Menu

Hokej

Extraliga dorostu

Piráti Chomutov – HC Kobra Praha

2:4

konec (0:2, 2:1, 0:1 - N 0:1)

31.01.2019, 17:40 • ROCKNET ARÉNA • Nadstavba C • Michal Luxa (@MisakMispulin)

S konstatováním, že outsider překvapil favorita a odpoutal se od poledního místa tabulky, se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek čtvrtečního dne. (19:44:33)

Konec zápasu.

60:28

Kobra právě vstřelila branku!
Také čtvrtý bod berou Pražená, kteří na sebe poskákali jako naši hokejisté v Naganu! Pirátům se nepodařilo rozehrál podél mantinelu a puk zachytil Stanislav Tichý. Ten okamžitě přihrál před branku, kde si Lukáše Malanta vychutnal FILIP SEKULA. Asistence: Stanislav Tichý.

Začala nadstavba.
Hráči Kobry opouští poslední místo tabulky a zcela zaslouženě se radují ze získaných tří bodů. Chomutovští dnes nebyli ve své kůži a musejí se před soupeřem sklonit. Za malou chvíli odstartuje nadstavba, kde si to celky rozdají o bonusový bod.

Konec zápasu.

59:23

Chomutovská akce opět končí, když Ondřej Príhoda nepřekonal modrou čáru. Následně se Piráti dostali do ofsajdového postavení.

57:58

Po chybě za chomutovskou brankou se před brankou zjevil osamocený Matěj Kvasnička, který se bekhendem po ledě snažil překonat Lukáše Malanta, ale trefil jen jeho beton.

56:57

Domácí celek výborně napadal rozehrávku soupeře, ale ke kotouči se nedostal. Následně Kobra uklidňuje hru za svou brankou a oba celky střídají.

55:38

Chomutovští se pokusili o dlouhou rozehrávku, jenže černá guma končí jen na zakázaném uvolnění.

55:07

Zpoza branky do předbrankového prostoru přihrával Ondřej Čech, jenž našel pouze soupeře. Kobra posunula hru do neutrální zóny, ale Piráti se do pásma rychle vracejí.

54:14

Jan Lederer přebruslil domácího obránce a zadovkou přihrál na zcela volného Jakuba Strnada! Autor posledního gólu potáhl černou gumu a mířil mezi ruku a tělo brankáře, ovšem Lukáš Malant mezeru rychle utěsnil.

53:20

Po zákroku na Daniela Krále se hra raději přerušuje. Hostující hráč ze doprovodu spoluhráčů a lékařky odjíždí v předklonu na střídačku. Hra se přesune do středního pásma.

52:15

Kobra právě vstřelila branku!
Na chomutovské straně střílel od modré čáry David Martínek, jehož pokus brankáři vypadl. K dorážce se dostal Jan Ekrt, který nepřehodil beton. Protiakce Kobry ale už brankou Končí. Jakub Tůma přihrál před branku, kde se nacházel osamocený LUKÁŠ STRNAD, který posílá Pražany zpátky do dvoubrankového vedení. Asistence: Jakub Tůma.

51:12

Od modré čáry se napřáhl Dominik Perný, který dělovkou trefil jen hruď brankáře Kobry. Ten se s přihrávkou přes celou šíři ledové plochy výborně přesunul.

50:30

Opět z pravé strany střílel aktivní Jiří Kulich, jemuž se tentokrát kotouč nabalil na čepel hole, a tak chomutovský útočník zamířil jen nad branku.

50:16

Do takzvaného teploměru zamířil z pravé strany Jiří Kulich, jehož pokus brankář se štěstím na dvakrát pokryl. Filip Tuček chytá výborné utkání a drží naději na vítězství.

49:32

Chomutovskému souboru se zatím hra v početní výhodě vůbec nedaří. Piráti ani napodruhé nepřešli přes útočnou modrou čáru.

48:55

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Tomáš Bucek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

48:40

Po pěkné stahovačce předvedl svižnou střelu Filip Döring, jenž ale našel jen lapačku hostujícího brankáře. Domácí útočník pak v přerušení bouchl holí o branku.

