Menu

Hokej

2. liga - Sever a Střed (ČR)

HC Letci Letňany – HC Trutnov

0:6

konec (0:1, 0:3, 0:2)

13.10.2018, 17:00 • 9. kolo • Libor Kokoška

Tipsport: 2.25 4.5 2.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je od nás vše. My děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (20:19:21)

Konec zápasu.

59:54

6 sekund před konce se bude vhazovat před hostujícím brankářem.

59:30

Turnov drží puk v útoční třetině kluziště a vypadá to, že zbytek utkání bude mít klidný průběh.

59:00

Poslední minuta třetí třetiny.

58:39

Ani tentokrát to Letcům nevyšlo! V koncovce utkání jsou Letňany lepším celkem.

58:00

Poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:37

I na druhé straně to jiskří! Bekhendový pokus Jaroslava Ukhina ale nebyl pro gólmana domácího celku obtížný problém! Dokázal ho totiž bez problémů vyrazit mimo branku.

57:03

Další pokus Letňan! Tentokrát byl z levé strany kluziště! Ale i tentokrát skončil pouze v lapačce Ašenbrennera.

56:32

Letňany tento zápas ještě nevzdávají! Důkazem je další pokus Jiřího Horáka! Ten sice dokázal trefit branku, ale mířil pouze do míst, kde byl už připravený Ašenbrenner.

55:42

Další střela na střelecké konto Letců! Tentokrát si pokus připisuje Jaroslav Chlouba, který z modré lajny testuje ostražitost hostujícího brankáře.

54:54

Ani jeden z pokusů letňanských hráčů nepatřil neohrozil soupeřovu branku. Obě dvě střely z modré lajny totiž mířily vedle branky Ašenbrennera.

53:14

Trutnov právě vstřelil branku!
Tak to bylo něco! Trutnovský celek zatlačil na letňanskou branku. Výsledkem je gól JAKUBA MARTINCE! Předcházeli tomu ale tři velké šance jeho spoluhráčů a obrovský zmatek před letňanskou brankou. Martincův gól už je taková třešnička na dortu, jednalo se totiž v mnohém o spíše baseballový úder. Tento gól je bez asistence.

52:13

Hra teď nabírá neuvěřitelné tempo. Puk putuje z jedné části hřiště do té druhé. Vše navíc zdobí velký pokus střel, technické dovednosti a tvrdé střety.

51:00

Ani jeden z pokusů trutnovského hráče Daniela Svobody neohrozil letňanskou branku. Poprvé dobře zasáhl Žingor, napodruhé už neprostřelil obranný val z těl.

50:00

Letňany jsou teď lepším celkem. Jen díky skvěle chytajícímu Ašenbrennerovi si Trutnov drží nulu na svém kontě.

49:06

Ani tentokrát střela Letňan neprošla do trutnovské branky. I když pokus Václava Berana vypadal více než slibně.

48:10

I na druhé straně to jiskří! Jakub Martinec ale přehnal svůj lob a místo brankáře přestřelil celou branku domácího celku.

47:56

I na druhé straně to jiskří! Ani jedna střela z hokejek letňanských hráčů neměla gólové parametry. Tu druhou vyslanou Lukášem Nedorostem si navíc dokázal trutnovský gólman pokrýt lapačkou.

47:03

HC Letci Letňany hrají v plném počtu. I tentokrát se ukázalo, že přesilovky nejsou silnou stránkou trutnovského celku.

45:34

Kdo by to čekal, že takřka největší šanci si Letňany připíšou v oslabení! Jaroslav Chlouba vybojoval puk v soupeřově obranné třetině. Neváhal a zkusil svoje štěstí. Trefil ale pouze připraveného brankáře hostujícího celku.

45:03

Na kluzišti se strhla mela! Dva hráči se do sebe nepříjemně pustili! Situaci ukončil až rozhodčí nekompromisním rozhodnutím. Dominik Barbora si půjde na dvě minuty sednout za hrubost. Letňanské střídačce se toho rozhodnutí pramálo zamlouvá.

44:08

Trutnov právě vstřelil branku!
Tak to byla střela za kterou by se nemusel stydět leckterý extraligový hráč! DAVID GABRIEL se v přesilové hře napřáhl k pokusu z modré lajny, který zastavila až branková síť. Z dnešního zápasu se pomalu stává debakl pražské celku. Asistence: Pavel Fedulov, Jakub Tatar

43:54

Alexandr Surovov stál na konci povedené kombinace hostující celku. Z dobré pozice ale netrefil branku. Jeho pokus skončil vysoko nad brankou.

