Menu

Hokej

KHL

Avangard Omsk – Amur Chabarovsk

3:0

konec (1:0, 1:0, 1:0)

12.11.2018, 17:30 • Balašicha Arena • Štěpán Slovák

Tipsport: 1.38 5.3 6.64 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (19:51:09)
Je dobojováno! Omsk dokázal potvrdit roli favorita, nakonec bere všechny body. Ve všech třetinách se domácí prosadili jednou, konečný výsledek 3:0 je asi zasloužený. Hosté dnes po většinu zápasu tahali za kratší konec provazu, až v závěru si vypracovali několik slibných příležitostí. Zatímco domácí prodloužili šňůru výher, hosté pokračují v sérii porážek.

Konec zápasu.

59:42

Omsk je už kompletní, domácí nyní pouze nahodili do útočné třetiny, do konce zbývá necelých dvacet vteřin, víc už se nejspíše nestane.

58:31

Amur nakonec přeci jen zamkl svého soupeře v útočné třetině, od modré stříleli Kolář i Fajzullin, poté vznikl závar před Bobkovem, domácí to zvládli.

57:48

Úvod přesilové hry se hostům vůbec nevyvedl, domácí se dokázali osvobodit, za malou chvíli se rozeběhnou poslední dvě minuty třetí části.

57:07

Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Denis Zernov – 2 min., podrážení).

56:44

Dá se říci, že utkání se už jen z povinnosti dohrává, o vítězi je totiž rozhodnuto, u puku momentálně domácí hokejisté.

55:29

V dobré pozici se ocitl Kolář! Střelu českého hokejisty však bez větších potíží chytil dnes bezchybný brankář Bobkov! Udrží nulu?

55:01

Rozběhla se závěrečná pětiminutovka hry, Medveděv nepřihrál přesně a daroval puk soupeři, domácí se musí rychle vracet.

54:14

Poslední minuty patří hostům, kteří se snaží alespoň o čestný zásah. Bobkov však i nadále drží čisté konto, opět se bude vhazovat v obranném pásmu Omsku.

53:22

O dorážku se nyní snažili Zohorna s Pjanovem, k puku se nakonec jako první dostal domácí brankář, vhazovat se bude po jeho levé ruce.

52:44

Ruděnkov je dnes pravděpodobně nejnebezpečnějším hráčem Chabarovsku! Hostujícího hráče teď znovu vychytal Bobkov!

51:33

Omsk je kompletní, tato přesilovka hostům vůbec nevyšla, nebezpečnější byli domácí, kteří i v oslabení mohli minimálně jednou skórovat.

50:41

Domácí se v oslabení dostali do přečíslení dva na jednoho. Semjonov místo přihrávky zakončoval, úspěšný zákrok si připsal brankář Murygin!

49:33

Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Sergej Širokov – 2 min., hákování).

49:08

Z pravé strany teď před bránu přihrával Zohorna, který našel Ruděnkova. Ten místo zakončení ještě posouval kotouč směrem doleva.

48:31

Stas nyní napadal hostující hokejisty hodně vysoko, ti následně pouze nahodili do útočné třetiny, vzápětí se vydali na střídačku.

48:02

Zatím to na nějaký zvrat nevypadá, hraje se totiž převážně před brankou Murygina, následovat bude kratší reklamní přestávka.

47:33

Střelecký pokus Martynova byl zblokovaný, ovšem k puku se dostal Galimov, který ve velké šanci minul hostující branku, rozhodčí pouze rozpažil!

45:53

Víc než dvě minuty teď čekáme na další přerušení hry, domácí se nikam neženou, hosté se snaží něco vymyslet, zatím však marně.

44:34

Omsk se znovu nastěhoval do útočné třetiny, domácí hokejisté kombinují před Muryginem, který musí být neustále na pozoru.

43:50

43:50 Viktor STÅLBERG - 3:0

43:50

Avangard právě vstřelil branku!
Nedáš-dostaneš! Skvěle to udělal Jemelin, který od mantinelu přihrával před bránu. VIKTOR STÅLBERG dokázal zamířit k bližší tyči a vstřelit třetí branku Omsku! Asistence: Alexej Jemelin a Kirill Petrov.

43:05

Obrovská příležitost pro hosty! Na pravé straně se skvěle uvolnil Ruděnkov, který před bránou hledal Dědunova. Ten nakonec nedokázal zakončit do odkryté svatyně!

42:24

Situace jeden na jednoho, Košelev zkoušel zakončovat zpoza obránce, jeho střela mířila pouze doprostřed brány, snadná práce pro Murygina.