47:47

Z pravého kruhu pro vhazování vystřelil Štěpán Němec, jehož zakončení zablokoval soupeř. Následně už měl Filip Tuček snadnou práci, a tak v klidu přerušil hru.

47:26

Ve sprinterském souboji byl rychlejší Jakub Svoboda, jenž na nic nečekal a poslal puk bekhendem vedle branky. Lukáš Malant byl dobře postavený a kotouč jen očima pohlídal.

46:39

Z levé strany vyslal nenápadnou střelu Lukáš Strnad, jeho zakončení skončilo jen ve výstroji chomutovského maskovaného muže.

45:49

Z levého kruhu po vzoru Alexe Ovečkina vystřelil z jedné Tadeáš Svoboda, jeho pokus po ledě na vzdálenější tyč šel těsně vedle hostující svatyně.

45:25

Na ose hrací plochy se zjevil Jan Vostiňák, který chtěl vystřelit z vrcholu kruhů. Jenže puk mu v posledním momentu sjel z čepele hole a zamířil k zadnímu mantinelu.

44:22

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Jakub Svoboda – 2 min., podrážení).

43:15

Od pravého mantinelu mířil puk na hranici brankoviště, kde se nacházel Filip Sekula. Hráč Kobry nastavil jen hůl a kotouč se od ní odrazil vedle levé tyče chomutovské klece!

42:50

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Vostiňák – 2 min., podrážení).

42:50

U mantinelu se srazili dva domácí hráči. Před branku se nacpal Jen Halfer, jehož vychytal domácí brankář. Ovšem Kobra si zahraje v početní výhodě.

41:48

Na levém kruhu se zjevil Lukáš Strnad, na něhož také mířila černá guma. Hostující hráč ale poté vystřelil jen do chomutovského brankáře, jenž puk chytil.

41:22

Ondřej Príhoda zkusil kličku na modré čáře, ale kotouč mu vypíchl soupeře. Chomutovští pásmo pak ale neudrželi a museli se vrátit do střední třetiny.

40:19

Po pravé straně vjel do pásma Filip Sekula, jehož pokus od mantinelu mířil k zadní tyči. Ovšem Lukáš Malant si připisuje další zákrok betonem.

40:01

Začala třetí třetina.
Ve druhé periodě předvedli Piráti zlepšenou hru, ale nevyvarovali se ani chyb v obraně. Kobra po snížení soupeře rychle odskočila zpátky do dvoubrankového vedení, ale chomutovskému souboru se podařilo ještě snížit. Poslední dvacetiminutovka tak slibuje dramatickou zápletku.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:48

V samotném závěru druhé dvacetiminutovky je tu ještě jedno přerušení. Kobra se totiž při překonání modré čáry dostala do ofsajdu.

38:35

Piráti právě vstřelili branku!
A už je to znovu pouze o gól! Jan Spudich přejel modrou čáru a předal kotouč na ONDŘEJE ČECHA, který se dostal k bekhendové střele, kterou překonal Filipa Tučka. Asistence: Jan Spudich a Tadeáš Svoboda.

38:05

Hostující hráči se opět nacházeli pod tlakem, i proto si pomohli nejsnadnějším možným způsobem a vyhazují na zakázané uvolnění.

37:31

Na levém kruhu zůstal zcela osamocený Ondřej Príhoda, který měl dost času, a tak v klidu zvedl hlavu. Jenže jeho pokus skončil jen těsně vedle pravé šibenice.

36:56

Chomutovští nepřešli před červenou čáru, a tak se Kobra hnala do protiakce. Ovšem její snažení končí pro ofsajd hned v zárodku.

34:05

Hned po vhazování se do šance hnal Jan Spudich, který mohl rychle snížit. Chomutovský útočník byl sám na hranici brankoviště, ale trefil jen brankářův beton.

33:49

Kobra právě vstřelila branku!
Po levé straně do pásma projel Matěj Kvasnička, který přihrál před branku, kde se nacházel STEFAN RAJILIČ. Akce hostujícího útočníka byla zakončená bekhendem a vrací Kobře dvoubrankové vedení. Asistence: Matěj Kvasnička a Lukáš Strnad.

