Menu

Volejbal

Uniqa extraliga mužů

VK Benátky nad Jizerou – VSC Fatra Zlín

2:3

konec (16:25, 25:19, 23:25, 32:30, 14:16)

13.11.2018, 18:10 • Nibe aréna, městská sportovní hala, Benátky nad Jizerou • 7. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 2.86 1.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

14:16

Je konec! Čechmánkův servis našel Kunce, poté smečoval Indra jen do bloku a Zlín se raduje z vítězství v pěti setech.

14:15

Mečbol pro Zlín! Michal Čechmánek našel plachtícím servisem Kunce, následně smečoval Indra pouze do anténky. Také Benátky si berou oddechový čas.

14:13

Patrik Indra je na podání. Motyčka ulíval za blok, ale míč vylétl jen těsně za postranní lajnu. Zlín si bere oddechový čas.

8:10

Jakub Motyčka je na servisu. Balon ale dopadl jen těsně vedle postranní lajny. Vše muselo rozlousknout až video, které ale ukázalo míč jako v kurtu. Po esu vede Zlín o dva body.

8:8

Je srovnáno. Grjuk se opřel do podání, znovu vybojoval pro svůj tým bodovku a tu proměnil Indra. Zlín si bere oddechový čas.

4:6

A rázem to je o dva body. Rojas je zablokován na hlavním kůlu a Benátky reaguje oddechovým časem.

32:30

O dnešním duelu rozhodne až pátá sada! Po servisu Filipa Nesvačila přihrával Čech, ten byl následně zablokován Indrou.

27:26

Další setbol pro Benátky. Daniel Čech se představil na podání, ale bod si připisuje útokem Rojas, který vytloukl blok Zlína.

24:25

Po dvou mečbolech pro Benátky je tady mečbol pro Zlín! Barták trefil tvrdý servis, Rojas přihrál jen pod ruku Čechmánka.

24:22

Dva setboly pro domácí. Navláčil na podání. Nesvačil dokázal vytlouct hostující dvojblok.

23:21

Benátky v koncovce čtvrté sady odskakují na dva body. Čech je snad poprvé v zápase zablokován. Zlín reaguje oddechovým časem.

18:20

A další bod pro Zlín. Adamcův servis našel Rojase, poté smečoval nedůrazně Nesvačil a vše zakončil blokem Navláčil. Benátky si berou oddechový čas.

16:15

Domácí se dostávají do vedení. Indrův servis opět zaskočil servisem Vašíčka. Následně se Benátkám podařilo zaútočit z hlavního kůlu. Zlín si bere oddechový čas.

7:10

Hosté odskakují již na tři body. Nesvačil byl ubráněn v poli a poté zaváhal v obraně Kunc. Benátky si berou oddechový čas.

23:25

Třetí sada putuje nejtěsnějším možným způsobem k hostujícímu celku. Po servisu Rojase smečoval Čech, ten byl sice ubráněn, ale dostal druhou šanci a tu již proměnil.

22:24

Dva setboly pro Zlín. Motyčka trefuje eso přesně do rohu kurtu.

21:22

Benátky jsou v kontaktu. Indra zvolnil na podání, ale domácí se následně ubránili a vše zakončil Adamec útokem do bloku. Zlín si bere velmi rychle i druhý oddechový čas.

19:22

Druhým bodem v řadě se domácí přibližují ve skóre. Indrův servis zapůsobil na Čecha, který nedokázal přihrát. Zlín si bere oddechový čas.

15:20

Po servisu Daniela Čecha to je už o pět bodů. Rojas přihrál jen pod ruce Motyčky nad sítí. Benátky si berou oddechový čas.

7:11

Bartákovo podání zaměstnalo Rojase, poté byl zablokován Nesvačil. Benátky si berou oddechový čas.

25:19

Druhá sada míří na konto benáteckého týmu. Indrův tvrdý servis nedokázal Vašíček zkrotit. Druhý set zakončil středem sítě Sukuba.

24:19

Pět setbolů pro Benátky! Patrik Indra se opřel do servisu, následnou bodovku právě domácí univerzál proměnil.

17:14

Benátky přidávají i další bod. Adamec smečoval jen do připravené dvojbloku Hudáka s Nesvačilem. Zlín si bere oddechový čas.

14:13

Domácí se dostávají dokonce do vedení. Rojas přitvrdil na podání, poté smečoval do autu také Motyčka. Zlín si bere oddechový čas.

16:25

První sada jde jasně na konto Zlína. Michal Sukuba poslal plachtící podání k Čechovi, ten poté první dějství zakončil smečí do diagonály.

15:24

Devět setbolů pro Zlín. Po servisu Rojase se nehrálo, míč skončil pouze v síti.

10:15

Daniel Čech se představil na podání. Chybu na přihrávce potrestal na síti Čechmánek. Benátky si berou i svůj druhý oddechový čas.

9:10

A rázem to je jen o bod. Michal Sukuba přidal povedenou plachtu, následně smečoval Čech jen do obrany domácího týmu. Bodovka Filipa Nesvačila se odrazila od bloku do autu. Také Zlín si bere oddechový čas.

5:8

Zlínský celek přidává osmý bod. Motyčkova rána ze servisu rozhodila Rojase, vše zakončil z bodovky Čech. Benátky se berou oddechový čas.

VK Benátky nad Jizerou – VSC Fatra Zlín

2:3

konec (16:25, 25:19, 23:25, 32:30, 14:16)

Zpět na online

VK Benátky nad Jizerou: Celerýn, Piskáček – Rojas, F. Nesvačil, Teubner – Hudák, Sukuba, Grjuk – Indra, M. Nesvačil – Kunc

VSC Fatra Zlín: Barták, Šulc – Kozak, Čech, Motyčka, Vašíček – Čechmánek, Varous, Navláčil – Adamec – Bláha, Viceník

Rozhodčí: René Činátl – Tomáš Buchar