Menu

Fotbal

Italská Serie A

SSC Neapol – S. S. Lazio

2:1

konec (2:0)

20.01.2019, 20:30 • Stadio San Paolo, Neapol • 20. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 2.14 3.4 3.78 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

I v nastavení přichází jeden trest. Za podražení ho svědomitě přijal Senad Lulić (Lazio).

88

Před hranicí šestnáctky se provinil faulem a daroval tím soupeři příležitost vyrovnat. Svědomí zpytuje žlutou kartou potrestaný Piotr Zieliński (Neapol).

88

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází José María Callejón, přichází Elseid Hysaj.

87

Luis Alberto (Lazio) protestoval proti rozhodnutí rozhodčích, že míč při útočné akci na okamžik opustil vymezený prostor hřiště. Bohužel pro něj zvolil nevhodný slovník a sudí mu dal jasně najevo, že žádné sprosťárny na hřišti nestrpí.

84

A právě Ounas mohl s definitivní platností rozhodnout o neapolské výhře! Nová akvizice na hřišti střílela z ideální pozice, ale ke své smůle přímo do prostoru střeženého brankářem.

82

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Dries Mertens, přichází Adam Ounas.

73

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Sergej Milinković-Savić, přichází Patric.

72

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Amadou Diawara, přichází Simone Verdi.

70

70. Červená karta po druhé žluté

70

Komplikace pro Lazio! Dvacet minut před koncem je po druhé žluté kartě vyloučen Francesco Acerbi. Za jeho vyloučení může skluz.

65

65. Ciro IMMOBILE - 2:1

65

Lazio právě vstřelilo branku!
Angažování Correyi do druhého poločasu se trenérovi vyplatilo. Argentinec byl totiž u zrodu gólové akce, na jejímž konci stál CIRO IMMOBILE. Po vstupu do levé části pokutového území zachoval chladnou hlavu a s rozmyslem poslal balon jak kolem obránce, tak kolem zkoprnělého brankáře na zadní tyč. Následující necelá půlhodina slibuje za stavu 2:1 drama.

59

A činit se musel také Meret! Strážce neapolské branky vystavil stopku Immobileho překvapivé ráně z voleje. Krásné fotbalové momenty na jedné či druhé straně.

57

Ruizova pumelice otřásla břevnem! Teď si hosté vybrali obrovskou dávku štěstí. Stejně jako při pohotové dorážce Milika, kterou pro změnu vyrazil před sebe gólman Strakoša.

51

Moc nechybělo k tomu, aby Correa (Lazio) vrátil svůj tým do zápasu! Na úrovni penaltového puntíku si naskočil na centrovaný míč, který odhlavičkoval tak metr dva vedle pravé tyče.

46

Poločasová výměna v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Jordan Lukaku, přichází Joaquín Correa.

37

37. Arkadiusz MILIK - 2:0

37

Neapol právě vstřelila branku!
Parádně zahraný trestňák posílá Neapol do dvoubrankového vedení! Ruce nad hlavou má ARKADIUSZ MILIK, který vymetl pavučinky v pravé šibenici. Výstavní trefa!

36

Za nedovolený zákrok před čárou ohraničující šestnáctku dostal kartu Francesco Acerbi (Lazio).

34

34. José María Callejón - 1:0

34

Neapol právě vstřelila branku!
Tak jsem to s tím uklidněním hry zakřikl. Mertens kopl balon do uličky pro JOSÉHO MARÍU CALLEJÓNA, který důraznou střelou k pravé tyči otevřel gólový účet zápasu!

28

Nucená výměna v týmu S. S. Lazio: za zraněného Luize Felipeho musí zaskočit Bastos.

25

Rušno bylo také na opačné straně, kde Milinković-Savić (Lazio) protáhl Mereta! Po zákroku brankáře je nařízen rohový kop.

22

Další promarněná šance Neapole! Střela zleva po zemi zakončujícího Milika proskotačila kousek vedle vzdálenejší tyčky! Defenziva Lazia se v poslední době musí mít pořádně na pozoru.

21

21. Arkadiusz Milik (NEA)

21

Strakoša (Lazio) zachránil svůj tým od inkasovaného gólu, když Milikovu takzvanou rybičku plující do levého rohu branky vyrazil na tyč! Ruizova dorážka už byla nepřesná.

20

Rodící se brejk zastavil Sergej Milinković-Savić (Lazio) jen za cenu faulu a žluté karty.

12

Blízko blizoučko k otevření skóre měl Milik (Neapol)! Polský hráč si seběhl na bílý bod a z jeho úrovně nastřelil brankovou konstrukci!

5

Meret (Neapol) při prvním důležitém zákroku utkání vychytal z bezprostřední blízkosti hlavičkujícího Milinkoviće-Saviće!

SSC Neapol – S. S. Lazio

2:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 34. Callejón (D. Mertens), 37. Milik – 65. Immobile (Correa)

Karty:   88. P. Zieliński (NEA) – 20. S. Milinković-Savić (LAZ), 36. Acerbi (LAZ), 87. Alberto (LAZ), 90+2. Lulić (LAZ)   70. Acerbi (LAZ)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 13:9. Střely mimo: 4:4. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 6:12.

SSC Neapol: Meret – Malcuit, Albiol, Nikola Maksimović, Rui – Callejón (C) (88. Hysaj), Diawara (72. Verdi), P. Zieliński, Ruiz – D. Mertens (82. Ounas), Milik.
Náhradníci: Karnezis, Ospina – Ghoulam, Hysaj, Luperto, Ounas, Rog, Verdi.

S. S. Lazio: Strakoša – Luiz Felipe (28. Bastos), Acerbi, Radu – Lulić (C), Parolo, Lucas Leiva, S. Milinković-Savić (73. Patric), J. Lukaku (46. Correa) – Alberto, Immobile.
Náhradníci: Proto, Guerrieri – Badelj, Valon Beriša, Cataldi, Correa, F. Caicedo, Durmisi, Patric, Wallace, Bastos, Neto.

Rozhodčí: Rocchi – Tegoni, Alassio