Menu

Florbal

ČEZ Extraliga žen

1. SC TEMPISH Vítkovice – Ne

7:2

konec (3:0, 2:0, 2:2)

13.10.2018, 17:00 • SC Dubina Ostrava • 7. kolo • Denisa Józsová

Ode mě to je pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:48:51)
Nejlepší hráčky:

Vítkovice – Justýna Krzywaková
Jižní Město – Dominika Kubišová
Střely ve třetí třetině: 6 – 4.
Je za námi šedesát minut dnešního utkání, ve kterém nakonec přesvědčivě zvítězily Vítkovice, který byly v dnešním utkání jasně lepším týmem a výhra je tedy naprosto zasloužená. Jižní Město hrálo dnes pořádně dohromady nějakých deset minut, a to na vítězství stačit nemohlo.

Konec zápasu.

59:37

Vítkovice drží míček na svých hokejkách a nikam se neženou. O osudu utkání je rozhodnuto. Všechny tři body zůstanou na domácím hřišti.

59:10

Padesát vteřin do konce utkání!

57:47

Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
Tigers hrají pořádně vždy jen pár minut v utkání a vypadá to, že už nebudou mít dost času na srovnání. Tentokrát našla Kovaříková hůl IVETY HYRŠLOVÉ, která se prosadila. Asistence: Kateřina Kovaříková.

57:05

Kateřina Kovaříková dostala parádní přihrávku do běhu a pelášila sama na Příleskou. Nakonec se jí nepovedlo ani zakončit.

56:01

Hráčky z hlavního města mohly snížit na rozdíl pěti branek! Zahrávaly totiž volný úder z hranice brankoviště. Následná střela byla sražena mimo.

55:42

Vítkovice právě vstřelily branku!
vypadá to, že je rozhodnuto, jelikož domácí tým přidává již sedmou branku v dnešním utkání! ŠÁRKA BOLOVÁ se do míčku opřela u mantinelu a její rána skončila v síti na zadní tyči! Asistence: Justýna Krzywaková.

55:00

Do konce utkání chybí posledních pět minut! Vítkovice nadále vedou o pět branek a jsou si pro vítězství za tři body v dnešním utkání.

54:04

Lucia Jelínková chytře vypíchla své soupeřce míček, díky čemuž se Herbadent dostal na útočné polovině k balonku, nic zde ale nevymyslel.

53:13

Dobrou přihrávku vymýšlela hostující hráčka! Ta by šla až před Příleskou, kde byla osamocená hráčka Pražanek. Skvěle na druhé straně zasáhla domácí hráčka, která jí zastavila!

52:39

A ty se ho zatím nechtějí vzdát za žádnou cenu. Jižní Město vždy jen odpálí míček za polovinu hřiště, kde ho seberou obránkyně v zeleném.

51:30

Je možné, že při oddechovém čase nabádal své hračky trenér hostí, aby získaly co nejrychleji míček, aby mohly zkusit hru bez brankářky. Zatím se ovšem na balonku drží především domácí hráčky.

51:04

Oddechový čas pro hosty.

50:56

Už to vypadalo na rychlé přečíslení v podání hráček z hlavního města. Ten byla nakonec dobře zastaven domácí obranou, která je nenechala vystřelit.

50:14

Čas hostujícímu týmu neúprosně ubíhá. Příleská si navíc připsala jednoduchý zákrok, kdy jí míček vlétl přímo do ruky.

49:10

Eliška Planková je na hřišti!

48:55

Domácí hráčky dobře šetří cenné vteřinky ve vlastním oslabení. Vítkovická hráčka se dostávala do rychlého průniku, jenže nakonec nezakončila.

48:23

Hostující tým sice drží míček na útočné polovině, jenže ještě vůbec nic nevymyslel.

47:10

Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Eliška Planková – 2 min., Nesportovní chování).

47:10

Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
Herbadent střílí ve čtyřicáté osmé minutě první branku! K míčku se dostala DOMINIKA KUBIŠOVÁ, jež propálila vše, co jí stálo v cestě. Bez asistence.

46:59

Jižní Město hraje v pěti!

