Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

TJ Jiskra Domažlice – TJ Slovan Velvary

4:0

konec (1:0)

13.10.2018, 15:30 • SA Střelnice tráva • 10. kolo • Štěpán Čuda

Tipsport: 1.35 4.7 5.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

84

A znova Doležal! Tato střela byla o poznání nebezpečnější. Z dobrých dvaceti metrůtlačil svoji střelu k levé tyči Brychovi brány. Tentokrát však Brych gólman domácích zasahovat musel, aby nepřispustil změnu skóre.

80

Čtvrtým gólem domácích je tak zápas deset minut před koncem utkání očividně rozhodnut.

79

79. VAIS - 4:0

79

Další branka Domažlic
Úspěšně zakončený kontr domácích. Svojí dnešní druhou branku střílí JONÁŠ VAIS. Stav je 4:0.

74

Jonáš Vais teď kličkou oklamal svého strážce a poté vyslal bránu prudkou střelu z hranice pokutového území. Měsiček si připisuje pohotový zákrok.

64

První větší šance Velvar v tomto zápase! Po sérii sražených střel se míč odrazil k Michalu Doležalovi, ten se s ničím nerozapkoval a poslal levačkou míč na bránu. Jeho střela o pár centimetrů minula pravou šibenici.

59

59. DOŠLÝ - 3:0

59

Domažlice právě vstřelily branku!
Martin Rychnovský si zaslouží pochavlu za finální přihrávku. Jeho centr přes celé pokutové území našel přesně PETRA DOŠLÉHO a pro toho už nebyl problém zakončit – 3:0.

49

49. VAIS - 2:0

49

Domažlice právě vstřelily branku!
Skóre je 2:0! Při závaru v pokutovém území se nejlépe zorientoval JONÁŠ VAIS a svojí střelou tak posílá domácí do dvoubrakového vedení.

47

Velká šance pro domácí hned z kraje druhého poločasu. Teršl poslal do pokutového území dobrý centr na zadní tyč, kde si na něj vyskočil František Dvořák, který hlavičku nenasměroval na branku, ale pod sebe kde byl připravený Daniel Černý. Možnému gólu však zabránil jeden z obránců hostů, který střelu zblokoval vlastním tělem.

42

42. ČERNÝ - 1:0

42

Domažlice právě vstřelily branku!
Tenhle gól visel ve vzduchu. Domácí tlačili posledních deset minut bez ustání na branku Velvar a tento gól je jejich odměnou. Na rohový kop si nejlépe vyskočil DANIEL ČERNÝ a bezchybnou hlavičkou poslal domácí do vedení.

15

Velká chyba obrany domácích. Jaroslav Kafka teď běžel úplně osamocen a nikým nehlídan na bránu Brycha. Ten však předvedl své pevné nervy a střelu po zemi na bližší tyč zneškodnil.

TJ Jiskra Domažlice – TJ Slovan Velvary

4:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 42. Černý, 49. Vais, 59. Došlý, 79. Vais

TJ Jiskra Domažlice: L. Brych (B), D. Černý, F. Čihák, P. Došlý, F. Dvořák, T. Hájovský, M. Hrubý (C), M. Mlynařík, M. Rychnovský, J. Teršl, J. Vais
Náhradníci: M. Bauer, M. Buršík, J. Kadar, Nemeš, J. Sedláček, K. Smejkal, J. Švihořík (B)

TJ Slovan Velvary: J. Měsíček (B), M. Doležal, J. Kafka, P. Kovařík, J. Ludvík, T. Nosek, M. Obrtlík (C), M. Polák, P. Šalda, T. Tenkl, L. Vopat
Náhradníci: B. Havel, J. Kalaš, M. Mucha, M. Muller, P. Řepa (B)

Rozhodčí: Drahoslav Drábek – Robert Hájek, Ondřej Čechlovský