Menu

Fotbal

Liga mistrů

CSKA Moskva – AS Řím

1:2

konec (0:1)

07.11.2018, 18:55 • Stadion Lužniki, Moskva • Skupina G • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 3.84 3.38 2.13 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Alessandro Florenzi stahuje pásku a předává jí spoluhráčovi. Jeho rychlost se samozřejmě nelíbí jednomu z hráčů CSKA, který ho popostrkuje, a to se zase jasně nelíbí kapitánovi AS. Tohle by měl dělat zejména rozhodčí a právě sudí Çakır nyní ukazuje Italovi, že třeba zrychlit. Místo na hřišti zaujme Juan Jesus.

82

Nicoló Zaniolo bude hrát zhruba deset minut místo Lorenza Pellegriniho, který dneska de facto udělal stávající stav 2:1 pro AS. První gól z rohu připravil, druhý sám dal.

76

Úspěšný asistent Ilzat Achmetov jde dolů, nahrazuje ho další mladíček Chetag Chosonov. Povede se domácím tímto tahem srovnat?

70

První střídání na straně fotbalových "potomků" Romula a Rema. Syn slavného otce Justin Kluivert jde ze hřiště a nizozemského útočníka nahradí Cengiz Ünder, povoláním také forvard.

67

Pellegrini lahůdkově našel Fazia, který se dostal k hlavičce, jenže poslal jí metr vedle levé tyče branky Akinfejeva.

64

Arnór Sigurdsson svůj druhý gól v dnešním zápasu nepřidá, přepouští místo na place pro beka Nikitu Černova.

62

Nyní už to bylo výrazně lepší. Kluivert našel centrem ve vápně Džeka, který zpracoval míč, zasekl si ho, ale jeho střela k pravé tyči neměla potřebnou sílu.

59

59. Lorenzo PELLEGRINI - 1:2

59

AS Řím právě vstřelil branku!
Remízový stav vydržel chvilku. Tak dlouhou dotírali Římané na branku Akinfejeva, až se další odražený míč dostal před vápnem na nohu Crisanteho, který na hraniční pozici našel i s tečí Džeka LORENZA PELLEGRINIHO, jenž si výborně zpracoval míč a k dnešní asistenci na první gól druhý sám dává. Asistence: Bryan Crisante.

56

56. Červená karta po 2. žluté kartě pro Magnússona

56

Hördur Magnusson se dnes loučí. Justin Kluivert dostal dobrý míč na pravou stranu od Džeka. Je pravda, že by asi Kluivert šel sám na Akinfejeva, ale trošku ze strany, proto je žlutá karta pro Islanďana správná. Jenže byla druhá a CSKA bude dohrávat maximálně v deseti lidech.

51

51. Arnór SIGURDSSON - 1:1

51

CSKA právě vstřelilo branku!
V Lužnikách máme srovnáno. Achmetov prošel z pravé strany před vápno a v pokutovém území hledal ARNÓRA SIGURDSSONA. K Islanďanovi se bek přes váhajícího obránce hostí dostal a proti jeho střele neměl Robin Olsen nárok – po míči mířícímu k levé tyči se natahoval marně. Asistence: Ilzat Achmetov.

47

Mohl se opakovat moment z prvního poločasu. Edin Džeko se dostal do velké šance, kdy na pravé straně vápna přijal přihrávku, ale zakončil špatně a Rodrigo Becão si připsal úspěšný blok.

39

39. Obljakov mohl vyrovnat

39

Což o to, po přímém volném kopu nebyla branka AS ohrožena. Jenže poté Ivan Obljakov krásně pronikl z pravé strany do pokutového území, míč zasekl a celou takřka dokonalou akci se jal zakončit, ovšem Manolas na poslední chvíli zblokoval míč. Ten se odrazil ke Ščennikovovi, jehož hlavička mířila nad horní tyčku.

31

Tak nyní si už Akinfejev připisuje pořádný zákrok! Kolarov totiž zatočil míč k jeho pravé tyči, kde byl ruský gólman na poslední chvíli připraven a vytěsnil míč. U něj byl nejdříve Edin Džeko, ale zblízka z dobré pozice nepřidal svůj šestý gól v letošním ročníku Champions League.

30

Hördur Magnusson si zahrál deset metrů před vápnem rukou a je z toho nebezpečná situace pro hosty. A samozřejmě i žlutá pro Islanďana.

29

29. Velká šance Florenziho vyzněla do ztracena

29

Řekněte mi, co nyní kapitán Alessandro Florenzi dělal. Tohle byla krásná přihrávka na kapitána AS. Džeko odstavil hráče, Kluivert ulicí našel Florenziho, ale tomu jakoby v rozhodující šanci nevyšel krok a sám před Akinfejevem prakticky nezakončil.

26

Mohlo být vyrovnáno. Jaka Bijol si našel míč po rohovém kopu Vlašiće a takřka z totožné pozice jako zatím jediný úspěšný střelec Manolas také hlavičkoval, ale Olsen zůstal na čáře a míč chytil – ten šel přesně do středu jeho branky.

18

18. Nebezpečná střela Vlašiće

18

Nikola Vlašić si hezky navedl míč od lajny blíže k vápnu a vypálil na bližší tyč. Tuto střelu by asi Olsen neměl, ale i k jeho štěstí zatočil útočník CSKA míč s opačnou faleší a tedy vedle.

12

Mário Fernandes po souboji s Aleksandarem Kolarovem dohrál, hřiště opustil na nosítkách a nyní ho nahrazuje Georgij Ščennikov.

8

Tohle bylo hodně nepříjemné. Kolarov v rámci své pověstné tvrdosti zajel do domácí obranné opory Fernandese, který se nezvedá z trávníku a nakonec je odnášen na nosítkách. Dlužno říct, že tohle nebyl faul, ale pohled to nebyl dobrý, koleno Kolarova šlo přímo na hlavu domácího beka.

4

4. Konstantinos MANOLAS - 0:1

4

AS Řím právě vstřelil branku!
Kdo by to byl čekal, že z vlastně prvního rohu půjde italský tým do vedení. Na druhou stranu, AS je aktivnější a odměnou je vedoucí gól, jelikož Pellegrini posadil roh z pravé strany přesně na hlavu KONSTANTINOSE MANOLASE, který si letos připisuje první gól v Lize mistrů. Asistence: Lorenzo Pellegrini.

CSKA Moskva – AS Řím

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 51. Sigurdsson (I. Achmetov) – 4. Manolas (Lorenzo Pellegrini), 59. Lorenzo Pellegrini (Džeko)

Karty:   30. Magnússon (CSK)   56. Magnússon (CSK)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 3:8. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:16.

CSKA Moskva: Akinfejev (C) – Mário Fernandes (12. Ščennikov), Becao, Magnússon, Nababkin – I. Achmetov (76. Chosonov), Bijol, Obljakov – Vlašić, Sigurdsson (64. N. Černov) – Čalov.
Náhradníci: Pomazun – N. Černov, Jefremov, Nišimura, Ščennikov, Žamaletdinov, Chosonov.

AS Řím: Olsen – Santon, Manolas, Fazio, Kolarov – N'Zonzi, Cristante – Florenzi (C) (88. Juan Jesus), Lorenzo Pellegrini (82. Zaniolo), Kluivert (70. Ünder) – Džeko.
Náhradníci: Mirante – Juan Jesus, Schick, Marcano, Ünder, Zaniolo, El Shaarawy.

Rozhodčí: Çakır – Duran, Ongun – Göçek, Şimşek – Eyisoi (vš. Turecko)