46:35

Tohle už konečně vypadalo zajímavě! Parádní křižná přihrávka, po které přišla střela z první. Ta byla ovšem sražena mimo mantinely.

45:54

Přesilová hra v podání Vítkovic zatím není nic moc. Ani jednou se ještě nedostaly ke střele a hostující tým se velmi dobře brání.

44:59

Vyloučení v týmu Ivanti Tigers FK Jižní Město (Dominika Kubišová – 2 min., Sekání).

44:38

Zatím ovšem drží míček na svých hokejkách, z čehož vznikla dobrá šance. Domácí hráčka nakonec trefila levou tyč hostující branky!

44:11

Domácí hráčky naprosto pevně kontrolují hru, navíc budou hrát další přesilovou hru!

42:45

Vítkovice právě vstřelily branku!
O pár vteřin později se přece jen Slezanky prosazují a jsou velmi blízko třem bodům dnes. Husková našla přesným pasem JUSTÝNU KRZYWAKOVOU, jejíž rána prošla do branky. Asistence: Barbora Husková.

42:39

Gólovka také na druhé straně! Přišla křižná přihrávka na domácí hráčku, jež mohla pálit do prázdné. Balonek ovšem vůbec netrefila.

41:55

Zmatky okolo brány domácího týmu! Vítkovická obrana měla co dělat, aby nepustila míček do brány.

41:24

Ani hostující tým toho moc nepředvedl. Proto se do útoku dostaly Vítkovice. Ty vypálily, ovšem střela nebyla přesná a skončila mimo mantinely.

40:36

S prvním útokem přišel domácí tým. Ten toho ovšem moc nepředvedl a Jižní Město se může pokoušet o vstřelení první branky v utkání.

40:01

Začala třetí třetina.
Již máme za sebou i druhou třetinu. Do té Jižní Město vstoupilo velmi dobře a gól, který by přinesl snížení byl velmi blízko. Poté se ovšem hosté nechali vyloučit, domácí svou přesilovou hru proměnili a od té doby to byli zase oni, kdo určoval tempo zápasu.

Další třetina začne přibližně v 18:15.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:00

Poslední minuta do konce třetiny!

38:15

Vítkovice právě vstřelily branku!
Tak to byla ukázka, jak se mají řešit rychlé protiútoky! Ďuríková vyslala do samostatného úniku VERONIKU ENENKELOVOU, která poslal míček svou střelou přesně k tyči, kde neměla Karli šanci. Asistence: Alžběta Ďuríková.

37:36

Na durhé straně si připsala velmi důležitý zákrok Příleská, která vyrazila střelu, která mířila do šibenice její branky.

37:13

Parádní zákrok v podání Karli! Vítkovická florbalistka pálila do poloodkryté branky, když se tam z ničeho nic objevila hostující gólmanka!

36:30

Hráčky Vítkovic chtěla poslat skákavý míček až před bránu Karli. Ten byl ovšem zastaven a moc nechybělo, aby se hosté dostali do rychlého protiútoku.

35:51

Hosté měli k dispozici rozehrávku z rohu hřiště. Tam byla ovšem hráčka hned napadána a nepřesnou přihrávkou připravila svůj tým o balonek.

34:22

Tentokrát v šanci Dagmar Surá! Ta se dostala do samostatného úniku, poslal míček pod Příleskou, jenže ten vyplaval těsně vedle tyče!

33:46

A Jižní Město melo velmi dobrou příležitost na vstřelení branky! Šlo do přečíslení tři na dva, ovšem křižná přihráva byla sražena mimo.

33:28

Po osobním souboji byl oslova zbořen mantinel a kratičkou chviličkou probíhalo jeho nandavání do původní polohy, už se ale zase hraje.

32:36

Střela z poloviny hřiště v podání hostující hráčky. Ta však daleko nedoletěla, jelikož trefila první stojící soupeřku kousek od ní.

31:34

Dnešní utkání celkově moc florbalové krásy nenabízí. Hráčky v zeleném jsou v utkání jasně lepší, ale nikam se s míčkem neženou.

