Menu

Volejbal

Mistrovství světa žen

Itálie – Japonsko

3:2

konec (25:20, 22:25, 25:21, 19:25, 15:13)

15.10.2018, 12:20 • Nippon Gaiši Hall, Nagoja, Japonsko • Skupina G • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.07 8.47 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

15:13

Paola Egonuová dostala podle předpokladů nahrávku do zóny číslo jedna. Stopa jejího úderu se ale musela zkoumat až na videu. Nakonec je ale míč v kurtu a Italky slaví vítězství v pěti setech!

14:13

Také druhý mečbol je smazán. Syllaová byla ubráněna, na druhý pokus smečovala Syllaová pouze do japonského bloku. Je tady oddechový čas pro Italky.

14:11

Po servisu Paoly Egonuové přicházejí tři mečboly! Egonuová zatlačila servisem, Italky se ubránily lehkému útoku a poté zakončila výměnu Syllaová.

13:11

Možná rozhodující náskok pro Italky. Syllaová zablokovala na středu sítě Arakiovou. Japonky ihned reagují oddechovým časem.

10:9

Itálie zcela otáčí průběh páté sady. Išiiová tentokrát narazila na blok Danesiové s Egonuovou. Japonsko si bere oddechový čas.

6:8

Při změně stran ale vedou domácí o dva body. Také Taširová nyní hraje středem sítě s Okumuraovou.

19:25

O vítězkách rozhodne opravdu důležitá pátá sada! Šinnabeové se poprala s vysokou nahrávkou a vytloukal blok Italek.

18:24

Cambiová přichází z lavičky na podání. Nyní ale už na řadu přicházejí setboly. Išiiová sice nepřihrála ideálně, ale Italky byly při útoku v síti.

17:22

Přece jen je tady snížení. Išiiová byla ubráněna, poté si neporadila s blokem ani Šinnabeová a to už potrestala Chirichellaová. Japonsko si bere oddechový čas.

11:18

Italky jsou naprosto mimo hru. Syllaová byla ubráněna, následně se prosadila z bodovky Išiiová. Trenér italského týmu si bere oddechový čas.

10:16

Neskutečný nápor ve středu čtvrté sady od Japonek. Egonuová vyhodila i nyní míč do autu a Japonsko vede při druhém technickém oddechovém čase o šest bodů.

7:8

Při technickém oddechovém čase vede domácí reprezentace o jediný bod. Egonuová riskovala na podání, ale Japonky zareagovaly útokem ze středu sítě.

4:6

Pátý bod v řadě pro Japonsko. Egonuová neuspěla v útoku a to potrestala Akiraová. Neskutečný výkon Japonec v obraně. A Italky si musí brát oddechový čas.

25:21

Italky si berou třetí set pro sebe! Právě Kogaová poslala podání na Bosettiovou, následně právě italská smečařka dostala nahrávku na hlavní kůl a ukončila třetí dějství.

24:20

Čtyři setboly pro Itálii. Po servisu Šinnabeové smečovala Egonuová z hlavního kůlu přesně do zadní části kurtu.

22:18

Třetí sadu už by si Italky měly pohlídat. Po ubráněné Kogaové se prosadila znovu Paola Egonuová. Japonsko si ještě žádá oddechový čas.

16:12

Při druhém technickém oddechovém čase vede Itálie o čtyři body. Syllaová smečovala do připravené obrany, ale Japonky se nedokázaly prosadit v útoku. Nakonec smečovala Egonuová do obličeje bránící Išiiové.

14:10

A další odskočení pro evropský celek. Išiiová smečovala po nepřesné nahrávce pouze do italského bloku. Je tady oddechový čas pro Japonsko.

8:6

Při prvním technickém oddechovém čase vede Itálie o dva body. Syllaová sice první útok poslala do bloku, ale na druhý pokus již zasmečovala do dlouhé diagonály.

22:25

Cambiová přichází posílit servis. Danesiová chtěla zabránit japonské nahrávačce hrát na druhou přes, ale přitom jí sáhla do úderu. Druhý set putuje na konto Japonek.

21:24

Tři setboly pro Japonsko. Středem sítě položila míč na zem Okumuraová.

18:21

Učisetová přichází z lavičky na podání. Italky zaváhaly v útoku a ve druhé sadě to budou mít velmi těžké. Po chybě Egonuové je tady oddechový čas.

14:16

Italky se nadechují k obratu. I nyní zaútočila nekompromisně k boční lajně Egonuová a na to už reaguje oddechovým časem japonská trenéra.

11:16

Při druhém technickém oddechovém čase ale vedou domácí volejbalistky o pět bodů. Po vysoké nahrávce se prosadila parádním útokem po lajně Išiiová.

9:14

Syllaová na podání. Italky se ubránily, ale bodovku nedokázala proměnit Bosettiová. Toho už využila Kogaová a její smeč po ztrácené nahrávce. Itálie si bere oddechový čas.

4:8

Při první technickém oddechovém čase vede Japonsko o čtyři body. Servis Chirichellaové doplachtil jen do autu.

25:20

První set míří k Italkám. Bosettiová byla zachráněna Malinovovou, která jí připravila ideální pozici k útoku a smečařka Itálie tak mohla ukončit první sadu.

24:18

Šest setbolů pro Itálii! Bosettiová uspěla na přihrávce, poté ale nemohla smečovat. Vše ale ukončila blokem Danesiová.

21:15

První sadu už by měly Italky dotáhnout do vítězného konce. Po servisu Egonuové smečovala pouze s dotekem sítě Kurogová. Japonsko si bere oddechový čas.

17:13

Italkám se daří znovu odskočit na čtyři body. Kurogová smečovala jen do vysokého bloku Egonuové. Na řadu přichází také oddechový čas pro Japonsko.

16:13

Při druhém technickém oddechovém čase vede Itálie o tři body. Kogaová servírovala plachtu daleko do zámezí.

8:4

A právě Arakiová byla tentokrát na podání. Míč ale z její ruky vylétl pouze do autu a Italky tak vedou při prvním technickém oddechovém čase o čtyři body.

Itálie – Japonsko

3:2

konec (25:20, 22:25, 25:21, 19:25, 15:13)

Zpět na online

Itálie: Cambiová, Malinovová – Ortolaniová, Pietriniová, Bosettiová, Syllaová – Chirichellaová (C), Danesiová, Fahrová, Lubianová – Nwakalorová, Egonuová – De Gennarová, Parrocchialeová Trenér: Davide Mazzanti

Japonsko: Tominagaová, Taširová – Kogaová, Šinnabeová, Išiiová, Učisetová, Kurogová – Iwasakaová (C), Arakiová, Šimamuraová, Okumuraová – Nagaokaová – Inoueová, Kobataová Trenérka: Kumi Nakadaová

Rozhodčí: Patricia Rolfová (USA) – Susana Maria Rodriguezová Jativaová (ESP)