Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HC MIKRON Nové Zámky – DVTK Jegesmedvék Miškovec

0:3

konec (0:0, 0:3, 0:0)

31.10.2018, 18:30 • 18. kolo • Vojtěch Filipiec

Tipsport: 1.43 5.7 4.71 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Hokejisté Nových Zámků měli před dvojzápasem s HK Orange 20 a DVTK určitě zálusk na zisk plného počtu šesti bodů. Svými výkony ale zklamali a nakonec získali pouhé 2 za včerejší vítězství proti mladíkům. Dnes dokonce neskórovali a maďarskému vicemistrovi podlehli 0:3. Vše podstatné se odehrálo v prostřední periodě. Skóre v ní otevřel Miskolczi a následně dvakrát rozvlnil síť Vas. Děkujeme za pozornost a přejeme hezký večer. (21:12:34)

Konec zápasu.

59:34

Ofsajd hostů, zápas se už pouze dohrává, je jasné, že DVTK i v druhém zápase v rámci této sezóny Nové Zámky zdolá.

59:03

Galanisz se proti přesile domácích neprosadil, na výsledku to však nic nezmění.

58:35

Diváci ještě byli svědky bitkařského souboje. Pustili se do sebe Novák a Harrison, oba dostávají tresty do konce utkání.

58:15

Novák střílel od modré čáry, jeho střele nechyběla razance, ale přesnost už ano.

57:42

Hain vystřelil od modré čáry, Vay puk vyrazil a následně jej nedokázal za brankovou čáru dostat Jurík.

56:25

Nejezchleb využil pravidlo hybridního zakázaného uvolnění a z těsné blízkosti ohrozil branku hostí.

55:34

Jakúbek pronikl do útočného pásma, poté šikovně vystřelil švihem přes obránce. Vay předvedl reflexivní zákrok betonem.

55:00

Domácí velmi dobře napadali rozehrávku soupeře. Jejich aktivitu nakonec zakončil Bajtek, ale jeho střela skončila v lapačce Vaye.

54:22

Urban hlídal před brankou Ručkaye, ale ten byl pokryt dobře. Následně od levého mantinelu posílal puk do ohně Ordzovenský.

53:18

Domácí chybovali v rozehrávce. Vas přenechal puk do tandemu Mogosimu, ale ten se nedostal do bekhendového zakončení.

52:37

Zápas se opět velmi kouskuje. Nejprve dostal pukem do tváře Slovák, následně rozhodčí pískali přihrávku rukou.

52:02

Teď jsme viděli dobré střely na obou stranách. Nejprve střílel Bajtek a o pár vteřin později zakončil protiútok prudkou střelou doprostřed Szirányi.

51:16

Domácí si berou oddechový čas. Dopustili se zakázaného uvolnění, nemohli střídat a nyní tak mají pár vteřin oddychu navíc.

50:36

Košarišťan musel být v pozoru, protože ke střele švihem se dostal Pance. Slovinec mířil do horních pater, ale našel pouze lapačku.

50:00

Do konce řádného hracího času zbývá deset minut. Třetí tým tabulky je na pokraji nečekané prohry. Hosté však vyhrávají zaslouženě.

49:12

Až teď musel Vay zasahovat, a to hned dvakrát. Autorem obou střel byl Hain.

48:35

Trápení svěřenců trenéra Jančuška pokračuje. Domácí hokejisti se zatím nedostali k žádnému střeleckému pokusu.

47:54

Začátek přesilovky domácímu týmu vůbec nevychází. Vay ještě nemusel zasahovat.

47:28

Nové Zámky mají možná poslední šanci na dramatizaci zápasu. Dostávají totiž možnost hrát další přesilovou hru. Hajós dostává menší trest za držení.

47:13

Po nepřesné rozehrávce domácího týmu se individuálně prosadil Kulmala. Z levého kruhu vystřelil a vybojoval alespoň útočné pásmo.

46:40

Před reklamní pauzou zkoušel svoje štěstí Zbořil. Ten si pěkně nabruslil mezi kruhy, vystřelil švihem, ale brankář hostí si vylepšil statistiky.

