Menu

Fotbal

Mistrovství Asie

Indie – Bahrajn

0:1

konec (0:0)

14.01.2019, 17:00 • Sharjah Stadium (Sharjah) • Skupina A • David Suchý

Tipsport: 3.2 3.5 2.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 0:6. Střely mimo: 1:7. Rohy: 1:13. Ofsajdy: 2:6. Fauly: 17:12. (18:52:16)
Je konec! Dnešní utkání dlouhou dobu spělo k bezbrankovému výsledku, avšak v první minutě nastaveného času vsítil jedinou branku bahrajnský Rashed, který tak svůj celek poslal do vyřazovacích bojů. Bahrajn měl v dnešním utkání jednoznačně navrch, k jistotě postupu potřeboval za každou cenu zvítězit. Soukupova družina si vytvořila celou řadu vyložených šancí, ve druhém poločase jsme sledovali nastřelenou tyč, posléze Bahrajn zahrával nepřímý kop z pěti metrů od branky. Indové se ve druhém dějství pouze bránili, avšak to jim plně stačilo.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Budeme sledovat autové vhazování pro Indii, bude to ale celkem daleko od branky soupeře. Bahrajn se snaží neudělat žádnou chybu.

90+2

Do konce zápasu nezbývá už moc času, v tuto chvíli se z postupu bude moci radovat Bahrajn. Indové musí začít útočit.

90+1

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

90+1

90+1. RASHED - 0:1

90+1

Bahrajn právě vstřelil branku!
Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! K rozehrávce pokutového kopu se postavil JAMAL RASHED, který zakončil doprostřed branky, zatímco se brankář Sandhu vydal k pravé konstrukci.

90

90. Penaltový zákrok.

90

Je tu pokutový kop pro Bahrajn!

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Diváci stále čekají na úvodní branku, ještě můžeme počítat s nastavením.

88

Na opačné straně se důrazným způsobem dostával k míči Borges, který nakonec o něj přišel. Soupeř okamžitě peláší na druhou stranu.

87

Sandhu předvedl velice důležitý zákrok, který byl tak trochu šťastný. Jednou rukou zlikvidoval hlavičkový pokus v podání Rasheda.

83

Ali Issa se přiblížil k opačné šestnáctce, kde jeho vzdušnou nabídka vyboxoval brankář Sandhu. Indové mají velké starosti s bráněním.

82

Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Na světelné tabuli stále svítí nerozhodný výsledek, avšak Bahrajn je o dost aktivnější.

81

Po levém křídle se dostával k volnému míči Chhetri, jenomže rychlostní souboj lépe zvládl Al Shamsan, který vyvezl balón na druhou stranu.

80

Alaswad to před malým momentem zkoušel kolmicí za obranu, která ale skončil v náruči brankáře. Indie s rozehrávkou nikam nespěchá.

79

Střídání v týmu Indie: ze hřiště odchází Halicharan Narzary, přichází Anirudh Thapa.

78

Střídání v týmu Bahrajn: ze hřiště odchází Ahmed Juma, přichází Sami Alhusaini.

77

Posléze to Sandhu zkoušel dalekonosným odkopem na druhou stranu, kde chytře za sebe prodlužoval obránce Al Shamsan.

76

Jenomže ani rohový kop nepřinesl nic nebezpečného, posléze se Indie dokázala po delší době dostat na útočnou polovinu.

75

75. Nepřímý kop Bahrajnu.

75

Přiťuknutí směřovalo na Rasheda, který to zkoušel prudkou střelou levačkou. Míč narazil do zad protihráče, následovat bude rohový kop.

74

Tak pozor! Indové totiž zahráli malou domů, následovat bude nepřímý kop z velice dobré vzdálenosti. Obrovská šance pro hráče Bahrajnu!

73

Posléze se do zajímavé příležitosti dostal Yusuf, který si navedl míč na pravou nohu, avšak poté výrazně minul vzdálenější konstrukci.

72

Obrovská šance Bahrajnu! Na padající míč si totiž naskočil Marhoon, který orazítkoval pouze pravou konstrukci opačné svatyně.

69

Rohový kop odklízel z malého vápna Jhingan, následně se soupeř nedostal přes pravou stranu, kde číhal velice pozorný Kotal.

68

Nakonec se na zemi ocitl Yusuf, který stále leží na zeleném pažitu. Na scénu přispěchal lékařský personál, na nic vážného to ale nevypadá.

