Menu

Volejbal

Uniqa extraliga žen

VK Prostějov – PVK Olymp Praha

3:2

konec (25:11, 25:16, 21:25, 22:25, 15:13)

11.10.2018, 17:00 • Sportcentrum - dům dětí a mládeže, Prostějov • 2. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.03 8.61 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

15:13

Prostějov nakonec bere druhý bod do tabulky za vítězství v pěti setech. Po servisu Nikoly Bartecké přihrávala Slavíková, následně Zatloukalová vyzvala k útoku Horkou a ta zasmečovala po lajně.

14:13

Také druhý mečbol je pryč. Po servisu Bartecké se domácí hráčky k útoku nedostaly. Prostějov si bere oddechový čas.

14:11

Romana Staňková je na podání. Po útoku Kojdové po lajně má Prostějov tři mečboly!

13:10

A právě Helena Horká se představila na podání. Kalhousová bod útokem nedala, na druhé straně smečovala Kojdová tvrdě, ale ani ona neuspěla. Dlouhou výměnu ukončila až Kalhousová a její aut. Olymp reaguje oddechovým časem.

8:6

Prostějov si ale při změně stran drží dvoubodový náskok. Rutarová sice útokem bod nedala, ale poté situaci zachránila blokem.

7:5

Gabriela Kozmíková zatlačila plachtícím servisem. Komárková neuspěla v útoku a to potrestala Polášková. Olymp zastavuje hru oddechovým časem.

1:3

Pavla Šmídová pokračuje na podání. Kojdové smečovala znovu jen do hostující obrany. Poslední slovo v dlouhé výměně měla Kalhousová. Prostějov reaguje oddechovým časem.

22:25

Kalhousová je na podání. Polášková smečovala po lajně, ale míč nakonec skončil pouze v autu. Čtvrtá sada jde na konto Olympu!

22:24

Teď ale Kozmíková nepřesným servisem darovala Olympu dva setboly.

22:23

Gabriela Kozmíková je na podání. A esem dramatizuje čtvrtý set! Olymp si bere oddechový čas.

19:21

A je to o potřebné dva body. Kojdová znovu bod nedala, naopak při útoku Komárkové byl domácí blok v síti. Prostějovská lavičky si vyžádala oddechový čas.

8:6

Prostějov zcela otáčí čtvrtou sadu. Horká využila nabídnuté bodovky útokem do diagonály. Olymp si bere oddechový čas.

3:5

Vynikající série pražského celku. Po dalším servisu Šimáňové útočila Kojdová pouze do bloku. Prostějov si musí brát oddechový čas.

21:25

Olymp si bere třetí sadu pro sebe! Kojdová servisem příliš nepozlobila. Na hlavním kůlu poté zapracovala Komárková, která vytloukla blok Prostějova.

20:24

Čtyři setboly pro pražský celek! Nicole Šmídová s Marií Toufarovou přišly na palubovku. Staňková ale trefuje eso!

20:22

A už to je o dva body pro Olymp! Kojdová se ani tentokrát neprosadila a to potrestala na druhé straně Komárková. Domácí si žádají oddechový čas.

18:18

A je srovnáno! Právě Šimáňová byla na podání. Smeč Poláškové z pipu dopadla pouze do autu. A také Prostějov musí sáhnout k oddechovému času.

12:10

A další bod pro domácí celek. Kalhousová smečovala do bloku, stejně tak z druhého kůlu Komárková. Olymp si bere oddechový čas.

25:16

Prostějov poměrně snadno získává i druhý set. Rutarová dostala nahrávku na středu sítě a míč protlačila ho skrz blok a ukončila druhou sadu.

24:15

Devět setbolů pro Prostějov. Kalhousová smečovala mimo vymezený prostor.

21:13

Prostějovanky odskakují již na osm bodů. Jakuškinová neměla ideální nahrávku a byla zablokována. Olymp si bere oddechový čas.

13:7

Tlak Prostějova se zvyšuje i ve druhé sadě. Povedeným trojblokem proti pipu Staňkové. Olymp zastavuje hru oddechovým časem.

25:11

Teď už ale blesková první sada končí. Prostějov se příliš nenadřel a s přehledem bere po dvaceti minutách první dějství na své konto.

24:10

Neuvěřitelných čtrnáct setbolů pro Prostějov! Horká využila nahrávky Zatloukalové.

13:3

Prostějov se velmi snadno ubránil útoku Jakuškinové a poté sám z hlavního kůlu boduje. Olymp si bere i druhý oddechový čas.

VK Prostějov – PVK Olymp Praha

3:2

konec (25:11, 25:16, 21:25, 22:25, 15:13)

Zpět na online

VK Prostějov: N. Šmídová, Zatloukalová – Weidenthalerová, Polášková, Nová, Kojdová – Rutarová, Kozmíková, Bežandolská – Horká (C), Toufarová – Slavíková Trenér: Lubomír Petráš

PVK Olymp Praha: Cihlářová, P. Šmídová – Staňková, Černá, Komárková – Šimáňová (C), Vojíková, Bartecká – Kalhousová, Jakuškinová – Stavinohová, Pešková Trenéři: Martin Hroch, Stanislav Mitáč

Rozhodčí: Tomáš Kavala – Lukáš Spáčil