Menu

Fotbal

Liga mistrů

PSV Eindhoven – FC Barcelona

1:2

konec (0:0)

28.11.2018, 21:00 • Philips Stadion • Skupina B • David Suchý

Tipsport: 7.83 5.24 1.41 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Žlutou kartu dostává Gerard Piqué (FC Barcelona).

90+1

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

90

Mohlo být rozhodnuto! Barcelona spěchala proti jedinému obránci, Messi oslovil Malcoma, který pravačkou úplně přestřelil. Zoet opět ihned rozehrál.

86

Žlutou kartu dostává Jordi Alba (FC Barcelona).

83

Hlavní sudí udělil hned dvě žluté karty domácím hráčům. Nelíbilo se jim posouzení sporné situace, po které mohlo PSV jít do brejku.

83

83. Luuk de Jong - 1:2

83

PSV právě vstřelilo branku!
Tak ono to přeci jenom bude drama! Malen si počkal na náběh Angelina, který poslal do pokutového území náramně přesný centr. Na něj si naskočil LUUK DE JONG, který bezpečně uklidil míč za záda ter Stegena. Tentokráte si hostující obrana nepočínala zrovna znamenitě.

80

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Ousmane Dembèlé, přichází Denis Suárez.

79

Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Steven Bergwijn, přichází Maximiliano Romero.

77

To je naprosto neskutečné, co domácí nezužitkovali! Sám před brankářem se zjevil Lozano, který ale nechal vyniknout právě ter Stegena.

76

Lozano dokázal oklamat Lengleta, následnou přihrávku převzal Bergwijn, který tlačil míč ke vzdálenější tyči. Byla z toho rána těsně vedle, míč se dost možná otřel o tyč.

71

Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Gastón Pereiro, přichází Donyell Malen.
Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Jorrit Hendrix, přichází Érick Gutiérrez.

70

70. Gerard PIQUÉ - 0:2

70

Barcelona právě vstřelila branku!
Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! K rozehrávce přímého kopu se postavil Messi, který to zřejmě zkoušel přímo na bránu. Do dráhy letu míče ale nastavil pravou kopačku GERARD PIQUÉ, od které se balón odrazil za stojícího Zoeta. Dost možná chtěný záměr!

70

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Philippe Coutinho, přichází Malcom.

67

Málem to bylo o dvě branky! Dembélému nevyšla přihrávka pod sebe, i tak se ale dostal ke střele, kterou reflexivně vyráží brankář Zoet.

61

61. Lionel MESSI - 0:1

61

Barcelona právě vstřelila branku!
Je tu úvodní branka dnešního zápasu! Na druhou stranu totiž zavítala Barcelona, celou akci rozjel sám LIONEL MESSI, který si vyměnil míč s Dembélém, načež neskutečně přesnou ránou nedal Zoetovi sebemenší šanci. Domácí brankář se za střelou argentinského forvarda pouze ohlédl.

45

Obrovské šance pro domácí! Na centrovanou nabídku si naskakoval de Jong, který ale orazítkoval pouze břevno. Následná dorážka skončila na boční síti.

37

Aby toho nebylo málo, tak následný rohový kop dopadl přesně na hlavu Vidala, jehož hlavičku vykopl z brankové čáry Hendrix. Následná střela Messiho směřovala těsně nad.

36

Katalánci zahrávali rohový kop, k volnému míči se dostal Vidal, jehož rána z těžké pozice směřovala pod břevno, odkud jí ale vyhlavičkoval jeden z protihráčů.

26

26. Velká šance domácích.

26

Obrovská šance PSV! Barcelona opět nezvládla bránění ve vlastní šestnáctce, tam se do zakončení natlačil Pereiro, který ale přehodil branku.

25

Žlutou kartu dostává Jorrit Hendrix (PSV Eindhoven).

17

17. Pereiro trefil pouze tyč.

17

Alba si prostřednictvím autového vhazování vybral Rakitiće, který ale přišel o balón. K ráně zpoza šestnáctky se tak dostal Pereiro, který ale orazítkoval pouze tyč. Aby toho nebylo málo, tak v rozehrávce chyboval ter Stegen, jenomže Dumfries tuto chybu nepotrestal.

5

5. Ter Stegen vytasil důležitý zákrok.

5

K oné rozehrávce se nakonec postavil Pereiro, který velmi dobrým způsobem obstřelil zeď, jenomže ter Stegen dokázal vyrazit střelu do zámezí.

PSV Eindhoven – FC Barcelona

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 83. L. de Jong (Angeliño) – 61. Messi (O. Dembèlé), 70. Piqué (Messi)

Karty:   25. Hendrix (PSV), 83. L. de Jong (PSV), 83. É. Gutiérrez (PSV) – 86. Alba (BAR), 90+3. Piqué (BAR)

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 8:8. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:11.

PSV Eindhoven: Zoet – Dumfries, Schwaab, Viergever, Angeliño – Rosario, Hendrix (71. É. Gutiérrez) – Lozano, Pereiro (71. Malen), Bergwijn (79. Romero) – L. de Jong (C).
Náhradníci: Room – Mauro Júnior, Behich, É. Gutiérrez, Malen, Romero, Sainsbury.

FC Barcelona: ter Stegen – Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Rakitić, Busquets, Arturo Vidal – O. Dembèlé (80. Denis Suárez), Messi (C), Coutinho (70. Malcom).
Náhradníci: Pena – Aleñá, Brandáriz, Munir, Malcom, Denis Suárez, Miranda.

Rozhodčí: Královec – Nádvorník, Hájek (všichni Česko)