Menu

Futsal

Pohár FAČR

Sparta Praha – Svarog FC Teplice

5:3

konec (3:1)

12.11.2018, 20:00 • SH Zruč nad Sázavou • Semifinále • Vít Muzikář

36

36. DRAHOVSKÝ - 5:3

36

Sparta právě vstřelila branku!
Jean vypíchl nahrávku Daniela a z brejku našel Pimpolho na levé straně TOMÁŠE DRAHOVSKÉHO a ten ke vzdálenější tyči svým přízemním pokusem dává branku na 5:3. Asistence: Pimpolho.

32

32. CLAUDINHO - 4:3

32

Teplice právě vstřelily branku!
Sparta úplně zbytečně pouští soupeře do zápasu. Daniel vybojoval míč a nahrál na pravou stranu, kde CLAUDINHO bombou z hranice šestky propálil bezmocného Gerčáka. Asistence: Daniel.

32

32. CLAUDINHO - 4:2

32

Teplice právě vstřelily branku!
Jeronimo našel na pravé straně Neneho, ten postrčil míč na střed, kde Seidler neuhlídal CLAUDINHA a Gerčák poté nedosáhl na křižné zakončení k levé tyči z pohledu střelce. Asistence: Nene.

28

28. NOVAK - 4:1

28

Sparta právě vstřelila branku!
Jean má 1+1 proti týmu, v jehož barvách ještě na jaře bojoval. Nyní vymyslel nahrávku na střed pro rozběhnutého TIHOMIRA NOVAKA, ten si navedl míč na pravou stranu a zakončením po zemi k zadní tyči do protipohybu Jeronima donutil Davida Fillingera k timeoutu. 4:1. Asistence: Jean.

16

16. DRAHOVSKÝ - 3:1

16

Sparta právě vstřelila branku!
TOMÁŠ DRAHOVSKÝ využil sklepnutí zleva na pivota a mezi nohama Jeronima posouvá domácí celek do vedení o dvě branky. Asistence: Tihomir Novak.

11

11. JEAN - 2:1

11

Sparta právě vstřelila branku!
JEAN vyhrál na pravé straně souboj s Nenem a střelou na bližší tyč dostává Spartu do vedení. Bez asistence.

7

7. SEIDLER - 1:1

7

Sparta právě vstřelila branku!
Rychlý útok domácích. Drahovský se rozběhl na středu a přihrál na pravou stranu, kde MICHAL SEIDLER pokořil přesouvajícího se Jeronima. Asistence: Tomáš Drahovský.

4

4. CLAUDINHO - 0:1

4

Teplice právě vstřelily branku!
První střela Teplic na branku končí gól. Daniel získal míč a nahrál na levou stranu, kde osamocený CLAUDINHO nezaváhal při souboji s vybíhajícím Gerčákem. Asistence: Daniel.

Sparta Praha – Svarog FC Teplice

5:3

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 7. Seidler (Drahovský), 11. Jean, 16. Drahovský (Novak), 28. Novak (Jean), 36. Drahovský (Pimpolho) – 4. Claudinho (Daniel), 32. Claudinho (Nene), 32. Claudinho (Daniel)

Karty:   9. Amrani (SPA) – 20. Baran (STP), 28. Novotný (STP), 38. Claudinho (STP)

Sparta Praha: Gerčák (Vahala, Bezstarosti) – Seidler (C), Drahovský, Novak, Grbeša, Hora, Jean, Pimpolho, Hrdina, Amrani, Doležal

Svarog FC Teplice: Jeronimo (Hůla) – Baran (C), Kasal, Künzl, Novotný, Claudinho, Carlos, Nene, Šebek, Vobořil, Daniel

Rozhodčí: Gasnárek, Kolář – Slanina