Menu

Hokej

NHL

New Jersey Devils – Dallas Stars

3:0

konec (1:0, 2:0, 0:0)

17.10.2018, 01:00 • Prudential Center, Newark • Martin Schwarz (@MartinSmuci)

Tipsport: 2.17 3.93 2.89 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

57:43

Tímhle nejspíš dallaské šance definitivně končí. Hintz zasáhl Palmieriho vysokou holí do obličeje a Devils si dnes zahrají ještě jednu přesilovou hru. O vítězi je velmi pravděpodobně rozhodnuto.

55:22

Dnes druhá velká šance Taylora Halla. Opět byl sám proti Chudobinovi, ale opět jej trefil do výstroje. Hall by si za dnešní výkon branku také zasloužil.

50:43

Nico Hischier a jeho moc pěkné sólo kolem obránců soupeře. Švýcarský mladík v dresu Devils ale nedotáhl akci až do konce, Chudobin ho včas zastavil betonem.

46:18

Moc dlouho se v plném počtu nehrálo. Tentokrát si jde sednout hokejista z druhé strany barikády. Hostující Julius Honka nedovoleně bránil Palmieriho, přesilovka pro domácí.

44:41

Po střele Tylera Seguina z pravé strany zazvonila tyčka branky New Jersey. Kinkaid má dnes mimo jiné hodně dobře postavenou klec.

44:05

Dvě minuty za sekání míří k nelibosti domácího publika odsedět střelec první branky Kyle Palmieri. Přesekl totiž soupeři hokejku vejpůl, tady nebylo o čem diskutovat.

42:28

Po vhazování v útočném pásmu Dallasu si to rozdali Miles Wood a kapitán hostů Jamie Benn. Byla to pořádně tvrdá bitka, kterou nakonec ovládl hokejista New Jersey. Oba kohouti samozřejmě dostanou za rvačku pětiminutové tresty.

36:19

36:19 Jean-Sébastien DEA - 3:0

36:19

Devils právě vstřelili branku!
Jako bych to zakřikl. Další branka totiž vzápětí přichází. Hostující gólman Chudobin ztratil v jednom ze střetů před klecí hokejku, a to byl posléze problém. Nechal se totiž situací natolik rozhodit, že mu do sítě propadla nečekaná střela, kterou vyslal JEAN-SEBASTIEN DEA. Donedávna neznámý útočník dává už svůj třetí gól sezony a hlavně posílá New Jersey do tříbrankového vedení. Bez asistence.

33:07

Hosté doplácejí na zbytečné fauly, tady je další z nich a znovu jdou tedy do oslabení. Nyní si menší trest za podrážení vysloužil Lindell, který už poslušně odjel za katr. Další přesilovka Devils.

28:22

Nejprve střela Palmieriho, potom dorážka Hischiera. Tentokrát už měl Chudobin štěstí, že ho Devils u levé tyče nepřekonali.

27:38

Je tu každopádně další přesilovková šance pro domácí mužstvo. Mattias Janmark si musí jít na dvě minuty posedět, protože držel Damona Seversona.

27:15

Taylor Hall uháněl sám na branku Dallasu, ale Chudobina nepřekonal. Útočník New Jersey tedy nadále čeká na svůj první gól ročníku.

22:03

22:03 Blake COLEMAN - 2:0

22:03

Devils právě vstřelili branku!
Blesk z čistého nebe, který právě vyletěl na branku Dallasu a skončil za zády hostujícího brankáře. Ďáblové po klidném začátku prostřední části poměrně nečekaně skórují. Jejich forvard BLAKE COLEMAN se uvolnil za pravým kruhem, kde na nic nečekal a bez větší přípravy vypálil ke vzdálenější tyči. Ač se tam Anton Chudobin ze všech sil natahoval, kotouč vyrážečkou nevyrazil a inkasoval. Devils tak vedou 2:0. Asistence: Damon Severson.