41:49

To je snad už páté přerušení během úvodních dvou minut, puk končí opět mimo hrací plochu, vhazovat se bude ve střením pásmu.

41:23

Od modré čáry střílel Jordán. Snadná práce pro brankáře Bobkova, který měl odkrytý výhled, hra je znovu přerušena, vhazovat se bude v obranném pásmu Omsku.

40:55

Kotouč do útočného pásma zavezl Rudenkov, který následně nahazoval na domácí branku, Bobkov puk vyrazil do ochranné sítě.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá dvacetiminutovka hry je za námi. Stejně jako v první třetině, i teď jsme viděli jednu brankou. O tu se znovu postarali domácí hokejisté, kteří jsou zatím aktivnějším a nebezpečnějším týmem.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:39

Hosté jsou kompletní, domácí hokejisté i přesto drží kotouč v útočném pásmu a v závěru druhé třetiny se snaží něco vymyslet.

38:54

Přihrávka na pravou stranu, odkud z první zakončoval Petrov. Střelu na bližší tyč si pohlídal Murygin, hra je znovu přerušena!

38:18

Po nahození od modré čáry si další úspěšný zákrok připsal brankář Murygin, pro hosty bylo klíčové, že mu puk následně nevypadl.

37:37

Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Valentin Pjanov – 2 min., podrážení).

36:56

Před bránou číhal Širokov, kterému se tentokráte nepovedlo tečovat pobídku od modré čáry, Murygin následně přerušil hru.

35:58

Od modré čáry nahazoval Franson, jeden z jeho spoluhráčů puk tečoval, kotouč nakonec skončil těsně nad hostující brankou!

35:01

Rozběhla se závěrečná závěrečná pětiminutovka druhé třetiny, domácí nyní zamkli svého soupeře v útočném pásmu a snaží se něco vymyslet.

34:11

Hra se přelévá ze strany na stranu, domácí jakoby ubrali na aktivitě směrem dopředu, u puku jsou totiž především hosté.

33:23

Do zajímavé příležitosti už uháněl Michejev! Vzrušení bylo zbytečné, domácí hokejista se nacházel v postavení mimo hru.

33:02

Rasskazov poslal puk přes všechny čáry, odpískáno bylo zakázané uvolnění, což se hostujícímu hráči vůbec nelíbilo.

32:07

Zakončení z pravého kruhu, puk končí v ochranné síti. Vhazovat se bude ve středním pásmu, to ale až po další kratší pauze.

31:11

Hodně prostoru dostal před bránou Kolář. Český hokejista se nakonec do zakončení nedostal, Chabarovsk výrazně přidal!

30:29

Hosté mohli snížit, měli největší příležitost v dosavadním průběhu utkání! Po střele Ušenina teď zvonila branková konstrukce za Bobkovem!

29:54

Za malou chvíli vstoupíme do druhé poloviny tohoto utkání, které má zatím jednoznačný průběh, domácí jsou jasně lepším týmem, vedou o dvě branky.

29:05

Amur snad poprvé ve druhé části usadil v útočné třetině, do zakončení se ale nedostal a musí se zase rychle vracet.

28:03

Domácí hokejisté se opět vydali rychle dopředu a vybojovali vhazování v útočné třetině, ještě předtím je tu krátká reklamní pauza.

27:39

27:39 Sergej ŠIROKOV - 2:0

27:39

Avangard právě vstřelil branku!
Vylučovat se nakonec nebude, domácí využívají ponechanou výhodu a vedou o dvě branky! Po nahození od modré čáry teď kotouč tečoval SERGEJ ŠIROKOV, Murygin vůbec nic neviděl! Asistence: Cody Franson a Jevgenij Medveděv.

27:01

Závar před hostující brankou! Nadvakrát teď dorážel Fisenko, ovšem v obou případech nepřesně, rozhodčí signalizují trest hostujícího týmu, tlak Omsku pokračuje!

26:18

Ke kotouči se dostal Stas, který obkroužil branku, následně hledal své spoluhráče. Ti se nakonec k puku dostat nedokázali.

25:22

Ušenin teď dlouho bojoval s Petrovem u mantinelu o puk, úspěšnější byl nakonec domácí hokejista, který už rozehrává.

24:31

Z mezikruží zakončoval Petrov! Jeho střela mířila pouze doprostřed branky, Murygin nadvakrát zasáhl, poté přerušil hru.

23:55

Domácí hokejisté posílají puk přes všechny čáry, pískáno je zakázané uvolnění, vhazovat se bude po levé ruce Bobkova.