33:15

Piráti právě vstřelili branku!
Po zásluze je sníženo a Chomutov se vrací do hry o vítězství! K odraženému kotouči se mezi kruhy dostal JIŘÍ KULICH, jenž černou gumu nejprve objel a pak skvělou střelou o tyč zaznamenal branku. Asistence: Ondřej Príhoda a David Martínek.

32:52

Na modré čáry přihrával na spoluhráče Jan Vostiňák, je z toho jen další ofsajd Chomutova.

32:41

Domácí celek se pokusil o dlouhou přihrávku přes celé střední pásmo, kotouč končí jen na zakázaném uvolnění.

31:49

Od modré čáry vystřelil nepřesně Tadeáš Svoboda, který branku netrefil. Další pokus pak od levého mantinelu pokryl Filip Tuček.

30:58

Na útočné modré čáře předvedl kličku Jiří Kulich, jenž spoluhráče vystavil do ofsajdu. Hra je přerušena a vrátí se opět do neutrální zóny.

30:04

Od levého mantinelu dostal přihrávku Filip Sekula, jenž se snažil o kličku do protipohybu brankáře, kterého v další obrovské šanci trefil. Lukáš Malant se nyní útočníkovi výborně vrhl pod nohy a drží pro Chomutov naději na body.

28:50

U pravé tyče se nacházel zcela osamocený Lukáš Strnad, jenž z otočky se snažil uklidit puk do vzdálenější části branky. Ovšem místo třetí branky byla k vidění jen spálená šance Pražanů.

28:17

Ve druhé dvacetiminutovce Kobra jen dvakrát překonala chomutovskou hráz ve středním pásmu. To se stalo tentokrát, kdy Piráti zastavují akci soupeře.

27:23

Chomutovští se díky rychlému přechodu dostali do přečíslení. Ovšem po překonání modré čáry přišel na řadu čistý hit, i proto se Kobra znovu ubránila.

26:15

Za domácí obranou zůstal Lukáš Strnad, jenž neměl rychlost, a tak za modrou čárou zabrzdil. Jeho pokus od mantinelu pak jen zamířil do prvního bránícího hráče.

24:51

Snad poprvé v třetině se Kobra dostala před branku Chomutova. Mezi kruhy našel odražený puk Jakub Svoboda, jenž v dobré pozici branku minul. Poté ještě přišlo nepřesné zakončení, které zamířilo jen do zadního mantinelu.

23:34

Chomutovští dál drží soupeře pod tlakem. Další pokus od modré čáry tečoval mezi kruhy Ondřej Čech, který poslal kotouč jen těsně vedle branky. Filip Tuček se nyní nacházel v podřepu a byl vystaven do role diváka.

22:46

Přihrávka zpoza branky zamířila až na modrou čáru, odkud mohl vystřelit David Martínek. Chomutovský obránce volil přihrávku o mantinel zpátky za hostující svatyni.

22:06

Kobra se od úvodního vhazování druhé periody nachází pod tlakem, a tak přichází jen vyhození přes všechny čáry.

21:25

Z levého kruhu vystřelil Jakub Kalčík, jehož zakončení Filip Tuček vyrazil před sebe. K dorážce se ještě dostal Ondřej Príhoda, kterému do střely vložil hůl bránící hráč.

20:49

Domácí hráči předvedli v útočné třetině přihrávku rukou, hra se přerušuje a přesouvá do neutrální zóny.

20:27

Piráti hned zamkli soupeře před jeho brankou, od modré čáry vystřelil David Martínek, jehož pokus proskákal jen těsně vedle pravé tyče.

20:01

Začala druhá třetina.
V první třetině jsme viděli hodně vlažnou část zápasu, kdy Chomutov trpěl na nulovou produktivitu. Naopak Kobra se dvakrát prosadila a utekla soupeři do dvoubrankového vedení. Hostující celek byl outsiderem duelu, ale opak se stal pravdou.