16:27

Útočník domácích Taylor Hall už dnes podruhé mizí za vrátky trestné lavice. Tentokrát si rozhodčí všimli, že podrazil svého soupeře. Takže druhá přesilovka pro Dallas.

14:08

Byl to nyní nejspíš Jason Spezza, kdo po nahození Radulova trefil levou tyčku. Dallas byl hodně blízko vyrovnání.

13:29

Početní výhodu si vyzkoušejí také Stars. Ben Lovejoy totiž dostává od rozhodčích dvě minuty za hákování a bude pozorovat, jak se jeho spoluhráči brání ve čtyřech.

07:09

Tak pozor, nakonec se vylučuje na obou stranách barikády. Taylor Hall dostává menší trest za zdržování hry po vyhození kotouče. A za Dallas si jde sednout Jamie Benn, který se provinil držením proti Palmierimu.

06:01

Jsou tu další komplikace pro Dallas Stars, opět totiž inkasují trest. Opět jsou to dvě minuty za krosček, které tentokrát musí odsedět Julius Honka.

05:56

Ještě skrumáž kolem Chudobinovy branky. Gólman Dallasu úplně ztratil přehled o situaci a měl spíše štěstí, že nikdo v červeném dresu nedoklepl kotouč do sítě.

03:42

03:42 Kyle PALMIERI - 1:0

03:42

Devils právě vstřelili branku!
Tak tomuhle se říká forma na začátku sezony jako hrom. Útočník New Jersey KYLE PALMIERI zatím jede jako dobře namazaný stroj. Střílí už svou sedmou branku od startu nového ročníku NHL, tentokrát využívá přesilovou hru. Na levé straně se nádherně opřel do kotouče, který mu přistrčil obránce Will Butcher a nedal brankáři Chudobinovi šanci. Dallas tedy musí už v prvních pěti minutách dohánět. Asistence: Will Butcher, Taylor Hall.

02:41

New Jersey Devils si hned na začátku utkání zahrají přesilovou hru. Dvě minuty za krosček totiž inkasuje Connor Carrick, který musí pykat menší trest za katrem. Tak uvidíme.

01:35

Ben Lovejoy a jeho zajímavá dorážka Noesenovy střely na brankovišti. Ben Bishop je ale zatím připraven vyrážet všechny kotouče před sebe.

New Jersey Devils – Dallas Stars

3:0

konec (1:0, 2:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Palmieri (Butcher, Hall), 23. Coleman (Severson), 37. Dea

New Jersey Devils: Kinkaid (Läck) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zacha, Noesen – Wood, Zajac, Quenneville – Boyle, Coleman, Dea.

Dallas Stars: Chudobin (Bishop) – Lindell, J. Klingberg, Honka, Heiskanen, C. Carrick, R. Polák – Ja. Benn, Seguin, Comeau – Spezza, Radulov, Janmark – Faksa, Pitlick, D. Shore – B. Ritchie, G. Smith, Hintz.

Rozhodčí: Hebert, Charron – Nowak, Racicot

Diváci: 12 808

Průběh zápasu
1. třetina
02:41 DAL 2 C. Carrick, krosček
03:42 NJD 1:0 Palmieri (Butcher, Hall)
06:01 DAL 2 Honka, krosček
07:09 NJD 2 Hall, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
DAL 2 Ja. Benn, držení
13:29 NJD 2 Lovejoy, hákování
16:27 NJD 2 Hall, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
22:03 NJD 2:0 Coleman (Severson)
27:38 DAL 2 Janmark, držení
33:07 DAL 2 Lindell, podrážení
36:19 NJD 3:0 Dea
Po 2. třetině
3. třetina
42:28 NJD 5 Wood, bitka
DAL 5 Ja. Benn, bitka
44:05 NJD 2 Palmieri, sekání
46:18 DAL 2 Honka, nedovolené bránění
57:43 DAL 2 Hintz, vysoká hůl
Konec