46:22

Nejezchleb se snažil překvapit brankáře, podobně jako Vas při druhém gólu. Střílel z náročnější pozice a Vay přilepil beton k tyči.

45:35

Hosté se ubránili prvnímu oslabení. Po jeho skončení ještě pálil Ordzovenský, brankář vyrazil puk jen před sebe, ale dorážka Bajtka branku minula.

44:27

Ručkay se nečekanou střelou zprava snažil překvapit brankáře. Vay byl ale připraven a následně se hosté osvobodili.

43:53

Konečně dobrý herní úsek hry ze strany domácích! Do dvou nebezpečných zakončení se dostal Štrauch. Nejprve trefil tyč a následně mířil do Vayovy lapačky!

43:07

Nové Zámky si zahrají první přesilovou hru v zápase. Menší trest za hákování dostává hostující brankář Vay, který fauloval Urbana. Jeho trest odsedí Kulmala.

42:45

Začátek 3. třetiny se pořádně kouskuje. Teď skončil puk na ochranné síti za brankou Vaye. Puk však šel od domácího hráče, takže rozhodčí vykazují hru do středního pásma.

42:12

Už za rovnovážného počtu hráčů na ledě musel zasahovat domácí brankář. Se střelou od modré čáry si nadvakrát poradil, a tak bude následovat vhazování po jeho levici.

41:29

Nervozita se stupňuje a osobní desetiminutový trest za nesportovní chování dostává brankář Košarišťan. Namísto něho bude trestnou lavici zahřívat Slávik.

41:04

Čároví ani teď neodpískali zakázané uvolnění, čímž pořádně nahněvali domácí fanoušky. Ti skutečně mají těžké srdce a na muže v pruhovaném impulzivně reaguje také trenér Jančuška.

40:30

I třetí třetinu začínají hosté v početní výhodě. Kulmala vnikl do útočného pásma, následně přenechal puk do tandemu Vasovi, jenž mířil jen do Košarišťana.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina podstatně lépe vyšla hostům. Ti ji vyhráli jednoznačně 3:0, což je zároveň aktuální stav utkání. Skóre zápasu otevřel svým premiérovým gólem v sezoně Márk Miskolczi a následně dvakrát skóroval János Vas. Nové Zámky si vypracovaly několik šancí, ale Vay je nadále stoprocentní. Třetí třetina začne přibližně v 20:22.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:31

Po potyčce současně vyloučeni:
Filip Bajtek (NZM) – vyloučení na 2 minuty za hrubost,
Tomáš Urban (NZM) – vyloučení na 2 minuty za hrubost,
Michal Novák (NZM) – vyloučení na 2 minuty za hrubost,

Ryan Harrison (MIS) – vyloučení na 2 minuty za hrubost,
Alexis Loiseau (MIS) – vyloučení na 2 minuty za hrubost.

39:31

Po šanci hostí se strhla pořádná potyčka. Po ní hlavní arbitři vylučují na obou stranách. Z této situace však vzejde přesilová hra hostů, jelikož mají domácí na trestné lavici o jednoho hráče víc.

38:44

Domácí přece jen mohli vstřelit branku. Příliš času a prostoru dostal Ručkay, ale tento zkušený útočník mířil jen do připraveného gólmana.

38:11

Střelec prvního gólu zápasu Miskolczi přešel do útočného pásma, ale střela zpoza obránce mu nevyšla. Košarišťan tentokrát zasahovat nemusel.

37:32

Domácí se usadili v pásmu, ale Vay nemusel řešit nějakou nebezpečnou situaci. Ohrozil ho akortá obránce Hatala, který střílel z téměř nulového úhlu.

36:08

Hosté mohli přidat další gól. Tentokrát se dostali do přečíslení 2 na 1. Nakonec to na sebe vzal Loiseau, ale jeho zakončení z pravého kruhu směřovalo do vyrážečky.