67

Hodně hraniční zákrok nyní vytasil domácí Singh, který v pokutovém území trefil balón před Dhiyou. Bahrajn má k dispozici další roh.

66

Také na druhé straně jsme sledovali standardku. Přímo na bránu to zkoušel Chhetri, jehož pokus ale vystoupal vysoko nad břevno.

65

K rozehrávce přímého kopu se opět postavil Rashed, jenž to pochopitelně zkoušel přímo na bránu. Míč ale zamířil do rukavic Sandhua.

64

Žlutou kartu dostává Hamad Al Shamsan (Bahrajn).

64

64. Rashedova standardka.

64

Je opět pískáno, tentokráte byl faulován Rashed. Indové jsou v poslední době hodně pasivní, následovat bude další standardní situace.

63

Posléze se za obranu dostával Marhoon, který ještě dával míč pod sebe na Dhiyu, jenž byl údajně zastaven čistým způsobem.

62

K rozehrávce se postavil právě Rashed, který volný kop rozehrál naprosto bídným způsobem. Přihrávku pod sebe totiž vystihl protihráč.

61

Střídání v týmu Bahrajn: ze hřiště odchází Mohamed Al Rohaimi, přichází Abdulla Yusuf.

60

Až tentokráte je pískáno. Nedovolený zákrok totiž vyrtasil kapitán Halder, který před pokutovým územím skolil k zemi Rasheda.

59

Posléze si nedovoleným zákrokem pomohl obránce Bose, jenž sice fauloval soupeře, avšak sudí nařídil pouze autové vhazování.

58

Ali Juma se po delší době dostal k autovému vhazování, které poslal na vedle stojícího Al Hayama, jehož přenesení hry nebylo přesné.

57

Indové ale zůstali na útočné polovině, kde se nakonec ocitl na zemi právě Singh. Hlavní sudí ale nechává pokračovat ve hře.

56

Sandhu si na druhé straně snažil vybrat Chhetriho, který ale ve vzduchu neuspěl. Následně se přes pravou stranu neprobil Singh.

55

Střídání v týmu Bahrajn: ze hřiště odchází Ali Madan, přichází Mohamed Marhoon.

54

Indové mají velké starosti s vyvezením míčem, nyní by se to ale mohlo povést. Nedovoleným zákrokem se totiž prezentoval Abdulwahab.

53

K rozehrávce volného kopu se postavil Al Aswad, který našel pouze hlavu protihráče. Následně si u postranní čáry splnil povinnost Bose.

52

52. Madan mířil vedle branky.

52

Po něm se k zakončení zpoza pokutového území dostal právě Madan, jehož pohotová rána skončila zhruba metr vedle branky.

51

Na polovysokou nabídku si sbíhal Madan, jehož ránu ale srazil za brankovou čáru jeden z protihráčů. Bahrajn bude zahrávat roh.

50

Po levém křídle se dostával k prudkému centru Ali Issa, jenomže jeho nabídku dokázal z malého vápna odklidit pozorný Jhingan.

49

Aby toho nebylo málo, tak se brankář Sandhu dostal k další rozehrávce od své branky. Tentokráte se mu na levém křídle podařilo najít Singa.

48

Brankář Sandhu se výkopem snažil najít Lalpekhluu, což se ale nepovedlo. Forvard Indie se v době přihrávky nacházel v ofsajdu.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hráči Indie, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.

46

Střídání v týmu Indie: ze hřiště odchází Ashique Kuruniyan, přichází Jeje Lalpekhlua.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nepřinesl žádnou přesnou trefu. Do utkání ale vstoupil aktivněji Bahrajn, jenž několikrát zaměstnal brankáře Sandhua. Postupem času se začala projevovat také Indie, která si také připsala několik slibných zakončení. Navíc sledujeme celkem ofenzivní podívanou, avšak diváci na stadionu stále čekají na první branky tohoto zápasu.

45+2

První poločas skončil.

45+2

Sandhu se výkopem pokoušel najít Singha, který měl k míči hodně daleko. Také Shubbar si vyzkouší rozehrávku od své branky.

45

První poločas bude nastaven o dvě minuty.

44

Zdá se, že první poločas branku nenabídne, oba celky mají velké problémy s přechodem do útoku.

43

Na něj si pokoušel naskočit Al Rohaimi, před kterým ale zasáhl brankář Sandhu, jenž se výkopem snažil založit rychlou protiakci.

