Menu

Fotbal

Liga národů UEFA - Liga B

Slovensko – Česko

1:2

konec (0:0)

13.10.2018, 15:00 • Štadión Antona Malatinského, Trnava • Skupina 1 • David Panuška

Tipsport: 2.1 3.38 3.93 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Matěj Vydra, přichází Jakub Jankto.

85

Následoval centr do malého vápna, kde byl David Pavelka a už to vypadalo, že se mu povede vstřelit třetí branku českého celku. Zblízka ale nakonec napálil jen hradbu těl před sebou.

84

84. Matěj Vydra nastřelil tyčku

84

Matěj Vydra následně táhl míč středem hřiště, aby následně zakončoval. Jeho rána po zemi šla k levé tyčce a míč nakonec orazítkoval brankovou konstrukci!

83

Milan Škriniar v útočném snažení ztratil míč a pak šel tvrdě do zákroku. Odnesl to Filip Novák. Obránce slovenského celku inkasuje žlutou kartu.

80

Střídání v týmu Slovensko: ze hřiště odchází Tomáš Hubočan, přichází Dávid Hancko.

76

76. Patrik SCHICK - 1:2

76

Česko právě vstřelilo branku!
PATRIK SCHICK je žolíkem českého národního celku! Úžasný Bořek Dočkal odcentroval od pravé lajny na hranici malého vápna, kam si šikovně naběhl útočník AS Řím, jenž hlavičkou vrací Česku vedení.

75

Theodor Gebre Selassie těsně bránil Weisse, který je ale rychlý a dostal se před něj. Český obránce tahal za záchrannou brzdu a oprávněně vidí žlutou kartu.

73

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Michael Krmenčík, přichází Patrik Schick.

63

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Pavel Kadeřábek, přichází Filip Novák.

62

62. Marek HAMŠÍK - 1:1

62

Slovensko právě vstřelilo branku!
Domácí Slovensko následně vybojovalo rohový kop. Adam Nemec zakončoval hlavičkou, ale Vaclík míč vyrazil. Trestuhodně byl před českým brankářem volný MAREK HAMŠÍK, jenž snadnou brankou vyrovnává.

55

55. Róbert Mak naprosto zklamal v tutové šanci Slovenska

55

No tak toto! Po krásné kombinaci před brankou dostal míč na kopačku Róbert Mak, jenž byl před Vaclíkem úplně sám. Trestuhodně ale branku přestřelil o několik metrů.

54

Střídání v týmu Slovensko: ze hřiště odchází Juraj Kucka, přichází Vladimír Weiss.

52

52. Michael KRMENČÍK - 0:1

52

Česko právě vstřelilo branku!
Následně se český tým dostává do vedení 1:0! Bořek Dočkal skvěle našel naběhnutého MICHAELA KRMENČÍKA. Plzeňský útočník si míč pohlídal a před Dúbravkou zakončil k pravé tyčce, skvělá práce.

46

Střídání v týmu Slovensko: ze hřiště odchází Peter Pekarík, přichází Erik Sabo.

38

Čtvrtá žlutá karta prvního poločasu. Stanislav Lobotka pronikal středem hřiště, kde šel do skluzu Tomáš Souček. Bylo to ovšem pozdě a trefil jen patu středopolaře Slovenska. Zasloužená karta.

29

Martin Škrtel v dalším souboji s Krmenčíkem, který je hodně nepříjemným hráčem. Plzeňský kanonýr upadl a Češi mají standardku. Bývalý bek Liverpoolu pronesl i nějaké slovíčka a vidí žlutou kartu.

27

Po výkopu od branky Slovenska šel loktem do vzduchu Tomáš Hubočan. jenž hodně nepříjemně trefil Pavla Kadeřábka a inkasuje žlutou kartu. Český křídelní bek se zvedá hodně pomalu.

22

Bořek Dočkal se nyní rozčílil poté, co byl míč přidělen slovenskému celku. Český kapitán pronesl nějaké slovíčka a zahodil míč. Slovinský sudí mu toto neodpustil a dává mu první žlutou kartu.

19

19. Hamšík to zkoušel patičkou, ale neuspěl

19

Marek Hamšík byl nalezen na přední tyčce, kde se dostával do zakončení. Míč mířil pod břevno, ale Tomáš Vaclík ukázal svoje kvality a míč reflexivně vyrazil a ukryl v rukavicích.

8

8. Velká šance Tomáše Součka

8

Obrovská šance českého celku! Po rohovém kopu se jeden z českých hráčů dostal ke střele, ale Dúbravka míč vyrazil na tyčku. Tomáš Souček měl následně na noze branku, kterou dát měl. Zblízka ale branku trestuhodně přestřelil!

Slovensko – Česko

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 62. Hamšík – 52. Krmenčík (Dočkal), 76. Schick (Dočkal)

Karty:   27. Hubočan (SVK), 29. Škrtel (SVK), 83. Škriniar (SVK) – 22. Dočkal (CZE), 38. Souček (CZE), 75. Gebre Selassie (CZE)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 12:18.

Slovensko: Dúbravka – Pekarík (46. Sabo), Škriniar, Škrtel, Hubočan (80. Hancko) – Lobotka, Hamšík – Kucka (54. Weiss), Duda, Mak – Nemec.
Náhradníci: Šulla, Jakubech – Šatka, Gyömbér, Greguš, Weiss, Bero, Rusnák, Hrošovský, Hancko, Sabo, Mráz.

Česko: Vaclík – Kadeřábek (63. Novák), Čelůstka, Brabec, Gebre Selassie – Souček, Pavelka – Vydra (89. Jankto), Dočkal, Zmrhal – Krmenčík (73. Schick).
Náhradníci: Koubek, Pavlenka – Coufal, Kúdela, Novák, Barák, Jankto, Masopust, Trávník, Schick, Josef Šural, Stronati.

Rozhodčí: Vinčić – Klačnik, Kovačič

Diváci: 17 251