Menu

Tenis

Challenger Koblenz (krytý tvrdý povrch)

Adam Pavlásek (9) – Kaiči Učida

1:2 2:6, 6:3, 6:7 (3)

konec

17.01.2019, 13:44 • Kurt č. 1, Koblenz (GER) • Osmifinále • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.7 1.98 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

6:7

Učida returnoval skvěle po lajně, rozpohyboval Pavláska, který ještě dvakrát přehrál míček přes pásku, ale nakonec vyhodil forhend daleko do autu. Do čtvrtfinále tak postupuje Kaiči Učida!

1-6

Po dělovém prvním servisu si to Pavlásek namířil k síti, ale v jasné pozici předvedl minelu do pásky. Pět mečbolů pro Japonce!

1-5

Český reprezentant musel hrát znovu jen přes druhé podání. Toho využil Učida k přesnému returnu pod nohy podávajícího hráče.

6:6

Učida returnoval jen lehce do středu kurtu, následně přešel Pavlásek do útoku a forhendem po lajně zakončil výměnu i celý gem.

5:6

Třetím získaným gemem v řadě se dostává Učida do vedení. Pavlásek mohl ukončit výměnu, ale forhendem v nadějném postavení trefil síť.

5:5

Ve třetím setu je srovnáno, Pavlásek nedokázal dopodávat zápas do vítězného konce. Netrefeným bekhendem ztrácí gem na servisu.

40-A

Ani nyní nevyšlo českému hráči první podání. Učida šel aktivně za fiftýnem k síti a byl úspěšný. Pavláskův lob vylétl do autu.

30-40

Učida se ubránil vysokým returnem, poté se mu podařilo stabilizovat hru od základní lajny. Japonec si vybojoval brejkbol parádním zákrokem u sítě.

5:4

Ani nyní si Pavlásek příliš nezahrál. Povedené první podání sice trefil raketou, ale míček se odrazil pouze do sítě.

5:3

První podání skončilo v síti. I po druhém servisu se ale dostal český tenista do ofenzivní pozice a tu také bez potíží proměnil.

4:3

Teď už ale sedmá hra končí. Učida trefil první servis, k němu přidal i povedený forhend a bylo rozhodnuto.

4:2

Brejk je potvrzen! Pavláskovi se daří v rozhodujícím setu odskočit do vedení o dva gemy, na závěr vytáhl eso do středu kurtu.

3:2

Adam Pavlásek bere Učidovi podání. Japonec byl opět aktivnějším hráčem, útočil a přesouval se více do kurtu, ale tvrdým forhendem našel pouze aut vedle postranní čáry.

40-30

Pavlásek se vypořádal s prvním servisem na tělo, následně se oba hráči sešli u sítě a Učida přestřelil kurt nepřesným bekhendem.

2:2

Je srovnáno. Adam Pavlásek trefil i do třetice první servis a výměnu ukončil povedeným kraťasem za síť.

1:2

První podání odmrštila páska do autu. Po druhém servisu ale reagoval Pavlásek pouze mizerným returnem do poloviny sítě.

1:1

Adam Pavlásek musela hrát opět jen přes druhé podání. Učida returnoval křížem, ale následně už se za míčkem k postranní čáře jen ohlédl.

A. Pavlásek – K. Učida

1:2 2:6, 6:3, 6:7 (3)

konec

Zpět na online