42

Do pokutového území se dostával Madan, kterého na poslední chvíli zastavil Singh. Bahrajn si vyzkouší další rohový kop, tentokráte z pravé strany.

39

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

38

Do pokutového území Bahrajnu se snášel centrovaný balón, na který si naskakoval Chhetri, který si ve vzduchu pomáhal faulem.

37

Singhovi uskočil míč daleko od kopačky, což hrálo do karet Ali Jumovi. Druhý jmenovaný se hravě dostal s balónem k půlící čáře.

36

Bahrajn se snažil rozehrát rohový kop nakrátko, jenomže zpětná přihrávka směřovala do ofsajdu, který opakovaný záběr opět neodhalil.

35

Ali Juma se pokoušel odcentrovat z levé strany, jenomže tento záměr mu překazil Kotal. Bahrajn ještě bude vhazovat od levé postranní lajny.

34

K rozehrávce se postavil Rashed, který ho rozehrál nakrátko. Následně jsme přeci jenom sledovali centr, který ale neměl dobrý směr.

33

Dhiya si seběhl k levému křídlu, kde se ale nedostal kolem Jhingana. To nemusí vůbec vadit, Bahrajn totiž bude zahrávat rohový kop.

32

Posléze měl plné ruce práce Halder, kterého neúnavně napadal jeden z protihráčů. Indie se dostala z vlastní obranné poloviny.

31

Chhetri operoval u středového kruhu, kde sáhl k nedovolenému zákroku důrazný Al Rohaimi. Hlavní sudí okamžitě odpískal.

30

Indie se dostala na útočnou polovinu, jenomže Borges nevyzrál na dvojici protihráčů. Posléze se Narzary dostal k přihrávce na Haldera, který nevypálil.

29

Al Hayam zapojil do kombinace také brankáře Shubbara, který okamžitě rozehrál k pravé autové čáře, kde číhal osamocený Ali Issa.

24

Ten ale nepřinesl nic nebezpečného, samotný centr totiž dokázal odklidit Al Hayam. Následné zakončení směřovalo do protihráče.

23

K velice prudkému zakončení se dostal Narzary, jehož rána skončila na boční síti. Shubbar nezasahoval, nicméně Indové budou zahrávat roh.

22

Kuruniyan chtytře za sebe posouval na Chhetriho, který ale už nezastihl míč na hrací ploše. Shubbar se tak ujme odkopu od branky.

21

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, na první branku stále čekáme. Směrem dopředu je výrazně nebezpečnější Bahrajn.

20

Podobně se prezentoval také Al Hayam, který se snažil najít Al Rohaimiho, jenž měl k míči hodně daleko. Nyní s ním hraje brankář Sandhu.

19

Indie dokázala vyvézt míč na druhou stranu, avšak poté se Borges unáhlil. Jeho kolmice byla nepochopena, skončila totiž u protihráče.

18

Loktem si ve vzdušném souboji pomohl forvard Chhetri, který si vyslechl upozornění od rozhodčího. Naopak to pořádně schytal Al Shamsan.

17

Abdulwahab se pokoušel projít středem hrací plochy, což se nepodařilo. Posléze se na zadní tyči zjevil Dhiya, jenž hlavičkoval nad branku.

16

Na opačné straně se k prudkému centru dostal Ali Issa, jehož nabídku srazil Jhingan. Bahrajn se následně ocitl v dalším ofsajdu.

15

Ali Juma uklidnil hru autovým vhazováním do volného prostoru, kde se ale nejlépe zorientoval Singh. Indie je o něco aktivnější.

14

Narzary si navedl míč na pravou nohu, následný centr ale dokázal odvrátit Al Shamsan. Posléze se málem k hlavičce dostal Chhetri.

13

O autové vhazování se postaral obránce Kotal, který si na pravé straně vybral Kuruniyana, jenž ale prohrál hlavičkový souboj s Ali Jumou.

12

Dalekonosný pas směřoval na Chhetriho, který ale nedokázal za sebe prodloužit. Posléze u postranní čáry zasahoval Singh.

11

Další ofsajdové postavení, ve kterém se tentokráte ocitl Al Rohaimi. Zakončení se tedy nekonalo, Sandhu si určitě oddychl.

10

Posléze se napadající Ali Juma málem zmocnil míče, avšak Kotal to nakonec zvládl na jedničku. Sandhu bude odkopávat od branky.

