Menu

Fotbal

Slovenský pohár - Slovnaft cup

FC ŠTK 1914 Šamorín – FK Poprad

1:1

po penal. (7:8) (0:0)

23.10.2018, 14:30 • Pomlé Stadium, Šamorín • 6. kolo • Miroslav Kováčik sk

Tipsport: 2.99 3.52 2.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

V nadstavenom čase registrujme záverečné striedanie zápasu. K pokutovým kopom sa nedostane Viktor Maťaš, ktorého strieda Slavomír Kica.

90+1

Hostia mali veľkú šancu na strelenie rozhodujúceho gólu. Center Vladimíra Kukoľa síce nebol najlepší, no následne sa lopta vrátila do súperovej šestnástky a Peter Maslo z tesnej blízkosti hlavičkoval nepresne.

87

Poprad dal gól! Tak si to predstavte, hostia v početnom oslabení dokázali vyrovnať skóre zápasu. Po centri z ľavej strany vrátil loptu do malého vápna Peter Maslo a ERIK STREŇO snáď z troch metrov hlavičkoval presne.

86

Posledné striedanie domáceho Šamorínu. Za potlesku fanúšikov odchádza z ihriska Mário Almaský, ktorého dnes bolo na trávniku vidno. Na jeho miesto prichádza Ľubomír Mezovský.

78

Šamorín dáva gól! Domáci futbalisti sa dostávajú do vedenia. Vynikajúcu prácu odviedol Matheus Pato, ktorý získal loptu pred šestnástkou súpera a kolmou prihrávkou našiel JURAJA PANČÍKA. Striedajúci hráč sa vyhol ofsajdovej pasci a prekonal Jána Maleca.

76

Hosťujúci tréner Marek Petruš posilňuje útok a na trávnik posiela Erika Streňa. Na lavičku náhradníkov si už sadá Štefan Holiš, ktorý sa počas zápasu do väčšej šance nedostal.

73

Druhé striedanie na strane domáceho celku. Na ihrisko prichádza Roman Sabler, no a pre dnešok má odpracované Kyle Knotek.

71

Domáci sa po rohovom kope nepresadili. Naopak, rýchly brejk Popradu potiahol po pravej strane Viktor Maťaš. Následne sa k strele z vnútra šestnástky dostal Štefan Zošák, no v poslednej chvíli ho zblokoval Kyle Knotek.

66

Veľká šanca na strane Šamorína. Po osi Mário Almanský a Kyle Knotek sa dostal k lopte Peu. Brazílčan si na hranici šestnástky zasekol súperovho obrancu, zostal sám pred bránou, ale Jána Maleca neprekonal.

64

Avizované striedanie je v tejto chvíli realitou. Pre zranenie pravého kolena končí v zápase Jakub Čunta a na jeho pozíciu vybieha čerstvý útočník domáceho tímu Juraj Pančík.

62

Prvé striedanie dnešného zápasu. Popradský tréner Marek Petruš posiela na ihrisko Dávida Galloviča. Ten nabehne do zápasu výmenou za trošku menej výrazného Denisa Janča.

45+1

V jedinej pridanej minúte sa dostal do šance Mathues Pato. Brazílčan dostal peknú prihrávku do šestnástky, tiesnený obrancami súpera vystrelil ľavačkou, ale veľmi dobrým zákrokom sa zaskvel Ján Malec.

37

Protesty hostí pokračovali ďalej a hlavný rozhodca to rieši kartovými trestami. Žltú kartu videl Lukáš Horváth a tiež kapitán Štefan Zošák, ktorému sa predošlý verdikt Patrika Hrčku vôbec nepáči.

36

Veľká komplikácia pre popradský celok. Jakub Hric fauloval jedného z domácich hráčov, ktorý by následne smeroval sám na bránu. Patrik Hrčka po chvíľke váhania a protestoch hráčov hostí napokon Hrica vylúčil.

26

Exekútorom priameho kopu bol vo výbornej forme hrajúci Matheus Pato. Pekne poslal loptu ponad múr, loptu nasmeroval k ľavej žrdi, ale veľmi dobrý zákrok predviedol brankár Malec.

24

Tak toto bol veľmi tvrdý zákrok od Kamila Zekuciu. Ten doslova zostrelil domáceho Šimona Šmehyla a je za to potrestaný žltou kartou. Pre Šamorín sa tak naskytá dobrá šanca na strelenie gólu.

20

Po faule na Jakuba Čuntu budú mať domáci futbalisti výhodu priameho kopu z ľavej strany. Okrem toho vidíme, že hlavný rozhodca vyťahuje z vrecka žltú kartu, ktorú adresuje zrejme Jakub Hric.

19

Prvú veľkú šancu zápasu mali domáci. Brazílčan Peu poslal krížnu prihrávku na Mária Almaského. Ten si následne loptu posunul do šestnástky, prudko vystrelil, ale trafil len Jána Maleca.

FC ŠTK 1914 Šamorín – FK Poprad

1:1

po penal. (7:8) (0:0)

Zpět na online

Branky: 78. Pančík – 87. Streňo

Karty:   20. Hric (PPD), 24. Zekucia (PPD), 37. Zošák (PPD), 37. Horváth (PPD)   36. Hric (PPD)

Penaltový rozstřel:
1. série:
0:0   Kukoľ (PPD)
1:0   Peu (SAM)
2. série:
1:1   Zošák (PPD)
2:1   Šmehyl (SAM)
3. série:
2:2   Horváth (PPD)
3:2   Pončák (SAM)
4. série:
3:3   Pajer (PPD)
3:3   Pančík (SAM)
5. série:
3:4   Streňo (PPD)
4:4   Pato (SAM)
6. série:
4:5   Zekucia (PPD)
5:5   Mezovský (SAM)
7. série:
5:6   Gallovič (PPD)
6:6   Sabler (SAM)
8. série:
6:7   Maslo (PPD)
7:7   Štrbák (SAM)
9. série:
7:8   Kica (PPD)
7:8   Fuják (SAM)

FC ŠTK 1914 Šamorín: Rožník – Marič-Bjekič, Pončák (C), Štrbák, Fuják – Šmehyl, Knotek, Pato – Almaský, Peu, Čunta.
Náhradníci: Pančík – Jánošík, Hajdúch, Pittner, Hruška, Sabler, Mezovský.

FK Poprad: Malec – Maslo, Pajer, Hric, Zekucia – Jančo – Maťaš, Zošák (C), Kukoľ – Horváth, Holiš.
Náhradníci: Knurovský – Palša, Kica, Streňo, Slebodník, Gallovič, Urbanič.

Rozhodčí: Patrik Hrčka – Martin Vitko, Matej Barenčík – Anton Ihring

Diváci: 210