23:04

Jeden z domácích hráčů už napřahoval ke střele. Výborný obranný zákrok teď na poslední chvíli předvedl hostující obránce Aťušov.

22:29

Na pravé straně teď kotouč získal Galimov, který ihned střílel na bližší tyč. Murygin byl pozorný a puk dokázal vyrazit za branku!

21:44

Stále se hraje ve střední třetině, oba celky před malou chvíli střídaly, necelé dvě minuty druhé části jsou za námi.

20:48

Boj o puk ve středním pásmu, od modré čáry poté kotouč na Murygina nahazoval Michejev, hostující brankář si připsal snadný zákrok.

20:01

Začala druhá třetina.
Je za námi úvodní část hry, která podle očekávání patřila domácímu týmu. Ten byl aktivnější a vypracoval si několik zajímavých příležitostí, ze kterých vstřelil branku. Hosté poté nevyužili přesilovku 5 na 3. Uvidíme, co nám nabídne druhá dvacetiminutovka, ta začne zhruba v 18:22.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:55

Hosté nahazují puk do útočného pásma, víc už se v úvodní dvacetiminutovce nejspíše nestane.

19:01

Domácí hokejisté vyhazovali přes všechny čáry, Petrov se k puku nedokázal dostat jako první, čároví pískají zakázané uvolnění.

18:47

Za malou chvíli se rozeběhne závěrečná minuta hry, už téměř čtyři minuty se nepřerušovalo, hosté se pod dlouhé době dostali do útočné třetiny.

17:34

Rychle se musel vracet hostující bek Aťušov. Ten se k puku dostal jako první, následně dokázal rozehrát svým spoluhráčům.

16:44

Omsk byl znovu dlouho nastěhovaný v útočné třetině, do zakončení se nakonec nedostal, Murygin zasahovat nemusel.

15:59

Dobré střídání domácího týmu, dvakrát se o zakončení pokoušel Petrov, tomu puk v obou případech na poslední chvíli utekl.

15:23

Hodně aktivní Stalberg teď od mantinelu přihrával před branku. Tam nakonec nenašel žádného ze svých spoluhráčů, u puku jsou hosté.

14:55

V závěru přesilové hry to z velkého úhlu zkoušel Zohorna! Střelu českého hráče si pohlídal Bobkov, domácí jsou kompletní, následuje kratší reklamní pauza.

14:18

Na modré čáře zůstal úplně Aťušov, který puk posílal na teč před branku. Puk nakonec končí vedle, hosté pokračují v kombinaci.

13:31

Přesilová hra 5 na 3 je u konce! Bobkov nejprve zaznamenal výborný zákrok, poté přečetl hru soupeře a zasáhl hokejkou!

12:52

Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Cody Franson – 2 min., vražení na hrazení).

12:29

Polovina přesilové hry je téměř za námi, hosté se zatím k ničemu nedostali, domácí znovu vyhazují přes všechny čáry a střídají.

11:30

Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Denis Zernov – 2 min., držení).

11:08

Hra byla znovu přerušena, vhazovalo se bude po levé ruce Bobkova. O malou chvíli později přišel další icing domácího celku.

10:22

Úvodní desetiminutovka hry je za námi, Omsk v posledních minutách potvrzuje roli favorita, je aktivnější a hlavně nebezpečnější.

09:46

Domácí tým se znovu hnal rychle dopředu, Stalberga teď nadvakrát vychytal Murygin, který následně pro jistotu přerušil hru.

09:04

09:04 Denis ZERNOV - 1:0

09:04

Avangard právě vstřelil branku!
Omsk se po deseti vteřinách přesilové hry dostává do vedení! Murygin puk vyrazil betonem jen před sebe, tam se k němu dostal DENIS ZERNOV, který střelou do prázdné branky otevřel skóre! Asistence: Ilja Michejev.

08:54

Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Igor Ruděnkov – 2 min., hákování).

08:19

Obrovská příležitost pro domácí tým! Murygin se rychle přesunul, poté předvedl parádní zákrok vyrážečkou, kotouč už směřoval do prázdné branky!

07:33

Na levé straně dostal spoustu prostoru Popugajev, který ihned střílel. Bobkov si připsal úspěšný zákrok, následně přerušil hru. Následuje kratší pauza!

06:45

Vysoko teď napadal Širokov, kterého však nepodpořil žádný z jeho spoluhráčů, hosté začínají až z vlastního obranného pásma.

05:58

Na ledě je čtvrtá pětka domácích, Fisenko se probíjel po mantinelu, o kotouč nakonec přišel, hosté s rozehrávkou nepospíchají.