42:22

Adam Keller vymyslel novou definici zbytečného faulu a za souboj na druhé straně kluziště než byl puk si jde na dvě minuty sednout. Jednalo se totiž o bolestivý krosček.

41:30

Už takřka minuty se o puk bojuje v levém rohu kluziště.

41:00

První šanci druhé třetiny si připisují překvapivě domácí. Tomáš Dyrynk sice nedokázal zužitkovat takřka osamocený nájezd na trutnovskou branku, zato jeho překvapivá střela dala možnost jeho spoluhráčům dorážet. Nikdo z letňanských ale tuto velkorysou nabídku nevyužil.

40:04

I úvodní buly třetí třetiny si připisují domácí. Konkrétně Tomáš Schwamberger.

40:01

Začala třetí třetina.
I v druhé třetiny byli hosté z Trutnova jasně lepším celkem. Ve 23. minutě se prosadil Svoboda, v 28. minutě přidal gól Janoušek. Už jen kosmeticky upravil skóre ve 37. Martinec.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:48

I kdyby Václav Beran ze svého pokusu na úrovni modré lajny skóroval o gól by se nejednalo. Byl totiž odpískán ofsajd.

39:00

Poslední minuta druhé třetiny.

38:34

Velmi dobrý zákrok si teď připisuje domácí brankář! Dokázal totiž zlikvidovat osamocený nájezd Jaroslava Ukhina.

36:43

Trutnov právě vstřelil branku!
Tak to byla hokejová nádhera! JAKUB MARTINEC obdržel přihrávku od svého spoluhráče Jakuba Kmoška. A bez větších komplikací uklidil puk do soupeřovy branky. Trutnov jde už do čtyřbrankového vedení! Asistence: Jakub Kmoška, Petr Chytráček

35:59

Už i HC BAK Trutnov hraje v plném počtu.

35:40

Do šance se dostal hostující David Smékal. Z dobré pozice na levé straně ale trefil pouze výstroj domácího brankáře.

34:49

HC Letci Letňany hrají v plném počtu. Teď tak mají více než minutovou přesilovou hru.

33:59

Přesilové hry zřejmě nepatří mezi silnou stránku. Nedokázali ani jednou vystřelit. Teď si navíc půjde Lukáš Vácha na dvě minuty sednout na trestnou lavici. Dopustil se nedovoleného bránění. Bude se tak hrát 4 na 4.

32:49

Jiří Horák si jde na dvě minuty odpočinout na trestnou lavici. Letňany tak budou hrát oslabení.

31:00

Trutnov je dnes jasně lepším celkem. Letňany mu jsou spíše jako pouhý sparring partner, než rovný protivník.

30:09

A další velká šance pro celek ze severočeského Trutnova! Kapitán hostující týmu Jakub Semorád se totiž jako jediný dostal k odraženému puku po nahození z modré lajny. Nedokázal už ale ze stoprocentní pozice skórovat. Trefil pouze betony dnes dobře chytajícího Žingora.

27:55

Trutnov právě vstřelil branku!
A je tam další gól! Tentokrát se trefil ROMAN JANOUŠEK z pravé části hřiště. Stál totiž na konci povedené kombinaci na ose Vacek-Kmošek. Asistence: David Vacek, Jakub Kmošek

27:48

Ani jeden z pokusů trutnovských hráčů neohrozil domácí branku. Oba dva totiž letěly vysoko nad brankou Žingora.

26:30

Jakub Martinec dokázal získat zpět špatně zpracovaný puk. Dostal se dokonce ke střele, která ale postrádala gólové parametry. Skončila tak pouze v lapačce domácího gólmana.

25:11

Tentokrát to jiskří před letňanskou brankou. Jeden ze severočeských hráčů avšak zkusil z bezprostřední blízkosti reflexy domácího brankář. Ten si puk ale zkušeně pohlídal.

24:32

Puk teď často střídá majitele. Ani jeden tým si není schopen vytvořit větší příležitost, natož vystřelit.

22:15

Trutnov právě vstřelil branku!
A je to tam! Po nahození Jaroslava Kally se k puku dostává DANIEL SVOBODA, který napodruhé překonává letňanského brankáře a skóruje. Asistence: Jaroslav Kalla

21:36

Trutnovský Daniel Svoboda sice dokázal povedeně projet celým, jeho střela ale už neměla dostatečnou přesnost, Mířila totiž vedle branky.

