Menu

Volejbal

Liga mistrů

Dinamo Moskva – Tours Volley Ball

3:0

konec (27:25, 26:24, 26:24)

17.01.2019, 17:00 • Sports Palace Dinamo, Moskva, Rusko • Skupina E • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.38 3.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

26:24

Dick Kooy na podání. Wounembaina posílal míč přes blok, domácí se tak tak ubránili, poté smečoval také Egleskalns, ale ten trefil blok Ščerbinina a zápas končí!

25:24

Druhý mečbol pro domácí tým! Chinenyeze svým servisem umístil míč do těsného autu.

24:23

Mečbol pro Dinamo! Škuljavičus trefil povedený servis, hosté jen odevzdali míč a to dokázal potrestat Kooy.

21:20

Dinamo se třetím bodem v řadě dostává před francouzský tým. Běrežkův servis byl pořádně nebezpečný a skončil esem. Oddechový čas pro Tours.

18:19

Tours se dostává dokonce do vedení! Středem sítě boduje po souhře s Trinidadem De Harem Chinenyeze. Oddechový čas pro Dinamo.

13:11

Dinamo je najednou v nadějném vedení o dva body. Po vysoké nahrávce smečoval do bloku Chinenyeze. Oddechový čas pro Tours.

26:24

Také druhý set putuje na konto domácího Dinama! Ščerbinin přidal povedený servis, následně smečoval Egleskalns jen do bloku a druhý set končí.

25:24

Egleskalns přidal povedený servis, následně vymetl blok na síti Wounembaina. Celou situaci muselo ještě řešit video, které nakonec přisoudilo bod Dinamu. Po opakovaném záběru se hosté dožadovali odpískání doteku sítě, ale to se neděje. Bod putuje na konto domácího týmu.

24:23

Serbol pro Dinamo! Dick Kooy se postavil na podání. Hostující přihrávači sice udrželi míč ve hře, ale bodovku mohl proměnit Běrežko. Oddechový čas pro Tours.

17:18

Domácí se ale okamžitě dotahují na rozdíl jediného bodu. Na středu sítě vystavil hráz Vlasov. Oddechový čas si vybírají také hosté.

15:15

Srovnáno. Tříbodové vedení Dinama je pryč. Wounembaina opět riskoval na podání. Domácím nevyšel útok Škuljavičuse a Dinamo si musí brát oddechový čas.

27:25

První sada zůstává v Moskvě! Jurij Běrežko se nebál na podání, následně smečoval Husaj jen do bloku a první dějství končí ve prospěch Dinama.

26:25

Dinamo je opět o krok vpředu. Terjomenko nepředvedl ideální podání, hosté mohli míč pustit do autu.

25:24

Druhý setbol pro domácí. Wounembaina sice tlačil servisem na Běrežka, ale Škuljavičus s klidem proměnil útok do diagonály.

24:23

Hermans Egleskalns neudržel servis na takové úrovni. Domácí se dostali k útoku a po smeči Škuljavičuse mají setbol.

23:23

Neskutečný comeback z pohledu Tours. Eglenskalns byl ubráněn blokem a vše následně zakončil na středu sítě Terjomenko. Oddechový čas pro Dinamo.

23:21

Tours se vrací zpět do hry o první sadu. Egleskalns přidává eso servisem přesně do rohu kurtu a oddechový čas si bere také Dinamo.

23:19

O prvním setu je nejspíše rozhodnuto. Do čtyřbodového vedení se dostává domácí tým, který se prosazuje po proměněné bodovce Ščerbininem. Oddechový čas pro Tours.

11:6

Náskok ruského týmu narůstá. Servis Běrežkova nebyl tak razantní, ale domácí boduje blokem proti útoku Husaje. Oddechový čas pro Tours.

Dinamo Moskva – Tours Volley Ball

3:0

konec (27:25, 26:24, 26:24)

Zpět na online

Dinamo Moskva: Bezrukov, Terentěv – Běrežko, Kooy, Jeremin, Boldjrev – Vlasov, Ostapenko, Siejemščikov, Ščerbinin – Kruglov, Škuljavičus – Baranov, Kabešov Trenér: Konstantin Brianskij

Tours Volley Ball: Nevot, Trinidad de Haro – Van Rekom, Husaj, Wounembaina, Nicole – Chinenyeze, Terjomenko, Stahl – Capet, Egleskalns – Henno Trenér: Patrick Duflos

Rozhodčí: Iljan Georgjev (BUL) – Mario Bernaola (ESP)