30:41

Vítkovice se pokoušely o překvapivý pas za obranu o mantinel, hostující obrana to ovšem dobře zachytila a zastavila míček na polovině.

29:58

Ivanti Tigers zahrávalo rozehrávku z rohu hřiště. Míček se nakonec dostal na polovinu hřiště, odkud přišla střela z první. Ta ovšem nebyla vůbec přesná.

29:12

Dobrá střela z poloviny hřiště v podání domácí hráčky. Tu ovšem zblokovala obrana hostí.

28:14

Proto zde byla obrovská šance Vítkovic! Domácí hráčka se rychlou kličkou dostala před hostující gólmanku, který jí vychytala!

27:52

Domácí se míčkem nikam neženou. Hostující hráčky navíc ani nenapadají vysoko.

26:44

A znovu jsou to Vítkovice, kdo diktuje hru. Jižní Město inkasovaná branka hodně srazila. Není se co divit, v posledních minutách bylo lepším týmem.

25:29

Vítkovice právě vstřelily branku!
Využitá přesilová hra a domácí vedou o čtyři branky! Rychlá kombinace, kdy šel míček z jedné na jednu. Jako poslední se do něj opřela BARBORA HUSKOVÁ, jejíž rána z první zapadla přesně k tyči. Asistence: Eliška Planková.

25:09

Posléze dorážela na hranici brankoviště další domácí hráčka, jenže to měla hodně těžké. Nakonec bránu vysoko přestřelila.

24:49

Vítkovice rozehrály svou přesilovou hru slušně. Domácí obránkyně chtěla pálit, ale míček vůbec netrefila.

24:16

Vyloučení v týmu Ivanti Tigers FK Jižní Město (Martina Kleinová – 2 min., Špatné střídání).

23:42

Obrovská šance nekončí první brankou v síti Příleské! Hostující hráčka na ní jela sama, dokonce jí překonala střelou na delší tyč. Ta ovšem skončila na tyči, od které se odrazila ven.

23:07

Konečně jsou hráčky v zeleném také v útoku, ale žádní zakončení z toho nebylo. Obrana Ivanti zafungovala tentokráte na jedničku.

22:26

Vítkovice se také mohly vydat do útoku, jenže individuální chyba je v tom zastavila. Domácí hráčce bezdůvodně odjel míček z hole a je zase u hostí.

21:38

Hosté pokračují ve svém tlaku, ve kterém přišla parádní dělovka z poloviny hřiště! Příleská měla problémy, ale míček vyrazila.

20:30

Vypadá to, že hostující hráčky pochopily, že budou muset přidat. Ihned se vydaly do útoku, jenže obrana domácích je nenechala zakončit.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na bránu: 12 – 3.
Je za námi první třetina dnešního utkání, po které vede domácí tým o tři branky. Toto vedení je naprosto zasloužené a klidně mohlo být vyšší. Jižní Město nevymyslelo směrem dopředu vůbec nic a Příleská nemusela řešit ožehavější situaci.

Další třetina začne přibližně v 17:37.

20:00

První třetina skončila.

19:37

Vítkovice právě vstřelily branku!
V poslední minutě přidávají domácí hráčky ještě jednu branku a potvrzují, že v první periodě byly jasně lepší. Boľová našla přesným pasem DENISU HYRŠOVOU, která se svou střelou nemýlila. Asistence: Šárka Boľová.

19:00

Poslední minuta do konce první třetiny!

18:03

Jižní Město nakonec ani nevystřelilo. To na druhé straně pokus přišel. Karli ovšem míček dobře viděla a našla ho ve své moci.

17:28

Tak už hrajeme, nakonec z toho nebylo tak dlouhé přerušení, jak se ze začátku zdálo. Vítkovice odevzdaly sportovně míček soupeřkám, které rozjíždí útok.

17:20

Uvidíme, jak bude přerušení dlouhé, zatím se vůbec nedá odhadovat, jelikož časomíra stále nejede. Hráčky proto alespoň trochu pobíhají po hřišti a snaží se zůstat nadále zahřáté.

17:20

Máme přerušenou hru pro problém s časomírou.

