Menu

Fotbal

Španělský pohár

Real Madrid – CD Leganés

3:0

konec (1:0)

09.01.2019, 21:30 • Santiago Bernabéu (Madrid) • Osmifinále • David Suchý

Tipsport: 1.39 4.59 7.46 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 7:6. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:10. (23:19:24)
Je konec! Ačkoliv to v prvním poločase vypadalo na vyrovnanou podívanou, tak druhý poločas nás vyvedl z omylu. Real Madrid totiž podal naprosto přesvědčivý výkon, svému soupeři nasázel hned tři branky, což je výborná vstupenka do odvetného zápasu. Leganés hýřilo aktivitou v prvním poločase, avšak v tom druhém úplně zapomnělo útočit. Výsledkem byly další dvě inkasované branky, které dost možná znamenají vyřazení z ligového poháru.

90+2

Konec zápasu.

90+2

Real Madrid je stále na útočné polovině, soupeř se zřejmě nezmůže ani na kontaktní branku.

90+1

Isco se snažil obejít jednoho z protihráčů, jenomže nakonec skončil na zemi, což překvapivě neznamenalo nedovolený zákrok.

90

Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Před malým momentem byl čistým způsobem zastaven Ceballos, postaral se o to Bustinza.

88

Poslední minuty nepřinášejí nic nebezpečného, dnešní utkání se spíše jen dohrává.

86

Na rohový kop si naskakoval hostující Siovas, který ale úplně minul branku. Navas nemusel zasahovat, nyní ale bude vykopávat od branky.

85

Ceballos měl u hranice pokutového území málo prostoru, i přesto dokázal vykouzlit zpětnou přihrávku na Isca, který pořádně protáhl hostujícího brankáře.

84

Isco se u postranní čáry dokázal zbavit Siovase, který si posléze pomohl taktickým faulem. Žlutit se nebude, Real bude zahrávat volný kop z vlastní poloviny.

84

Žlutou kartu dostává Federico Valverde (Real Madrid CF).

83

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Karim Benzema, přichází Cristo González.

82

Po delší době se připomněl Braithwaite, který ani tentokráte nepřekonal Navase. Důrazná hlavička opět směřovala přímo do míst, ve kterých se nacházel brankář.

81

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Bílý balet v tuto chvíli vede o tři branky, soupeř by určitě potřeboval vstřelit alespoň kontaktní branku.

80

Od levé postranní čáry vhazoval míč do hry hostující Silva, jeho spoluhráči si ale míče moc neužili. Naopak přišel nedovolený zákrok od Péreze.

79

Kostarický brankář si logicky vybral Benzemu, který v souboji předčil Péreze, jenomže první kontakt s míčem nebyl ideální. I tak domácí zůstávají u míče.

78

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Vinícius Junior, přichází Brahim Díaz.
Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Juanfran, přichází José Arnaíz.

77

77. VINÍCIUS - 3:0

77

Real Madrid právě vstřelil branku!
Je tu další branka v hostující síti! Krátká kombinace u pokutového území přinesla vzdušnou nabídku, která doplachtila přesně na nohu VINÍCIUSE JUNIORA, jehož pohotová placírka skončila až za Cuéllarem, který se natahoval zcela marně.

77

Na opačné straně to vypadalo, že se Silva dostane až do pokutového území, avšak nakonec si obrannou povinnost splnil Odriozola. Navas bude rozehrávat.

76

Iscova rozehrávka plachtila k hranici malého vápna, kde dokázal zakročit urostlý Siovas. Bílý balet bude zahrávat teprve třetí rohový kop.

75

Nyní přišel nedovolený zákrok, kterým si pomohl hostující Silva. Naopak na zemi skončil aktivní Odriozola, který tak svému celku vybojoval standardku.

74

Na malý moment se za obranou zjevil Vinícius, který se posléze dostal k postranní čáře, kde ale nevyzrál na dvojici bránících protihráčů.

71

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Lucas Vázquez, přichází Isco.

69

Lucasova vzdušná nabídka pravou nohou doletěla až k Benzemovi, který si pro spolupráci vybral Reguilona. Okamžitá rána směřovala pouze do Recia.

68

68. LUCAS - 2:0

68

Real Madrid právě vstřelil branku!
Obrovská chyba v rozehrávce přináší další branku Realu! Bustinza naprosto odflákl zpětnou přihrávku Cuéllarovi, kterou dokázal zachytit Benzema. Ten ještě přihrál Viníciusovi, který celou akci vyšperkoval příhrou na volného LUCASE VÁZQUEZE, který už měl snadnou práci.

68

Poslední minuty nepřináší nic moc zajímavého. Real Madrid tak nějak přestal útočit, nicméně i nadále se nachází s míčem na útočné polovině.

