Menu

Futsal

2. Futsal liga východ

USK Ostrava – ASM Dolní Loučky

3:5

konec (1:3)

13.10.2018, 20:00 • SH TJ OStrava, Varenská 3098 • 3. kolo • Nikolas Papadopulos

Tímto se s vámi loučím, přeji krásný zbytek večera a snad někdy zase u futsalu naviděnou. (21:51:54)
Velmi sympatický výkon nováčka soutěže ovoce nepřinesl. Rozhodla přesnost zakončení a góly ze střední vzdálenosti. Nutno také podotknout, že pověstné štěstíčko stálo na hostující straně, zejména na konci obou poločasů by domácí potřebovali, aby alespoň z nějakého mráčku zapršelo. Kolenko bude muset na nepřízeň osudu při zakončení rychle zapomenout, neboť už v pátek USK čeká další bitva o ligové body, tentokrát je v pátek 19. října čeká dlouhoočekávané městské derby proti Baníku Ostrava. Baník sice do tohoto utkání bude vstupovat v roli favorita, ale jak víme futsal nemá logiku. Přijďte tedy borce z USK podpořit, já byl dneska na futsale poprvé v životě a odcházím emočně velmi naplněn.

Konec zápasu.

39:50

Gólman hostí si dnes postavil tyče opravdu dobře. Střela i následná dorážka Kolenka totiž skončily na brankové konstrukci a tato zvonkohra bude Večeřovi znít v uších po celou cestu na Jižní Moravu.

38:45

Tým USK Ostrava právě vstřelil branku!
Po nápadité přihrávce Teofila zavěsil Kolenko pod břevno. To bude ještě drama. Jako od Shakespeara!

38:20

Utkání sleduje 19 diváků. Děkujeme za přetrvávající přízeň!

38:15

Ostravané sice tlačí, ale nemohou najít recept na pevnou obranu Dolních Loček. Hosté si však musí dát pozor na fauly, neboť jich už na své konto připsali pět.

37:45

Ze zajímavé pozice střílel Vyka. Svůj projektil však mezi tři tyče nenasměroval.

37:00

Zápas je ke svému konci výrazně vyhrocený. Nechybí sporná rozhodnutí, emoce, ani zajímavé příležitosti. Jednou z nich byl přímý kop Kolenka.

35:45

Dolní Loučky právě vstřelily branku!
Jílek nejprve s rozehrávkou přímého kopu nikterak nespěchal, ale ránu vypiloval a poslal ji do pravého rohu Krumniklovy svatyně.

35:00

Loučky se jen brání a po zbytek zápasu se patrně budou spoléhat jen na svou obětavost a breaky.

33:20

Papadopulosův projektil z pravého křídla vytěsnil Večeřa.

33:00

Druhá branka otočila obraz hry. Ostravané jsou povzbuzeni a jsou teď všude dříve, než hráči Dolních Louček, kteří zjevně začínají tavit. Trenér hostí je s pasivitou svých hráčů hrubě nespokojen.

31:45

Křeče dostihly hostujícího kapitána Pořízka. To je pro jeho tým nemilá zpráva. Dvougólový střelec je v dnešním zápase výraznou oporou.

31:25

Tým USK Ostrava právě vstřelil branku!
Tentokrát už to Teofilovi vyšlo. Ze středu hřiště vypálil a po Hrazděrově teči skončil míč v síti.

30:45

Teofil se drze probíjel obraným valem soupeře až si vykoledoval přímý kop ze zajímavé pozice. Ten však Kolenko neproměnil.

30:30

Váhavou rozehrávku hostů vystihl Krejčí, Večeřu však nepřekonal. Ten i ve druhém poločase drží svůj tým nad vodou.

28:45

Žlutou kartu dostává Teofil (USK Ostrava).

28:30

Jihomoravané si počínají velmi zkušeně a nepouští ostravské do šancí, kterými by mohli korigovat skóre.

