Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Německo – Irsko

2:0

konec (2:0)

16.10.2018, 18:15 • Albstadion, Heidenheim (GER) • Skupina 5 • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.21 6.36 12.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Ryan Delaney mohl v závěru zápasu vykřesat naději, když po chybě obránce Německa po centru ze standardní situace orazítkoval z blízkosti po zemi pravou tyč brány!

79

79. Marcel Hartel a jeho skvělá individuální akce v závěru duelu

79

Marcel Hartel předvedl skvělý individuální průnik, v jehož závěru se k němu míč šťastně odrazil od paty jednoho z Irů a jeho přízemní volej zpoza vápna těsně minul pravou tyč!

77

Střídání v týmu Irsko: ze hřiště odchází Ronan Hale, přichází Reece Grego-Cox.

77

Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Timo Baumgartl, přichází Lukas Klostermann.

73

James Dunne to ve středovém kruhu přehnal s důrazem a za ostrý faul byl potrestán žlutou kartou.

65

Střídání v týmu Irsko: ze hřiště odchází Danny Kane, přichází James Dunne.

57

Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Janni-Luca Serra, přichází Gian-Luca Waldschmidt.

51

A další německá šance! Na konci nádherné kombinační akce stál Johannes Eggestein, útočník Brém ale přízemní střelou z blízkosti těsně minul vzdálenější levou tyč!

49

Kapitán německé reprezentace Timo Baumgartl si na pravém křídle v blízkosti šestnáctky zpracoval míč po přihrávce od postranní čáry a přízemní technickou střelou těsně minul vzdálenější levou tyč brány Liama Bossina!

42

Liam Bossin vyrazil centr z levého křídla pouze před sebe a od jednoho z hráčů Německa se málem odrazil do sítě, ze vzduchu se ale snesl na brankovou čáru a hosté ho poté odpálili!

40

40. Levin ÖZTUNALI - 2:0

40

Německo právě vstřelilo branku!
LEVIN ÖZTUNALI si z pravé strany šestnáctky navedl míč na osu hřiště a z hranice pokutového území napřáhl levačkou k nádherné technické střele, která vymetla vzdálenější levý horní roh brány! Parádní trefa, po níž Německo vede 2:0.

35

Levin Öztunali na pravé straně šestnáctky napřáhl k parádnímu voleji a jeho přízemní střela z úhlu se otřela o přední pravou tyč, od které míč zamířil do zámezí!

32

32. Janni-Luca SERRA - 1:0

32

Německo právě vstřelilo branku!
JANNI-LUCA SERRA si naběhl na vzdálenější levé tyči na krásnou přihrávku přes šířku pokutového území z pravé strany a bez problému míč přízemní střelou bez přípravy poslal do zívající brány! Německo vstoupilo do zápasu parádně a po řadě šancí se zaslouženě ujalo vedení.

31

A opět Abdelhamid Sabiri, který na ose hřiště napřáhl ze střední vzdálenosti k parádní táhlé střele, jenž mířila do levého horního rohu brány, nakonec se ale od břevna odrazila za bránu!

30

Abdelhamid Sabiri si naběhl na vzdálenější levé tyči na krásný přetažený centr z rohového kopu, prudkou hlavičkou ale zamířil pouze do míst, kde stál Liam Bossin, který míč vyrazil!

29

Němci rozehráli rohový kop nakrátko a Levin Öztunali přízemní střelou z pravé strany šestnáctky mířil ke vzdálenější levé tyči, jenže Jordan Shipley ve skluzu míč odvrátil na rohový kop!

23

Liam Kinsella sáhl ve středu hřiště k ostrému faulu, který vyvolal vášně a také žlutou kartu, které se marně snažil vyhnout.

9

Josh Cullen na ose hřiště napřáhl ze střední vzdálenosti k přízemní střele, která zamířila pouze doprostřed brány, a Moritz Nicolas s problémy míč nadvakrát zachytil. K dorážce se snažil dostat Ronan Hale, jenže byl u míče o sekundu později.

Německo – Irsko

2:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 32. Serra, 40. Öztunali

Karty:   23. Kinsella (IRL), 73. Dunne (IRL)

Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 17:2. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 7:6.

Německo: Nicolas – Baumgartl (C) (77. Klostermann), Koch, Uduokhai, Mittelstädt – Öztunali, Sabiri, Ochs, Hartel – J. Eggestein, Serra (57. Waldschmidt).
Náhradníci: Nübel, Körber – Klostermann, Maier, Waldschmidt, Neuhaus, M. Eggestein. Trenér: Stefan Kuntz.

Irsko: Bossin – Whelan, Sweeney, Delaney, Kane (65. Dunne) – Donnellan, Cullen (C), Kinsella – McGrath, Shipley – Hale (77. Grego-Cox).
Náhradníci: O'Hara – Charsley, Grego-Cox, Dunne, Quigley, McIoughlin, Mulraney. Trenér: Noel King.

Rozhodčí: Karim Abed. Asistenti: Cyril Gringore, Mikael Berchebru. Čtvrtý rozhodčí: Florent Batta (všichni FRA)