67

Na jistotu se rozhodl zahrát hostující Bustinza, který před Viníciusem odkopl míč daleko do zámezí. Bílý balet tak bude opět vhazovat.

66

Juanfran se na pravé straně dokázal uvolnit, avšak poté trefil protihráče do hlavy. Následně se Viníciusovi podařilo vybojovat autové vhazování.

65

Po hodně dlouhé době se hosté ocitli u opačné šestnáctky, avšak soupeř je hodně rychle vytlačil. Momentálně má míč na kopačce hostující Pérez.

64

Vinícius si nevěřil na průnik kolem Juanfrana, místo toho přihrál vedle stojícímu Ceballosovi, který po chvilkovém váhání přenášel hru vpravo.

63

Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Nabil El Zhar, přichází Javier Eraso.

62

K rozehrávce volného kopu se postavil křídelník Lucas, který i tentokráte hledal urostlého Ramose. S tím počítal také Bustinza, jenž se dostal výš do vzduchu.

61

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, domácí stále vedou o jednu branku. Druhý poločas nám ale nabízí naprosto jednoznačnou podívanou.

60

Ve vzduchu si nedovoleným zákrokem pomohl hostující Bustinza, který se loktem otřel o hlavu Ceballose. Real Madrid okamžitě rozehrál volný kop.

59

Dnes velmi aktivním dojmem působí Odriozola. Tento talentovaný obránce předvedl další centr, který tentokráte zamířil do náruče brankáře Cuéllara.

58

Vinicíuse se řítil za dalekonosným pasem, který zachytil před brankovou čárou. Aby toho nebylo málo, tak se Bustinza dokázal zbavit Benzemy.

57

Další střela z větší vzdálenosti. I tentokráte to zkoušel aktivní Ceballos, jehož dělovka pravou nohou směřovala nad branku, Cuéllar nezasahoval.

56

Odriozola si počkal na náběh Lucase, který se po manévru na pravou nohu dostal k centru. Nekompromisním způsobem ho ale odklidil obránce Bustinza.

55

Žlutou kartu dostává Nacho (Real Madrid CF).

54

Do pokutového území Leganés směřoval další centr, který ale úplně přeletěl Viníciuse. Real Madrid i přesto zůstává v blízkosti opačné šestnáctky.

53

Hodně prostoru měl kolem sebe Ceballos, který se tentokráte neodvážil vypálit, místo toho přihrál vedle sebe na Valverdeho, jenž přenesl hru vpravo.

52

Domácí zahrávali rohový kop, na který si na hranici malého vápna naskakoval kapitán Ramos. Jeho hlavička skončila na tyči, nicméně se nejednalo o útočný faul.

51

Po delší době se divákům připomněl Vinícius, který se přešlapovačkou chtěl zbavit Juanfrana, jenž stačil vypíchnout míč do zámezí. Domácí budou vhazovat.

50

Centr směřoval na hruď Benzemy, který posléze ještě oslovil Reguilona, jehož rána skončila v náruči Cuéllara. Bílý balet vstoupil do poločasu hodně aktivně.

49

Následně si za pokutovým územím udělal prostor ke střele Ceballos, jehož pohotová rána skončila daleko vedle branky. Cuéllar tak bude rozehrávat.

48

Hned v úvodu druhého poločasu se také k míči dostal brankář Navas, který rozehrál na jistotu k postranní lajně, kde čekal zcela osamocený Reguilon.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.

46

Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Gerard Gumbau, přichází Jonathan Silva.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nabídl ofenzivní podívanou. Úvodní minuty vyšly lépe Realu, jenž si vytvořil územní převahu. Směrem dopředu byl ale nebezpečnější soupeř, jenž několikrát vážně prověřil brankáře Navase. O aktivitu se především stará útočník Braithwaite, jenž spálil snad tři šance svého celku. Dlouho to vypadalo, že první poločas branku nenabídne, nakonec se o jedinou trefu postaral Ramos, jenž zužitkoval pokutový kop.

45+1

První poločas skončil.

45

První poločas bude nastaven o jednu minutu.

44

44. RAMOS - 1:0

44

Real Madrid právě vstřelil branku!
Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! K rozehrávce pokutového kopu se postavil SERGIO RAMOS, který zvolil zakončení k levé tyči, zatímco se Cuéllar vydal k opačné konstrukci.

42

Žlutou kartu dostává Gerard Gumbau (CD Leganés).

42

42. Penaltový zákrok.

42

Je tu pokutový kop pro Real Madrid!

42

Průniková přihrávka našla za obranou Odriozolu, který místo zakončení ještě přihrával pod sebe, což bylo špatné řešení. Tahle akce volala po gólu!

41

Recio chtěl přenést hru k postranní lajně, avšak míč zvedl až moc. Gumbau na něj nemohl dosáhnout, vhazovat tak bude domácí zadák Odriozola.

