Menu

Fotbal

Liga mistrů

Olympique Lyon – TSG 1899 Hoffenheim

2:2

konec (2:0)

07.11.2018, 21:00 • Parc Olympique Lyonnais, Lyon • Skupina F • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 2.34 3.74 3.03 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

90+2. Pavel KADEŘÁBEK - 2:2

90+2

Hoffenheim právě vstřelil branku!
Tak to je neskutečné a navíc český reprezentant je na konci celé akce. Standardní situaci rozehrál Andrej Kramarić, jehož centr prodlužoval na první tyči Joelinton. Celou akci zavíral na zadní tyči PAVEL KADEŘÁBEK, jenž poslal balon do levého spodního rohu branky.

90+1

Žlutou kartu dostává Jérémy Morel (Olympique Lyon).

88

Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Tanguy NDombèlé, přichází Pape Cheikh Diop.

87

Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Memphis Depay, přichází Bertrand Traoré.

79

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Kerem Demirbay, přichází Håvard Nordtveit.

74

Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Nabil Fékir, přichází Moussa Dembélé.

73

73. Nabil Fékir (LYO)

73

Nabil Fékir se ocitl díky dobré přihrávce za obranou a svůj pokus směřoval do vzdálenějšího spodního rohu branky. Ovšem Němec Oliver Baumann si připsal fantastický zákrok, když míč vyrazil na další roh.

72

Žlutou kartu dostává Kevin Vogt (TSG 1899 Hoffenheim), který kolenem trefil u postranní čáry soupeře.
Žlutou kartu dostává Joelinton (TSG 1899 Hoffenheim), jenž neudržel nervy na uzdě a vyslovil něco nevhodného směrem k rozhodčím.

69

69. Andrej Kramarić (HOF)

69

Najednou je hráčů v modrém plné hřiště! Po centru z levé strany se k hlavičce dostal Andrej Kramarić, jehož pokus mířil nejspíš na tyč. Ovšem Anthony Lopes jej vyrazil vedle brány.

67

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Ishak Belfodil, přichází Ádám Szalai.

65

65. Andrej KRAMARIĆ - 2:1

65

Hoffenheim právě vstřelil branku!
Německý tým už hraje na maximální riziko, ale dočkal se i v deseti snížení! Z velké dálky se napřáhl ANDREJ KRAMARIĆ, jehož pokus se cestou do brány otřel o pozadí Jérémyho Morela. Pokus hostujícího útočníka zamířil do levého spodního rohu branky.

57

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Florian Grillitsch, přichází Reiss Nelson.

54

54. Nabil Fékir (LYO)

54

Ferland Mendy si povodil dvojici bránících hráčů a přihrál na Nabila Fékira. Domácí útočník na nic nečekal a poslal balon proti brance. Ovšem Oliver Baumann byl ve správný čas, na správném místě.

53

Ze standardní situace se Lyon radoval potřetí, ale tentokrát zbytečně. Memphis Depay kroutil balon na zadní tyč, kde situaci zavíral Jason Denayer. Právě on byl střelcem branky, ale nacházel se v těsném ofsajdu.

51

51. Oba žluté zákroky hostujícího zadáka

51

Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Kasim Nuhu (TSG 1899 Hoffenheim). Hostující obránce nechal v cestě soupeři koleno a jde předčasně pod sprchy. Kasim Nuhu s vyloučením nesouhlasí, ale už mu ani rozčilování nepomůže.

49

49. Houssem Aouar (LYO)

49

Lyon se dostal k odraženému míči, který byl posunut do levé části šestnáctky. V tomto prostoru se nacházel Houssem Aouar, jenž měl dost času připravit si balon. Ale jeho pokus přišel ze záklonu, a tak míč zamířil jen těsně nad břevno.

48

Žlutou kartu dostává Ermin Bičakčić (TSG 1899 Hoffenheim).

43

Žlutou kartu dostává Florian Grillitsch (TSG 1899 Hoffenheim), jelikož ve skluzu u postranní čáry poslal na zelený pažit soupeře.

28

28. Tanguy NDOMBÈLÉ - 2:0

28

Lyon právě vstřelil branku!
Z rychlého protiútoku se už Olympique raduje a vede o dva góly! Ferland Mendy z levé strany dal míč do druhé vlny, kam si ve vápně nabíhal TANGUY NDOMBÈLÉ. Jeho pokus tečoval do protipohybu brankáře Kevin Vogt, a tak se příznivci Lyonu mohou opět radovat.

24

24. Ishak Belfodil (HOF)

24

A mohlo být vyrovnáno! Po rohovém kopu propadl míč na malém vápně, kde se u něj zjevil Ishak Belfodil. Jeho pokus ve vyložené šanci vyrazil Anthony Lopes. Portugalskému brankáři následně pomohli obránci a Lyon přežil první vážnou situaci německého soupeře.

19

19. Nabil FÉKIR - 1:0

19

Lyon právě vstřelil branku!
Tak to byl neuvěřitelný závar před brankou Olivera Baumanna! Ferland Mendy technickou střelou trefil břevno německé branky. Poté přišlo zakončení přeš Pavla Kadeřábka, ale hostující gólman si opět poradil Poté střílel ještě Tanguy NDombèlé, ale nechal vyniknout gólmana Hoffenheim. Následně se míč odrazil před NABILA FÉKIRA, jenž snažení Lyonu proměnil v úvodní branku .

19

Žlutou kartu dostává Kasim Nuhu (TSG 1899 Hoffenheim), jenž kosou poslal k zemi Nabila Fékira. I tady bylo napomenutí ze strany rozhodčího na místě.

6

Žlutou kartu dostává Jason Denayer (Olympique Lyon), který si před pokutovým územím počínal nedovoleně, a tak je prvním potrestaným hráčem.

Olympique Lyon – TSG 1899 Hoffenheim

2:2

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 19. Fékir, 28. NDombèlé (F. Mendy) – 65. Kramarić (Bičakčić), 90+2. Kadeřábek (Joelinton)

Karty:   6. Denayer (LYO), 90+1. Morel (LYO) – 19. Nuhu (HOF), 43. Grillitsch (HOF), 48. Bičakčić (HOF), 72. Vogt (HOF), 72. Joelinton (HOF)   51. Nuhu (HOF)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 12:7. Střely mimo: 8:4. Rohy: 6:9. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 7:15.

Olympique Lyon: A. Lopes – Rafael, Marcelo, Morel, Denayer, F. Mendy – NDombèlé (88. Cheikh Diop), Tousart, Aouar – Depay (87. B. Traoré), Fékir (C) (74. Dembélé).
Náhradníci: Gorgelin – Dembélé, Cheikh Diop, Marçal, Terrier, Tete, B. Traoré.

TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Nuhu, Vogt (C), Bičakčić – Kadeřábek, Grillitsch (57. Nelson), Demirbay (79. Nordtveit), N. Schulz – Belfodil (67. Szalai), Joelinton, Kramarić.
Náhradníci: Kobel – Akpoguma, Brenet, Grifo, Nelson, Nordtveit, Szalai.

Rozhodčí: Danny Makkelie – Mario Diks, Hessel Steegstra (všichni Nizozemsko)