16:43

Konečně se k balonku dostaly také hráčky v černém. Už to vypadalo na dobrý pas na střed, ale ten byla zablokován domácí obranou.

15:56

Posledních několik desítek vteřin není pro oko diváka moc záživných. Nadále drží míček na svých holích především Vítkovice, které buší do obrany hostí.

14:50

Už to mohlo být o tři branky, jenže přišlo selhání domácí hráčky! Ta dostala balonek na hranici brankoviště, ale střela jí vůbec nesedla a pro Karli to byl jednoduchý zákrok.

14:14

Nádherné převzetí míčku v podání domácí hráčky! Ta díky tomu vyšachovala hned dvě soupeřky. Do zakončení se přesto nedostala.

13:15

Domácí mají tlak na útočné polovině. Zatím však stále vedou o dvě branky a nedaří se jim přidat třetí.

12:26

V hodně těžké pozici byla nyní domácí hráčka, která si s tím dokázala poradit. Byla v obležení tří hráček, jenže chytrou přihrávkou udržela balonek.

12:02

Rozehrávku kousek od poloviny hřiště obstarala Vendula Beránková. Hostující hráčky ale dlouho u míčku nezůstaly. O pár vteřin později se provinily faulem.

11:33

Ne, Jižnímu Městu se zatím opravdu nedaří. Vítkovice drží míček na svých hokejkách a vůbec ho svým soupeřkám nepůjčují.

10:46

Na druhé straně to konečně vypadalo také trochu zajímavě! Přihrávka před branku ovšem nakonec jen prolétla brankovištěm, kde jí nikdo netečoval.

10:19

Karli si musela připsat další zákrok. Tentokrát přišla střela z poloviny hřiště, kterou hostující gólmanka bez větších potíží vyrazila.

09:45

Vzápětí to mohlo být o tři branky! Nádherná rychlá akce, která měla být vyšperkovaná pasem do středu hřiště. Zde ovšem domácí hráčka selhala.

08:52

Vítkovice právě vstřelily branku!
Pěkná akce v podání domácího týmu, která končí druhou brankou v síti Karli! BARBORA HUSKOVÁ si navedla míček na střed a parádní střelou vymetla pavouky v hostující síti. Asistence: Justýna Krzywaková.

07:58

Přestože vidíme rychlý florbal nahoru dolů, tak při něm vidíme jen minimum střel a ani jedna z gólmanek zatím nemá moc zásahů.

07:04

Seevaldová chtěla poslat míček své spoluhráčce, která by běžela sama na hostující brankářku. Skvěle ovšem zasáhla domácí obránkyně.

06:26

A tak jsou v útoku znovu domácí. Ti jsou zatím jednoznačně lepší, ale v posledních vteřinách se hraje nahoru dolů a vyrovnání může přijít rychle.

05:40

Jižné Město mělo možnost rozehrávky z celkem dobré pozice. Nakonec pálila Dominika Kubišová, jež trefila jen soupeřku do nohy.

04:52

Naopak z toho byla další gólová šance Vítkovic! Ty šly do přečíslení dva ne jednoho, ale Karli předvedla neskutečný skok a zabránila brance.

04:24

Hráčky v černém se konečně dostaly také na útočnou polovinu, jenže zde dlouhou nepobyly.

03:52

Další obrovská chyba v podání hostí! Další nepřesný pas, po kterém byla domácí hráčka na středu hřiště. Její rána byla na poslední chvíli sražena mimo.

03:07

Vítkovice právě vstřelily branku!
A domácí hráčky jdou celkem rychle do vedení! LUCIE SUCHÁNKOVÁ vystihla nepřesnou rozehrávku a její rána se zastavila až o síťku v bráně. Bez asistence.

02:28

Jižní Město se ještě pořádně nepodívalo přes polovinu hřiště, Jejich akce většinou končí ještě dříve, než pořádně začnou.

01:45

Aktivnější jsou zatím rozhodně hráčky Vítkovic. Ty napadají vysoko rozehrávku svých soupeřek, které s tím mají problémy.