35:20

Nové Zámky včera výsledkově zklamaly proti HK Orange 20 a dnes to může být ještě větší propadák. Hosté vyhrávají ve druhé třetině třígólovým rozdílem a po dlouhé době je blízko plnému bodovému zisku.

34:35

Domácí delší čas pobyli v útočném pásmu, ale nedostali se do pořádného zakončení. Od modré čáry velmi nepřesně pálil český centr Hruška.

34:08

V Nových Zámcích následuje další reklamní pauza. Těsně před ní si Vay připsal na konto další úspěšný zákrok po střeleckém pokusu Štraucha.

33:12

Miskolc právě vstřelil branku!
Katastrofální třetina domácích pokračuje. Hostující hokejisté teď ukázali soupeři, jak mají zakončovat přečíslení. Pance posunul puk na JÁNOSE VASE a ten z těsné blízkosti překonal Košarišťana! Asistence: Žiga Pance.

32:23

Domácí se dostali do útoku 3 na 2. Jurík šikovně prostrčil puk na Zbořila, český útočník zakončoval z levého kruhu střelou z první, ale minul prostor branky.

31:38

Andersons po vyhraném buly střílel od modré. Bohužel, před brankou soupeře neměl žádného spoluhráče připraveného na tečování a Vay jeho pokus kryje.

31:24

Po reklamní pauze se domácí usadili v útočném pásmu. Kudla nahazoval puk, ale trefil jen les těl před brankou hostí. Následně hosté vyhazují puk na zakázané uvolnění.

30:17

Zápas se přehoupl do druhé poloviny. Domácí předvedli pěknou akci, na jejímž konci byl Bajtek. Bývaly nitranský útočník nasměřoval puk do Vaye.

29:25

Hra se nám teď rozproudila. Nové Zámky se snaží vstřelit kontaktní gól. Delší čas drží soupeře v jeho obranném pásmu, ale pochvalme i hosty za dobré bránění.

28:41

Už se hraje v plném počtu hráčů. Jurík dostal hodně prostoru na levé straně. Nevymýšlel, prudce vystřelil, ale Vay včas sklapl betony.

27:30

Ve vlastním oslabení se pokusil zaútočit Štrauch. Nakonec se dostal ke střele z otočky, ale Vay chytá puk do náruče.

26:57

Crawford byl přesnější, než jeho spoluhráč. Z pravého kruhu pro vhazování pěkně vystřelil zpoza obránce, ale vyrážečka Košarišťana byla připravená.

26:24

Hosté se dokázali usadit v útočném pásmu. Dvakrát od modré čáry pálil Somogyi, ale ani jednou netrefil branku soupeře. Po druhém nepřesném pokusu se domácí osvobodili.

25:51

Filip Bajtek úplně zbytečně oslabuje svůj tým, který se dnes mimořádně trápí. V útočném pásmu poslal na led Milama a dostává tak menší trest za nebezpečnou hru vysokou holí.

25:33

Rozhodčí teď trochu překvapivě nepískali icing, a tak musel Hain hrát. Přihrávkou na pravé straně našel Ručkaye, ale jeho střela neprošla k Vayovi.

24:55

Po souboji s Adamem Zbořilem zůstal ležet na ledové ploše Kiss. Opakované záběry ukázaly, že byl českým hokejistou naražen na mantinel, ale hlavní sudí vylučovat nebudou.

24:11

Fábry získal puk ve středním pásmu, následně přešel do toho útočného, ale jeho střelu v pádu dokázal vytěsnit mimo Vay.

23:27

Čárový rozhodčí signalizoval ofsajd, a tak museli domácí vyklidit útočné pásmo. Každopádně, okamžitě je vidět zlepšený pohyb svěřenců trenéra Jančušky, kteří musí dohánět manko.

22:42

Po vyhraném vhazování na druhé straně nepřesně střílel Rogoň. O několik vteřin později to zkoušel od modré čáry Novák, ale taktéž nenašel prostor tří tyčí.