40

Leganés pořádně zatlačilo soupeře, Navas byl donucen k dalšímu zákroku. Nyní se nejednalo nic vážného, nýbrž rutinní zachycení padajícího míče.

39

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

38

Navas nyní podržel svůj celek. Hodně aktivní Braithwaite si naskakoval na další centr, jenomže kostarický brankář předvedl reflexivní zákrok u své bližší tyče.

37

Centr plachtil na přední tyč, kde se nejvýše do vzduchu dostal Benzema, jenž odhlavičkoval míč do zámezí. Juanfran to zkusí dalekonosným hodem.

36

Merino po kontaktu s protihráčem spadl na zem, pokutový kop se ale pískat nebude. Bude z toho alespoň rohový kop pro hostující mužstvo.

35

Sledujeme hluchou pasáž utkání. Bílý balet si pohrává s míčem na vlastní polovině, což nemůže přivolat žádné nebezpečí. Soupeř rozehrávku nenapadá.

34

Nyní přišel nedovolený zákrok na Casemira, domácí okamžitě rozehráli volný kop. V tuto chvíli je u míče Nacho, jenž peláší ke středovému kruhu.

29

Pravá strana hrací plochy je z pohledu Realu hodně aktivní. Celek z Madridu to nyní zkusil přes druhou stranu, Reguilon ale našel pouze Tarína.

28

U postranní čáry sice zabojoval Reguilon, avšak míč se přeci jenom dostal do zámezí. Také hostující celek si vyzkouší autové vhazování.

27

Posléze se k autovému vhazování dostal domácí Odriozola, který si pro spolupráci vybral Casemira. Následně si s míčem zahrál také Navas.

26

Ou! Na opačné straně se za obranu vydal Braithwaite, který to zkoušel zpoza šestnáctky. Křižná rána nebyla vůbec špatná, skončila kousek vedle branky.

25

25. Měla se pískat penalta?

25

Sporný moment v hostující šestnáctce. Odriozola se totiž dostal k zakončení, nicméně na poslední chvíli ho dokázal zastavit Tarín. Ani tentokráte se penalta nepíská.

24

K oné rozerávce se nakonec postavil Gumbau, který to nevyřešil vůbec dobře. Tvrdá rána skončila vysoko v hledišti, Navas nemusel zasahovat.

23

Tohle bude nebezpečí pro Navase. Před pokutovým územím totiž fauloval Casemiro, Leganés tak bude zahrávat velice nadějnou standardní situaci.

22

Gumbau vhazoval od levé postranní čáry, načež se k míči dostal Braithwaite, který nedokázal přihrát za sebe na nenápadného Merina.

21

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, na první branku stále čekáme. Zatím sledujeme celkem ofenzivní podívanou, oba celky měly své štěstí.

20

Leganés zahrávalio svůj druhý rohový kop. El Zhar to zkoušel cvičeným signálem, naskakující Braithwaite ale hlavičkoval přímo doprostřed branky.

19

19. Ramos jistil situaci na zadní tyči.

19

Co chybělo! Prudká nabídka směřovala na Braithwaitea, který ale na míč nedosáhl. Na zadní tyči tak zasahoval Ramos, jenž si málem vstřelil vlastní branku.

18

I posléze se do zakončení dostal Benzema, který tentokráte pálil vysoko nad branku. Domácí celek začíná zlobit, Recio byl v souboji příliš pozdě.

17

Real poprvé zahrozil. Odriozola se na pravém křídel dostal k centru, na který si naskakoval Benzema. Slaboučká hlavička skončila v náruči Cuéllara.

16

Hosté se na malý moment dostali na útočnou polovinu, jenomže Pérez byl vytlačen zpět za půlící čáru. Posléze se Siovasovi nepodařilo přenést hru.

15

Do kombinace se zapojil také Lucas, který v pokutovém území hledal Benzemu, jenž se po kontaktu s protihráčem ocitl na zemi. Penalta se pískat nebude.

14

Domácí si posléze vybojovali úvodní rohový kop. Z levé strany ho obstaral Ceballos, který rozehrál nakrátko, načež centrovanou nabídku odklidil Tarín.

13

K oné rozehrávce se postavil kapitán Ramos, který se snažil zeď podstřelit. Nebyla to špatná myšlenka, avšak míč i přesto skončil na noze protihráče.

12

Kousek za pokutovým územím skončil na zemi Ceballos, hlavní udí neváhal ani chvíli. Bílý balet bude zahrávat přímý kop z velice dobré pozice.

11

Ramos to zkusil nákopem na Benzemu, kterého ale dokázal uhlídat Tarín. Následně se Vinícius dostal až do šestnáctky, načež Ceballos pálil do rukou Cuéllara.