05:03

Úvodní pětiminutovka hry je za námi, na první branku čekáme, stejně tak i na nějaké větší příležitosti, zatím se spíše brání.

04:45

Nepřesností je v úvodu tohoto utkání hodně na obou stranách, domácí hokejisté jsou s postupem času aktivnější a snaží se něco vymyslet.

04:04

Z obtížného úhlu teď zakončoval Desharnais. Hostující brankář si zvládl pohlídal levou tyčku a připsal si první vážnější zákrok!

03:33

Hra se nyní přelévá ze strany na stranu, do zakončení se oba týmy téměř nedostávají, brankáři jsou zatím bez práce.

02:55

Domácí se nastěhovali před Bobkova a dlouho kombinovali, ke střele se nakonec nedostali, vhazovat se bude ve středním pásmu.

02:02

Další přerušení hry, těch je opravdu hodně. Tentokráte je pískán icing domácímu týmu, vhazovat se bude po levé ruce Bobkova.

01:22

Chabarovsku bylo odpískáno zakázané uvolnění, hra se stěhuje před hostujícího brankáře, bude se vhazovat v útočném pásmu Omsku.

00:42

První útočná akce patřila domácím hokejistům, kteří brzy přišli o pásmo a museli se rychle vracet, u puku jsou už zase hosté.

00:01

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Sázkové kanceláře do role obrovského favorita staví domácí tým! Oba celky na sebe už letos jednou narazily, utkání skončilo nerozhodně, Omsk následně zvítězil v prodloužení. Jak zápas dopadne teď? Sledujte náš online přenos a určitě se to dozvíte!
Na druhé straně Amur Chabarovsk, který je na tom daleko hůře. Hostům v tabulce Východní konference patří až jedenáctá příčka, zatímco domácí třikrát v řadě vyhráli, tak hosté poslední tři souboje výsledkově nezvládli. Bude to pro ně už páté venkovní utkání v řadě. Chabarovsk má šestnáct bodů, skóre 50:77. V týmu působí hned pětice českých hráčů, jejich nejvíce bodujícím hráčem je Igor Rudenkov (7 branek, 5 asistencí).
Avangard Omsk se nachází v tabulce Východní konference na druhém místě. Domácí hokejisté vyhráli třikrát v řadě, mají čtyřicet bodů, skóre 81:50. Jejich nejproduktivnějším hráčem je s jednadvaceti kanadskými body Sergej Širokov, ten zaznamenal už dvanáct branek, zároveň devět asistencí. Pro Omsk to bude už páté utkání na "domácím" ledě v řadě, jak už jsem zmiňoval, kvůli rekonstrukci stadionu hrají v Balašiše.
Pěkné odpoledne všem. Kontinentální hokejová liga má v pondělí na programu řadu zápasů. Avangard Omsk v jednom z nich přivítá Amur Chabarovsk. Domácí tým letos celou sezonu hraje v Balašiše.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

Avangard Omsk – Amur Chabarovsk

3:0

konec (1:0, 1:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 10. Zernov (I. Michejev), 28. Širokov (Franson, J. Medveděv), 44. Stålberg (Jemelin, K. Petrov)

Avangard Omsk: Bobkov (Šilin) – J. Medveděv (C), Franson, Jemelin, Pokka, Pivcakin, Martynov, Bondarev (A) – Širokov, Zernov (A), I. Michejev – Stålberg, Desharnais, K. Petrov – A. Galimov, K. Semjonov, Manukjan – Fisenko, Stas, Košelev.

Amur Chabarovsk: Murygin (Alikin) – J. Kolář (C), Kuzmin, Korjagin, Aťušov, Turbin, Jordán, Žuravljov – Gorškov, Pjanov, Fajzullin – T. Zohorna (A), Vj. Ušenin, Vl. Ušenin – Ruděnkov, Železkov, Dědunov – A. Kuzněcov (A), Rasskazov, Popugajev.

Rozhodčí: Birin, Bondar

Průběh zápasu
1. třetina
08:54 CHA 2 Ruděnkov, hákování
09:04 OMS 1:0 Zernov (I. Michejev)
11:30 OMS 2 Zernov, držení
12:52 OMS 2 Franson, vražení na hrazení
Po 1. třetině
2. třetina
27:39 OMS 2:0 Širokov (Franson, J. Medveděv)
37:37 CHA 2 Pjanov, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
43:50 OMS 3:0 Stålberg (Jemelin, K. Petrov)
49:33 OMS 2 Širokov, hákování
57:07 OMS 2 Zernov, podrážení
Konec