22:17

Miskolc právě vstřelil branku!
Toto je pro domácí studená sprcha! JÁNOS VAS vyhrál vhazování pro sebe, následně vystřelila ze skoro nulového úhlu překvapil Košarišťana. Trenér domácích reaguje oddechovým časem. Bez asistence.

21:27

Miskolc právě vstřelil branku!
Hosté přesilovku sice nevyužili, těsně po jejím konci však dokázali skórovat. Situaci 3 na 2 zakončil střelou mezi betony MÁRK MISKOLCZI. Je to pro něho premiérový gól v této sezoně. Asistence: Balint Magosi, Nick Crawford.

20:28

Hosté se v úvodu druhé třetiny usadili v útočném pásmu a v průběhu přesilovky střílel od modré čáry Somogyi. Jeho pokus byl tečovaný, ale puk skončil mimo branku.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina dnešního duelu příliš hokejové krásy nenabídla. Zejména výkon Nových Zámků zatím neodpovídá kvalitám třetího mužstva soutěže. Hosté se snaží, na střelecké pokusy vyhrává 9:5, dostal se do několika náznaků šancí, ale zakončení je slabší. Na začátku druhé části ještě budou hosté dohrávat přesilovou hru.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:17

V poslední minutě první třetiny registrujeme první vyloučení na domácí straně. Na trestné lavici už sedí obránce Juraško, který doufá, že si odsedí celých 120 vteřin trestu za podražení.

18:50

Sedmdesát vteřin před koncem první periody mohli hosté skórovat. Situaci tři na dva zakončoval Vas střelou z levého kruhu, ale mířil jen do hrudi Košarišťana.

18:28

Henderson střílel z první, ale jeho pokus byl velmi nepřesný. Každopádně pochvalme čtvrtou formaci domácích, která dokázala zatlačit elitní formaci hostí v čele s Vasem.

17:42

Opět se delší čas bojovalo u mantinelu. Zatím sledujeme spíš souboj o každý metr ledu, než nějaký pěkný kombinační hokej. I proto se nemůžeme divit, že je skóre bezbrankové.

17:08

Na druhé straně si vylepšuje brankářské statistiky Vay. Maďarský brankář se zkušenostmi z nižších zámořských soutěží chytá puk do lapačky, střílel Zbořil.

16:34

Láda prověřil pozornost Košarišťana. Domácí brankář ale dobře viděl dráhu střely a předvedl poměrně jednoduchý zákrok vyrážečkou.

15:56

Po vzpomínaném náročném herním úseku nebudou moct domácí střídat, protože se provinili zakázaným uvolněním. Uvidíme, jestli z toho něco svěřenci trenéra Hanlona vytěží.

15:24

Už více než půlminutu sledujeme chlapský souboj o puk v rohu kluziště. Domácím fanouškům se to zjevně nelíbí, ale rozhodčí hru nepřerušuje, puk stále vidí.

14:45

Teď se rýsovala šance pro hosty. Loiseau číhal na útočné modré, dostal přihrávku, ale tísněný domácím obráncem nedokázal důraznější zakončit svou akci.

14:23

V Nových Zámcích probíhá reklamní pauza. Před ní se domácí dostali do přečíslení dva na jednoho. Nakonec se před branku natlačil Bajtek, ale jeho bekhend skončil v ochranné síti.

13:00

Nejezchleb využil pravidlo o hybridním zakázaném uvolnění a získal puk za brankou soupeře. Následně po souboji s hráčem spadl na led, vylučovat se ale nebude.

12:15

Momentálně sledujeme množství nepřesností na obou stranách. Na hře domácích se možná trošku projevuje včerejší duel v Piešťanech, kde slovenskou dvacítku porazili až po prodloužení.

11:29

Teď sledujeme lepší herní úsek ze strany Nových Zámků. Michal Novák nahodil puk na bránu, Vay ho vyrazil jen před sebe a měl štěstí, že se k dorážce nedostal číhající Urban.

10:32

Urban se snažil zasunout puk do sítě zpoza branky, ale Vay byl pozorný. Následně se ještě opřel do puku obránce Hain, ale ani on se nestal prvním úspěšným střelcem zápasu.

