Menu

Futsal

Liga mistrů

AFC Kairat Almaty – A&S Pescara

4:1

konec (1:1)

14.11.2018, 17:30 • Zimní stadion Chrudim • Skupina D • Petr Dejnožka

Tipsport: 1.7 4.2 3.68 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

38:14

38:14 ORAZOV - 4:1

38:14

AFC Kairat právě vstřelil branku!
A je definitivně hotovo! BIRŽAN ORAZOV se dostal k míči na polovině hřiště a ranou do odkryté branky trefil přesně – 4:1!

38:00

Pěknou kombinaci mohl na zadní tyči doklepnout De Oliveira, Higuita ale skočil k tyči a fantastickým zákrokem udržel dvoubrankové vedení!

36:26

36:26 HIGUITA - 3:1

36:26

AFC Kairat právě vstřelil branku!
Vyrovnání se nekoná, přesně naopak. První zakončení Pescary lapil do náruče brankář HIGUITA, který milimetrovým výkopem dokázal trefi přesně prázdnou branku soupeře – 3:1!

36:19

Pescara bude hrát v posledních minutách bez brankáře!

34:28

Kapitán italského mistra se mohl radovat, proti Gabrielu Limovi ale stál Biržan Orazov, jenž jeho lob vykopl až z brankové čáry!

33:36

Nyní však Gabriel Lima nadělal vrásky své střídačce, nepřesnou přihrávkou totiž namazal Tayebimu. Jeho problém však rychle uhasil Calderolli.

32:40

Gabriel Lima měl uháněl z levé strany vstříc kazašské brance, jeho zakončení ale Higuita přečetl a vyrazil do bezpečí!

31:12

Hrubé chyby v italské defenzívě! Lennon s Edsonem postupovali prakticky ve dvou sami na brankáře, obrovskou šanci ale nezužitkovali! První jmenovaní totiž svého spoluhráče vyhnal ze střeleckého úhlu, a tak jsme se ani kloudného zakončení nedočkali.

29:08

29:08 ORAZOV - 2:1

29:08

AFC Kairat právě vstřelil branku!
Také druhá branka kazašského týmu se řadí do kategorie šťastných! Tursagulov vystřelil na Mammarellu opravdu z nulového úhlu, balon prolétl Mammarellovi mezi nohama a BIRŽAN ORAZOV již neměl problém doklepnout míč do prázdné branky – 2:1!

21:04

Taian pokračuje ve střeleckých hodech! Jeho rána z velké dálky přistála na levé tyči italské branky. Nyní měla Pescara znovu ohromnou porci štěstí. Skóre i nadále zůstává nerozhodné.

20:35

A velmi rychle přišla i první branková příležitost! Přesně rozehraný roh poslal prudkou střelou na branku Taian, Mammarella neměl šanci na jeho střelu zareagovat a měl opravdu z pekla štěstí, že přízemní pokus prolétl jen kousek vedle jeho branky!

18:24

18:24 TAYEBI - 1:1

18:24

AFC Kairat právě vstřelil branku!
A daří se mu to velmi rychle! Taian šikovnou přihrávkou našel volného TAYEBIHO, který s notnou dávkou štěstí dostal míč z ostrého úhlu za záda brankáře Mammarelly! Na konci první půle tak začíná od znovu – 1:1!

17:54

Leandro Cuzzolino neuspěl. Volil prudkou ránu na levou tyč brankáře Higuity, kterého nakonec zachránila až tyčka!

17:52

Tak pozor! Šestý faul Kairatu a Pescara bude kopat desetimetrový kop! To je velmi slušná šance pro italské mužstvo svému soupeři odskočit na rozdíl dvou branek.

11:34

Wellington měl na noze druhou branku Italů! Lob po lajně se snažil zakončit z první, jeho pokus se nakonec rozvlnil v síti, pouze však té boční.

10:50

Nástřel Higuity na zadní tyč vypadal hodně nebezpečně, nakonec to ale pro Kairat dopadl hodně špatně. Jesenamanov totiž nastavil u tyčku ruku, kterou dostal balon do branky. Gól pochopitelně neplatí, hříšník dostává žlutou kartu a dvojnásobný vítěz Ligy mistrů má na kontě pět akumulovaných faulů!

08:22

Máme zde úvodní žlutou kartu dnešního duelu. Pěknou kličku Murila nezachytil Orazov, jemuž za zákrok náleží žlutá karta.

00:08

00:08 BERTONI - 0:1

00:08

Pescara právě vstřelila branku!
Tak to je hodně nečekaný a hlavně hodně rychlý start chrudimské skupiny! První italský útok končí gólem po osmi vteřinách utkání! Murilo připravil pěkným lobem balon pro EDGARA BERTONIHO, jenž z první prostřelil Higuitu – 0:1!

AFC Kairat Almaty – A&S Pescara

4:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 19. Tayebi (Taian), 30. Orazov (Tursagulov), 37. Higuita, 39. Orazov (Favero) – 1. Bertoni (Murilo)

Karty:   9. Orazov (KAI)

AFC Kairat Almaty: Higuita (Dudu) – Taian, Favero, Tursagulov, Nurgožin – Žamankulov, Edson, Sulejmenov, Lennon, Tayebo, Orazov, Jesenamanov

A&S Pescara: Mammarella (Fiuza, Miraglia) – Gabriel Lima, Murilo, De Oliveira, Bertoni – Ercolessi, Cuzzolino, Calderolli, Lukaian, Coco, Avellino, Jonas Pinto

Rozhodčí: Kovács, Farkas (oba Maďarsko) – Kadykov (Rusko)