27:30

Hrozná hrubice domácího Krejčího při rozehrávce, kterou hosté málem potrestali. Krumnikl byl však proti.

27:00

Dolní Loučky si včas uvědomily, že pasivita je cestou ke zhoubě a má momentálně více ze hry. Od Ostravy bych však vzhledem ke stavu čekal větší aktivitu při napadání. Čas se jim totiž krátí.

25:30

Lavička Louček není spokojená s mnohými výroky rozhodčích, je jim to však platné jako mrtvému zimník.

24:35

Papadopulos obětavě zblokoval nebezpečnou střelu Jílka.

24:20

Po čtvrté brance se Dolní Loučky zatáhly a iniciativu přejímá USK. K žádné velké příležitosti se však zatím nedostali.

23:00

Přímý kop Kolenka z pravé strany hřiště vychytal Večeřa.

22:45

Dolní Loučky právě vstřelily branku!
To byla krása! Juříček se za půlí uvolnil a vystřelil šílenou pumelici pod břevno ostravské branky, jako to dělával Josef Gabčo st. v dobách své největší slávy ve dresu fotbalových Neratovic.

21:20

Z úvodních sekund druhé půle lze vyčíst, že kvalita je spíše na kopačkách hostujícího celku. Do průběhu zápasu však promluví již zmiňované fyzické síly. Tudy by zase mohla vést cesta pro domácí.

20:01

Začal druhý poločas.
Tempo prvního poločasu bylo strhující, až s podivem, když se podíváme kolik hráčů je na obou stranách. Hosté si vytvořili slibné vedení, avšak s blížícím se koncem první dvacetiminutovky byla vidět větší fyzická připravenost domácích studentů. Těžko říct jakou taktiku nastaví trenéři do druhé dvacetiminutovky. Těšíme se na druhý poločas, zápas je stále otevřený.
Opravdu strhující závěr úvodní dvacetiminutovky. Domácí hráči kontrolovali mičudu a čekali do posledních vteřin na finální akci. Avšak akce byla až profesorsky přesná a skončila na tyči.

20:00

První poločas skončil.

19:30

Hostující Juříček po faulu na svou osobu vysvětlil faulujícímu hráči, že takto opravdu ne! K tomuto vyjádření použil slovník Milana Baroše. To je sice v tomto regionu něco jako Bůh, ale takovéto móresy na druholigové palubovky skutečně nepatří.

19:05

Dolní Loučky právě vstřelily branku!
Ale, ale! Jako blesk z čistého nebe se před brankou objevil Pořízek a prostřelil Krumnikla.

18:45

USK Ostrava je při chuti! Hostům navíc začíná docházet šťáva, neboť momentálně nemají možnost střídání po zranění jednoho z hráčů. Nevyplatilo se jim tak přijet v nízkém počtu a už pokukují po časomíře. Poločasová přestávka jim příjde vyloženě vhod.

17:34

Tým USK Ostrava právě vstřelil branku!
Lavička domácích měla pravdu! Jen co na ní padlo "Pojďte otevřít tu konzervu hoši, to půjde!", vsítil branku Hrazděra po posunutí od Teofila.

17:15

Tato pasáž hry je na zajímavé situace chudší. Obě mužstva pozorně brání.

16:00

Výhodu domácích po faulu nevyužil Kaduch. Večeřa znovu na svém místě.

15:00

Z brankáře hostí Václava Večeřy sálá klid, kterým příznivě ovlivňuje defenzivní hru i rozehrávku svých spoluhráčů v poli. Je to taková nadpřirozená bytost, tichý kouzelník, kterého by si přál mít v mančaftu každý trenér 2. ligy.

14:25

Zajímavou průnikovou přihrávku Teofila vystihl gólman Večeřa.

13:00

Rozhodčí postrašil hráče obou mužstev, kdy ukázal, že karty dnes v šatně opravdu nenechal. Žádnému aktérovi však kartu neudělil.

