Menu

Hokej

Hokejová Liga mistrů

Frölunda HC – Aalborg Pirates

6:0

konec (0:0, 2:0, 4:0)

09.10.2018, 18:30 • Frölundaborg, Göteborg • Skupina A • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.1 10.0 12.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:56

59:56 Samuel FAGEMO - 6:0

59:56

Frölunda právě vstřelila branku!
Pathrik Westerholm ve středním pásmu zachytil oblouk po vyhození jednoho z hostů rukavicí a mezi dvěma protihráči se protáhl až k pravé tyči, kde se otočil a zpětnou přihrávkou oslovil SAMUELA FAGEMA, který si v pravém kruhu udělal dobrý den z Mikea McNameeho a po parádní stahovačce mezi jeho nohama rychlou střelou zápěstím prostřelil Ronana Quemenera mezi betony – 6:0! Výstavně dovršený hattrick se sirénou! Asistence: Pathrik Westerholm.

56:22

56:22 Samuel FAGEMO - 5:0

56:22

Frölunda právě vstřelila branku!
Simon Hjalmarsson za bránou přihrál Ryanovi Laschovi, který si vyjel k levé tyči a přihrávkou z ostrého úhlu před bránou oslovil SAMUELA FAGEMA, který obrovskou šanci využil a z blízkosti v přesilové hře zamířil pod víko! Asistence: Ryan Lasch a Simon Hjalmarsson.

56:08

Nicolai Eriksen byl vyloučen na dvě minuty za držení a Frölunda si zahraje další přesilovou hru.

53:49

Pathrik Westerholm mohl rychle přidat pátý gól svého týmu, jeho střelu z pravého kruhu pro vhazování ale Ronan Quemener vyrazil a poté puk odpálil za svou bránu!

53:42

53:42 Gustav LINDSTRÖM - 4:0

53:42

Frölunda právě vstřelila branku!
Frölunda vyhrála vhazování v útočném pásmu a GUSTAV LINDSTRÖM po výměně puku s Chayem Genowayem zamířil na levém křídle od modré čáry do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, přestože se jednalo pouze o nahození! Asistence: Chay Genoway a Samuel Fagemo.

52:33

Mats Rosseli-Olsen a Pathrik Westerholm se ocitli po zpětné přihrávce zpoza brány před brankovištěm ve velké šanci, ani jeden ale Ronana Quemenera nepřekonal! První střelu hostující brankář vyrazil před sebe, zatímco druhou již podržel.

48:51

Samuel Fagemo se mezi dvěma protihráči protáhl před bránu a u levé tyče zvolil bekhendové zakončení, které zřejmě skončilo na brankové konstrukci!

45:24

Ryan Lasch se řítil do samostatného úniku a těsně před bránou ho zezadu zahákoval Jack Walker.

43:08

43:08 Tim SÖDERLUND - 3:0

43:08

Frölunda právě vstřelila branku!
TIM SÖDERLUND na útočné modré čáře převzal puk po nádherné dlouhé kolmé přihrávce Simona Hjalmarssona od vlastní brány a samostatný únik zakončil gólem, když u levé tyče dokázal přehodit brankáře Ronana Quemenera! Brankář Aalborgu si sice na puk sáhl, vytěsnit ho ale mimo nedokázal. Asistence: Simon Hjalmarsson a Gustav Lindström.

40:54

Mikkel Højbjerg na levém křídle rychle zavezl puk do útočného pásma a před kruhem pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, zároveň ale také lapačky Johana Gustafssona!

39:32

Mars Rosseli-Olsen se ocitl po přihrávce z levého křídla na vzdálenější pravé tyče v obrovské šanci, jenže trefil z úhlu pouze lapačku Ronana Quemenera, který předvedl skvělý rozštěp!

37:39

37:39 Nádherná individuální akce v podání Tima Söderlunda!

37:39

Tim Söderlund se na pravém křídle vrhl jako neohrožený voják do útočného pásma, a přestože před ním byla trojnásobná přesila, nádhernou stahovačkou se dostal až před bránu, zakončit přesně se mu ale nepodařilo a Ronan Quemener puk vyrazil! Byla to ovšem skvostná a pohledná individuální akce!

31:21

Jeppe Jul Korsgaard si z levého křídla obloukem krásně vybruslil až před bránu, bekhendové zakončení mu ale nevyšlo a Johan Gustafsson zmrazil puk pod lapačkou!

30:10

Max Friberg vyfasoval dvě plus dvě minuty za vražení na hrazení. Aalborg si zahraje první přesilovou hru.

30:02

Mikkel Højbjerg se řítil do samostatného úniku, jenže u levé tyče ztroskotal na vyrážečce Johana Gustafssona, který ji skvěle přiložil ke svému pravému betonu!

28:28

28:28 Samuel FAGEMO - 2:0

28:28

Frölunda právě vstřelila branku!
Pathrik Westerholm po zpětné přihrávce Ponthuse Westerholma zpoza brány v pravém kruhu pro vhazování bez přípravy vypálil a odražený kotouč od brankové konstrukce se dostal v levém kruhu k SAMUELOVI FAGEMOVI, který se rychle zorientoval a z otočky propálil Ronana Quemenera mezi betony! Asistence: Pathrik Westerholm a Ponthus Westerholm.

24:00

Další gól mohl přijít po střele z vrcholu levého kruhu pro vhazování, Ronan Quemener ale puk mířící ke vzdálenější levé tyči výborně vyrazil vyrážečkou!