20:00

První třetina skončila.

19:38

Do samostatného úniku se hnal Lukáš Koblížek, jehož pokus z mezikruží minul pravou tyč hostující svatyně. To je další velká šance domácího celku, který zatím trpí nulovou produktivitou.

19:18

Při signalizovaném ofsajdu byl zastaven na modré čáře Štěpán Němec, a tak chomutovští se stáhli do střední třetiny.

18:11

Od pravého mantinelu posunul puk mezi kruhy Dominik Perný, jenž našel spoluhráče, ale ten kotouč nezpracoval. Akce se rychle přesunula na druhou stranu, kde betonem proti střele z pravé strany zasáhl Lukáš Malant.

16:11

Kobra právě vstřelila branku!
Tak to byla smolná pro Chomutov a velice šťastná pro Pražany! Tomáš Bucek přihrál před branku, odkud v pádu zakončil FILIP SEKULA, jenž pod betonem gólmana procedil černou gumu za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Bucek.

14:52

Do útočného pásma po pravé straně zajel Ondřej Čech, který si najel do soupeře, a tak domácí spěchají jen na střídačku. Zatím sledujeme hodně vlažné utkání.

14:03

U pravého mantinelu přetlačil obránce Denis Valenta, jenž naslepo přihrával před branku. Ovšem v tomto prostoru se nenacházel žádný hráč Kobry.

11:51

Kobra právě vstřelila branku!
Šedesátá branka Pražanů právě přišla, a tak se Kobra ujímá vedení! Jakub Tůma od levé tyče přihrál mezi kruhy, kde se nacházel JAKUB TŮMA, jehož pokus ke vzdálenější tyči poprvé mění skóre zápasu. Asistence: Jakub Svoboda.

10:14

Chomutovský soubor se nemůže přes aktivní napadání soupeře dostat z vlastní třetiny, a tak zamířil za branku. Poté kotouč putoval do středního pásma a Piráti míří na střídačku.

08:44

Mezi tři soupeře se vydal Tadeáš Svoboda, jenž si na kruhu pro vhazování hledal střeleckou pozici. Ovšem do rány skočil obránce, jenž puk srazil za branku.

08:06

Do útočného pásma se snažil dostat Ondřej Šesták, jenž předvedl na útočné modré čáře kličku, kterou sám sebe vystavil do ofsajdu.

07:01

Od modré čáry vystřelil Ondřej Mašek, jehož pokus na hranici brankoviště tečoval Daniel Král. Puk následně narazil do nohy chomutovského beka, od které se odrazil k zadnímu mantinelu.

06:50

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ondřej Príhoda – 2 min., vražení na hrazení + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Jan Ekrt.

06:12

K volnému kotouči se dostal jeden z hostujících beků, který neváhal a střílel k pravé tyči. Nicméně Lukáš Malant byl pozorný a připsal si snadný zákrok vyrážečkou.

05:25

Mezi kruhy si najel Jiří Kulich, jehož pokus brankáři vypadl. Sám chomutovský střelec akci dojel, ale dorážkou Filipa Tučka nepřekonal. Hostující brankář totiž do střely výborně skočil a je hrdinou okamžiku.

04:40

Od modré čáry se napřáhl Dominik Perný, jenž nabídl kotouč na teč. Do dráhy letu puku vložil hůl Tadeáš Svoboda, jenže brankář Kobry opět zasahuje.

04:23

Hned po vhazování se do kotouče opřel Jan Spudich, jehož ránu kryl Filip Tuček. Následuje další vhazování po pravé ruce hostujícího maskovaného muže.

03:58

Za obranu si kotouč hodil Lukáš Strnad, jenž byl očividně rychlejší než domácí hráči. Ovšem z branky skvěle vystartoval Lukáš Malant, jenž rozehrál přes napadajícího soupeře.

03:20

Pokus od modré čáry byl sražený k Filipu Döringovi, jenž z otočky branku netrefil. Následně Pražané vyhazují jen za cenu zakázaného uvolnění.

