov)
57:47 MIN 2 Blum, držení
Konec