09:39

Pěkná individuální akce v podání Kulmaly. Ten vystřelil z levého kruhu a Košarišťan měl co dělat, aby jeho zakončení vytěsnil pravým ramenem.

09:00

Kudla šikovně nahazoval puk před branku soupeře. V prostoru mezi kruhy stihl puk jemně tečovat Hruška ale nakonec puk nesměroval do prostoru tří tyčí.

07:57

Tentokrát se bude vhazovat v obranném pásmu hostů. Postaral se o to Slávik, který zachytil rozehrávku soupeře a následně prověřil pozornost Vaye.

07:27

Domácí se dvakrát po sobě provinili icingem, ale hosté to využít nedokázali. Nedostali se ani do zakončení směrem na Košarišťana, kterého uvidíme v barvách slovenské reprezentace na Německém poháru.

06:41

Ordzovenský to měl na střelu, ale ještě posunul puk na Zbořila. Nejproduktivnější hráč domácích střílel z otočky a i proto netrefil bránu.

06:16

Po reklamní přestávce se hned čtyři domácí hráči ocitli v útočném pásmu. Nakonec celou akci zakončil Hain, ale mířil jen do tvrzeného skla za brankou hostí.

05:57

Hosté se dostali do přečíslení tři na dva, ale křižná přihrávka na Vase nebyla přesná. Následně ještě střílel od modré čáry obránce Crawford, ale domácí brankář puk vytěsnil do ochranné sítě.

05:13

Hosté dvakrát po sobě vyhráli buly v útočném pásmu a v obou případech dokázali následně ohrozit Košarišťana. Autorem druhého zakončení byl obránce Szirányi.

04:41

Dobrá šance na straně Nových Zámků. Třetí útočná formace zabojovala v útočném pásmu, k odraženému puku se dostal Urban, avšak jeho střela z otočky směřovala vedle pravé tyče.

03:35

Delší časový úsek se hraje bez přerušení, stále čekáme na první vážnější gólovou šanci, zejména ze strany domácích. Košarišťan teď zasahovat nemusel, protože nahození Vase bylo nepřesné.

02:18

Opět se na led dostala první útočná formace domácích a znovu střílel od modré čáry Kudla. Ani teď nemusel Vay zasahovat, protože střela byla zblokovaná v prostoru mezi kruhy.

01:26

Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho. Balázs Somogyi se snažil na druhé straně přihrát Ryanovi Harrisonovi. Ten by zakončoval do odkryté brány, ale velmi dobře zapracoval jeden z domácích obránců.

00:52

Po vyhraném vhazování v útočném pásmu zakončoval z pravého kruhu Filip Bajtek. Bývaly nitranský útočník má momentálně velmi dobrou střeleckou formu, ale tentokrát byl jeho pokus zblokovaný mimo branku.

00:25

Úvodní vteřiny zápasu patřily domácím. Od modré čáry prudce vystřelil Patrick Kudla, ale těsně minul branku Ádáma Vaye. Následně Nové Zámky přišly o pásmo, protože puk utekl Janisi Andersonsovi.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Mikron Nové Zámky: Košarišťan (Glosár) – Andersons, Kudla, Hain, Juraško, Ordzovenský, M. Novák, Henderson, Hatala – Nejezchleb, Hruška, Štrauch – H. Ručkay, Zbořil, J. Jurík – Bajtek, T. Urban, Rogoň – Jakúbek, Fábry, Slávik.

DVTK Jegesmedvék: Vay (Adorján) – Kiss, Crawford, Milam, Szirányi, T. Slovák, Láda, Vojtkó – Magosi, Galanisz, Miskolczi – Kulmala, Vas, Pance – Harrison, Loiseau, Somogyi – Vincze, Hajós, Ritó.

