Menu

Další

XFN 15

MMA: Karlos Vémola (CZE) - Flavio Rodrigo Magon (BRA)

Vítěz: K. Vémola (TKO)

konec

27.12.2018, 22:35 • Aleš Pur (@PurAles)

Hned po utkání si Vémola podal slovně Kincla a přislíbil mu, že něco podobného čeká i jeho. Následně vyzval i Marpa a je mu prý jedno, jestli to bude v boxu, MMA, či thajském boxu. Z hlediště se ozval jásot, ale také i poměrně silný pískot. No... tak jsme se dočkali i nějakého toho pozápasového trashtalkingu. (22:43:32)
Tohle bylo ještě rychlejší, než u předcházejícího duelu. Karlos Vémola splnil svůj slib a zápas ukončil na TKO v prvním kole.

Zápas skončil.

1:57

Vémola předvedl TKO v prvním kole

1:57

A už je konec. Magon byl ve velmi pasivní pozici, Karlose měl v zádech a Vémola mohl soupeři uštědřit několik tvrdých ran do hlavy a těla. Rozhodčí po několika vteřinách zápas ukončil a Vémola si tak připsal snadnou výhru.

1:35

Magon se málem postavil, Vémola jej ale zmáčkl a zápas zůstal na zemi.

0:45

Druhý pokus už ale Vémolovi vyšel, oba borci jsou teď na zemi. Magon ale dělá vše pro to, aby Vémolovi znemožnil útoky a rozhodčí přerušil zápas.

0:25

A Magon ubránil i první pokus o strh.

0:05

Hned v úvodu Vémola vystartoval po soupeři, ten unikl.

Začalo 1. kolo.
Vše je připraveno, zápas může začít.
A je tu co-main event MMA karty. Brazilec Magon je již v oktagonu, nyní za melodie z Terminátora nastupuje Karlos Vémola.
Tento duel si rozhodně nenechte ujít, Karlos slíbil svou tradiční "Vémolici", takže se možná dočkáme jeho oblíbeného TKO v prvním kole.
Karlos Vémola – bilance 23 výher a pět porážek si jde za svým cílem, vrátit se do exkluzivní společnosti v UFC. Momentálně jede na vítězné vlně sedmi zápasů, kdy mu byla po duelu zvednuta ruka, nicméně naposledy se docela zapotil, Moise Rimbon mu dal v Bratislavě docela zabrat.

Flavio Rodrigo Magon – bilance 17 výher a 10 porážek je docela neznámou. Do utkání byl přiřazen několik dnů zpátky. Naposledy se představil v červnu proti Anthony Adamsovi na akci Army vs. Marines 9 a podlehl na body. Tím přerušil čtyřzápasovou vítěznou šňůru, což ukazuje na to, že není žádným ořezávátkem.
Dobrý večer u dalšího fightu hlavní karty akce XFN 15. Společně se podíváme na duel v polotěžké váze mezi Karlosem Vémolou a Brazilcem Flaviem Rodrigem Magonem.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 21:00.

MMA: Karlos Vémola (CZE) - Flavio Rodrigo Magon (BRA)

Vítěz: K. Vémola (TKO)

konec