10

Ten se ale nepovedl dle představ. Posléze to ještě z pravé strany zkoušel centrem Juanfran, naskakující Bustinza ale nehlavičkoval dobrým směrem.

9

Za pokutovým územím se zjevil Recio, který místo zakončení ještě oslovil Merina, jenž to měl k míči hodně daleko. Jeho celek si ale vyzkouší rohový kop.

8

Leganés se konečně dostalo na útočnou polovinu, kde se Juanfran postavil k autovému vhazování. Krátce poté se jako poslední dotkl míče Reguilon.

7

Na jistotu se rozhodl zahrát obránce Siovas, jenž nekompromisně poslal míč na druhou stranu hrací plochy. Real Madrid se ale rychle dostal zpět.

6

Přenesení hry našlo na pravé straně Odriozolu, který sice přihrál Valverdemu, jehož kroky vedly do přehuštěného prostoru. Faulem si pomohl Nacho.

5

Reguilon vhazoval od levé autové čáry, jako adresáta si vybral vedle stojícího Ceballose, jenž ale nedokázal obejít pozorného Bustinzu.

4

Následně si Valverde dal míč daleko od nohy, avšak ho ještě dokázal přenést přesně na nohu Viníciuse, jenž přihrál do tandemu na Ceballose.

3

Hned v úvodu se k míči dostala domácí obrana, která si několikrát vyměnila balón. V tuto chvíli s ním operuje Ramos, jenž se dostal ke středovému kruhu.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Real Madrid CF: Navas – Odriozola, Nacho, Ramos (C), Reguilon – Valverde, Casemiro, Ceballos – Lucas, Benzema, Vinícius
Náhradníci: Casilla – Isco, Carvajal, Díaz, González, Modrić, Vallejo

CD Leganés: Cuéllar – Juanfran, Bustinza (C), Siovas, Tarín – Gumbau, Pérez, Recio – El Zhar, Braithwaite, Sabin
Náhradníci: Tejero – Nasjrí, Eraso, José, Ojeda, Omeruo, Silva

Rozhodčí: Gil – Nevado, Martínez.
CD Leganés

Na opačné straně se nachází trápící se Leganés, kterému pro změnu patří až šestnáctá pozice, přičemž na sestupové pásmo má náskok pouze dva body. Leganés se v posledních týdnech nepotýká s dobrou formou, v lize naposledy zvítězil před více než měsícem, od té doby následuje čtyřzápasová sérii bez vítězství. Leganés sice vychází z dobře hrající obrany, avšak hodně špatné je to v ofenzívě, která patří k nejhorším v celé soutěži. Leganés se v rámci 1/16 finále španělského poháru utkal s nováčkem soutěže Rayem Vallecano. První utkání dopadlo remízou 2:2, avšak odvetné střetnutí Leganés zvládl poměrem 1:0.
Real Madrid CF

Fotbalisté Realu Madrid stále hledají ideální herní rytmus, v domácí soutěži se nachází až na páté pozici, což rozhodně nebylo předsezónním cílem. Bílý balet sice sice uspěl na mistrovství světa klubů, avšak poslední dva ligové zápasy neproběhly dle představ. Nejprve se zrodil nerozhodný výsledek na hřišti potápějícího se Villarrealu, v minulém kole jsme sledovali celkem překvapivé vítězství Realu Sociedad, který uspěl na hřišti soupeře poměrem 2:0. Velký vliv na tom má neproduktivní ofenzíva, jenž se řadí k průměru v celé soutěži. V rámci 1/16 finále španělského poháru, se Real Madrid utkal s Melillou, která prohrála oba vzájemné zápasy (0:4, 1:6).
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Španělský pohár má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Real Madrid CF a CD Leganés.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:30.

Real Madrid – CD Leganés

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 44. Ramos (pen.), 68. Lucas, 77. Vinícius

Karty:   55. Nacho (REA), 84. Valverde (REA) – 42. Gumbau (LGS)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 7:6. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:10.

Real Madrid: Navas – Odriozola, Nacho, Ramos (C), Reguilon – Valverde, Casemiro, Ceballos – Lucas (71. Isco), Benzema (83. González), Vinícius (78. Díaz)
Náhradníci: Casilla – Isco, Carvajal, Díaz, González, Modrić, Vallejo

CD Leganés: Cuéllar – Juanfran (78. Arnaíz), Bustinza (C), Siovas, Tarín – Gumbau (46. Silva), Pérez, Recio – El Zhar (63. Eraso), Braithwaite, Sabin
Náhradníci: Tejero – Nasjrí, Eraso, José, Ojeda, Omeruo, Silva

Rozhodčí: Gil – Nevado, Martínez

Odveta: Leganés - Real Madrid 1:0