Menu

Fotbal

Italská Serie A

Chievo Verona – ACF Fiorentina

3:4

konec (1:2)

27.01.2019, 12:30 • Marco Antonio Bentegodi, Verona • 21. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 5.11 3.53 1.83 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

89. Filip DJORDJEVIĆ - 3:4

89

Chievo právě vstřelilo branku!
Úplně rozhodnuto ještě není, Verona pár minut před koncem snižuje na 2:3! Další úžasný centr poslal z pravého křídla Depaoli a posadil balón na hlavu střídajícího FILIPA DOJRDJEVIĆE, jenž poslal míč nechytatelně k pravé tyči.

86

86. Federico CHIESA - 2:4

86

Fiorentina právě vstřelila branku!
Tak to je vskutku neuvěřitelný průběh zápasu! FEDERICO CHIESA ve spolupráci s Gersonem táhl protiútok dva na tři. Předchozí penaltový hříšník mu z levého kraje velkého vápna balón vrátil a jednadvacetiletý útočník se z bezprostřední blízkosti nemýlil.

85

85. Neproměněná penalta

85

Hosté zůstávají ve vedení! Sergio Pellissier svou druhou dnešní penaltu neproměnil, Lafont skočil k levé tyči a pokus domácího kapitána zneškodnil!

83

Kolumbijského útočníka možná bude předchozí střela do tyče hodně mrzet! Gerson stál v hostujícím vápně a rukou zablokoval centr, což znamená neoddiskutovatelnou penaltu!

82

Luis Muriel měl na noze rozhodnutí, když k němu propadl centr z levé strany. Bohužel pro Fiorentinu poslal pohotové zakončení jen do předním stojící tyče!

80

Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Vincent Laurini, přichází Federico Ceccherini.

79

79. Federico CHIESA - 2:3

79

Fiorentina právě vstřelila branku!
Viola se i v početní nevýhodě vrací do vedení! FEDERICO CHIESA vyzrál na ofsajdovou past Verony a vystartoval za přihrávkou Daba. Zleva postupoval na Stefana Sorrentina a z nesnadného úhlu dostal balón za jeho záda.

78

Střídání v týmu Chievo Verona: ze hřiště odchází Mariusz Stępiński, přichází Filip Djordjević.

70

Střídání v týmu Chievo Verona: ze hřiště odchází Mehdi Léris, přichází Federico Barba.

67

67. Federico Chiesa (FIO)

67

Nechybělo moc a Viola znovu vedla! Federico Chiesa byl úplně sám, ale i tak se snadno dostal k nadějné ráně, kterou zastavila až horní tyč!

61

Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Giovanni Simeone, přichází Bryan Dabo.

60

60. Sergio PELLISSIER - 2:2

60

Chievo právě vstřelilo branku!
V šedesáté minutě je vyrovnáno a větší šance na tříbodový zisk se rázem přesouvá na stranu Verony, která bude dohrávat v početní výhodě! Míč si na penaltový bod postavil SERGIO PELLISSIER a zakončením do dolního rohu překonal Lafonta, kterému nebylo nic platné, že vystihl směr střely.

59

Červenou kartu dostává Marco Benassi (ACF Fiorentina).

59

Centr na zadní tyč od Giaccheriniho odstartoval menší závar, po kterém Léris napřáhl ke střele a tu rukou zastavil Benassi. Je z toho penalta a dokonce i červená karta!

56

56. Luis Muriel (FIO)

56

Na startu druhé půle se hraje nahoru dolů. Střídající Gerson dal domácím další rohový kop, ze kterého znovu nebylo vůbec nic. Naopak se konal protiútok Muriela, kterému vůbec nevyšlo přelobování vybíhajícího Sorrentina.

47

Jordan Veretout dostal nakopáno od Rigoniho, který za útok na soupeřův kotník viděl zaslouženou žlutou kartu.

46

Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Christian Nörgaard, přichází Gerson.

37

37. Mariusz STĘPIŃSKI - 1:2

37

Chievo právě vstřelilo branku!
Domácí podruhé překonávají Lafonta a tentokrát už o gól jistě nepřijdou! Verona zdatně držela míč u pokutového území, kde bylo velmi husto. Míč se dostal na pravé křídlo, odkud skvěle odcentroval Depaoli a hostující gólman na prudkou hlavičku MARIUSZE STEPIŃSKÉHO nedosáhl.

30

Střídání v týmu Chievo Verona: ze hřiště odchází Nenad Tomović, přichází Boštjan Cesar.

27

Ani devětatřicetiletý gólman Stefano Sorrentino si neodpustil nějaké poznámky k rozhodčím a rovněž dostal žlutou kartu.

26

26. Marco BENASSI - 0:2

26

Fiorentina právě vstřelila branku!
Aby toho nebylo pro domácí hráče a fanoušky málo, tak přichází druhý gól Fiorentiny! Simeone si na pravém kraji velkého vápna počkal na MARCA BENASSIHO, kterému dal míč pod sebe a italský záložník krásnou technickou střelou nedal Sorrentinovi žádnou šanci.

25

Za vytrvalé protesty viděl žlutou kartu Emanuele Giaccherini.

19

Žlutou kartu dostává Marco Benassi (ACF Fiorentina).

18

Na první pohled jasný gól skutečně neplatí! To je obrovská klika pro Lafonta, při jehož výkopu domácí fotbalisté nevyklidili pokutové území.

14

14. Neuznaný gól Giaccheriniho

14

Alban Lafont udělal obrovskou chybu v rozehrávce, když mu v naprosto poklidně vypadající situaci vrátil balón Hugo. Francouzský gólman namazal Emanuele Giaccherinimu, jenž se své šance nezalekl a uklidil míč přesně k tyči.

4

4. Luis MURIEL - 0:1

4

Fiorentina právě vstřelila branku!
Hosté se už ve čtvrté minutě dostávají do vedení! LUIS MURIEL si v zahuštěném prostoru narazil se slovenským debutantem Hanckem a nečekaně snadno se dostal za obranu, kde z ostrého úhlu napálil balón mimo dosah Sorrentina.

Chievo Verona – ACF Fiorentina

3:4

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 37. Stępiński (Depaoli), 60. Pellissier (pen.), 89. Djordjević (Depaoli) – 4. Muriel (Hancko), 26. Benassi (Simeone), 79. Chiesa (Bryan Dabo), 86. Chiesa (Gerson)

Karty:   25. Giaccherini (CHV), 27. Sorrentino (CHV), 47. N. Rigoni (CHV) – 19. Benassi (FIO)   59. Benassi (FIO)

Neproměněná penalta: 85. Pellissier (CHV), brankář Lafont zneškodnil

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 19:18.

Chievo Verona: Sorrentino – Jaroszyński, Rossettini, Tomović (30. Cesar), Depaoli – P. Hetemaj, N. Rigoni, Léris (70. Barba), Giaccherini – Pellissier (C), Stępiński (78. Djordjević).
Náhradníci: Caprile, Šemper – Barba, Burruchaga, Cesar, Djordjević, Grubac, Meggiorini, Pucciarelli, Tanasijević, Vignato, Frey.

ACF Fiorentina: Lafont – Laurini (80. Ceccherini), Hugo, Pezzella (C), Hancko – Veretout, Nörgaard (46. Gerson), Benassi – Chiesa, Simeone (61. Bryan Dabo), Muriel.
Náhradníci: Brancolini, Terracciano – Ceccherini, Bryan Dabo, Diks, Eysseric, Mirallas, Pjaca, Gerson, Théréau.

Rozhodčí: Chiffi – Preti, Fiore