Menu

Hokej

NHL

Philadelphia Flyers – Vegas Golden Knights

0:1

konec (0:0, 0:0, 0:1)

13.10.2018, 19:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • David Panuška

Tipsport: 2.38 3.9 2.58 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:22

Další úžasný zákrok Fleury, který je hrdinou dnešního večera! Claude Giroux dostal přihrávku na levý kruh a rychle zakončoval pod víko. Marc-Andre Fleury se ale přesunul a úžasným zákrokem zklamal domácího útočníka podruhé v utkání!

59:01

Začala poslední minuta třetí třetiny. Domácí hrají v šesti a kombinují v blízkosti branky Vegas, Marc-Andre Fleury je blízko prvnímu čistému kontu v sezóně.

58:35

58:35 Cody EAKIN - 0:1

58:35

Golden Knights právě vstřelili branku!
Tak tohle naštve, Vegas v úplném závěru dávají branku a jsou blízko k plnému bodovému zisku! CODY EAKIN dostal díky dobré práci Ryana Carpentera kotouč a z levého kruhu se do bližší šibenice nemýlil. Asistence: Ryan Carpenter.

55:45

Hyka skvěle vybojoval kotouč a našel před brankou volného Haulu. Ten se pokoušel zakončovat na zadní tyčku, ale byl faulován. Wayne Simmonds dostává dvě minuty za hákování.

51:42

Domácí se po rychlé akci dostali do zakončení. Jakub Voráček dostal přihrávku a hned zakončoval po ledě. Ani on ale z mezikruží nedokázal překonat Fleuryho v brance, ten nyní zakročil betony!

50:22

Po dlouhé době se dostali do útoku domácí. Radko Gudas nahazoval od modré čáry, ale puk skončil vedle. Následovala další akce a po závaru mohl ležícího Fleuryho překonat Sanheim, ale hostující brankář vytáhl další zákrok večera!

35:54

Nejlepším hráčem utkání je zatím Marc-Andre Fleury, Claude Giroux nevěří tomu, co právě nedal. Šikovný útočník domácího celku šel od levého mantinelu na zadní tyčku, kde zakončoval pod Fleuryho. Ten ale ukryl puk v lapačce, spektakulární zákrok.

34:31

Scott Laughton se následně dostal do samostatného úniku a mohl otevřít stav utkání. Domácí borec šel do bekhendu, ale Fleuryho nepřekonal! Následně se rozbil o mantinel a odchází do kabiny.

33:33

Domácí fanoušci nyní bučí na zákrok, který je potrestán. Jeden z hostujících hráčů totiž spadl sám a nebyl nikým atakován. Jori Lehterä přesto inkasuje dvě minuty za podražení.

32:27

Jakub Voráček si skvěle postavil tělo na modré čáře a Sean Couturier mohl postupovat sám na Fleuryho. Domácí útočník zakončoval k pravé tyčce, ale hostující brankář kotouč vyrazil!

26:48

Jonathan Marchessault byl následně v dobré šanci před brankou zahákován a Golden Knights si zahrají první přesilovku v utkání. Travis Sanheim dostává dvouminutový trest.

25:45

Následně se Erik Haula dostával ke kotouči před brankou, nakonec ale zakončoval Max Pacioretty. Kanadský útočník zakončoval k pravé tyčce, ale trefil jen brankovou konstrukci!

18:50

Cody Eakin se následně po pravé straně dostal do zakončení. Z kruhu mířil na vzdálenější tyčku, ale napálil pouze beton Elliotta. Ten vyrazil kotouč před sebe, kde se jeden z hostů jen těsně nedostal k dorážce.

14:28

Hned po vhazování se dostal do protiútoku Tomáš Hyka, jenž měl na hokejce první trefu. U levé tyčky se otáčel a zakončoval po ledě, Brian Elliott ovšem skvěle zasáhl!

12:16

Následně se píská a domácí celek si zahraje druhou početní výhodu v první dvacetiminutovce. Jonathan Marchessault dostává dvě minuty za hru vysokou holí.

11:40

A nyní se ukázal Marc-Andre Fleury! Hostující brankář vyrazil pokus Gostisbehereho před sebe, kde se k dorážce dostával Weal. Ležícího brankáře ale nepřekonal, Fleury úžasně zasáhl!

06:33

První přesilovka utkání. Radko Gudas netradičně v roli faulovaného hráče, William Carrier si jej podržel a putuje na lavici hanby.

02:35

Obránce Robert Hägg se mezi kruhy dostal ke dvěma střeleckým pokusům. První byl zablokován, ten druhý musel Fleury vyrážet! To byla slušná šance.

Philadelphia Flyers – Vegas Golden Knights

0:1

konec (0:0, 0:0, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 59. Eakin (Carpenter)

Philadelphia Flyers: Elliott (Pickard) – Provorov, Gostisbehere, Hägg, MacDonald, Sanheim, Gudas – Voráček, Couturier, Giroux – Konecny, Weal, Lindblom – Simmonds, M. Vorobjov, Laughton – Weise, Lehterä, M. Raffl.

Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – Engelland, Theodore, McNabb, C. Miller, Merrill, Holden – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – Pacioretty, Haula, Nosek – Hyka, Eakin, Carpenter – Carrier, Bellemare, Reaves.

Rozhodčí: Rank, Charron – Miller, Baker

Průběh zápasu
1. třetina
06:33 VEG 2 Carrier, držení
12:16 VEG 2 Marchessault, vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
26:48 PHI 2 Sanheim, hákování
33:33 PHI 2 Lehterä, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
55:45 PHI 2 Simmonds, hákování
58:35 VEG 0:1 Eakin (Carpenter)
Konec