Menu

Fotbal

FORTUNA:LIGA

FK Jablonec – SK Slavia Praha

0:2

konec (0:1)

17.12.2018, 18:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • 19. kolo • Ondřej Belák

Tipsport: 3.63 3.31 2.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Peter Olayinka, přichází Michal Frydrych.

86

Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Miloš Kratochvíl, přichází Eduard Sobol.

82

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Milan Škoda, přichází Muris Mešanović.

82

Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jakub Považanec, přichází Rafael Acosta.

78

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Miroslav Stoch, přichází Jan Sýkora.

75

Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Vladimir Jovović, přichází Davis Ikaunieks.

70

70. Josef HUŠBAUER - 0:2

70

Slavia právě vstřelila branku!
Pražané zdvojnásobují svůj náskok! Ve zprvu nenápadné akci nastřelil Miroslav Stoch míč z pravé strany po zemi před branku, kde se od obránců pěkně uvolnil JOSEF HUŠBAUER a zblízka prostřelil bezmocného Vlastimila Hrubého.

69

Před rozehráním volného kopu Jablonce si rozhodčí tak dlouho volal Vladimíra Coufala (SLA), až mu došla trpělivost a došel si za ním sám, nicméně se žlutou kartou v ruce a tu také dostal Jovovič.

54

54. Povedená Stochova standardka, Souček ale neusměrnil hlavičku do sítě

54

Miroslav Stoch dobře rozehrál přímý kop z levého křídla. K hlavičce se dostal Tomáš Souček, jehož pokus přistál na horní síti brány Vlastimila Hrubého!

51

Jablonec už se radoval z vyrovnání, nicméně předčasně! Jeden z obránců adresoval Ondřeji Kolářovi nepřesnou přihrávku hlavou, Kolář v nouzi odrazil balon pouze před sebe a Miloš Kratochvíl ho vrátil do sítě! Došlo ovšem ke kontaktu s gólmanem, díky čemuž sudí Berka po konzultaci s videem branku neuznává!

45+1

45+1. Stoch střelou k bližší tyči prověřil Hrubého

45+1

Z následného centru do vápna Milan Škoda nic velkého nezískal, ovšem sám Miro Stoch se opřel do krásné rány zpoza šestnáctky! Vlastimil Hrubý ji u bližší tyče vyrážel jen tak tak.

39

39. Severočeši reklamují penaltu, Souček ale hrál rukou mimo vápno

39

Rozhodčí Berka je pod nekompromisní palbou jabloneckých emocí! Nyní to totiž vypadalo na jasnou ruku v pokutovém územím Slavie, ovšem penalta se ke zděšení domácích hráčů i diváků nepíská!

36

36. Trávník pálil hezky do šibenice, Kolář předvedl hezkou robinsonádu

36

Miloš Kratochvíl krásně přenesl hru na Michala Trávníka. Ten si navedl míč na osu hřiště a z dvaceti metrů jej levačkou posílal přímo pod horní tyčku, jenže konečky prstů Ondřeje Koláře byly opět proti! Další parádní zákrok!

28

U středového kruhu trošku planou emoce. Michael Ngadeu (SLA) viděl žlutý kartonek, načež měl sudí Berka co dělat, aby uhasil emoce zástupců obou celků.

21

Zatímco hostující kotel opěvuje střelce branky, vysloužil si Miroslav Stoch (SLA) první žlutou kartu dnešního utkání, poté, co zastavil jabloneckou snahu o brejk.

18

18. Milan ŠKODA - 0:1

18

Slavia právě vstřelila branku!
MILAN ŠKODA na rozdíl od posledního vzájemného utkání pokutový kop s přehledem proměňuje, poslal totiž Vlastimila Hrubého do opačného koutu brány! Sešívaní se tak rázem dostávají do vedení.

16

Penalta! Střílený centr Jana Bořila si našel ve vápně Milan Škoda a z otočky zamířil do tyče. Balon rychle vracel do ohně Peter Olayinka a Holeš zasáhl podle všeho rukou!

13

13. Chramosta se dostal za obranu, Kolář ho ale výborně vyčapal

13

Fantastický Ondřej Kolář! Michael Ngadeu vyrobil minelu v rozehrávce. Jakub Považanec poté poslal míč do běhu Janu Chramostovi, jenž z prvního doteku mířil velmi dobře na vzdálenější tyč, ovšem strážce slávistické svatyně parádním skokem stále drží bezgólový stav!

6

Sešívaní přežili další tutovku! Michal Trávník zahrál roh velmi dobře, balon se v šestnáctce stěhoval z hlavy na hlavu, až se nakonec dostal k zakončení ve skluzu Jan Chramosta, proti němuž se reflexivně zaskvěl Ondřej Kolář!

4

Opět byli Severočeši blízko! Za pokutovým územím si míč připravil na pravou nohu Miloš Kratochvíl. Poté vypustil pěknou dělovku, jež se stáčela do bližšího horního růžku, jenže nakonec ho o malinký kousíček minula! Možná lehce pomohla i branková konstrukce.

3

Pozor! Michal Trávník vysunul do vápna Jana Chramostu. Ondřej Kolář proti němu vyběhl, Chramosta si ho obhodil a cpal míč před bránu. Tam se dral Vladimir Jovović, jenže nedokázal pořádně zakončit!

FK Jablonec – SK Slavia Praha

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 18. Milan Škoda (pen.), 70. Hušbauer (Stoch)

Karty:   69. Jovović (JAB) – 21. Stoch (SLA), 28. Ngadeu (SLA), 69. Coufal (SLA)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 6:6. Rohy: 5:2.

FK Jablonec: V. Hrubý – Holeš, Hovorka, Lischka, Matěj Hanousek – Hübschman (C) – Kratochvíl (86. Sobol), Trávník, Považanec (82. R. Acosta), Jovović (75. D. Ikaunieks) – Chramosta.
Náhradníci: Hanuš – Janković, Břečka, Sobol, Masopust, R. Acosta, D. Ikaunieks.

SK Slavia Praha: O. Kolář – Coufal, Kúdela, Ngadeu, Bořil – T. Souček, Hušbauer – Zmrhal, Stoch (78. Sýkora), Olayinka (89. Frydrych) – Milan Škoda (C) (82. Mešanović).
Náhradníci: Kovář – Deli, Frydrych, Zelený, Mešanović, Traoré, Sýkora.

Rozhodčí: Berka – Blažej, Vlček

Diváci: 3 115