9

Průniková přihrávka směřovala na Rasheda, který se ale nacházel v ofsajdové postavení, což ale opakovaný záběr nepotvrdil.

8

Sandhu měl další práci, tenokráte krotil ránu od Madana, který mířil pouze do domácího brankáře. Bahrajn je v těchto okamžicích aktivnější.

7

První šance pro Bahrajn! Do zakončení zpoza pokutového území se dostal Al Aswad, jehož ránu dokázal Sandhu vyrazit před sebe.

6

Ali Juma vhazoval od levé postranní čáry, pro spolupráci si vybral Al Aswada, který ale narazil na přehuštěný blok protihráčů.

5

Hned v úvodu utkání jsme sledovali velice brzké střídaní, domácí zadák Anas se totiž zranil. Poprvé v utkání tak bylo zapotřebí vystřídat.

4

Střídání v týmu Indie: ze hřiště odchází Anas Edathodika, přichází Salam Singh.

4

Sledovali jsme standardní situaci pro Indii. K rozehrávce se postavil Narzary, který rozehrál nakrátko na Jhingana, kterému se centr nepovedl.

3

Hned v úvodu se poprvé k míči dostal brankář Sandhu, který ho poslal k levé autové čáře. Bahranu se podařilo vybojovat autové vhazování.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Indie: Sandhu – Kotal, Jhingan, Edathodika, Bose – U. Singh, Borges, Halder, Narzary – Kuruniyan, Chhetri
Náhradníci: A. Singh, Kaith – Das, Golui, Lalpekhlua, Passi, Rai, B. Singh, G. Singh, J. Sing, S. Singh, Thapa

Bahrajn: Shubbar – Sayed, Al Shamsan, Al Hayam, Ali Juma – Abdulwahab, Al Aswad – Madan, Rashed, Dhiya – Al Rohaimi
Náhradníci: Shabaan, Fardan – Al-Humaidan, Al Husaini, Abudalla, Baqer, Bughammar, Haram, Marhoon, Ahmed Merza, Skaikh, Yusúf.
Utkání mezi Indií a Bahrajnem začíná v 17:00 hodin a my budeme samozřejmě u toho, tak si nenechte zápas ujít. Myslím si, že se máme na co těšit.
BAHRAJN také stále může myslet na postup, a to i přesto, že na turnaji zatím ani jednou nevyhrál. Nejdříve remizoval s SAE 1:1, poté narazil na Thajsko a byla z toho prohra 0:1. Bahrajn má tedy zatím jeden bod a ve skupině je na poslední pozici, ale pokud vyhraje, bude mít čtyři body a to by na postup stačit mohlo.
INDIE potřebuje dnešní duel zvládnout. Indie má zatím totiž 3 body, když porazila 4:1 Thajsko, ale poté nestačila na SAE, kterým podlehla 0:2. Ze skupiny postupují první dva týmy do play-off. Indie je zatím druhá, na vedoucí SAE ztrácí jeden bod a má stejný počet bodů, jako Thajsko, které ovšem porazila.Pokud tedy dnes Indie vyhraje, tak postoupí.
Zdravím všechny fotbalové fanoušky. Asijský pohár má na programu další zápasy, poslední ve skupině, a my budeme sledovat duel mezi Indií a Bahrajnem. Mírným favoritem tohoto utkání je Indie.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

Indie – Bahrajn

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90+1. Rashed (pen.)

Karty:   64. Shamsan (BHR)

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 0:6. Střely mimo: 1:7. Rohy: 1:13. Ofsajdy: 2:6. Fauly: 17:12.

Indie: Sandhu – Kotal, Jhingan, Edathodika (4. S. Sing), Bose – U. Singh, Borges, Halder, Narzary (79. Thapa) – Kuruniyan (46. Lalpekhlua), Chhetri
Náhradníci: A. Singh, Kaith – Das, Golui, Lalpekhlua, Passi, Rai, B. Singh, G. Singh, J. Sing, S. Singh, Thapa

Bahrajn: Shubbar – Sayed, Al Shamsan, Al Hayam, Ali Juma (78. Al husaini) – Abdulwahab, Al Aswad – Al Madan (55. Marhoon), Rashed, Dhiya – Al Rohaimi (61. Yusuf)
Náhradníci: Shabaan, Fardan – Al-Humaidan, Al Husaini, Abudalla, Baqer, Bughammar, Haram, Marhoon, Ahmed Merza, Skaikh, Yusúf