Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Leicester City – West Ham United

1:1

konec (0:1)

27.10.2018, 18:30 • King Power Stadium, Leicester • 10. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.01 3.53 4.09 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Ben Chilwell našel pěkným centrem Šindžiho Okazakiho, Łukasz Fabiański šel ale rychle k zemi a jeho hlavičku dokázal v nastaveném čase zneškodnit!

90

Robert Snodgrass mohl dát zapomenout na nešťastnou teč a připsat si asistenci, jenže Angelo Ogbonna po jeho zpětné přihrávce z pravé strany šestnáctky těsně minul vzdálenější levý horní roh brány!

89

89. Wilfred NDIDI - 1:1

89

Leicester právě vstřelil branku!
Łukasz Fabiański fantastickým zákrokem vyrazil střelu útočníka Jamieho Vardyho z pravé strany šestnáctky, vzápětí už byl ale bezmocný, když WILFRED NDIDI tvrdou střelu zpoza šestnáctky otřel o záda Roberta Snodgrasse a míč zamířil do levého horního rohu! Leicester v závěru zaslouženě vyrovnal. Asistence: Demarai Gray.

88

Šindži Okazaki si naběhl uprostřed šestnáctky na přízemní centr Bena Chilwella z levé strany a přízemní střelou zamířil k levé tyči, jeho gól ale padl z ofsajdu!

87

Arthur Masuaku byl zřejmě hráčem, který se ocitl uprostřed šestnáctky v obrovské šanci a mohl rozhodnout, jenže jeho laxní zakončení skončilo v rukavicích Kaspera Schmeichela!

85

Pablo Zabaleta viděl žlutou kartu, nejednalo se ovšem o faul, nýbrž zbytečné protesty. Tak nakonec se jednalo o ostrý faul, který odnesl Demarai Gray.

81

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Felipe Anderson, přichází Angelo Ogbonna.

80

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Çağlar Söyüncü, přichází Šindži Okazaki.

75

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Grady Diangana, přichází Aaron Cresswell.

67

67. Harry Maguire nádhernou hlavičkou orazítkoval břevno!

67

Harry Maguire si naskočil na další krásný centr, tentokrát z rohového kopu, a jeho hlavička se ze vzduchu snesla v levém horním rohu na břevno!

63

63. Střídající Jamie Vardy mohl vyrovnat, hlavičkoval ale nad!

63

Marc Albrighton parádně odcentroval z pravé strany a málem připravil gól pro střídajícího Jamieho Vardyho, který z blízkosti hlavičkoval těsně nad a trefil sloupek napínající síť!

62

62. Marc Albrighton napřáhl k voleji a dostal se k dorážce!

62

Ben Chilwell krásně odcentroval z levé strany a na vzdálenější pravé tyči napřáhl z úhlu k pohotovému voleji ze vzduchu Marc Albrighton, který se po fantastickém zákroku Łukasze Fabiańskiho dostal k dorážce, jeho přízemní střela ale na přední tyči skončila v rukavicích polského brankáře, který šel včas k zemi!

61

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Kelechi Iheanacho, přichází Demarai Gray.

61

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Javier Hernández, přichází Michail Antonio.

54

54. Fabián Balbuena oslavující úvodní a zatím jediný gól zápasu

54

Mark Noble si krátce před přestávkou zahrál na Tomáše Řepku a poslal West Ham do deseti, jeho časování ovšem nemohlo být lepší, když k jeho vyloučení došlo až poté, co jeho tým poslal do vedení Fabián Balbuena. West Ham vede.

47

47. Mark Noble plný udivení poté, co inkasoval červenou kartu

47

Çağlar Söyüncü postavil závoru do cesty rozeběhnutému Javierovi Hernándezovi a viděl žlutou kartu.

46

46. Útočník Jamie Vardy přišel o přestávce oživit hru Leicesteru

46

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Rachid Ghezzal, přichází Jamie Vardy.

41

41. Vicente Iborra měl na hlavě vyrovnávací gól Leicesteru!

41

Vicente Iborra měl na hlavě vyrovnávací gól, když si uprostřed šestnáctky naběhl na krásný centr ze standardní situace, poté ale hlavičkoval pouze do míst, kde stál Łukasz Fabiański, který šel rychle k zemi a míč reflexivně vyrazil!

38

38. Balbuena poslal hosty do vedení, zatímco Noble do deseti!

38

Mark Noble je velice zkušeným hráčem, nyní ale po špatném zpracování míče předvedl na půlící čáře nesmyslný skluz, který málem zlomil nohu Wilfredovi Ndidimu. Zasloužená červená karta!

30

30. Fabián BALBUENA - 0:1

30

West Ham právě vstřelil branku!
Declan Rice se ocitl na vzdálenější levé straně šestnáctky po rozehrání standardní situace nakrátko a parádním centru v těžké pozici, a hlavou poslal míč před bránu, čehož dokonale využil FABIÁN BALBUENA, když hlavou poslal míč vpádu do vzdálenější levé tyče, poté se ale rychle zvedl a po odrazu od ní míč z blízkosti poslal neomylně do sítě! West Ham vede 1:0.

12

Felipe Anderson se dostal na pravé straně šestnáctky k prudké přízemní střele, která měla mířit ke vzdálenější levé tyči, jenže skončila v rukavicích padajícího Kaspera Schmeichela!

11

11. Fabián Balbuena si málem vstřelil hlavou vlastní gól!

11

Marc Albrighton krásně odcentroval z levého křídla a Fabián Balbuena si málem vstřelil vlastní gól, když se hlavou snažil míč odvrátit, jenže ho poslal na vlastní bránu a ze vzduchu se nebezpečně snášel do sítě, Łukasz Fabiański ho ale dokázal vyškrábnout na rohový kop!

2

2. Kelechi Iheanacho bleskově otevřel skóre, jenže z ofsajdu

2

Kelechi Iheanacho si naběhl za obranu na nádherný kolmý pas a uprostřed šestnáctky nikým neatakován napřáhl k pohotovému voleji, kterým vymetl levý horní roh brány, gól ovšem kvůli ofsajdu neplatil! West Ham si oddechl.

Leicester City – West Ham United

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 89. Ndidi (Gray) – 30. Balbuena

Karty:   47. Söyüncü (LEC) – 85. Zabaleta (WHU)   38. Noble (WHU)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 11:6. Rohy: 8:0. Ofsajdy: 7:1. Fauly: 17:5.

Leicester City: Schmeichel (C) – Amartey, Söyüncü (80. Okazaki), Maguire, Chilwell – Ndidi, Iborra – R. Ghezzal (46. Vardy), Maddison, Albrighton – Iheanacho (61. Gray).
Náhradníci: D. Ward – J. Evans, R. Pereira, Gray, N. Mendy, Vardy, Okazaki.

West Ham United: Fabiański – Zabaleta, Balbuena, Diop, Masuaku – Rice – Diangana (75. Cresswell), Noble (C), Snodgrass, Anderson (81. Ogbonna) – J. Hernández (61. Antonio).
Náhradníci: Adrián – Cresswell, Ogbonna, Fredericks, Antonio, Powell, Coventry.

Rozhodčí: Michael Oliver. Asistenti: Simon Bennett, Mick McDonough. Čtvrtý rozhodčí: Lee Mason