Rozhodčí: Milan Adamec, Róbert Müllner – Jozef Valo, Michal Orolín.
Posledních pět vzájemných duelů

30.09.18 DVTK – Nové Zámky 4 : 2
25.08.17 DVTK – Nové Zámky 4 : 0
14.03.15 DVTK – Nové Zámky 5 : 4 pp
13.03.15 Nové Zámky – DVTK 2 : 3
11.03.15 DVTK – Nové Zámky 7 : 0
DVTK Jegesmedvék

Maďarský tým dnes na Slovensko přijel v pozici jasného outsidera. Po osmnácti kolech obsazuje poslední dvanáctou pozici, o kterou se dělí s dalším klubem z Maďarska – tedy Budapeští. Hosty táhne v letošní sezóně Vas s Pancem, kteří jsou jediní, o nichž slyšíme v souvislosti s vyššími příčkami v tabulce nejlépe bodujících hráčů.

Posledních pět zápasů:

28.10.18 DVTK – L. Mikuláš 2 : 4
26.10.18 DVTK – Detva 5 : 4 pp
23.10.18 Zvolen – DVTK 2 : 1 pp
21.10.18 Košice – DVTK 4 : 2
18.10.18 Žilina – DVTK 4 : 1
HC Mikron Nové Zámky

Domácí tým se nachází na třetí pozici v nejvyšší slovenské soutěži. Jenže nechybělo mnoho, aby si Nové Zámky včera utrhly pořádnou ostudu. Nastoupily proti slovenskému reprezentačnímu výběru do dvaceti let, proti kterému ještě dvě minuty před koncem prohrávaly. Naštěstí pro celek z nitranského kraje se trefil z přesilové hry Štrauch, načež jeho mužstvo zvítězilo na nájezdy. I tak bych však řekl, že se jednalo o obrovské překvapení.

Posledních pět zápasů:

30.10.18 Slovensko U20 – Nové Zámky 3 : 4 sn
28.10.18 Detva – Nové Zámky 1 : 3
26.10.18 Nové Zámky – Zvolen 2 : 4
21.10.18 Nové Zámky – Žilina 4 : 2
19.10.18 Nitra – Nové Zámky 5 : 3
Vítám vás u klání nejvyšší slovenské soutěže, ve kterém proti sobě nastoupí týmy HC Mikron Nové Zámky a DVTK Jegesmedvé. Zápas, z jehož průběhu vám poskytnu textový on-line přenos, má naplánován úvodní výkop na 18:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

HC MIKRON Nové Zámky – DVTK Jegesmedvék Miškovec

0:3

konec (0:0, 0:3, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 22. Miskolczi (Magosi, Crawford), 23. Vas, 34. Vas (Pance)

HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan (Glosár) – Andersons, Kudla, Hain, Juraško, Ordzovenský, M. Novák, Henderson, Hatala – Nejezchleb, Hruška, Štrauch – H. Ručkay, Zbořil, J. Jurík – Bajtek, T. Urban, Rogoň – Jakúbek, Fábry, Slávik.

DVTK Jegesmedvék Miškovec: Vay (Adorján) – Kiss, Crawford, Milam, Szirányi, T. Slovák, Láda, Vojtkó – Magosi, Galanisz, Miskolczi – Kulmala, Vas, Pance – Harrison, Loiseau, Somogyi – Vincze, Hajós, Ritó.

Rozhodčí: Milan Adamec, Róbert Müllner – Jozef Valo, Michal Orolín

Průběh zápasu
1. třetina
19:17 NZM 2 Juraško, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
21:27 MIS 0:1 Miskolczi (Magosi, Crawford)
22:17 MIS 0:2 Vas
25:51 NZM 2 Bajtek, vysoká hůl
33:12 MIS 0:3 Vas (Pance)
39:31 NZM 2 Bajtek, hrubost
NZM 2 Urban, hrubost
NZM 2 Novák, hrubost
MIS 2 Harrison, hrubost
MIS 2 Loiseau, hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
41:29 NZM 10 Košarišťan, nesportovní chování, odpyká Slávik
43:07 MIS 2 Vay, hákování, odpyká Kulmala
47:28 MIS 2 Hajós, držení
58:35 NZM OK Novák, bitka
MIS OK Harrison, bitka
Konec