Menu

Fotbal

Liga národů UEFA - Liga D

Gibraltar – Arménie

2:6

konec (1:1)

16.11.2018, 20:45 • Victoria Stadium (Gibraltar) • Skupina 4 • David Suchý

Tipsport: 9.88 5.37 1.33 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

90+4. KARAPETJAN - 2:6

90+4

Arménie právě vstřelila branku!
Tak přeci jenom je tu ještě jedna branka! Domácí obrana naprosto propadla, do solidního protiútoku se dostala hladová smečka protihráčů, přičemž akci táhl ALEXANDER KARAPETJAN, který jí také sám zakončil. Rána nártem slavila úspěch, Goldwin si ale na míč sáhl.

78

78. PRIESTLEY - 2:5

78

Gibraltar právě vstřelil branku!
Je tu kosmetické snížení v podání domácích! Chipolina si vybral jediného volného spoluhráče, kterým byl ADAM PRIESTLEY. Osmadvacetiletý útočník se rychlostně dostal za obranu, načež z úhlu celkem překvapivě propálil brankáře, který rozhodně nemá čisté svědomí.

66

66. KARTAŠJAN - 1:5

66

Arménie právě vstřelila branku!
Pátá branka na sebe nenechala dlouho čekat! Arménie měla k dispozici přímý kop, který obstaral celkem nenápadný Mchitarjan. Jeho střelu Goldwin vyrazil pouze před sebe, kam si naběhl ARTUR KARTAŠJAN, který doklepl míč do poloprázdné brány.

54

54. MOVSISJAN - 1:4

54

Arménie právě vstřelila branku!
Hosté zahrávali rohový kop, který nakonec přináší čtvrtou branku v domácí síti! Jeden z hostů se dostal k míči na zadní tyči, následně ho vracel zpět před bránu, kam strčil kopačku JURA MOVSISJAN, který se dočkal už čtvrté dnešní branky!

52

52. MOVSISJAN - 1:3

52

Arménie právě vstřelila branku!
Netrvalo dlouho a je tu další branka v domácí síti! Domácí celkem zbytečně ztratili míč, čehož dokonalým způsobem využil Grigorjan, který na pravém křídle našel Hovhannisjana, jehož přízemní přihrávka skončila na kopačce JURY MOVSISJANA. Hostující forvard ani v tomto případě nezaváhal, hattrick je na světě!

48

48. MOVSISJAN - 1:2

48

Arménie právě vstřelila branku!
Hosté otáčejí stav ve svůj prospěch! Velice svižná akce Arménie putovala na kopačku Hovsepjana, který z první přeposlal na úplně volného JURA MOVSISJANA, který svoje sólo zakončil střelou do protipohybu brankáře Goldwina.

27

27. MOVSISJAN - 1:1

27

Arménie právě vstřelila branku!
Je tu vyrovnávací branka Arménie! Hovhannisjan poslal do pokutového území velice nebezpečný centr, na který si nabíhalo hned několik spoluhráčů. Nakonec na zadní tyči zakončoval JURA MOVSISJAN, který otřel míč o tyč, aby následně skončil za brankovou čárou.

10

10. De BARR - 1:0

10

Gibraltar právě vstřelil branku!
Tak to je velice překvapivý úvod utkání, domácí se totiž dostávají do vedení! Hostující Hovsepjan nedokázal kloudně rozehrát, k míči se tak dostal Casciaro, který vyslal do úniku ANDRE TJAYE DE BARRA. Posledně jmenovaný obešel brankáře a poté zamířil do opuštěné brány.

Gibraltar – Arménie

2:6

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 10. De Barr (Casciaro), 78. Priestley (Joseph Chipolina) – 27. Movsisjan (Hovsepjan), 48. Movsisjan (Hovsepjan), 52. Movsisjan (Hovhannisjan), 54. Movsisjan (Adamjan), 66. Kartašjan (Mchitarjan), 90+4. Karapetjan (Mchitarjan)

Karty:   54. Goldwin (GIB), 66. Barr (GIB) – 3. Kartašjan (ARM), 8. Movsisjan (ARM)

Držení míče: 30 % : 70 %.
Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 1:6. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 5:13.

Gibraltar: Goldwin – Olivero, Walker, R. Chipolina (C), Casciaro – Bardon, De Barr, Sergeant – J. Chipolina (83. Mouelhi), Pons (81. Priestley), Ant. Hernández (81. And. Hernández)
Náhradníci: Coleing, Cafer – Annesley, Barnett, Britto, Coombes, García, And. Hernández, Jolley, Mouelhi, Priestley, Styche

Arménie: Airapetjan – Hovhannisjan, Harojan, Kartašjan, Daghbasjan – Grigorjan, Hovsepjan (62. G. Malakjan) – Mchitarjan (C) – Adamjan (83. E. Malakjan), Movsisjan (69. Karapetjan), Ghazarjan
Náhradníci: Avagjan, Beglarjan – Arakeljan, Hambardzumjan, Hajrapetjan, Karapetjan, Chačaturov , E. Malakjan, G. Malakjan, Petrosjan, Voskanjan

Rozhodčí: Steen – Engan, Knutsen (všichni Norsko)