Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

SK Líšeň 2019 – TJ Valašské Meziříčí

1:0

konec (1:0)

13.10.2018, 15:00 • SK Líšeň • 11. kolo • Roman Zajíček (@RomanZajicek)

Tipsport: 1.05 8.5 12.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Střídání v týmu SK Líšeň: ze hřiště odchází Demeter, přichází Šperka.

86

Ovšem na druhé straně dostal až příliš mnoho prostoru Bartozel, jenže se svou střelou naložil prachbídně. Míč šel vysoko nad.

85

Krška vyslal parádní střelu, která jen o kousek míjí horní tyč. Pohledná akce v závěru zápasu, která mohla přinést druhý gól.

79

Střídání v týmu SK Líšeň: ze hřiště odchází Zapletal, přichází Mykhailovskij.

78

Střídání v týmu TJ Valašské Meziříčí: ze hřiště odchází Sovák, přichází Gajdoš.

75

Krška mohl zvýšit skóre a myslím si, že jeho střelu tečoval u tyče zaparkovaný Zapletal, ale dle rozhodčí byl v ofsajdu. Domácí kapitán hodně protestoval a moc se nedivím, vypadalo to všelijak.

68

Střídání v týmu TJ Valašské Meziříčí: ze hřiště odchází Vrána, přichází Kundrát.

67

Po pěkné kombinaci se ke střele dostal Fall a jeho jedovatá pumelice pořádně protáhla Michuta. Divákům se akce musela líbit.

63

Střídající Fila byl v obrovské šanci, která mohla znamenat druhý gól v síti Valmezu. Sám před gólmanem ale trefil jen jeho nohy.

59

Střídání v týmu TJ Valašské Meziříčí: ze hřiště odchází Pop, přichází Furmánek.

46

Střídání v týmu SK Líšeň: ze hřiště odchází Minařík, přichází Fila.

45

Ještě v samotném závěru tutovka pro Líšeň. Machálek pádil po pravé straně sám a místo zakončení volil přihrávku na malé vápno, kde byli obsazení hráči a hlavně gólman Michut. Ten se roztáhl na brankovišti a nepřipustil druhý inkasovaný gól ve své síti. Machálek si drbe hlavu, ví, že provedení mohlo být lepší.

39

39. FALL - 1:0

39

Líšeň právě vstřelila branku!
Je to 1:0. Otřepané nedáš dostaneš se ukázalo znovu v praxi. Zatímco hosté měli na kopačce vedoucí gól, o dvě minuty později je potrestal LAMINE FALL. Ten se dostal k zakončení na pravé straně vápna a přízemní ranou propálil Michuta.

37

Pozor, největší šance zápasu a v ní Šichor. Hosté mohli jít do vedení, ale akci možná překombinovali. Každopádně Šichor byl sám před brankářem, který jej tváří v tvář na zadní tyči vychytal.

30

Krásná akce domácích. Demeter poslal parádní centr na zadní tyč, kde stál dva metry před bránou Machálek, ale jeho pokus hlavičkou končí o chloupek vedle. To byla druhá tutovka zápasu.

16

Obrovská šance Líšně, ve které byl Krška. Na malém vápně se po centru Hanuše ocitl domácí kapitán, který chtěl uklidit míč na zadní tyč, jenže ji o pár decimetrů minul.

SK Líšeň 2019 – TJ Valašské Meziříčí

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 39. Fall

SK Líšeň 2019: Vítek – Bednář, Černín, Minařík (46. Fila), Krška (C), T. Machálek, Přichystal, Hanuš, Fall, Demeter (89. Šperka), Zapletal (79. Mykhailovskij). Trenér: Miloslav Machálek.
Náhradníci: Leznar – Hlavica, Fila, Šperka, Mykhailovskij

TJ Valašské Meziříčí: Michut – Matyáš, Šichor, Žilinský, Michálek, Výmola, Pop (59. Furmánek), Bartozel, Vrána (69. Kundrát), Dekleva (C), Sovák (78. Gajdoš). Trenér: Marian Bedrich.
Náhradníci: Pobořil – Furmánek, Kundrát, Pobořil, Gajdoš.

Rozhodčí: Černoevič Alexandr – Mikeska Karel, Kotala Filip

Diváci: 510