Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Toulouse FC – Montpellier HSC

0:3

konec (0:2)

27.10.2018, 20:00 • Městský stadion, Toulouse • 11. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 3.2 3.2 2.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Junior SAMBIA - 0:3

90+3

Montpellier právě vstřelil branku!
V samotném závěru přidali hosté třetí gól a návrat do Montpellieru pro ně bude o to radostnější. JUNIOR SAMBIA si dal záležet na rozehrávce přímého kopu z dálky. Zlomek vteřiny sice litoval, že trefil pouze tyč, jenomže pak uviděl, jak se míč odráží od brankové konstrukce do zad padajícího Reyneta a následně dopadá až za brankovou čáru.

90+1

Žlutou kartu dostává Corentin Jean (Toulouse).

90

Poslední slovo k zápasu mohl říct Oyongo (Montpellier)! U levého rohu šestnáctky si zasekávačkou před obráncem vytvořil lepší pozici pro střelu a tou rozvlnil boční část sítě!

88

Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Florent Mollet, přichází Paul Lasne.

83

Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Andy Delort, přichází Petar Škuletić.

75

Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Gaëtan Laborde, přichází Junior Sambia.

71

Pořádně rušno bylo také na opačné straně! Delort (Montpellier) neohroženě vešel na pravou stranu vápna, aby vyslal křižný pokus. A i když se v době střely už nacházel v ostrém úhlu, tak nechybělo moc, aby balonem zazvonil o vzdálenější brankovou konstrukci.

69

69. Max-Alain Gradel (TOU)

69

Gradel spálil obrovskou šanci! Žhář z Toulouse si nikým neatakován naskočil na Dosseviho načechraný centr a zkoprnělý Lecomte se jen díval, jak žhavá koule míjí tyč jeho brány!

66

Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Jimmy Durmaz, přichází Yannick Cahuzac.

56

Při strhujícím tempu hry měli šanci zase hosté! Mollet narýsoval kolmici pro Labordeho, tomu se však po převzetí geometrického úkolu tolik nedařilo. Finální přímku přetáhl nad břevno.

52

Protože domácí nechtěli zůstat pozadu, zakombinovali v blízkosti pokutového území. A nejen to! Ke střele tam napřáhl Gradel a Lecomte měl co dělat, aby pokus afrického fotbalisty udržel před brankovou čárou.

50

Panečku, to byla rána jako z děla! Reynetovy rukavice vyprášil Mollet (Montpellier).

46

Domácí ekipa se ze svých chyb v prvním poločase evidentně nepoučila. Jen několik vteřin po návratu z kabiny nechala nebezpečně vypálit Delorta, který svůj pokus směřoval pod břevno. Kdyby se Reynet neodrazil od trampolíny, se stoprocentní jistotou by inkasoval potřetí!

46

Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Issiaga Sylla, přichází John Bostock.

46

Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Christopher Jullien, přichází Corentin Jean.

34

Ještě více zvýraznit náskok svého týmu měl v úmyslu Laborde (Montpellier). Plány mu však překazil Reynet, který střelu letící do horní části brány konečky prstů vyškrábl nad břevno!

24

24. Andy DELORT - 0:2

24

Montpellier právě vstřelil branku!
Montpellierští zasadili druhý úder! Když už to vypadalo, že rohový kop jim bude k ničemu, vrátili míč do mlýnice. Za zády obránců se po hrubé chybě jednoho z nich objevil ANDY DELORT, a i když byl kvůli nízké rychlosti tísněn, tak dokázal míč zavěsit pod břevno.

22

Nedobře vyvíjejícím se stavem zřejmě frustrovaný Jimmy Durmaz (Toulouse) vlétl do souboje jako utržený od řetězu a dostal za to žlutou kartu.

21

21. Gaëtan LABORDE - 0:1

21

Montpellier právě vstřelil branku!
Olalá, tohle se jen tak nevidí! Výstřel, ťuk, ťuk, gól! GAËTAN LABORDE pustil uzdu své střele zpoza velkého vápna a skóroval šťastnými odrazy od obou brankových konstrukcí.

16

Při bránění rohu domácí neuhlídali hlavičkujícího Mendese! Smutnět ovšem nemusejí, zachránil je gólman Reynet. Úvodní čtvrthodina zápasu se nezaujatému fanouškovi musí zamlouvat.

13

Už i montpellierští fotbalisté se dočkali své první příležitosti, to když Delortova dalekonosná rána proskotačila kousek kolem levé tyčky!

9

A tak zaútočil Dossevi. Hráč Toulouse se při sólo akci vydal do pokutového území a po drobném kontaktu se soupeřem se skácel k zemi. Vyčítavým pohledem pak hledal hlavního arbitra, protože ten k celé věci zaujal chladný postoj.

5

Gradel (Toulouse) sestrojil na hranici vápna dělovku, která Lecomtem pořádně otřásla! Publikum to ocenilo potleskem.

1

Hned v první minutě přerušil hru tvrdý zákrok, potrestán byl za něj Andy Delort (Montpellier). Dostat takhle brzy kartu, to je nemilé.

Toulouse FC – Montpellier HSC

0:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 21. Laborde, 24. Delort, 90+3. Sambia

Karty:   22. Durmaz (TOU), 90+1. Jean (TOU) – 1. Delort (MON)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 6:11. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 13:13.

Toulouse FC: Reynet – Amian, Todibo, Jullien (46. Jean), Moubandje – Sylla (46. Bostock) – García, Mbia, Durmaz (66. Cahuzac), Gradel (C) – Dossevi.
Náhradníci: Goicoechea – Cahuzac, Jean, Moreira, Mubele, Bostock, El Mokeddem.

Montpellier HSC: Lecomte – Mendes, Hilton (C), Congré – Aguilar, Schirí, Le Tallec, Mollet (88. Lasne), Oyongo – Laborde (75. Sambia), Delort (83. Škuletić).
Náhradníci: Ligali – Camara, Lasne, Sambia, Píriz, Škuletić, Cozza.

Rozhodčí: Abed – Zakrani, Berchebru