00:52

Utkání nám již začalo. Domácí hráčky se představují v zelených dresech, zatímco hostující v černých.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

1. SC TEMPISH Vítkovice: Příleská (Klečková) – Ďuríková, Kolářová, Peterková, Seevaldová, Theimerová, Planková – Suchánková, Boľová, Novotná – Trošková, Enenkelová, Husková – Maděrová, Hyršová, Suchánková – Krzywaková, Mikulová, Moravcová.

Ivanti Tigers FK Jižní Město: Karli (Papoušková) – Hermannová, Billá, V. Beránková, Šnajberková, Šulanová, Polívková, Kleinová – Surá, Pisárová, Kvasková – Hyršlová, Řezáčová, Kubišová – Jelínková, Kovaříková.

Rozhodčí: Petřík, Podlesný.
Jižní Město

Také hráčky Jižního Města mají v současné době odehráno šest zápasů, ve kterých získaly jedenáct bodů. Třikrát vyhrály v základní hrací době, jednou v prodloužení a dvakrát padly v šedesáti minutách. Početní výhody nejsou silnou stránkou hostí. Využili jich totiž jen 25%. Ani hra v oslabení není to pravé ořechové, jelikož Pražanky ubránily jen 28,57% přesilovek soupeřů. V těchto počtech jsou na tom hostující hráčky velmi špatně a patří k nejhorším z ligy.

Nejproduktivnější hráčky:
Dominika Kubišová – 12 bodů (8+4)
Eliška Chudá – 10 bodů (4+6)
Iveta Hyršlová – 9 bodů (6+3)
Vítkovice

Slezanky dosud odehrály šest utkání, ve kterých získaly čtrnáct bodů, které je řadí na průběžné třetí místo. Z těchto šesti zápasů vyhrály hned čtyři v základní hrací době, jednou v prodloužení a jednou padly. Domácí hráčky zdobí skvělá úspěšnost v přesilových hrách, která činí 66,67%. I hra v oslabení je parádní, jelikož domácí ubránili 87,50% výhod soupeře. V těchto nerovnovážných stavech jsou na tom Vítkovice nejlépe z celé ligy.

Nejproduktivnější hráčky:
Eliška Planková – 13 bodů (9+4)
Zuzana Šponiarová – 13 bodů (6+7)
Barbora Husková – 11 bodů (8+3)
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

1. SC TEMPISH Vítkovice – Ne

7:2

konec (3:0, 2:0, 2:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Suchánková, 9. Husková (Krzywaková), 20. Hyršová (Boľová), 26. Husková (Planková), 39. Enenkelová (Ďuríková), 43. Krzywaková (Husková), 56. Boľová (Krzywaková) – 48. Kubišová, 58. Hyršlová (Kovaříková)

1. SC TEMPISH Vítkovice: Příleská (Klečková) – Ďuríková, Kolářová, Peterková, Seevaldová, Theimerová, Planková – Suchánková, Boľová, Novotná – Trošková, Enenkelová, Husková – Maděrová, Hyršová, Suchánková – Krzywaková, Mikulová, Moravcová.

Ne: Karli (Papoušková) – Hermannová, Billá, V. Beránková, Šnajberková, Šulanová, Polívková, Kleinová – Surá, Pisárová, Kvasková – Hyršlová, Řezáčová, Kubišová – Jelínková, Kovaříková.

Rozhodčí: Petřík, Podlesný

Průběh zápasu
1. třetina
03:07 VIT 1:0 Suchánková
08:52 VIT 2:0 Husková (Krzywaková)
19:37 VIT 3:0 Hyršová (Boľová)
Po 1. třetině
2. třetina
24:16 HRB 2 Kleinová, Špatné střídání
25:29 VIT 4:0 Husková (Planková)
38:15 VIT 5:0 Enenkelová (Ďuríková)
Po 2. třetině
3. třetina
42:45 VIT 6:0 Krzywaková (Husková)
44:59 HRB 2 Kubišová, Sekání
47:10 HRB 6:1 Kubišová
47:10 VIT 2 Planková, Nesportovní chování
55:42 VIT 7:1 Boľová (Krzywaková)
57:47 HRB 7:2 Hyršlová (Kovaříková)
Konec