Menu

Futsal

Dorostenecká liga futsalu

FK Chrudim – FTZS Liberec

3:7

konec (3:3)

05.01.2019, 09:00 • Sportovní hala Chrudim • Petr Dejnožka

39:59

Liberec právě vstřelil branku!
V poslední možné chvíle obral Baloga o míč PAVEL POKORNÝ, který v závěrečné vteřině utkání trefil odkrytou chrudimskou branku – 3:7!

39:00

Z nepřímého kopu nastřelil Martin Bulejko břevno chrudimské branky!

37:23

Chrudimští si berou oddechový čas a budou se snažit zachránit zápas v power-play!

34:35

Liberec právě vstřelil branku!
Zdá se, že je vymalováno! První porážku Chrudimi uštědří celek z Liberce, šestý zářez přidává MATYÁŠ KAISER – 3:6!

34:00

Liberec právě vstřelil branku!
Jenže ERA-PACK si musí dávat pozor na rychlé protiútoky! Jeden takový vzal na sebe ADAM KNOBLOCH a úspěšně ho dovedl až do gólového konce – 3:5!

29:56

Liberec právě vstřelil branku!
Tak to je pro domácí nepříjemné! Doposud neporažená Chrudim musí znovu dotahovat! Nástřel LUKÁŠE PLECHATÉHO do chumlu hráčů před brankou přinesl účinek a Liberec tak deset minut před koncem znovu vede – 3:4!

19:52

Chrudim právě vstřelila branku!
Do přestávky se půjde za nerozhodného stavu! Rozhodl o tom nejlepší střelec Chrudimi DOMINIK BALOG, který tentokrát pravou nohou umístil míč přesně k tyči – 3:3!

16:48

Liberec právě vstřelil branku!
To, čemuž před chvilkou mnoho nechybělo, se již děje. KAMIL JANOUŠ si na lajně narazil s Drobným a následně ostrou ranou pod břevno prostřelil Jákla – 2:3!

15:45

David Chmátal mohl strhnout vedení znovu na stranu Liberce, z ostrého úhlu ale minul vzdálenější tyč chrudimské branky jen o milimetry!

10:40

Chrudim právě vstřelila branku!
Jenže z náskoku se hostující mužstvo příliš dlouho neradovalo! Balog po lajně posunul kupředu MARKA KEJŘE, jenž přesnou ranou na přední tyč propálil Vohnouta – 2:2!

10:06

Liberec právě vstřelil branku!
Tak to je pro domácí kruté, liberečtí futsalisté totiž velmi rychle otáčí skóre ve svůj prospěch! Radkovi Jáklovi do sítě propadla střela DAVIDA CHMÁTALA, který tak poprvé v duelu dostává Liberec do vedení – 1:2!

08:51

Liberec právě vstřelil branku!
Zápas druhého se čtvrtým týmem tabulky přinese drama! Chrudimská obrana se nestihla včas vrátit, Pechatý přesným pasem našel FILIPA DROBNÉHO, který zakončil do poloprázdné branky přesně – 1:1!

02:10

Chrudim právě vstřelila branku!
Naopak první akce na straně druhé končí gólem! Daniel Svěrák rozehrál aut na levačku DOMINIKA BALOGA, který přesnou ranou pod břevno otevírá skóre důležitého střetnutí – 1:0!

01:40

Hosté z první útočné akce výrazně zahrozili, Kamil Janouš z levé strany nastřelil tyčku Jáklovy branky!

FK Chrudim – FTZS Liberec

3:7

konec (3:3)

Zpět na online

Branky: 3. Balog (Svěrák), 11. Kejř (Balog), 20. Balog (Málek) – 9. Drobný (Plechatý), 11. Chmátal (Knobloch), 17. Janouš (Drobný), 30. Plechatý (Knobloch), 34. Knobloch, 35. Kaiser (Drobný), 40. Pokorný

FK Chrudim: Jákl (Holeček) – Balog (C), Svěrák, Krotil, Kyas, Magušin, Kejř, Málek, Štichauer

FTZS Liberec: Vohnout – Bulejko (C), Pokorný, Drobný, Jelínek, Chmátal, Janouš, Plechatý, Firman, Kaiser, Knobloch

Rozhodčí: Petr, Rygl