21:03

I na druhé straně to jiskří. David Smékal si objel svého obránce na modré lajně, Jeho tvrdou střelu dokázal zastavit až Žingor nesebevědomým zákrokem při kterém mu málem vypadl puk z lapačky.

20:33

Ašenbrenner si připisuje povedený zákrok lapačkou. Střela mířila k levé tyčce.

20:30

Začátek druhé třetiny nezačíná pro hosty z Trutnova ideálně. Po prohraném vhazování se dopouští zakázaného uvolnění.

20:04

Úvodní buly druhé třetiny vyhrávají Letci z Letňan.

20:01

Začala druhá třetina.
Do první třetiny vstoupil lépe hosté. Nejenže u v první minutě šli do vedení, po celou dobu utkání měli ale i jasně navrch. Pokud bude zápas pokračovat v podobném tempu. Dočkáme se zřejmě rychlého rozuzlení.
Druhá třetina začne přibližně v 15:45.

20:00

První třetina skončila.

19:15

Letňany mají čím dál tím více ze hry. Nadvakrát to Jaroslav Chlouba zkusil, avšak ani jeden jeho pokus netrefil branku. Poprvé mířil z velkého úhlu z pravé strany, podruhé se k němu puk odrazil na modré lajně.

18:13

Lukáš Nedorost je smolařem dnešního zápasu. Ani třetí střela která šla z těsné blízkosti brankoviště pro něj nebyla ta gólová. Navíc svůj pokus poslal někam do mantinelů za trutnovskou brankou.

17:35

Na letňanský zimní stadion si našlo cestu i mnoho trutnovských fanoušků, kteří vytvářejí svým oblíbencům opravdu dobrou atmosféru. Aspoň tedy na poměry 2. ligy.

16:27

Snažil se seč mu síly stačily, Bartoloměj Uhlíř ani přesto ale nedokázal procpat puk do trutnovské branky. A to na to měl dva nadějné pokusy.

15:47

Další šance na straně Trutnova, který je dnes jasně lepším týme! Střelu ze středu hřiště si ale Žingor ohlídal.

15:11

I Letci ukazují, že tu dnes nejsou pouze do počtu. Nadějnou přihrávku z rohu kluziště si ale před brankou odchytává hostující brankář.

14:42

Další velká šance na straně Trutnova! Tentokrát k ní dopomohl svojí nešťastnou tečí letňanský David Vobořil. Domácí brankář měl se zákrokem značné problémy.

12:56

Další kombinace na ose Beran-Nedorost funguje! Kapitán Letců Václav Beran si tentokrát sjel do středu hřiště odkud vyslal tvrdou ránu do přístroje trutnovského brankáře! K dorážce se opět dostal Lukáš Nedorost, který ale ani tentokrát nedokázal překonat zatím bezchybného Ašenbrennera.

12:01

Trutnov teď vyvíjí na letňanskou obranu nepříjemný tlak. Pokud se Letci nevzpamatují, vypadá to na poměrně jasný výsledek zápasu.

11:53

Závar před domácí brankou ukončuje Žingor povedeným zákrokem.

10:38

I na druhé straně to jiskří! Václav Beran z modré lajny vyslal na trutnovskou branku tvrdou střelu. Ašenbrenner zasáhl, avšak vyrazil puk pouze před sebe. Lukáš Nedorost stojící před brankou už ale nebyl schopný zasáhnout puk.

09:51

Domácí Letci Letňany hrají v plném počtu.

08:50

Ani jedna ze dvou trutnovských střel netrefila letňanskou branku. Přesilová hra se pomalu blíží ke svému konci.

07:51

A je tu vyloučení na straně Letňan! Chvála si půjde sednout na dvě minuty! Mělo by se jednat o podrážení.

06:48

Tak to byla šance! Jaroslav Kalla si najel před branku Letňan, kde obdržel skákavou přihrávku. Z gólové pozice ale pálil do dnes dobře chytající Žingora.

06:22

Další pokus trutnovských hráčů, tentokrát ale Smékal pálil pouze do vnější sítě letňanské branky.

05:24

I na druhé straně to jiskří. Pokus Tomáše Dyrynka ale skončil sražený bruslí jednoho z trutnovských hráčů. Teď je o puk mela v rohu kluziště.

04:50

Bezděk vyzkoušel z modré lajny reflexy domácího brankáře Žingora. Ten předvedl hezký zákrok lapačkou.

