Menu

Volejbal

Liga mistryň

Dinamo Kazaň – Eczacibasi VitrA Istanbul

1:3

konec (16:25, 16:25, 25:22, 22:25)

22.01.2019, 17:00 • Saint Petersburg Hall, Kazaň (RUS) • Skupina B • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 9.97 1.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

22:25

Je konec! Soňa Mikysková sice přitlačila na podání, ale následně zužitkovala nahrávku Dilikové Boškovićová, která zakončila celý zápas.

21:24

Tři mečboly pro istanbulský tým! Boškovićové sice útok nevyšel, ale ani ulívka Kotikovové nebyla přesná. Nakonec ukončuje výměnu Kimová.

20:22

A rázem to je pouze o dva body Ani Boškovićová nepřelstila blok domácího celku. Oddechový čas pro turecký tým.

16:19

Ecsacibasi odskakuje před koncovkou do vedení o tři body. Esem se zapisuje do statistik Gibbemeyerová. Ještě jeden oddechový čas pro domácí.

14:16

Ecsacibasi utíká ve skóre na dva body. Útok Kadočkinové nebyl důrazný, naopak Kiliclivá se snadno prosazuje středem sítě. Oddechový čas pro Dinamo.

11:10

Dinamo je k nezastavení. Po dalším servisu Kotikovové smečovala Kimová nedůrazně. Toho využila na druhé straně Mikysková a turecký tým si musí brát oddechový čas.

25:22

Larsonová nyní přesně přihrála, následně nesložila míč na zem Boškovićová a měla míč na ruce při útoku Larsonová, která byla zablokována.

24:22

Dva setboly pro Kazaň! Larsonová neuspěla na přihrávce a míč odlétl daleko mimo hru.

15:13

Eczacibasi se téměř vrací do hry o třetí sadu. Po dalším servisu Dilikové smečovala Kotikovová do autu. Oddechový čas pro Dinamo.

13:8

Ani nyní se hostující hráčky neprosadily v útoku. Larsonová hrála jen do připravené obrany, útok Boškovićové odhodila páska do autu. Oddechový čas pro turecký tým.

6:8

Nápor tureckého týmu nepolevuje. Servis Kimové byl pořádně nepříjemný, při následné bodovce je v síti nachytán domácí blok. Oddechový čas pro Dinamo.

5:2

A Kazaň vede již o tři body. Útok Boškovićové se odrazil od hráčky v poli přes pásku znovu na stranu Eczacibasi. Oddechový čas pro Turkyně.

16:25

Kadočkinová se dostává ještě do hry. Druhá sada ale rychle končí. Larsonová zahrála skvěle za blok a domácí obrana neměla šanci na úspěch.

15:24

Devět setbolů pro Eczacibaci! Kotikovová opět mířila jen do bloku, následný útok Mikyskové jde mimo kurt.

11:19

Eczacibasi i nadále uniká ve skóre. Kimová boduje rovnou ze servisu. Ještě jeden oddechový čas pro Dinamo.

7:10

Jordan Larsonová na podání. Turecký tým odskakuje již na tři body. Nečistá nahrávka na domácí polovině kurtu. Oddechový čas pro Kazaň.

16:25

První sada jde jasně na konto tureckého celku. Na hlavním kůlu byla totiž zablokována Mikysková a domácí hráčky se již nedokázaly vykrýt.

16:24

Osm setbolů pro Eczacibasi! Přetažený servis domácí nahrávačky skončil daleko v autu.

10:18

Soňa Mikysková se dostává do hry na úkor Kadočkinové. Turkyně ale bodujé přímo ze servisu. Oddechový čas pro Kazaň.

6:12

Turecký tým odskakuje již na šest bodů. Larsonová dokonce trefuje eso! Oddechový čas pro kazaňský celek.

Dinamo Kazaň – Eczacibasi VitrA Istanbul

1:3

konec (16:25, 16:25, 25:22, 22:25)

Zpět na online

Dinamo Kazaň: Noviková, Starcevová – Bavykinová, Pasynkovová, Kotikovová, Maljginová – Kočurinová, Marjuchničová, Koroljovová – Kadočkinová, Mikysková – Julanovová, Simanichinová

Eczacibasi VitrA Istanbul: Alikayaová, Diliková – Önalová, Ismailogluová, Larsonová, Kimová – Ariciová, Gibbemeyerová, Kilicliová, Atlierová – Boškovićová, Yilmazová – Sebnemová, Bagciová

Rozhodčí: Andrea Puecher (ITA) – Peter Szabó (HUN)