Menu

Volejbal

Liga mistrů

Knack Roeselare – Zenit Kazaň

1:3

konec (18:25, 25:20, 23:25, 19:25)

20.12.2018, 20:30 • Schiervelde, Roeselare (BEL) • Skupina A • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 8.47 1.07 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

19:25

Je konec! Všechny tři body putují do Kazaně. Spiridonov přihrál skvěle plachtící podání, poté Alekno našel Volviče, který ze středu sítě zakončil dnešní duel.

18:24

Šest mečbol pro Zenit. Verhanneman se opět postavil na podání. Spiridonov zakončil parádní akci Alekna smečí z hlavního kůlu do ostré diagonály.

16:22

Druhý bod v řadě pro domácí tým. Brett Walsh se opřel do servisu, Volvič neměl ideální nahrávku a byl zablokován. Ještě jeden oddechový čas pro Zenit.

7:11

Earvin N'Gapeth pokračuje na podání. Míč skončil přesně u postranní lajny. Roeselare si bere ještě challenge, ale míč je uvnitř kurtu. Domácí si berou oddechový čas.

0:3

A už je to o tři body. Alexejevův servis mířil ideálně do zadní části kurtu. Spiridonov opět potrestal domácí nedůraz v útoku. Roeselare si musí brát oddechový čas již po třech rozehrách.

23:25

A po servisu Arťoma Volviče bere Zenit třetí set na své konto. Kindt nedostal dobrou nahrávku, musel míč jen odevzdat. Ani Michajlov v útoku neuspěl, ale Kindt vrátil balon jen na pásku, kde byl přesný Lichošerstov.

23:24

Setbol pro Zenit! Michajlov nyní už vytlouká jednoblok domácího týmu.

17:16

Roeselare je v tempu. N'Gapeth smečoval jen do bloku a domácí jdou do vedení. Zenit si vybírá i druhý oddechový čas.

13:15

A rázem to je pouze o dva body. Van Hirtum rozhodil hostující tým servisem a N'Gapeth ani nadvakrát blokem neprošel. Zenit si bere oddechový čas.

4:10

N'Gapeth je na podání. Francouzský smečař se opřel do servisu, domácí museli míč jen odevzdat a toho využil Spiridonov. Roeselare si bere oddechový čas.

1:5

Spiridonovův servis mířil ideálně k zadní lajně. Domácí ještě útočili z hlavního kůlu, ale proti byl blokující Volvič. Domácí si berou oddechový čas.

25:20

Krotkov zaváhal na přihrávce a N'Gapeth tak nemohl útočit po přesné nahrávce. Následně dostal připravenou bodovku na hlavním kůlu Verhanneman a ten už ukončil druhé dějství.

24:20

Maxim Michajlov přišel z lavičky na podání. Svému týmu ale příliš nepomohl. Po útoku Holta byl v síti nachytán Butko a domácí mají čtyři setboly.

18:16

Lichošerstova střídá na servisu Surmačevskij. A Zenitu se daří získat druhý bod v řadě. Spiridonov potrestal nepřesný příjem na první přes. Také domácí si berou oddechový čas.

18:14

Belgičané přidávají další bod! Samuel Holt trefuje servisem přesně zadní lajnu. Zenit si musí brát oddechový čas.

11:9

Alekno se při nahrávce dotkl sítě a belgický tým odskakuje na dva body. Zenit si bere oddechový čas.

18:25

První sada končí! nabídnutou bodovku dokázal proměnit smečí z hlavního kůlu Spiridonov.

18:24

Zenit se prosazuje po útoku z hlavního kůlu a má sedm setbolů.

13:18

Třetí bod v řadě pro Roeselare. Alexelev je zablokován při útoku ze zadní pozice. Také Zenit si žádá oddechový čas.

9:14

Zenit utíká ve skóre. Kindt chtěl vytlouct bloky hostujícího celku, ale míč se nakonec konečků prstu nedotkl. Roeselare si žádá oddechový čas.

4:8

A Volvič přidává také eso plachtícím servisem. Zenit uniká ve skóre. Roeselare si žádá oddechový čas.

Knack Roeselare – Zenit Kazaň

1:3

konec (18:25, 25:20, 23:25, 19:25)

Zpět na online

Knack Roeselare: Walsh, Depovere – Holt, Verhanneman, Desmet, Van Hirtum, Kindt – Coolman, Van De Velde, Fasteland – Tuerlinckx – Robbe, Dejonckheere Trenér: Steven Venmedegael

Zenit Kazaň: Alekno, Butko – Anderson, Surmačevskij, N'Gapeth, Spiridonov – Volvič, Lichošerstov, Kononov – Alexejev, Michajlov – Krotkov Trenér: Vladimir Alekno

Rozhodčí: Wojciech Maroszek (POL) – Alexandr Vinaljev (BUL)