Menu

Volejbal

Liga mistryň

Maritza Plovdiv – VakifBank Istanbul

0:3

konec (16:25, 16:25, 21:25)

20.12.2018, 17:00 • Kolodruma Sport Hall, Plovdiv (BUL) • Skupina A • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 13.8 1.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

21:25

Je konec! VakifBank si odváží všechny tři body. Holstonová neměla připravenou pozici k útoku, pouze přehodila míč přes pásku a toho dokázala využít proměněnou bodovkou Senogluová.

21:24

Tři mečboly pro turecký tým! Petkovová sice zatlačila servisem, domácí hráčky se ubránily útoku Senogluové, ale proti smeči Karakurtové už neměly šanci.

18:19

Turecký tým třetím bodem v řadě otáčí skóre třetí sady. Karakurtová se opět opřel do servisu a nyní nepřihrála Petkovová. Plovdiv si bere oddechový čas.

15:14

Bulhary se dokonce ve střední části setu dostávají do vedení. Po servisu Milanovové smečovala Senogluová mizerně daleko do autu. A VakifBank si musí brát oddechový čas.

4:9

Tching Ču pokračuje na podání. Další nepřesnost na domácí straně, Plovdiv se nedostal ani k útoku. Lavička bulharského týmu si bere oddechový čas.

16:25

Druhá sada jde znovu jasně k favoritkám. Ani tvrdý útok Dimitrovové na obranu VakifBanku nestačil, Ču už následně měla situaci na hlavním kůlu snadnou.

16:24

Osm setbolů pro hostující tým. Weissová nedokázala napravit nepřesný příjem, Holstonová jen odevzdala míč a toho využila z pipu Robinsonová.

14:19

A velmi rychle hosté odskakují na pět bodů. Servisem o pásku se předvedla Robinsonová. Plovdiv si bere oddechový čas.

6:9

A už to je o tři body. Paskovová neprošla blokem, míč končí na domácí polovině Plovdiv reaguje oddechovým časem.

16:25

První sada jde devítibodovým rozdílem na konto velkých favoritek z Turecka. Po nahrávce Özbayové smečovala po lajně univerzálka Ebrar Karakurtová.

14:24

Deset setbolů pro hostující tým zařídila útokem středem sítě Milena Rašióvá.

9:17

Tlak VakifBanku se stupňuje. Po servisu Robinsonové nedokázala přesně přihrát Petkovová. Následně mizerně nahrávalo libero domácího celku. Plovdiv si bere oddechový čas.

3:9

A už to je o šest bodů. Lehké plachtící podání dopadlo přesně na zadní lajnu. Plovdiv si bere oddechový čas.

Maritza Plovdiv – VakifBank Istanbul

0:3

konec (16:25, 16:25, 21:25)

Zpět na online

Maritza Plovdiv: Weissová, Šapazovová – Petkovová, Christoskovová, Paskovová, S. Dimitrovová, Milanovová – N. Dimitrovová, Crossová, Grigorovová, Uševová – Holstonová – Nikovová, Todorovová Trenér: Ivan Petkov

VakifBank Istanbul: Özbayová, Gülübayová – Ču, Robinsonová, Cebeciogluová, Senogluová – Akmanová, Gurkaynaková, Rašićová, Günesová – Slöetjesová, Karakurtová – Örgeová, Aykacová Trenér: Giovanni Guidetti

Rozhodčí: Pawel Burkiewicz (POL) – Stefan Bernström (SWE)