Menu

Fotbal

Liga mistrů

Borussia Dortmund – Atlético Madrid

4:0

konec (1:0)

24.10.2018, 21:00 • Signal Iduna Park, Dortmund • Skupina A • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 2.9 3.2 2.73 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že Dortmund si připsal do tabulky další tři body se s vámi loučím a přeji vám příjemnou dobrou noc. (23:00:23)
Z vítězství se raduje Borussia, která po prvním poločasu vedla o jedinou branku. Jenže v tom druhém zalezla a pustila Atlético do tlaku. Jenže hosté šance nevyužili, a tak byli potrestáni. Dortmund si konec zápasu užil a přidal další tři branky. Španělský klub tak odjíždí z Německa s debaklem.
Při pohledu na tabulku zjistíme, že se Dortmund osamostatnil na čele skupiny A. Německý celek neztratil ještě ani bod a kráčí k postupu do jarní části Ligy mistrů. Dobře je na tom také Atlético, které je se šesti body druhé.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Žlutou kartu dostává Ángel Correa (Atlético Madrid).
Žlutou kartu dostává Dan-Axel Zagadou (Borussia Dortmund).

90+2

Hráči ve žlutých dresech kombinují na polovině soupeře, což jim pochopitelně vyhovuje. Dortmundští fanoušci si užívají závěr zápasu a prozpěvují oslavné chorály.

90+1

K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se budou hrát tři minuty nad rámec normální hrací doby.

89

89. Raphaël GUERREIRO - 4:0

89

Dortmund právě vstřelil branku!
Tak to je debakl španělského klubu! Filipe Luís nepochopitelně přihrával na prostředek velkého vápna, kde se zjevil RAPHAËL GUERREIRO. Jeho zakončení k pravé tyči nedalo brankáři nejmenší šanci a je to už 4:0!

87

To byl nepochopitelný zkrat hostujícího útočníka. Žlutou kartu dostává Diego Costa (Atlético Madrid), který se rozeběhl proti soupeři a poslal jej hrubě k zemi.

86

Atlético Madrid se snaží alespoň o čestný zásah. Ovšem obrana domácího celku výborně brání. Španělský celek to bude mít hrozně těžké.

83

83. Jadon SANCHO - 3:0

83

Dortmund právě vstřelil branku!
Jestli je dnes někdo hrdinou utkání je to Achraf Hakimí, který si připsal třetí asistenci. Krajní obránce se rozeběhl podél lajny a dostal se až do šestnáctky, kde přihrál na JADONA SANCHA. Ten sice stál v lehkém ofsajdu, ale rozhodčí to pustili, a tak gól do prázdné brány platí.

82

Žlutou kartu dostává Filipe Luís (Atlético Madrid), který při návratu do obrany dohrál soupeře. Krajnímu obránci se rozhodnutí nelíbí, ale už s ním nic neudělá.

80

Tak po delší době registrujeme největší hvězdu Madridu ve hře. Míč na levou stranu šestnáctky dostal Antoine Griezmann, jehož pokus po zemi zamířil jen do boční stany sítě.

79

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Christian Pulisic, přichází Jadon Sancho.

78

78. Ángel Correa (ATM)

78

Tak hostující celek byl blízko ke snížení, ale tvrdou ránu vyrazil Roman Bürki na tyč. Na pravé straně vnikl do šestnáctky Ángel Correa, jehož pumelici vyrazil domácí brankář na tyč.

76

Domácí celek se před ziskem míče dopustil faulu. Atlético Madrid bude rozehrávat standardní situaci zprava. uvidíme, zda se Španělům podaří alespoň snížit.

Borussia Dortmund – Atlético Madrid

4:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 38. Witsel (Hakimí), 73. Guerreiro (Hakimí), 83. Sancho (Hakimí), 89. Guerreiro

Karty:   13. A. Diallo (DOR), 90+3. Zagadou (DOR) – 35. Partey (ATM), 45+1. Lemar (ATM), 82. Luís (ATM), 87. D. Costa (ATM), 90+3. Á. Correa (ATM)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:12.

Borussia Dortmund: Bürki – Ł. Piszczek, A. Diallo, Zagadou, Hakimí – Delaney (35. Dahoud), Witsel – Pulisic (79. Sancho), M. Götze, Bruun Larsen (63. Guerreiro) – Reus.
Náhradníci: Hitz – Toprak, Guerreiro, Sancho, Dahoud, Weigl, Philipp.

Atlético Madrid: Oblak – Juanfran, Godín, Lucas Hernández, Luís – Lemar, Koke, Partey (46. Rodri), Saúl Ñíguez (70. Á. Correa) – D. Costa, Griezmann.
Náhradníci: Adán – Arias, N. Kalinić, Á. Correa, Rodri, Savić, Vitolo.

Rozhodčí: Taylor – Beswick, Nunn

Diváci: 60 099