02:10

Tadeáš Svoboda přihrával do předbrankového prostoru, kde se nacházel Lukáš Koblížek. Ten mohl přehodit brankáře a otevřít stav duelu, jenže přestřelil ve vyložené šanci i hostující svatyni.

01:22

Štěpán Němec si od modré čáry sjel k mantinelu, kde se k němu sjeli dva spoluhráči. Přihrávka zpátky na modrou byla nepřesná, a tak Piráti musejí opustit pásmo.

01:06

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Denis Valenta – 2 min., podrážení).

00:41

Do útočného pásma po levé straně vletěl Jakub Svoboda, jenž mířil na bližší tyč. Ovšem chomutovský brankář si připisuje snadný zákrok lapačkou.

00:12

Kobra sice vyhrála vhazování, ale do útoku se hnali Piráti. Severočeši ale nezvládli kombinaci v rohu, a tak soupeř posunul hru do středního pásma.

00:01

Utkání právě začalo.

Kvůli problémům s elektronickým zápisem se start duelu zhruba o deset minut zpozdí!
Duel na severu Čech startuje v tradičních 17 hodin 30 minut, pokud se nedostanete do ochozů ROCKNET ARÉNY je pro vás připravený podrobný textový přenos. Pojďme se společně bavit mládežnickým hokejem.
V roli obrovského favorita bude vstupovat do zápasu Chomutov, který se s osmapadesáti body vyhřívá na druhém místě tabulky. Ovšem na vedoucí Spartu ztrácí už propastných třináct bodů. Ve skupině nadstavby se Piráti mohou pyšnit nejlepší obranou, když inkasovali pětasedmdesát branek. Daleko hůře jsou na tom Pražané, kteří uzavírají skupinu E, když získali dvaadvacet bodů. O pouhý bod více nežli Kobra má PZ Kladno. Hostující celek má obrovské potíže se střílením branek, vždyť se z gólu radoval pouze devětapadesátkrát, což je v osmadvaceti duelech opravdu málo.
Vítám všechny fanoušky u mládežnického hokeje, v nadstavbě ELIOD extraligy dorostu bude k vidění další utkání, v němž se představí Piráti Chomutov a HC Kobra Praha.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

Piráti Chomutov – HC Kobra Praha

2:4

konec (0:2, 2:1, 0:1 - N 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 34. Kulich (Príhoda, Martínek), 39. Čech (Spudich, T. Svoboda) – 12. Valenta (J. Svoboda), 17. Sekula (Bucek), 34. Rajilič (Kvasnička, Strnad), 53. Strnad (Tůma), 61. Sekula (Tichý)

Piráti Chomutov: Malant (Ciple) – Němec, Frollo, Perný, Martínek – Spudich, L. Koblížek, Iljuk, Príhoda, Kulich, T. Svoboda, Čech, Vostiňák, Kalčík, Döring, Ekrt

HC Kobra Praha: Tuček (Černý) – Stejskal, Šesták, Mašek, Bartoň, Bucek – Tůma, J. Svoboda, Král, Rajilič, Tichý, Sekula, Valenta, Halfar, Strnad, Lederer, Kvasnička

Rozhodčí: Místecký – Holada, Domský

Průběh zápasu
1. třetina
01:06 KOB 2 Valenta, podrážení
06:50 CHM 2+10 Príhoda, vražení na hrazení+vražení na hrazení, odpyká Ekrt
11:51 KOB 0:1 Valenta (J. Svoboda)
16:11 KOB 0:2 Sekula (Bucek)
Po 1. třetině
2. třetina
33:15 CHM 1:2 Kulich (Príhoda, Martínek)
33:49 KOB 1:3 Rajilič (Kvasnička, Strnad)
38:35 CHM 2:3 Čech (Spudich, T. Svoboda)
Po 2. třetině
3. třetina
42:50 CHM 2 Vostiňák, podrážení
44:22 KOB 2 J. Svoboda, podrážení
48:55 KOB 2 Bucek, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
52:15 KOB 2:4 Strnad (Tůma)
Po 3. třetině
Prodloužení
60:28 KOB 2:5 Sekula (Tichý)
Konec