12:10

Hned po této situaci se však po signálu dostal do šance nejdříve Krejčí a po něm z dorážky Vyka. Ani jeden však síť nerozvlnil. Ostravu zatím sráží chabá efektivita.

12:00

Emoce planou! Po nepřehledné situaci v brankovišti hostí jsou Ostravští nespokojení a reklamují verdikt u rozhodčího.

11:30

Na obou stranách šance střídá šanci. Krumnikla nejdřív z dálky prověřil Jílek, na druhé straně se do šance dostal z levého křídla Hrazděra.

11:00

Hosté z Louček napadají výrazně výše, než domácí. Potvrzují se tedy předzápasové prognózy, kdy se od USK čekala spíše obětavá, houževnatá obranná práce a aktivita bude spíše přenechána hostím.

9:30

Ostrava se snaží uklidnit hru, ale na hřišti se v posledních vteřinách spíše hledá.

8:16

Dolní Loučky právě vstřelily branku!
Pořízek nekomprosně napálil odražený míč do pravé šibenice ostravské branky. Takový futsal baví.

8:00

Neskutečný pohyb lapačkou Krumnikla probudil i domácí fanoušky. Sledovat takový ukázkový semafor byla radost.

7:15

Krejčí v posledním okamžiku skvělým obraným zákrokem zabránil velké šanci Urbánka, který se ocitl tváří v tvář Krumniklovi.

7:00

Tomáš Kaduch drží rozehrávku domácí v obraných řadách.

6:00

Z průběhu utkání jde vidět, že Loučky jsou zvyklé na důraznější hru. USK se hře musí přizpůsobit, jestli chce v dnešním zápase pomýšlet na úspěch.

5:00

Po zaváhání hostující obrany při standardní situaci šel sám na brankáře hostí Kolenko. Večeřa však nadále drží čisté konto. Ze hry má však v posledních minutách více Ostrava.

4:00

První branka však více nabudila domácí studenty, kdy se Kolenko dvakrát dostal do zajímavé příležitosti. Bohužel v obou případech odmítl vyrovnání.

2:56

Dolní Loučky právě vstřelily branku!
Juříček se jako štírek prosmýkl z pravého křídla ke střele, kterou sice gólman Krumnikl chytil, ale na následující dorážku Šmídy neměl nárok.

1:30

Hostující Pořízek a po něm Urbánek hned ze začátku prověřili gólmana domácích.
Začátek utkání byl o pár minutek pozdržen kvůli technických problémům.

00:01

Utkání právě začalo.
V dnešním zápase třetího kola 2. futsalové ligy, skupiny Východ se utká domácí USK Ostrava s hostujícími borci z ASM Dolních Louček. Oba týmy přijely ve skromnějším počtu a pro oba zúčastněné platí i obdobná situace v tabulce, kdy v dosavadních dvou kolech získaly shodně po třech bodech. Už před zápasem je v hale cítit napjatá atmosféra a všichni fanoušci hoří zvědavostí, jak utkání dopadne. Ochozy se pomalu plní...
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

USK Ostrava – ASM Dolní Loučky

3:5

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 18. Hrazděra (Teofil), 32. Hrazděra (Teofil), 39. Kolenko (Teofil) – 3. Šmída (Juříček), 9. Pořízek, 20. Pořízek (Juříček), 23. Juříček, 36. Jílek

Karty:   29. Teofil (UOV)

USK Ostrava: Krumnikl Marek, Papadopulos Nikolas, Hujboj Mateusz, Kaduch Tomáš, Krejčí Martin, Teofil Lukáš, Kolenko Jakub, Vyka Marek

ASM Dolní Loučky: Večeřa Václav, Jílek Tomáš, Panáček Tomáš, Juříček Tomáš, Šmída Roman, Urbánek Petr, Pořízek Dominik, Tylč Adam

Rozhodčí: Tomáš Markovský, Radim Filipský