23:36

23:36 Mats ROSSELI-OLSEN - 1:0

23:36

Frölunda právě vstřelila branku!
Ryan Lasch si najel za bránou na nahození Joela Lundqvista z pravého křídla podél hrazení a po skvělé otočce s pokrytím puku zpětnou bekhendovou přihrávkou našel před bránou MATSE ROSSELIHO-OLSENA, který rychlou střelou zápěstím nad lapačkou Ronana Quemenera vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Asistence: Ryan Lasch a Joel Lundqvist.

20:18

V Göteborgu začala prostřední část utkání a po pár sekundách si z levého křídla pod tlakem parádně sjížděl před bránu Ryan Lasch, bekhendem ale puk v tísni Nikolaje Carstensena mezi betony Ronana Quemenera zasunout nedokázal!

16:11

Aalborg hrál v příliš mnoha hráčích a dostal týmový trest, který na trestné lavici odpyká Sebastian Brinkman.

14:46

Mikkel Højbjerg vyfasoval dvě plus dvě minuty za zásah do oblasti hlavy a krku, zatímco domácí Kristoffer Gunnarsson dvě minuty za hrubost. Frölunda si zahraje přesilovou hru. Jeden z trestů za Mikkela Højbjerga odpyká Emil Marcussen.

14:46

Za bránou Ronana Quemenera se strhla mela a vznikly tam dvě dvojičky poté, co během hry ve středním pásmu postavil Mikkel Højbjerg strom do cesty rozjetému Pathrikovi Westerholmovi!

14:41

Ryan Lasch byl zřejmě hráčem, který z pravého kruhu pálil směrem na vzdálenější levou tyč, Ronan Quemener ale puk vyrazil skvěle pravým betonem!

10:19

Jacob Moverare napřáhl po přihrávce z levé strany na ose ledové plochy od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, která bez přípravy zamířila do pravého betonu Ronana Quemenera, a u levé tyče se z dorážky nedokázal prosadit Simon Hjalmarsson! Brankář Aalborgu se na poslední chvíli přesunul a puk zasedl.

07:11

Aalborg zahrozil nebezpečnou střelou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Johan Gustafsson ji ale výborně vykopl pravým betonem! Hráčem, který zakončoval, byl Martin Højbjerg.

05:48

Po nahození z pravého rohu útočného pásma se domácí kapitán Joel Lundqvist ocitl sám před bránou, jenže po rychlém zamíchání s pukem trefil pouze hruď skvělého Ronana Quemenera, po jehož zákroku se k dorážce nedostal!

01:45

Hokejisté Frölundy měli v rychlém sledu dvě obrovské šance, Ronan Quemener se ale roztáhl na brankové čáře jako guma a nejprve zasáhl pravým betonem, po kterém přišel bleskový přesun proti dorážce a zákrok levým betonem!

00:29

Aalborg se těsně nedostal do samostatného úniku a na opačné straně mohl udeřit tvrdou střelou s příklepem Tim Söderlund, který mířil těsně nad ledem přesně k pravé tyči, brankář Aalborgu ale předvedl skvělý semafor!

Frölunda HC – Aalborg Pirates

6:0

konec (0:0, 2:0, 4:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 24. Rosseli-Olsen (Lasch, Lundqvist), 29. Fagemo (Pathrik Westerholm, Ponthus Westerholm), 44. Söderlund (Hjalmarsson, Lindström), 54. Lindström (Genoway, Fagemo), 57. Fagemo (Lasch, Hjalmarsson), 60. Fagemo (Pathrik Westerholm)

Frölunda HC: Gustafsson (Mattsson) – Genoway, Lindström, Sigalet, Moverare, Gunnarsson, Grönlund, Hasa – Rosseli Olsen, Lundqvist, Lasch – Friberg, Nässén, Raymond – Söderlund, Hjalmarsson, Stålberg – Fagemo, Ponthus Westerholm, Pathrik Westerholm – Emanuelsson. Hlavní trenér: Roger Rönnberg.

Aalborg Pirates: Quemener (Wulff) – Knudsen, Carstensen, Humphries, Harstad, Eriksen, Panelin Borg, Iversen, Jonas Jakobsen – Spelling, Julian Jakobsen, Korsgaard – Martin Højbjerg, McNamee, Mikkel Højbjerg – Ladehoff, S. Brinkman, Walker – Marcussen, J. Brinkman, Anker. Hlavní trenér: Jason Morgan.

Rozhodčí: Jari-Pekka Pajula, Marcus Linde. Čároví: Henrik Pihlblad, Alexander Waldejer

Diváci: 2233

Průběh zápasu
1. třetina
14:46 AAL 2+2 Mikkel Højbjerg, zásah do hlavy nebo krku+zásah do hlavy nebo krku, odpyká Emil Marcussen
FRO 2 Kristoffer Gunnarsson, hrubost
16:11 AAL 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Sebastian Brinkman
Po 1. třetině
2. třetina
23:36 FRO 1:0 Rosseli-Olsen (Lasch, Lundqvist)
28:28 FRO 2:0 Fagemo (Pathrik Westerholm, Ponthus Westerholm)
30:10 FRO 2+2 Friberg, vražení na hrazení+vražení na hrazení
Po 2. třetině
3. třetina
43:08 FRO 3:0 Söderlund (Hjalmarsson, Lindström)
45:24 AAL 2 Walker, hákování
53:42 FRO 4:0 Lindström (Genoway, Fagemo)
56:08 AAL 2 Eriksen, držení
56:22 FRO 5:0 Fagemo (Lasch, Hjalmarsson)
59:56 FRO 6:0 Fagemo (Pathrik Westerholm)
Konec