04:14

Hostující Vojtěch Kubinčák si vybojoval puk po vhazování ve středním pásmu a osamocený mířil na letňanskou branku. Na poslední chvíli ale jeden z obránců předvedl neobyčejný obranný zákrok.

02:56

Do velké šance se teď dostal trutnovský Jakub Kmošek. Najel si před branku domácích Letců, nedokázal už ale skórovat do odkryté branky. Žingor si připisuje povedený zákrok betonem.

00:43

Trutnov právě vstřelil branku!
A je tam první gól! Ten dává PETR CHYTRÁČEK! Hosté z Trutnova tak jdou do brzkého vedení.

00:04

Úvodní vhazování první třetiny vyhrávají domácí Letci.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Letci Letňany: Furst (Žingor) – Gebell, Beran (C), Eliáš, Keller, Chalupa – Fabiánek, Nedorost, Procházka, Dyrynk, Chlouba, Šergl, Barbora, Uhlíř, Vobořil, Hanuš, Schwamberger, Horák

HC BAK Trutnov: Jeschke (Ašenbrenner) – Vácha (A), Gabriel, Šefl, Fedulov, Suvorov, Suk, Bezděk – Chytráček, Kmošek, Martinec, Ukhin, Kalla, Svoboda, Semorád (C), Kubináčák (A), Smékal, Janoušek, Vacek, Tatar.
HC BAK TRUTNOV
5. místo, 9 bodů, skóre 22:27, rekord 3-0-0-4

Severočeši si jedou do pražských Letňan pro tři body. Tým ze severočeského města nezažívá ten nejhorší vstup do sezóny, ale určitě pomýšlí na víc. Na play-off hosté z Trutnova ztrácejí body tři. V tabulce je dělí od Letňan pouze jedna pozice a rozdíl 3 bodů hrající v prospěch Trutnova.
HC LETCI LETŇANY
6, místo, 6 bodů, skóre 19:26, rekord 2-0-0-5

Svěřenci Jiřího Seidla vstoupili do nové sezóny podle očekávání. Po sedmi odehraných zápasech se nachází na předposledním místě se ziskem 6 bodů. Na Nymburk, který se zatím drží na pozici zajišťující postup do play-off Letci ztrácí už 6 bodů, naopak zatím na tápající Dvůr Králové mají náskok bodů 4.

Letce trápí produktivita, kouči pražského týmu se ale naopak líbí týmový zápal pro hru a bojovnost.
Fortuna Victrix dnes může přisoudit vítězství jak domácí Letcům z Letňan, tak i hostů ze severočeského Trutnova. Ani jeden z týmů nevstupuje do zápasu jako favorit, přestože hosté z Turnova mají v ligové tabulce týmů navrch.
Krásné odpoledne! Vítáme Vás u on-line přenosu. Dnešním zápasem Vás bude provázet Libor Kokoška. Přejeme Vám příjemnou zábavu. Utkání začíná v 17:00.

HC Letci Letňany – HC Trutnov

0:6

konec (0:1, 0:3, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Chytráček, 23. Svoboda (Kalla), 28. Janoušek (Vacek, Kmošek), 37. Martinec (Kmoška, Chytráček), 45. Gabriel (Fedulov, Tatar), 54. Martinec

HC Letci Letňany: Žingor (Furst) – Gebell, Beran (C), Eliáš, Keller, Chalupa – Fabiánek, Nedorost, Procházka, Dyrynk, Chlouba, Šergl, Barbora, Uhlíř, Vobořil, Hanuš, Schwamberger, Horák

HC Trutnov: Ašenbrenner (Jeskche) – Vácha (A), Gabriel, Šefl, Fedulov, Suvorov, Suk, Bezděk – Chytráček, Kmošek, Martinec, Ukhin, Kalla, Svoboda, Semorád (C), Kubináčák (A), Smékal, Janoušek, Vacek, Tatar

Průběh zápasu
1. třetina
00:43 TRU 0:1 Chytráček
07:51 LET 2 Chvála, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
22:15 TRU 0:2 Svoboda (Kalla)
27:55 TRU 0:3 Janoušek (Vacek, Kmošek)
32:49 LET 2 Horák
33:59 TRU 2 Vácha, nedovolené bránění
36:43 TRU 0:4 Martinec (Kmoška, Chytráček)
Po 2. třetině
3. třetina
42:22 LET 2 Keller, krosček
44:08 TRU 0:5 Gabriel (Fedulov, Tatar)
45:03 LET 2 Barbora, hrubost
53:14 TRU 0:6 Martinec
Konec