Menu

Volejbal

CEV Cup - ženy

VK UP Olomouc – Asterix Avo Beveren

3:1

konec (25:21, 17:25, 25:13, 25:15)

24.01.2019, 19:00 • Sportovní hala Univerzity Palackého, Olomouc • Osmifinále • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.15 5.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

25:15

Je konec! Po parádní nahrávce Kubínové do jednonožky se prosazuje Trnková úderem do diagonály a zápas končí.

24:14

Deset mečbolů pro Olomouc! Kovářová skvěle přihrála, následně Kubínová našla na pipu Michálkovou.

21:13

Oddechový čas pro hosty.

13:7

Oddechový čas pro hosty.

25:13

Olomouc postupuje do čtvrtfinále CEV Cupu. Kubínová vyzvala na středu sítě Struškovou a ta proměnila postupový bod útokem středem sítě.

24:12

Dvanáct setbolů pro Olomouc. Kovářová skvěla zasáhla v poli, následně mohla smečovat přesně do středu kurtu Michalíková.

17:12

Olomouc vede již o pět bodů. Gabriela Orvošová přidává bod přesným servisem do rohu kurtu. Oddechový čas pro Beveren.

7:4

Martina Michalíková na servisu. Olomouc boduje po parádní obraně v poli Michalíkové a útoku Košické. Oddechový čas pro Beveren.

17:25

Právě Kossányiová se postavila na podání. Útok Boonstraové končí na polovině Olomouce a druhý set končí.

16:24

Osm setbolů pro Beveren! Po servisu Janssensové smečovala jen do bloku Kossányiová.

15:22

O druhé sadě je nejspíše rozhodnuto. Belgičanky přidávají další bod útokem Boonstraové. Ještě jeden oddechový čas pro Olomouc.

12:14

Trnková zatlačila plachtícím servisem. Belgičanky musely míč jen odevzdat a toho využila Michalíková. Oddechový čas pro Beveren.

7:11

A už to je o čtyři body. Útok Trnkové byl zbrzděn blokem a následně se prosazuje úderem za blok Van Gestelová. Domácí si musí brát oddechový čas.

25:21

Veronika Trnková se dostala na podání. Orvošová zasáhla v poli, ale bodovku následně nevyužila. Naštěstí měly domácí volejbalistky k dispozici ještě jeden útok a ten už proměnila v zisk první sady Michalíková.

24:21

Tři setboly pro domácí tým. Košická zvládla přihrávku na jedničku, následně mohla Kubínová najít Trnkovou a ta už měla snadnou úlohu.

23:20

A právě belgická univerzálka se postavila na podání. Kubínová měla co dělat, aby opravila nepřesný příjem Kovářové, ale nakonec boduje na středu sítě Trnková. Oddechový čas pro Beveren.

14:11

Po servisu Šárky Kubínové se domácí dostávají do vedení už o tři body. Hostující nahrávačka zahrála míč jen na domácí straně. Oddechový čas pro Beveren.

6:9

Belgičanky se dostávají do nebezpečného vedení o tři body. Hostující nahrávačka trefuje eso kolem Kovářové. Oddechový čas pro Olomouc.

VK UP Olomouc – Asterix Avo Beveren

3:1

konec (25:21, 17:25, 25:13, 25:15)

Zpět na online

VK UP Olomouc: Kubínová, Dudová – Kossányiová, Michalíková, Košická, Dedíková – Trnková, Sokolová, Strušková – Napolitano-Šenková, Orvošová – Kulová, Kovářová Trenér: Jiří Teplý

Asterix Avo Beveren: De Leeuwová, Hoeyberghsová – Van Breeová, D'Hondtová, Devosová, Van Gestelová – Janssensová, Van Avermaetová, Waelkensová – Boonstraová – Voetsová, Rampelbergová Trenér: Gert Van De Broek

Rozhodčí: Alexandros Avramidis (GRC) – Konstantin Jovčev (BGR)