Menu

Florbal

ČEZ Extraliga žen

FBS Olomouc – Crazy girls FBC Liberec

5:0

konec (1:0, 3:0, 1:0)

17.11.2018, 18:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • 11. kolo • Johan Čáp (@CAPJohanCZ)

59:00

Liberec si vyžádal oddechový čas!

54:55

Franková vychytala Koníčkovou neskutečným způsobem, špičku svého stehna totiž dokázala vystrčit na poslední chvíli proti střele!

49:17

V předbrankovém prostoru Olomouce nyní řádila Knotková, jenomže ani tentokrát se hostující celek branky nedočkal. Franková si připsala s velkým štěstím další exkluzivní zákrok.

47:31

Křížková se prezentovala parádní bombou z osy hřiště, ale na Štěpánovou nakonec přeci jen nevyzrála. Liberecká brankářka si zapisuje fantastický zákrok!

43:57

Cholinská byla z výběhu zpoza branky neúspěšná, fantasticky zasahuje i Štěpánová.

43:33

Olomouc je v bloku zatím velice pozorná, avšak nyní jí proběhla defenzívou Dlouhá, jejíž dělovka trefuje břevno. Franková se s obavami jen ohlédla za míčkem.

42:30

Olomouc právě vstřelila branku!
Olomoucké hráčky sice už prakticky slavily po ráně Reimerové, ta však nakonec vyletěla od spojnice před liberecké brankoviště. Zde vběhla připravená MICHAELA ŽÁKOVÁ, jejíž dorážka byla milimetrově přesná. Asistence: Tereza Reimerová.

38:55

Ránu Leierové Franková vychytala je s velkým štěstím!

37:25

Cholinská si vyběhla velmi rychle do chumlu před brankou, avšak její palba byla zablokována hned dvojitou clonou. Liberecké florbalistky měly nyní velikánské štěstí.

33:32

Olomouc právě vstřelila branku!
Tak to je další tvrdý úder! Po individuální chybě liberecké hráčky na polovině hřiště se dostala do brejku TEREZA REIMEROVÁ, jejíž rána z pravého křídla byla přesná. Míček trefil přesně prostor u vzdálenější tyče. Bez asistence.

32:15

Olomouc právě vstřelila branku!
Domácí se radují i potřetí! Po dlouhém a vytrvalém tlaku se protlačila k výběhu před branku TEREZA REIMEROVÁ, která sice napoprvé nezvládla zakončit přesně, z dorážky už ale míček do poloprázdné brány dostala. Asistence: Veronika Rozenbergová.

31:51

Kylarová pálí z ideální pozice jen těsně vedle!

31:08

Cholinská s Pejzlovou měly viditelně nacvičený signál, jenomže přízemní rána druhé jmenované končí jen u Štěpánové. Ta byla se štěstím právě na tomto místě uprostřed branky, na střelu navíc ani neviděla.

29:55

Bombu Cholinské vykryla se štěstím Štěpánová!

28:21

Olomouc právě vstřelila branku!
Domácí se velice brzy dočkávají využití početní výhody! Po rychlém krosu přes celé obranné pásmo se dostala na levé straně k palbě z první MARTINA PEJZLOVÁ, jejíž rána zamířila přesně do šibenice. Asistence: Lucie Cholinská.

27:28

Olomouc čeká pětiminutová přesilovka. Michaela Mlejnková (GIL) je vyloučena za sekání, který následoval souboji s Rozenbergovou před brankou.

27:11

Na hřišti jsme nyní mohli vidět dvě obrovské tutovky! Žáková se dostala sice za Štěpánovou, svou kličku ale nezvládla dotáhnout do konce. Koníčkovou pak vychytala na druhé straně Franková.

24:27

Mladá Křížková dost nečekaně nakonec vyzkoušela vystřelit po rychlém brejku po levém křídle, nicméně Štěpánová nakonec nemusela zasahovat. Míček proletěl o pár centimetrů vedle tyče.

19:53

Bárková s Mlejnkovou měly velkou tutovku, Franková vůbec nevěděla, kde je míček. Střela ale letěla nad branku!

17:03

Liberec si opravdu zahraje první početní výhodu, za blokování hole je tentokrát vyloučena domácí kanonýrka Tereza Mošťková (OLO), faulu se dopustila v obranném pásmu.

15:10

Olomouc právě vstřelila branku!
Hanačky se překvapivě dostávají jako první do vedení! první větší gólovka olomouckého týmu totiž skončila hned úspěchem, když zvládla TEREZA MOŠŤKOVÁ nastavit hokejku na přízemní žabku od Cholinské. Štěpánová měla pramálo šanci na rychlý přesun k opačné straně branky. Asistence: Lucie Cholinská.

08:10

Cholinská využila poprvé trošku více otevřené liberecké obrany, nicméně svůj brejk nedokázala zužitkovat. Tváří tvář Štěpánové pálila jenom do výstroje liberecké brankařky.

06:54

Dostalíková trefuje z velké vzdálenosti břevno!

06:02

Martina Franková dnes poprvé čaruje! Mlejnková se sice dostala na levém křídle při brejkové situaci k parádní střelecké pozici, avšak olomoucká brankářka se proti ní dokázala natáhnout přes celou šířku brankoviště.

00:26

Olomouc se zatím snaží velmi rychle rozjet svůj presink před libereckou obrannou řadou, ale Hanačky zatím recept na soupeře nenachází. Žáková ale nakonec přeci jen připisuje první gólovku, její rána letěla těsně nad!

FBS Olomouc – Crazy girls FBC Liberec

5:0

konec (1:0, 3:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 16. Mošťková (Cholinská), 29. Pejzlová (Cholinská), 33. Reimerová (Rozenbergová), 34. Reimerová, 43. Žáková (Reimerová)

FBS Olomouc: Franková (Kubíčková) – Václavíková, Sedláková, Pejzlová, Rozenbergová, M. Grufíková, Křížková – Kylarová, Oháňková, Mošťková – Žáková, Reimerová (C), Tomanová – Cholinská, Slezáková.

Crazy girls FBC Liberec: Štěpánová (Lerchová) – Leierová, Koníčková (C), Dlouhá, Rumlová, Foffová – M. Mlejnková, Horáková, Zíková – Zelníčková, Knotková, Dostalíková – Bárková.

Rozhodčí: Jakub Krátký, Pavel Vojkůvka

Diváci: 73

Průběh zápasu
1. třetina
15:10 OLO 1:0 Mošťková (Cholinská)
17:03 OLO 2 Mošťková, Blokování soupeřovy hole
Po 1. třetině
2. třetina
27:28 GIL 5 M. Mlejnková, Sekání
28:21 OLO 2:0 Pejzlová (Cholinská)
32:15 OLO 3:0 Reimerová (Rozenbergová)
33:32 OLO 4:0 Reimerová
Po 2. třetině
3. třetina
42:30 OLO 5:0 Žáková (Reimerová)
Konec