Menu

Fotbal

Liga mistrů

Paris Saint-Germain – Liverpool FC

2:1

konec (2:1)

28.11.2018, 21:00 • Parc des Princes, Paříž • Skupina C • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 2.0 3.94 3.68 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Domácím se stále daří držet soupeře daleko do branky italského veterána. Tentokrát se postaral o obranný odkop sám kapitán Silva. Navíc za protesty vidí žlutou kartu Keïta.

90+4

A potrestán je i Neymar. Domácí ztratili míč u středové čáry a Neymar chtěl chybu spoluhráče napravit, ale místo toho sesunul k zemi Hendersona.

90+3

Robertson následně sestřelil u postranní lajny právě Neymara. Nejenom, že si vykoledoval žlutý trest, ale výrazně zdržuje svůj tým od tlaku na vyrovnání.

90+1

PSG se dostalo po delším čase na útočnou polovinu a jen tak jí neopustí. Virgil Van Dijk se totiž provinil faulem za žlutou kartu.

85

Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Kylian Mbappé, přichází Adrien Rabiot.

84

Shaqiri nerozehrával od rohového praporku ideálně, domácí se bleskově dostali k balonu, ale Mbappého akce skončila pouze nepřesnou střelou v náběhu. Sturridge je následně potrestán za zatažení za dres.

77

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází James Milner, přichází Xherdan Shaqiri.

71

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Roberto Firmino, přichází Daniel Sturridge.

70

70. Marquinhosovu hlavičku dokázal Alisson pokrýt

70

Třetí branka PSG byla ve vzduchu. Po odchodu Di Maríi se ujal rozehrávky rohového kopu Neymar. Marquinhos si skvěle naskočil na balon, tvrdou hlavičku ale umístil pouze do míst, kde byl připraven Alisson.

66

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Georginio Wijnaldum, přichází Naby Keïta.

65

Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Edinson Cavani, přichází Eric Choupo-Moting.

65

Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Ángel Di María, přichází Dani Alves.

60

60. Firminova hlavička skončila daleko od levé tyče

60

Po hodině hry vedou stále Pařížané. Ve druhém poločase ale mají více ze hry fotbalisté anglického celku. Verratti tentokrát ztratil míč ještě před půlící lajnou a nabídl soupeřům útočnou akci. Salaha zastavil čistě Silva a Firminova hlavička se mezi tři tyče nevešla.

48

48. Marquinhos dopravil míč do sítě pouze z ofsajdu

48

Kylian Mbappé byl stažen k zemi Gomezem. Domácí měli k dispozici rozehrávku volného přímého kopu, ale Di Maríův centr tečoval do sítě v ofsajdu stojící Marquinhos.

45+2

45+2. James MILNER - 2:1

45+1

Liverpool právě vstřelil branku!
Míč si na značku pokutového kopu postavil jeden z nejzkušenějších hráčů na trávníku JAMES MILNER. Záložník Liverpoolu se nemýlil a tak se Reds daří ještě před přestávkou snížit manko.

45

45. Penaltový zákrok

45

Pořádně sporná situace v pokutovém území PSG. Di María se odvážil ke skluzu, kterým poslal na zem Maného. Hlavní rozhodčí dlouho váhal s odpískáním penalty, ale nakonec budou mít hráči Liverpoolu šanci na snížení.

37

37. NEYMAR - 2:0

37

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
Fantastická akce PSG a je to o dva góly! Liverpool v posledních minutách tlačil, ale k nebezpečnější situaci se nedostal. Naopak Pařížané využívali bleskovou souhru třech největších hvězd. NEYMAR zatáhl míč po levé straně, následně našel Mbappého. Ten vnějším nártem našel Cavaniho, ale Uruguayec patou neuspěl. Z dorážky už ale Neymar Alissona překonal.

34

Joe Gomez zastavil nedovoleně Neymara a vidí za to žlutou kartu. PSG může rozehrávat těsně za půlící lajnou.

32

32. Alisson stačil před Cavanim zasáhnout

32

Teď už ale Alisson musel zasahovat! Neymar vyzval ke sprintu Mbappého, ten posílal míč do míst, kde měl být Cavani, ale hostující brankář se dokázal natáhnout a míč ještě tečoval.

24

Milner sice vyhrál hlavičková souboj, následně ale Verratti jednou kličkou obelstil hned tři protihráče. Poté si ale dal míč daleko od kopačky a musel faulovat za žlutou kartu.

17

PSG uklidňuje hru postupnou kombinací ve středu pole. Neymar si sběhl pro balon do středového kruhu, poté našel Mbappého, ale ten skončil po lehkém přistrčení na trávníku. Píská se však až faul na Neymara, za který je Wijnaldum odměněn žlutou kartou.

13

13. Juan BERNAT - 1:0

13

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
PSG se dostává do vedení! Domácí jsou odměněni za aktivitu v úvodních minutách gólem. Po faulu Hendersona rozehráli domácí bleskově středem trávníku. Mbappé sice ve vápně neplechu nanedělal, ale k odraženému balonu se dostal JUAN BERNAT a umístěnou střelou k přední tyči otevřel skóre.

Paris Saint-Germain – Liverpool FC

2:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 13. Bernat, 37. Neymar – 45+1. Milner (pen.)

Karty:   24. Verratti (PSG), 90+4. Neymar (PSG) – 17. Wijnaldum (LIV), 34. Joe. Gomez (LIV), 84. Sturridge (LIV), 90+1. V. van Dijk (LIV), 90+3. Robertson (LIV), 90+5. Keïta (LIV)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 2:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 13:20.

Paris Saint-Germain: Buffon – Kehrer, Silva (C), Kimpembe, Bernat – Verratti, Marquinhos – Mbappé (85. Rabiot), Neymar, Di María (65. Dani Alves) – Cavani (65. Choupo-Moting).
Náhradníci: Aréola – Dani Alves, Choupo-Moting, Draxler, Rabiot, Diaby, Nsoki.

Liverpool FC: Alisson – Joe. Gomez, Lovren, V. van Dijk, Robertson – Milner (77. Shaqiri), Henderson (C), Wijnaldum (66. Keïta) – M. Salah, Firmino (71. Sturridge), Mané.
Náhradníci: Mignolet – Fabinho, Keïta, Sturridge, Shaqiri, Matip, Alexander-Arnold.

Rozhodčí: Marciniak – Sokolnicki, Listkiewicz (vš. POL)